gercektenmı kurtulamdık su gazdan desene:18:Allahım baska dert vemesın ama bıran once gecsın artık ıns.
ya kızlar bebeği hiç kanlı kaka yapan varmı tamda kanlı demeyelimde kakasında salyalı ve hafif kanlı dr aradım hiç süt ürünü farklı bişey tükettinmi dedi bende söğlemesi ayıp manda sütünden yapılmış yoğurt yemişdim dün alarji yhapmış büyük ihtimal dedi çok korkuyorum inşallah bvidaha yapmaz öğle kaka ya
Saclarimi dokuluyor feci sekilde her gun supur hergun sac bide demir eksikligi varmis ne hamilelikte ne dogumdan sonra su lanet kan hapini kullanamadim ama mecbur baslicam uc kutu yazdi aile hekimi. ya bide ben hic kilo veremedim bi 10 kilo iki haftada gitti o gun bugun 75 kiloyum boyumda 1.67 hamilelik oncesi kilomdan 10 kilo fazlamvar pffff napcam ben ya aynalara kustum
ayy benim eşim de balık tutmayı çok sever ama hiç rast gelmiyor balıklaray demek senin kocanda balık tutma hastası ay bizimkide hatta geçen hafta beni de götürdü ondan önceki hafta 8 tane çinekop tutmuştu ben gittim eli boş geldi zaten ben fazla duramadım yanında ne o öyle ya at bekle çek tekrar atbana göre değil hemen sıkıldım ben ama sahil boylu boyunca balık tutuyordu boğazda tabi başkaları için hobi bu ama ben sadece yerim valla
aynen benim kızda herkesin elinde geziyor hele bizimki böyle hırpalanarak sevilmeyi daha çok seviyor mazoşist kızım benim
Aynen cnm oyle kakasi epey surdu ve kokulu ve gunde uc dort kere yapiodu simdide kokuyor fakat felâket sesli gaz çıkarıyor sizdede varmi
bende de var bu belırtılerden :18::26:nolcak sımdı sen bu yazan ılaclardan kullanıyormussunu canım:44:bıde mama verıyormusun
doğum zor değil zor olan doğum sonrası milletin cenesi ve bebeklerimize bizden baska kimsenin faydasının olmaması eslerin bileinsanı yıpratan bunlar.
ben kayserideyim kayseriliyim ama annemler 8 ay yalovada kalıyorlar.tam gurbetteyim ...39 derece atesimle yavruma bakmak zorunda olduğum günler gecti ama bende bittimmm.hele bir doğurduklarımızı yetiştirelimde rabbim kısmet ederse 5-6 sene sonra belki 2.yi düşünürüz.zaten aileler ilk cocuğu kendileri için 2.cocuğu ise ilk cocuğuna kardes olsun diye istermiş.bilmem ne kadarı doğru
herkese günaydın güzel anneler
karakız canım banada tetanoz aşısı için ekim ayı demişti ama çağırmadı bende gitmedim zaten bu en son olduklarımızla 3 yıl koruyormuş belkı ondandır:44:
Gunaydinlar herkese erkencikten uyandik kahvalti ettik babamizi yolladik ise. kizim anakucaginda bana donuk arada konusuyorum arada doktorumu izliorum 11 e dogru uyur o zamanda biraz ev islerime bakicamtetenoz asisi konusulmus ben hamileliktr tek doz yaptirmistim simdi cagiran eden yok benide yaptirmicam ki asi fln. Dun gece yattim yataga bi mide bulantisi bi mide bulantisi hamilelik gunlerm geldi birden aklima ay aman yarabbim arada bulaniyo midem bu aralar ya neden acaba
günaydın kızlar.. cumanız mübarek olsun..
şimdi geldik sağlık ocağından..
aşılarımızı olduk.. özellikle zatürede çok ağladı kızım..
o ağladı, ben ağladım
Allahtan eşimle gittim, yoksa ben tutamıyorum..
biz ağlarken baktım, eşimin de gözleri doldu, sarıldı susturdu kızımı..
bu arada boy 62 cm (2cm), kilo 6400 gr (500g)
monovitin içinde paraben varmış, vermiyorum dedim..
prospektüsü açtı.. okudu,
bunlar sağlık bakanlığından onaylı, bakanlık dağıtıyor, böyle bi şey olsa dağıtmaz..
ver, ihmal etme dedi..
aşı ateş yapabilir, endişelenme 37,5-38 gibi olursa ateş düşürücü verebilirsin dedi..
kızı emzirdim, uyuttum, takipteyim..
ayy benim eşim de balık tutmayı çok sever ama hiç rast gelmiyor balıklar
2 doz hamileyken oldum, 3. dozu ekimde oldum.arkadaşlar tetanoz aşısı oldunuzmu bana hemşire öyle birşey demedi 10.ayda gel diye aşı kartına yazmıştı ama çağırmadı felan.
dün de benim başım dönüyordu, mide bulantısı da vardı..Dun gece yattim yataga bi mide bulantisi bi mide bulantisi hamilelik gunlerm geldi birden aklima ay aman yarabbim arada bulaniyo midem bu aralar ya neden acaba
günaydın kızlar.. cumanız mübarek olsun..
