yok artıkk deseydinnbenim kocamda erkek kardeşi olmucakmı çocuğumun deyip duruyor bende bana abi der diyorum
ayyy canım geçmiş olsun üzülme inşallah kolay atlatır
hayrlı uğurlu olsun efenimbizimkide çok fena ama ağzını açmıyorki kontrol edeyim
cenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab smileyi kaldır
istanbulun anadolu yakasındasınız şeker portakalı ve cena sanırım yoksa köprüde yakalardım sizi
Sagolasin canim aaa senin kizinla adaslar elif kizimin adi
bizde anadolu yakasındayız ama size uzağız sanırım.. Pendikteyim ben..evet canım anadolu yakasındayız köprüdede beykoz ayağında daha çok takılıyoruz sen karşıdamısın?
bizde anadolu yakasındayız ama size uzağız sanırım.. Pendikteyim ben..
ben anadolu yakasını çok iyi bilmiyorum.. o yüzden öyle dedim bende.yok canım yakın sayılırız ben maltepe deyim balık tutmaya beykoz tarafına gidiyrouz o yüzden beykoz dedim
sen İstanbulda mı oturuyorsun?
evet canım anadolu yakasındayız köprüdede beykoz ayağında daha çok takılıyoruz sen karşıdamısın?
evet istanbul zeytinburnu avrupa yakası
ben karşıdayımm emin önünden bir köprü biliyorum hamileyken felan ok giderdim balık yemeye ama kısmet olmadı doğumdan sonra
gerçi şimdi kendi burnumun ucunu göremiyorum :111:
aa canım sen zeytinburnundamısın benim eski memleketm bakırköy yakınmışız
aaaa ciddimi canım ben 58 bulvarında oturuyorum bilirsin belki
bakırköye 2.ayda kontrol için gitmiştim bakırköy sadi konuğa
şimdi nerdesin canım peki _*zeytinburnunu pek bilmem.sadi konuğa bende gidiyordum.
anneme arada gelirim bakırköy e özlüyorum bakırköyüü
Abooooowwww!!! ilk diş sizdenmi geliyor yoksa....
Maşaallah kızına canım..Allah nazarlardan saklasın.. çok tatlı maşaallah.. . okudum üfledim kızına.. . adı ne bu fıstığın?
ilk dişleriniz hayırlı olsun
simdi Kanaltürk'e geçtim
ben normal bebekler gibi alt yerine üstten çıkardığım için üstü kontrol edip duruyorum benimkide anaya çektiyse üstten çıkarır
hayrlı uğurlu olsun efenimbizimkide çok fena ama ağzını açmıyorki kontrol edeyim
şimdi nerdesin canım peki _*
sağol canım olurmu hiç sennkide maaşşlh
olması gereken o benim eşimde bende 172 yiz ben şuan 58 kiloyum
doğumdan sonra benim gibi ayağı büyüyüp boyu uzayan varmı 40 gyyordum 41 giyiyorum boyumda 171 felandı 172 olduuu
bana da attırdıaynen aynen ya bizimkide kıza da bir kamış alcam biraz daha büyüsün diyordediğin gibi bizden bulamadıkları hevesi kızlarından alacaklar sanırım
bana attırdı birkaç kez ama zor ya şöyle zor boğazda sahilde arabalar geçiyor kurşun bir arabanın camına gelcek hıh al o zaman başına belayı korkuyorum bende orda atmya:
emin değilim ama sanırım ikisi de bacaktan..ikiside bacaktan herhalde gene:44:
inşayyy canım geçmiş olsun üzülme inşallah kolay atlatır
cenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab smileyi kaldır
ben maltepe idealtepede oturuyorum..anadolu yakasındasınız şeker portakalı ve cena sanırım yoksa köprüde yakalardım sizi
ben de kocaelinde oturdum bir sene..kocarlindeyim fazla uzak sayılmaz ama gene de mesafe işte
dünden yemeğim var, bugün yemek yapmayacak olmak ne kadar güzel
kalkıp bi kakaolu kek koyayım da, akşam çayla yirik..
herifin dizisi var bu akşam, tahmin edersiniz hangisi
ohhh ne güzel valla bizde yemek yokeve gidip yemek yapacak bünye hiç yok
ohhh eşinde keyif valla gerçi bizimkide bu aralar iş yerinde yoruluyor artık bizim tv saatleriimiz bitti melisanın gözünün içine bakıyoruz
hadi kızım uyu bizde uyuyalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?