- 8 Ağustos 2011
- 11.938
- 10.199
- 498
Bebişlerimizi de alıp gideceğimiz günler gelseydi...Bir yere gidince insanın aklı hep bebişinde kalıyor.Özellikle acıkırsa diyeDiğer türlü bir şekilde oyalarlar ama acıkırsa...Bir de benim minik az emiyor zaten onun için hiç bırakmak kstemiyorum.Uyuduğu anı yakalayıpemzirmek için.Yine de anne olmak güzel.Eskileri giymek zorunda olsak bile...
Yaşasın bugün cumaKociş iki gün evde.TV'ye hasret kaldım.bugün Yalan Dünya günü.Tabii izleyebilirsem.
Allah yardımcın olsun tez vakitte geçer hemencik inş gaz problemini yaşayan anlargaz sorunumuz tekrar başladıııı
kızlar kızım bu ara bunla uyuyor hoş şarkı sözlerini kendim değiştirdim
[video=youtube;vMLpVjb7D7o]http://www.youtube.com/watch?v=vMLpVjb7D7o[/video]
Uyu yavrum yine sabah oluyor
Uyumazsan güzel rengin soluyor
Babacığın gelmiş bize bakıyor
Uyu yavrum yine sabah oluyor Eee ee . pış pış.
Uyu yavrum yine anne sallıyor
Uyumazsan annen ağlıyorrrrr
Babacığın gelmiş dana gibi uyuyorrr
Uyu yavrum Eee ee . pış pış.:84:
arkadaşlar 4. ay kontrolümüzde kızımın boy 55 cm kilo 6.350 kg çıktı bu ay sadece 450 gr almış doktor yeterli gelişiminde sıkıntı yok diyor. Ama burda sizin bebeklerinizin kilosunu okuyunca şok oluyorum maşallah bebişlerinize allah nazarlardan korusun ama benim kızım neden az kilo alıyor( uykuda emziriyorum ama günde 8-9 kez en az 10 dak emiyor yeterli olduğunu düşünüyorum. Gerçi sizin bebeklerde kilo tablosunun en fazla yazan kısmını zorluyor o yüzden belkide benim kızım zayıfmış gibi hissediyorum. Valla topikte kilo sıralaması yapılsa sonlarda olcaz galiba
arkadaşlar 4. ay kontrolümüzde kızımın boy 55 cm kilo 6.350 kg çıktı bu ay sadece 450 gr almış doktor yeterli gelişiminde sıkıntı yok diyor. Ama burda sizin bebeklerinizin kilosunu okuyunca şok oluyorum maşallah bebişlerinize allah nazarlardan korusun ama benim kızım neden az kilo alıyor( uykuda emziriyorum ama günde 8-9 kez en az 10 dak emiyor yeterli olduğunu düşünüyorum. Gerçi sizin bebeklerde kilo tablosunun en fazla yazan kısmını zorluyor o yüzden belkide benim kızım zayıfmış gibi hissediyorum. Valla topikte kilo sıralaması yapılsa sonlarda olcaz galiba [/QUOTE
Canını hiç sıkma canım benim kizim 48 cm 2900 g doğdu.şimdi 64 cm 5700 çıktı 4.ay kontrolümüzde.doktor 6 kilo bari olsaydı dedi ve ek gıdaya geçelim dedi.Sen üzülme boşuna zaten bu aylarda yavaşlıyor kilo alımı.
Kızım 3 gun oldu hala emmıyo napotıysam reddedıyo benı cok uzuluyorum bugun kızımın gozlerınden cok yas suzuldu ıcım parcalandı bende agladım 5 saat ac bıraktım gene emmedı Allahım sen yardım et bıze nolur
Siz streslendikce cocuk bunu hisseder eminim edecektir bı geçiş dönemidir. Biliyorum cok zor ama biraz daha sabredin dua herseyin ilacı zaten Allah yardımcınız olsun
su anda bu satırlari kızımla yazıyoruz teli yeme eline alma çabsinda babası horul horul :84:
kız cin gibi bugün hiç uyumadi yardım et Allah'im ;'(
Tesekkur ederiz cnm:)bebişini çok öpüyorum topiğimizin ilk diş çıkaran bebişşi oldu . peki son zamanlarda hiç belirtı verdi mi beni bu konuda aydınlatır mısın lutfen
Iyi aksamlar kizlar ben sizin takipcinizimokuyom ama yazamiyom telden cok.zor oluyor ..soru sorucam acaba cvp veren olur mu oda sicakliginz kac benm 21kac olmali birde nem orani 68 yuksek galiba nasil.dusurebilirim bilen var.mi ...
Günduzmu cok uyudu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?