Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çok geçmiş olsun canım. nfk ya katılıyorum. bir şey tetikliyor olabilir. dr değiştir. bizim ipekte 6 aylik üç kez antibiyotik kullandık yarın farklı bi dr randevu aldım. .

Canımm kıyamam ben ona yainan şu anda çok moralim bozuldu tekrarlamasına..

Bak bugün görümcem lazerle böbreğindeki taşı kırdırdı .onda da sürekli iltihap çıkıyordu; meğer böbrekte taş varmış.o da kanalı tıkayıp iltihap yapıyormuş. Acaba arya'da da taş olabilir mi? ancak ultrasonla belli olur bu.

internette araştırdım ultrason isteniyor tekrarlayan iltihap için,
"Çocuklarda eğer 2 yaş öncesi idrar yolu enfeksiyonu geçirilmiş ise (idrar kültüründe anlamlı üreme ile teyit edilmiş) böbrek ultrasonu, normal de olsa reflü (idrar kesesinden böbreklere kaçış) açısından sondalı film (vcug) çekilmeli. "

Kizlarrr..esime sonra size soyluyorummaz once test aldi geldi esim..ve sonuccc..iki cizgi..nebilimm yine heyecanlandim..bizimkilere kan testinden sonra soyleyelim dedik..am a birilerine soylemem gerek..vesselam valla korkuyorum ama..hakkmizda hayirlisi..Allah yardimcimiz olsun.

((( kıyamam ya. Minnacık aryacık ne çok çekti bu idrar yollarından... Busmaiye katılıyorum. Ultrason ile bi bakılsın bence.

Hayırlı olsunnn :))

ne güzel gözünüz aydın.. kalp atışından sonra söyleyin bence; tabi sabredebilirseniz, 2 haftayı bulur.

sabah sabah ne güzel bi haber. . tebrik ederim. :109:

Kizlaar gunaydinn..
Dun tum gun disardaydik eski arklarla gorustk akraba ziyareti yaptk veee en onemlisi araba aldiikk )

Gecmisi cok okuyamadim ama gorduklerim ecrincim hayirli olsun aryaciga da cok gecmis olsun tum aileyi saran bu durum bi an once gecr gider ins yaa ;((

gunaydiin!
Cekirdek aile ayni yataktayiz. Aysecik emiyor, esim uyuyor. Gece adet oldum, karnim agriyor. Bakalim bugun napicaz. Herkese 3Gli bi haftasonu diliyorum

Ecrin gozunuz aydin, Rabbim yine sevindirdi seni kizlara katiliyorum kalp atisini gorene kadar soylemeyin.

hayırlı olsun kazasiz belasiz binin inşallah. sıfır mı aldınız ikinci elmi

öğleden sonra temizlikci gelecek evi toparliyorum. bizde karşıya gecicez. büyük kiz ateslenmedi dedim dilimi isirsaymisim. 39 geçti dün ateşi. kerem'e gecmez inşallah. ama zor görünüyor. Bugün hastanede iş uzun

Hayırlı olsun canımmm. İyi günlerde ve kazasız belasız kullanın inşallah :)

Geçmiş olsun canım. Ben olsam panikten bi hallet olmuştum. Sen maşallah nr kadar soğukkanlısın... Kolaylıklar hastanede....

Gittik canım ultrasona falan bakıldı bişi çıkmadı şükür. Kız bebek ve çocuklarda bir kere başladı mı genelde tekrar ediyormuş malesef:/ ama hazır suyu 10 dk kaynatıp veriyordum, biraz da koruyucunun verdiği rahatlıkla kaynatmadan vermeye başlamıştım. Ondan mı acaba? Bilmiyorum ki? Ama aynı şekilde bu durumu yaşayan tanıdıklarım var, aynı şeyleri söylüyorlar, büyüdükçe gitgide azalacakmış. Dr lar da öyle diyor. Bizde bez olunca tabi ihtimal artıyor. Külota geçtiği zaman da etkisi olur diye düşünüyorum. Anlayacağın sabırdan başka pek bi yapacak bişi yok. Şampuan zaten değiştirdim, bi etkisi yok. Banyo dersen, çok dikkat ediyorum. Altını değiştirirken de öyle. Ama annemi de bi kere daha uyarmayı düşünüyorum alt değiştirme konusunda. Bakalım...
çok geçmiş olsun canım. nfk ya katılıyorum. bir şey tetikliyor olabilir. dr değiştir. bizim ipekte 6 aylik üç kez antibiyotik kullandık yarın farklı bi dr randevu aldım. .
Saol canım. Farklı dr denedim ama bi faydası yok. Aynı şeyler:/
Ultrasona baktırdık canım, bi sıkıntı yok demişlerdi. Ama diğer dediğini bi düşüneyim, saol bacımm.
Hadi gözünüz aydın canımm:)) hayırla sağlık ve sıhhatle gelsin inşallah.
((( kıyamam ya. Minnacık aryacık ne çok çekti bu idrar yollarından... Busmaiye katılıyorum. Ultrason ile bi bakılsın bence.

Hayırlı olsunnn :))
Yukarda dediğim gb:/
Sağol tatlım, dualarınıza ihtiyacım var.

Uuuu:// en çok bizim nazarımız değiyor zatî. İnşallah geçmez kereme canım. Bol bol vitamin takviyesi yap. Bebişe de yazık ama olacağı varsa oluyor işte. Sıkma canını.

tecrübe diyelim. gerçi ateşi düştüğü için birazda rahatım. gece bukadar soğukkanlı değildim. ateş düşürücü verdiğim halde düşmeyen ateşten korkarım

born, arabaniz hayirli olsun. Kazasiz belasiz gezin ins. 2. El almakla iyi yaptiniz. Cocuk varsa araba en buyuk ihtiyac

elifnazim, gecmis olsun. Yuksek ates havale bunlardan co korkuyorum ben de:18:

Aryammm acaba kocakarı ilaçlarına mı yönelsen?? Tabiki çocuklarda kullanılır mı bilmiyorum ama; hani kiraz sapını kaynatıp içiyolar ya idrar yolları için o geldi aklıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…