Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

O zaman minita seni yakalamisken tek sen cvp verdin seni sectimbi yerde 40 okudum da nem yuksekte zarrlymis diye nasil.dusururum diye sorucaktm.birde gece yatirirken utku tulumu giydiyorum ince bi pijamayla 21 derece sizce usurmu ustunu ortmuyom tesk cvp icin ..

günaydın kızlar

biz dün aşı olmaya gittik ama olamadan geldik depoların yerleri taşınıyormuş o yüzden aşıları getirememişler haftaya kaldık

günaydın kızlar

biz dün aşı olmaya gittik ama olamadan geldik depoların yerleri taşınıyormuş o yüzden aşıları getirememişler haftaya kaldık

Günaydın canım...
Bizin sağlık ocağı da öyle.. yok buzdolabı bozuk. yok sistem gelmedi.. yok burada yeniyim. tattının pili yok... vs vs... Bizde kaç sefer gidip geri döndük...

Biz de sonlarda yer alırız sanırım.Yalnız değilsin.Evde yaptığım ölçümlere göre kızım bu ay sadece 300 gr almış ve 6300 olmuş.Kontrolümüz perşembe günü.Benimkinin de emmeye düşkünlüğü yok.Uykuda emiyor sadece diyebilirim.Kardeşimin benim kızımdan bir yaş büyük kızı var.O nasıl emerdi ya.Kardeşimle karşılaştırıyoruz da aynı aylarda kiloları arasında 700-800 gr fark oluyor.Doğum kilosu benimkinden sadece 180 gr fazlaydı.

kızlar şimdi farkettim kızımın boyunu yanlış yazmışım 65 cm olcak. 1. ay kontrolümüzde boyumuz 57 cm çıkmıştı :)

acayip işhal uykuda ağlıyor yavrum

bu canbebe comfort dry çıkaranin birdaha asla almam :84:

gunaydınlarr..bız uyandık erkenden ıkıncı uykuda pasam bakalım ne kadar sureek..evelı gun aksam acıldeydıkk atesımızz 39 oldu..ve aynı gun ıshalımız aynen cok fenaa..ve kakası yesıldı...acılde kaka tahlılı ıstedım;suku rbısey cıkmadı..ıshalın dıs ıle alakalı olabılecegını dusunuyoruzz mıkrobık bısey cıkmadı cunku sonucta;doktoru bagırsak florası bozulmus olabılır normal dedı..bugunde kontrole goturecem..gece yıne zombı durumuna gectık malesef..ne oluyor bu temmuz bebeklerıne anlamıyorum..dun sızdım resmen..esım evın ıcınde gezdırıyordu kucakta 2 yı gecıyordu omuzumda sızdı o da dedı..valla Allah bıze güç verıyor demekkı dıyorum yoksa bu uykusuzlukla düz yolda düşeriz..ben ıshal ıcın bıogaıa verdım bagırsak florası duzenleyıcı gaz ııcn almıstım guya 2 defa ıctık faydası olmadı sancıya bıraktık neyse sımdı lazım oldu..ıshalı durdurdu bı nebze yoksa cocuk ustten yıyor alttan cıkarıyordu..bakalım boyumuz kılomuz n eoldu..?bu arada sız rotavırus asınızı yaptırıptamı ıshal oldunuz..?

benim kız 2 ay çok güzel kilo aldı son 2 ay durdu emme problemimiz oldu o yüzden 3. ay sadece 500 gr aldı sonra uykuda emzirmeyle hallettim ama 4. ay sadece 450 gr aldı hep böyle gidecek galiba boyunu yanlış yazmışım 65 cm olcak. ben mama versemde yemezki uyanıkken yememe gibi bir durumu var yese ben sağıp biberonla vercem ama biberonu bir türlü kullandıramadım. zor bela kaşıkla veriyorum oda 30-40 cc ama sinirlerim alt üst oluyor ben kaşıkla döküyorum o çıkarıyor sok çıkar savaş halindeyiz. Biberona nasıl alıştırıcam kara kara düşünüyorum. Biberonu ağzına aldığında öğürmeye başlıyor. Uyanıkken meme verincede sanki zehir içircem bir kendini geriye aışı var ben memeye dayadıkça o geriye itiyor ve o kadar güçlüki inanaılcak gibi değil

