Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

elifnaz hanım, yoklamadan bekleniyorsunuz!!
bebelerin nasıl oldu?

haftasonu kar bekleniyormuş.
hadi azcık kış yaşayalım da şu hastalıklar da bi kırılsın..

Her kar yağdığında biz de hastalıktan kırılıyoz valla

Biz bişey mi kaçırdıkkk??
yok ya, yağmayınca daha kötü oluyor. görüyorsun mikrop virüslü hastalık herkeste

ne bileyim, bu aralar kocacığından yakınmıyor, belliki muhabbetleri yerinde

iyi akşamlar

nfk çok geçmiş olsun canım.

şimdi nasılsın?

pembe hanımdan açıklama bekliyoruz.

Canım ya umarım tekrarlamaz. İyi olunnnn :)

Nfk cım iyi olmana sevindim bol bol dinlen

V for vendetta ;fenomendir izledin mi?
Veya aşk filmlerinden
50 ilk öpücük,
Notting hill,
P.S. I love you,

izlemiş miydin?

Vandetta ne filmdi yaaaaaa?!?! Adamın o karizmatik sesi.....

Pembişim son zamanlarda performansın düştü baya, gözümden kaçmıyor:)

Sana özendimmmm

İşte bu yüzden iki çocuk arasında akıl ve fiziki sağlığı koruyacak bi boşluk bırakmalı

İlk arabam bi kere daha gelmişti. Çooook dandikti :/

Aramız hiç de iyi değildi :) daha dün kedi köpek mode ondu :) okuldaki not işlerini bitirince oturup sohbet muhabbetin dibine vuruyoruz o yüzdennnnn okulda giremiyorum. Evde ise malum koşturmalar oluyo. Haftasonuna kuzenim geliyo o yüzden menü belirleme ve alışveriş olayları ile uğraşıyorum bi yandan. Yarın da sinemaya gidicez inşallah bir yıl aradan sonra... Benden haberler böyle :)

iyi akşamlar
nfk çok geçmiş olsun canım.
şimdi nasılsın?
valla bir saat öncesine kadar iyiydim.
ama tuvalete çıkmam gerekince çok kötü oldu, canımdan can gitti. şuan da ağrım var ve de kanamam..
neyse işte öyle bi şeyler..

bi bakalım, idare eder bi şeyse alıcam. bizimki sokakta gördüklerine yapışıyor çünkü.
bisiklet de süremiyor, bununla kendi ilerleyebileceği için bana cazip geliyor. bi süre idare etsin yeter

kedi köpek mode on ama yarın sinemaya gidiyorlarmışşşş yerim sizi kız!

Son düzenleme:

Canım ya krem falan vermiştir dr. Bollll bol sür bari bi sonraki tuvalete kadar...

He ya biz böyleyiz işte :)
Şubat tatilinde ist planımız görümcem yüzünden yattı ona iyice kıl oldum ve film koptu. Bi de artık fönemin yorgunluğu var... Neyseki gönlümü aldı :)

hee, bir torba ilacım ve kremim var.. inş hafifler..

yapma yaaa!!! başka zaman gelirsiniz inş..

İnşallahhhhhh :/

Sıcak su oturması da verdi mi???
internette ameliyat sonrasi oturma banyolari iyi geliyor diye okudum. Dr a da sordum yapma dedi. Ozellikle temizlige dikkat et, mikrop kapmamali diyor. Zaten sikinti icerde deil. Dis kisimda gorunur yerde bi hemoroid memesi vardi. Onu aldi. Dikisli acikta durdugu icin sizliyor. Neyse hiiic sikayet etmiyorum. Etmemem lazim bunun yuz katini cektim bir bucuk senede, bunlar son ins...

Ahhh cnmm sen boyle yazinca icim sizladi.dogumdan sonra her tuvalet bi azapti her tuvalette gazli bez tenturdiyot 2 krem yani hiic gidesim gelmiyodu ins en kisa zamanda normale donersin ama dedigin gb o kdr cektn bunlar son demler artikin...
Pembiis sen ist.a geel ne zmn olursa fark yapmaaz hmn bulusma ayarlarik
Seker portakalim bnde babacigina cok sevindim cok sukur Allah im beterlerinden korusun...
Yaa herseyi okumaya calistm ama beynim durdu su an feci uykum var esim disarda anahtarini yanina almadigi icin uyuyamiyorummm !!!

aynen benim tuvalet rutinim oyle suan saglik olsun. Gececek bunlar..

Esin anahtari almadi diye neden yatmiyorsun anlamadim. Uyu, kapi calinca nasilsa kalkarsin..

Efe sünnet olduktan sonra da dikiş düşsün diye dr bol bol ılık suda bekletin demişti de ondan sordum. Canım benim inşallah son çektiklerin olsun dediğin gibi.

Ben de sürekli eşime yerimi yapıyorum zaten sizleri görmeyi çoook istiyorum.

Anahtarı paspasın altına koysan?? Çok mu fantazi olur???

alinti bildirimleri artik msj kutusuna geliyor ya fuzuli kalabaliktan baska bi sey degil yaniiii...

alinti bildirimleri artik msj kutusuna geliyor ya fuzuli kalabaliktan baska bi sey degil yaniiii...

Ben de öyle düşünüyordum ki vazgeçtim. Çünkü maşallah diyet topiğinde okadar çok yazıyorlarki okumak imkansız oluyo. Ben de böylece mesajdan beni alıntılayana ulaşıp çözüyorum olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…