şimdi geldik sağlık ocağından..
aşılarımızı olduk.. özellikle zatürede çok ağladı kızım..
o ağladı, ben ağladım
Allahtan eşimle gittim, yoksa ben tutamıyorum..
biz ağlarken baktım, eşimin de gözleri doldu, sarıldı susturdu kızımı..
bu arada boy 62 cm (2cm), kilo 6400 gr (500g)
monovitin içinde paraben varmış, vermiyorum dedim..
prospektüsü açtı.. okudu,
bunlar sağlık bakanlığından onaylı, bakanlık dağıtıyor, böyle bi şey olsa dağıtmaz..
ver, ihmal etme dedi..
aşı ateş yapabilir, endişelenme 37,5-38 gibi olursa ateş düşürücü verebilirsin dedi..
kızı emzirdim, uyuttum, takipteyim..
yanlış yerde tutuyordur o
2 doz hamileyken oldum, 3. dozu ekimde oldum.
4. dozu da bir yıl sonra olacakmışım. ekim 2013te.
dün de benim başım dönüyordu, mide bulantısı da vardı..
uyuyamamıştım ona bağladım, inş da öyledir..:44:
Her şey doğumdan sonra başlıyor zaten.İnsanın çevresinden beklentileri artıyor.Sen kendi memleketinde gurbetliği yaşïyormuşsun.Yanımda kendi akrabalarıman biriolsa diyorum...Teyzem mesela...Eşim 2. Çocuk isterse şartım bizim oralara gitmek olur.doğum zor değil zor olan doğum sonrası milletin cenesi ve bebeklerimize bizden baska kimsenin faydasının olmaması eslerin bileinsanı yıpratan bunlar.
ben kayserideyim kayseriliyim ama annemler 8 ay yalovada kalıyorlar.tam gurbetteyim ...39 derece atesimle yavruma bakmak zorunda olduğum günler gecti ama bende bittimmm.hele bir doğurduklarımızı yetiştirelimde rabbim kısmet ederse 5-6 sene sonra belki 2.yi düşünürüz.zaten aileler ilk cocuğu kendileri için 2.cocuğu ise ilk cocuğuna kardes olsun diye istermiş.bilmem ne kadarı doğru
kızlar kızım bu ara bunla uyuyor hoş şarkı sözlerini kendim değiştirdim
[video=youtube;vMLpVjb7D7o]http://www.youtube.com/watch?v=vMLpVjb7D7o[/video]
Uyu yavrum yine sabah oluyor
Uyumazsan güzel rengin soluyor
Babacığın gelmiş bize bakıyor
Uyu yavrum yine sabah oluyor Eee ee . pış pış.
Uyu yavrum yine anne sallıyor
Uyumazsan annen ağlıyorrrrr
Babacığın gelmiş dana gibi uyuyorrr
Uyu yavrum Eee ee . pış pış.:84:
delüüükızlar kızım bu ara bunla uyuyor hoş şarkı sözlerini kendim değiştirdim
Uyumazsan annen ağlıyorrrrr
saol canım.. an itibariyle huysuzluk haricinde bi sorun yok..
Hayırlı cumalar hanımlar..
Cenacım çok geçmiş olsun.. şimdi biz bekleyelim aşı gününü...:18: İnşaallah ateşi çıkmaz
Bebişlerimizi de alıp gideceğimiz günler gelseydi...Bir yere gidince insanın aklı hep bebişinde kalıyor.Özellikle acıkırsa diyeDiğer türlü bir şekilde oyalarlar ama acıkırsa...Bir de benim minik az emiyor zaten onun için hiç bırakmak kstemiyorum.Uyuduğu anı yakalayıpemzirmek için.Yine de anne olmak güzel.Eskileri giymek zorunda olsak bile...delüüü
saol canım.. an itibariyle huysuzluk haricinde bi sorun yok..
inş siz de kolay atlatırsınız..
yarın ayşeciki anneme bırakıp kardeşimle eminönüne gitmeyi düşünüyorum..
palto almak için. ama biraz evhamlıyım. 2-3 saat sürer gidip gelmem..
kimi zaman 2 saat aralıksız uyuyan kızım, mızıldar mı? ağlar mı bilemiyorum..:26:
yağmurluğum da dar geliyor, düğmeleri kaydırmıştım geçen sene..
şuan hiiç olmuyo..
alınacak o kadar çok ihtiyacım var ki,, ama kızı bırakıp gidemiyorum hiçbiryere..
Hahaaaaa, çok hoşkızlar kızım bu ara bunla uyuyor hoş şarkı sözlerini kendim değiştirdim
[video=youtube;vMLpVjb7D7o]http://www.youtube.com/watch?v=vMLpVjb7D7o[/video]
Uyumazsan annen ağlıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?