canım çok zor bir durum inşallah geçici bir durumdur ben kızımda böyle 2. ayından beri çekiyorum düzelir diye çok ümit ettim ama maalesef düzelmedi dahada kötüye gitti. Bende denemiştim 5-6 saat aç bıraktım denedim sadece 2-3 dak emiyordu aç bırakmak çözüm olmuyor. Ben sonunda pes ettim sadece uykudayken emziriyorum şimdilik iyi gidiyor ama nereye kadar devam eder bilmiyorum çokda zor oluyor acıktığı için zorla uyutmaya çalışıyorum bazen uyumuyor öğün kaçıyor falan filan sinirimden çok ağladığım oldu inşallah seninki geçici durumdur farklı bişey yediysen sütüne geçmiştir belki tadını beğenmiyordur

çevremdekiler iyi maşallah diyor ama burdaki kiloları duyunca şaşırıyorum. Birde doktor kontrolüne gittiğimizde bekleyen bebeklere bakıyorum galiba bunlar 6 aylık diyorum içimden sohbet edince aynı ayda olduğumuzu öğreniyorum hayrete düşüyorum. Sağlıklı olsunlarda gerisi hikaye. Emme problemi yüzünden çok yıprandım ne olcak bilmiyorum. Sen biberonu denedinmi? ben naaptıysam biberonu almıyor öğürüyor emzikte almadı hiç emziğe zorladım ondada hep öğürdü almadı sonunda parmağını keşfetti onu kullanıyor emzik niyetine :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar

ne gıcık bir durum bizim sağlık ocağımız çok iyi doktor ve hemşiremiz harika 13 de aşılarımız vardı hemşire 12 sinde aradı aşı sıkıntım var bugün sipariş verdim 14 ünde gelecek lütfen 14 de gelin aşıya diye aradı sizide arayıp bilgi vermemiler

kızlar merhaba,
ben sağlık ocağına hiç gitmiyorum. butun asıları ve kontrollerımızı ozel doktora yaptırıyorum.

geçmiş olsu ncanım yok yaptırmadım da ishal oldu dişden dolayı oluyormuş

acayip işhal uykuda ağlıyor yavrum

bu canbebe comfort dry çıkaranin birdaha asla almam :84:

Bende cnm prima kullaniyorum hep ama artik 4 numaraya gectik gece prima gündüz molfix aldim deneyim bakalim molfix nasıl yazarim buraya.primadan cisi yanlardan çıkıyorbazi geceler ama 12 saat bazen daha uzun kalio bezi hic pisik olmadi..benim oglusumda ishaldi pirinç suyu tavsiye ederim reflor bide geçmiş olsun yavrum benim..

Nem hakkinda pek fikrim yok ama buhar makineleri varya bir arkadasimda gormustm nem orani 60-70 arasi olmali demisti bende ordan biliyrum. Oda sicakligi 21 gayet iyi, bende uyku tulumu giydiriyorum birdaha ustunu ortmuyorum zaten o tulumla bile sabah kalktiginda terlemis oluyor. Fazla sicak cocugun uyku kalitesini bozup rahat uyumasina engel olabiliyor

kızlar merhaba,
ben sağlık ocağına hiç gitmiyorum. butun asıları ve kontrollerımızı ozel doktora yaptırıyorum.

Cnm bizimde dr umuz varda rota virüsu biz kendimiz. Yapmistik ilkini ikincinin vakti geldi simdi cesaret edemiom agzindan çıkarır diye cunku suruplari oyle yapio ağzında bekletip tukuruo.dr umuz yaparmi aceba muayenede asi oluyormu yoksa eczaneden mi alcaz..bide bu rota virus yaptiran arkadaşlar iki ay sonra tam günündemi olmali yani. Ilk doz 1 eylülse ikinci doz 1 kasımdami olacak 4 5 gun oynasa farkedermi

Allah yardimcimiz olsun fedakar anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…