Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hamdolsun diyeyim, ama sabahtan beri iki kez tuvalete çıktım, fenalardayım.
öğleye doğru ya da sonra gidicem aile hekimine..

bu gece delik deşik uykular bizi mahvediyor. benim de başım hem ağrıyor, hem dönüyor.
şimdi bacım geldi.. beraber gideriz dr a

ohhh alıntı mesajlarından kurtuldum
benimki işyeri mailimdi her özel mesaj alındığından mail geliyor anammm bu ne dedim
neyseki düzeltilebiliyormuş

bu arada yarın eşimin yeğeninin doğum günü var oraya gideceğiz 5 yaşındaki kız çocuğuna kıyafet dışında ne alınabilir ?

Yaşasınnnnnnnn tatil. 10 gibi karneleri verdik. Hemen eve geldim. Eşim de kahvaltı hazırlamış. Ohhhhhh dedim. Şimdi de minikkuşumu uyutuyorum. Sonra ben de uyuyacağım.

Oyuncak olabilir. Mesela oyuncak tabak fincan setlerinden ya da bebek.kızlar bebeğe hayır diyemez bence.o yaş grubu oyuncaklarını pek bilmiyorum ama.

Bölük pörçük uyumaya ben de dayanamıyorum artık. Dile kolay bir buçuk yıl. Allah'tan benimki emzik alıyor da çok sıkışınca dayıyorum emziği valla. Birkaç gün önce huysuzlukta zirveydi. Aynı durum gece de devam etti. Emziriyorum, yatağa koyar koymaz uyanıyordu. Emziği verip yatırıyorum. Normalde 5-10 dk sonra alırım. Yarım saat sonra alıyordum. Yine uyanıyordu. Bütün gece neredeyse emzikle uyudu.

Son düzenleme:
Sağolun ilbilge pembiş sekerportakali nfk born:)
Kv konuşma genetik diyor; 1,5 yaşında acayip cümleler kuruyormuşum ;eşim de 1,5 yaşında konuşmuş..
benimkide çok güzel anne diyor

:))))

Kızlar aranızda evde pedikür yapan var mı ,kuaför salonları hijyenik gelmiyor; denesem mi? Bu kış tabanlarım çok çatladı ,kremler de fayda etmiyor

Son düzenleme:
yok kız sadece bana anne diyor onu dedikten sonra babayida unuttu bazen ablasina sesleniyor onun dışında pek bir şey yok
annenin konuşmasıyla alakali olduğunu düşünmüyorum. kerem'le bende sürekli konuşurum, evde sürekli konuşan bi abla var. elanur 18 aylikken ikili cümle kuruyordu. bizde çok erken konusmusuz. babaya çekti zaarr

ketum erkekler, 7sinde neyse 70inde de o!

bizimki babayı güzel ve bilinçli söylüyor. ama benim anne olduğumu bildiği halde, anne diye hitap etmiyor.

ayşeciğin ateşi yine çıktı. aile hekimine gittik.
boğazları kızarmış, muhtemelen mikrobik dedi. eşim de birkaç gündür boğazları şiş ve öksürüyor.
neyse bi antibiyotik verdi. inş ilerlemeden geçer gider.

Kızlar aranızda evde pedikür yapan var mı ,kuaför salonları hijyenik gelmiyor; denesem mi? Bu kış tabanlarım çok çatladı ,kremler de fayda etmiyor

bahsettiğin pedikür kapsamlı bi bakım mı bilmiyorum ama;
daha önce denediğim bi şeyi söyleyeyim.

ayaklarımı sıcak su dolu leğende biraz beklettim, sonra ayak törpüsüyle kabalarını törpüledim.
ardından bir aspirini toz haline getirip vazelinle karıştırdım, bunu ayaklarıma sürdüm
streçledim ve çorap giyip yattım. sabah kalktığımda acayip yumuşamıştı.
bazen banyodan sonra topuklarımı törpüleyip ayak bakım kremi sürüyorum ama düzenli yapmadığım için
benim çatlaklar da epey kalınlaştı, artık krem etki etmiyor :100:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 8 ziyaretçi)
nfk

şu tabloya bak! gıcık mısınız kızım siiiiz?!!!

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 9 ziyaretçi)
nfk

evet evet, gıcıksınız!!!

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 11 ziyaretçi)
nfk

yok artık!

Nfk cım evet su dolu leğende bekletip tuz falan sürmüştüm ben de ama aynen senin dediğin gibi kalınlaştı artık krem de sökmüyor
ketum erkekler, 7sinde neyse 70inde de o!

bizimki babayı güzel ve bilinçli söylüyor. ama benim anne olduğumu bildiği halde, anne diye hitap etmiyor.
Arkadaşımın kızı da aynısını yapıyor :))) 2 yaşında anne dedi annesine
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 11 ziyaretçi)
nfk

yok artık!

Bu ne ya!!!!!!!!!!!lütfen ziyaretçi olmasınnnnnnn.
Nfk ayşeciğe de geçmiş olsun canım. Babasıyla alakalı olabilir .
saol bacım. bu kış çok hastalıklı geçecek belli..

vazelini dene mutlaka. streçlemek zorunda değilsin.
çorap giyip yat, sabaha yumuşacık olacak bak. birkaç saatte bile etkisini gösterir.

annene ver, anneyi öp. böyle komutları anlıyor yapıyor, ama hitap etmiyor.
tamamen babasının suçu!

şeker pembem, tatil hızlı başladı heralde

gece 2,5 saat uyuyamamak, üstüne gündüz de yatmadım. sabahtan beri başım dönüyor, ağrıyor.
midem içtiğim ilaçlardan bi garip, bir de karnım ağrıyor. bu nasıl bi hal ya?
yarın olsa da hepsi geçse gitse..

canım kerem'de bu hastalıkta 2 gün uyumadi brun spreyide kullan. burun tıkalı olunca uyuyamiyorlar. çabucak toparlanirsiniz inşallah

Annem ve babam bize geliyoooor :))
Yemekler hazir sildim supurdum oturduk keyifle bekliyoruz anne babami biyerlere gezdirmek istyrz ama havalarda soguk olucakmis netsek bilemedk ...
Nfkcim yasire de ayni sey olmustu bademcikleri iltilaplandi demislrdi antibiyotkle hmncik iyi.olmustu ins aysecik de bu gece atessiz daha rahat uyur...

Ayyyyyy şuan pert olmuş durumdayımmmm.
Efenin sabahtan beri burnu musluk modunda. Çok şükür ki ateşi yok. Eğer yarın da böyle devam ederse gidip hava aldıralım diye düşünüyorum. Burnu tıkalı olunca da emmesi ve uyuması nasıl olur hayal edin. Bi de huysuzluk ekleniyo doğal olarak... Kuzenim geldi. Tabi yemeğiydi toplamasıydı tatlı ve çayıydı derken bitmiyor anam bitmiyorrrrr. Şimdi de oğluşu emzir uyut salla yapıyorum. Valla şuan dinleniyorum ne yalan söyliyim :)

Yarın azıcık gezip tozmalı. Ama havalar da kötüyken netcez bilinmez :/ çok depresif moddayımmmmmmmm. Hiç misafir çekecek halim yoktu aslında ama gelene gelme denmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…