Dün Dr a gittik , ikisi de grip olduğundan alerji testlerini yapmadı Dr , haftaya ilaçları bitince kontrol edilecek, sonraki hafta da testler yapılır inşaallah , Selimde de grip kulaklarına vurmuş, ilaca başladık, iki gecedir ateşten uyumuyor, bu gece rahatlar inşaallah ,
Nfk çıkmıştır sanırım şu sıralar , ağrısız sızısız kalkıp evine gider inşaallah , benim de burnumdan ameliyat olmam lâzım ama çok korkuyorum :18:
ah caniim, kulaklari mi agriyorDün Dr a gittik , ikisi de grip olduğundan alerji testlerini yapmadı Dr , haftaya ilaçları bitince kontrol edilecek, sonraki hafta da testler yapılır inşaallah , Selimde de grip kulaklarına vurmuş, ilaca başladık, iki gecedir ateşten uyumuyor, bu gece rahatlar inşaallah ,
Nfk çıkmıştır sanırım şu sıralar , ağrısız sızısız kalkıp evine gider inşaallah , benim de burnumdan ameliyat olmam lâzım ama çok korkuyorum :18:
slm kizlar.. Taburcu islemlerini yapiyoruz. Yarim saate cikarim. Anneme ugrayip aysecigi alicam. Esim annende kal diyor. Bakalim netcez....
Busmai, gozunuz aydin. Rabbim kabul etsin. Darisi artik sizin basiniza
Pembişim sağol, ya ben de güya kendimi yormayacaktım ama şunu da yapayim bunu da derken strese girdim :) annem duysa çok üzülür zaten bişey hazırlama demişti. Neyse ki yetiştirdim salata bile yaptım:) Sağ salim geldiler çok şükür o da heyecan yaptı bende biraz ; gidişim gidiş değil yeğen :)
Borncum sağol Allah razı olsun canım
Şekerportakalına da çok sevindim çok şükür
slm kizlar.. Taburcu islemlerini yapiyoruz. Yarim saate cikarim. Anneme ugrayip aysecigi alicam. Esim annende kal diyor. Bakalim netcez....
Busmai, gozunuz aydin. Rabbim kabul etsin. Darisi artik sizin basiniza
canım bahsettiğin doktora mı gittin nasıl memnun kaldın mı ?
yavrucuklara da acil şifalar diliyorum inş bir an önce iyileşirler bakalım test sonuçları nasıl olucak..senin burnundaki sıkıntın ne
nfkcım sen nasılsın şimdik inş agrın sızın olmamıştır bitti gitti çok şükür..
pembiş bu arada yazamamıstım efecan ve maceraları hakkında :) parmaklarını sokmuş ya kuzum kıyamam ben ona ama ben bizimkileri çok benzetiyorum benim ki de hem deli kadir hem de çok oynak
ah caniim, kulaklari mi agriyor
İns ilaclar tesir eder de bu gece rahat uyur oglusun..
Benim de burnumda et var, ailede genetik. İki kuzenim ve abim ameliyat oldu. Ben de erteliyorum ama. Cok tehlikeli. Kalp buyumesine sebep oluyormus:18:
gunaydin canlar... Hastadeyim. Kurbanlik koyun gibi sirami bekliyom
Dun busmainin misafiri varmis, yazamamis.
Seker portakalindan da haber var. Babasi taburcu olmus ve melisacik da iyilesmis.
Bu ara zordayım dostlar, pek giremiyorum. Aryada antibiyotik işe yaramadı. Gerçi dr emin olmak için 3. Kez tahlil isteyip kendim inceleyeceğim dedi. Bugün bakalım ne olacak. Ama geçmedi tabi, kızın iştahsızlığı huysuzluğu devam ediyor, ben biliyorum. Çok üzgün süzgün devam ediyorum( dua edin olur mu??
günaydın canlar.. geçmiş olsun diyenlerim, sağolsun varolun..
dün ayşeciği annemden aldık eve geldik. hamdolsun çok ağrım yok.
dr genellikle birkaç gün sonra yaralar iyileşmeye başlayınca ağrı oluyor. tabi bünye meselesi dedi.
bakalım, ama ilk tuvaleti korkarak bekliyorum :18: hala sıvı besleniyorum korkuma
ayşeciği ilk kez böyle uzun bıraktım, huzursuz olmuş, mızıldamış. kucaktan inmemiş yavrum.
Allah bebelerini bırakanlara kolaylık versin..
ev temiz, yemeğim de var, bütün gün ayşecik müsade ettiği sürece yatışşşş!
film tavsiye etmek isteyen var mı, elifnaaz?
Canım hep iyi haberler alalım senden :)
Canımmm şekerportalımmm çok geçmiş olsun gelmesin bidaha hastalıklar
Evet cinsiyet kesin değil haftaya kesinleşicek; önce erkek dedi sonra kız. Bakalım hayırlısı :)
günaydın canlar.. geçmiş olsun diyenlerim, sağolsun varolun..
dün ayşeciği annemden aldık eve geldik. hamdolsun çok ağrım yok.
dr genellikle birkaç gün sonra yaralar iyileşmeye başlayınca ağrı oluyor. tabi bünye meselesi dedi.
bakalım, ama ilk tuvaleti korkarak bekliyorum :18: hala sıvı besleniyorum korkuma
ayşeciği ilk kez böyle uzun bıraktım, huzursuz olmuş, mızıldamış. kucaktan inmemiş yavrum.
Allah bebelerini bırakanlara kolaylık versin..
ev temiz, yemeğim de var, bütün gün ayşecik müsade ettiği sürece yatışşşş!
film tavsiye etmek isteyen var mı, elifnaaz?
v for vendetta yı izlemeye başlamıştım ya yarıda kalmıştı.Nfk cım iyi olmana sevindim bol bol dinlen
V for vendetta ;fenomendir izledin mi?
Veya aşk filmlerinden
50 ilk öpücük,
Notting hill,
P.S. I love you,
izlemiş miydin?
ben de sizi seviyorum bebeğemm!Nfk cım valla hiç akklımdan çıkmıyorsun, ama yazamadım kusura bakma. İyi olmana sevindim, inşallah böylelikle atlatmış oldun. Seni seviyoruzzzz!!!
Allah kolaylık versin ne diyeyim..gùnaydn cnm.iyi olmana sevndim. Benim hamilelik zor geçyo biraz.iştahsızm ve halsiz.kanim düşùk. birde kızm sürekli oyun iştyo.bendn baska kimse uyutamyo.hep ben ilgleneyim istyo.çok yoruyo yani. onun dısnda iyiyz cok şükr.
Allah bozmasın, enişteyle arası iyi bu aralar, ondandırPembişim son zamanlarda performansın düştü baya, gözümden kaçmıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?