Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kesinlikle

Yaşasın bugün cumaKociş iki gün evde.TV'ye hasret kaldım.bugün Yalan Dünya günü.Tabii izleyebilirsem.

bende dışarı cıkıp gezmek istiyorum yarın bakırköy pazarı var bırde twilight part 2 başladı izlemeliyim acaba hayalmi görüyorum

gaz sorunumuz tekrar başladıııı
Allah yardımcın olsun tez vakitte geçer hemencik inş gaz problemini yaşayan anlar

yaaa bitttim süpersin gerçekten senin uyarlama çok daha müthiş olmuş çünkü ben çocuğu sallarken eşim hiç yardım etmediği gibi bir de üstüne ninnilerimle alay ediyor ben de artık bunu söylicem

canım güzel bir ninni ama uyarlaman daha bir güzel olmuş. Bende dandini dandini dastana uyutuyorum helede türkü gibi okunan versiyonu çok güzel bayağı uğraştım uyutmaya uyumadı şimdi dandini dandiniyi dinlettim hemen uyudu çok şükür. 4. ay aşımızı çarşamba olduk aşı olduktan sonra gündüzleri çok huysuz 2 gündür naaaptıysam uyutamadım bizde dışarı çıkıyoruz bebek arabasıyla deli danalar gibi dolaşıyorum uyuyuncada hop eve :) uyku dışında emmeyincede bayağı sorun oluyor 4. aşı yaptıranlarda sıkıntı oldumu?

arkadaşlar 4. ay kontrolümüzde kızımın boy 55 cm kilo 6.350 kg çıktı bu ay sadece 450 gr almış doktor yeterli gelişiminde sıkıntı yok diyor. Ama burda sizin bebeklerinizin kilosunu okuyunca şok oluyorum maşallah bebişlerinize allah nazarlardan korusun ama benim kızım neden az kilo alıyor ( uykuda emziriyorum ama günde 8-9 kez en az 10 dak emiyor yeterli olduğunu düşünüyorum. Gerçi sizin bebeklerde kilo tablosunun en fazla yazan kısmını zorluyor o yüzden belkide benim kızım zayıfmış gibi hissediyorum. Valla topikte kilo sıralaması yapılsa sonlarda olcaz galiba

Valla canim benim kiz 3 aylik kontrolde 5.660 boy 60 cm di ama persentil degerlerine gore olmasi gereken araliktaydi burdaki bebislere gore kilosu oldukca az anne sutu aliyor sadece 10 dk fazla emmiyor benimkide. ayrica cok hareketli masallah ama ben arada mama vermeye basladim ya doktorumuz emzirdikten sonra doogini anlarsan gunde 2 3 sefer 60 cc verebilirsin demisti

Iyi aksamlar kizlar ben sizin takipcinizim okuyom ama yazamiyom telden cok.zor oluyor ..soru sorucam acaba cvp veren olur mu oda sicakliginz kac benm 21kac olmali birde nem orani 68 yuksek galiba nasil.dusurebilirim bilen var.mi ...

koptumm
şu an tam da öyleyiz

Kızım 3 gun oldu hala emmıyo napotıysam reddedıyo benı cok uzuluyorum bugun kızımın gozlerınden cok yas suzuldu ıcım parcalandı bende agladım 5 saat ac bıraktım gene emmedı Allahım sen yardım et bıze nolur

Valla cok güldüm esime okudum oda cok güldü:)) alemsiniz

bebişini çok öpüyorum topiğimizin ilk diş çıkaran bebişşi oldu . peki son zamanlarda hiç belirtı verdi mi beni bu konuda aydınlatır mısın lutfen

Siz streslendikce cocuk bunu hisseder eminim edecektir bı geçiş dönemidir. Biliyorum cok zor ama biraz daha sabredin dua herseyin ilacı zaten Allah yardımcınız olsun

Siz streslendikce cocuk bunu hisseder eminim edecektir bı geçiş dönemidir. Biliyorum cok zor ama biraz daha sabredin dua herseyin ilacı zaten Allah yardımcınız olsun

amın ıns her zaman dua edıyorum ınsgecıcı bı donemdır bıberona cok alıstı o yuzden benı bırakıcak dıye cook korkuyorum...

su anda bu satırlari kızımla yazıyoruz teli yeme eline alma çabsinda babası horul horul :84:

kız cin gibi bugün hiç uyumadi yardım et Allah'im ;'(

bebişini çok öpüyorum topiğimizin ilk diş çıkaran bebişşi oldu . peki son zamanlarda hiç belirtı verdi mi beni bu konuda aydınlatır mısın lutfen
Tesekkur ederiz cnm:)
Valla belirtilerimiz uzun zamandir vardi. Eller surekli agizda,salyalar hic durmadan akiyordu ve de alttan dudagini surekli emiyordu. Hatta 3. Ay kontrolunde doktor dis etleri sismis dise hazirlik hep bunlar demisti ama beklemiyorduk hemen anasina cekti erkenden cikariverdi oglumda:)) dis konusu genetikmis cnm.
Iyi aksamlar kizlar ben sizin takipcinizim okuyom ama yazamiyom telden cok.zor oluyor ..soru sorucam acaba cvp veren olur mu oda sicakliginz kac benm 21kac olmali birde nem orani 68 yuksek galiba nasil.dusurebilirim bilen var.mi ...

Oda sicakliginin ideal araligi 18-22 olmaliymis, gecen haftalarda gittigim bir seninerde dinlemistim. Fazla sicak ortamlar cocuklarimiza saglikli bir uyku uyumalari icin uygun degillermis. Nem orani 60-70 arasi olmali diye duymustum snki emin olmamakla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…