- 8 Ağustos 2011
- 12.270
- 12.657
- 498
Gunaydiinn diyorum ama hala ayamadim saat basi olda iyi her saat 5 kez uyandi inanin sarsicaktm esim elimden zor aldi aaa bu kdr olur mu yaa zaten her gece fix menu surekli kalkiyo da bu gece cozuttu 7.30da son bi kalkti esim aldi ciktilar odadan aninda uyumadim bayildim resmen neyseki kahvaltida etmisler simdi sira bende :)
Nfk sizin ates neyden acaba gidersen aile hekimine haberdar et sen nsl.oldn var mi agri sizi
Busmai ohhh sefan olsn gezerek cok da iyi yapmissin o keremi de yerim bizimki de anladgm anlamadgm farkli dillerrde konusup duruyo :)
Elifnaz o kadini bnde gordm ama olen onunn bebegimi onu bilmiyorm :/
Yaşasınnnnnnnn tatil. 10 gibi karneleri verdik. Hemen eve geldim. Eşim de kahvaltı hazırlamış. Ohhhhhh dedim. Şimdi de minikkuşumu uyutuyorum. Sonra ben de uyuyacağım.gününüz aydın, cumanız mübarek olsun canlar..
geçmiş olsun diyen arkadaşlarım, sağolun. nerden çıktı bu ateş bilmiyorum.
daha yeni grip geçti. şuan bi şey yok, belki aile hekimine giderim.
neyse, bugün son bacım.. şimdiden iyi tatiller
ben sürekli konuşuyorum, anlatıyorum, şarkı söylüyorum. mutlaka etkisi vardır.
ayşecik de bu ara epey dilli. ama bence kerem de bu konuda hemcinslerinden ileri
herşeye mi anne diyor, hiç mi anne demiyor?
akşamdan beri birkaç kez öksürdü, şimdi de burnu hem akıyor hem tıkalı.
nedir acaba?
ay, kelime dağarcığı kısıtlı olduğu halde, bıdı bıdı sürekli konuşuyor
bana benzedi zahar
uyuyunca bi güzel kahvaltı yaparsın, artık tatil nasılsa
gece iki buçuk saat uyanık kaldı, sabah yine aynı saate uyandı. ben ayamadım, o mesaiye başladı bile yaa
sağol bacım. amiiin!
Oyuncak olabilir. Mesela oyuncak tabak fincan setlerinden ya da bebek.kızlar bebeğe hayır diyemez bence.o yaş grubu oyuncaklarını pek bilmiyorum ama.ohhh alıntı mesajlarından kurtuldum
benimki işyeri mailimdi her özel mesaj alındığından mail geliyor anammm bu ne dedim
neyseki düzeltilebiliyormuş
bu arada yarın eşimin yeğeninin doğum günü var oraya gideceğiz 5 yaşındaki kız çocuğuna kıyafet dışında ne alınabilir ?
Bölük pörçük uyumaya ben de dayanamıyorum artık. Dile kolay bir buçuk yıl. Allah'tan benimki emzik alıyor da çok sıkışınca dayıyorum emziği valla. Birkaç gün önce huysuzlukta zirveydi. Aynı durum gece de devam etti. Emziriyorum, yatağa koyar koymaz uyanıyordu. Emziği verip yatırıyorum. Normalde 5-10 dk sonra alırım. Yarım saat sonra alıyordum. Yine uyanıyordu. Bütün gece neredeyse emzikle uyudu.Gunaydiinn diyorum ama hala ayamadim saat basi olda iyi her saat 5 kez uyandi inanin sarsicaktm esim elimden zor aldi aaa bu kdr olur mu yaa zaten her gece fix menu surekli kalkiyo da bu gece cozuttu 7.30da son bi kalkti esim aldi ciktilar odadan aninda uyumadim bayildim resmen neyseki kahvaltida etmisler simdi sira bende :)
Nfk sizin ates neyden acaba gidersen aile hekimine haberdar et sen nsl.oldn var mi agri sizi
Busmai ohhh sefan olsn gezerek cok da iyi yapmissin o keremi de yerim bizimki de anladgm anlamadgm farkli dillerrde konusup duruyo :)
Elifnaz o kadini bnde gordm ama olen onunn bebegimi onu bilmiyorm :/
benimkide çok güzel anne diyor
yok kız sadece bana anne diyor onu dedikten sonra babayida unuttugününüz aydın, cumanız mübarek olsun canlar..
geçmiş olsun diyen arkadaşlarım, sağolun. nerden çıktı bu ateş bilmiyorum.
daha yeni grip geçti. şuan bi şey yok, belki aile hekimine giderim.
neyse, bugün son bacım.. şimdiden iyi tatiller
ben sürekli konuşuyorum, anlatıyorum, şarkı söylüyorum. mutlaka etkisi vardır.
ayşecik de bu ara epey dilli. ama bence kerem de bu konuda hemcinslerinden ileri
herşeye mi anne diyor, hiç mi anne demiyor?
akşamdan beri birkaç kez öksürdü, şimdi de burnu hem akıyor hem tıkalı.
nedir acaba?
ay, kelime dağarcığı kısıtlı olduğu halde, bıdı bıdı sürekli konuşuyor
bana benzedi zahar
uyuyunca bi güzel kahvaltı yaparsın, artık tatil nasılsa
gece iki buçuk saat uyanık kaldı, sabah yine aynı saate uyandı. ben ayamadım, o mesaiye başladı bile yaa
sağol bacım. amiiin!
yok kız sadece bana anne diyor onu dedikten sonra babayida unuttubazen ablasina sesleniyor onun dışında pek bir şey yok
annenin konuşmasıyla alakali olduğunu düşünmüyorum. kerem'le bende sürekli konuşurum, evde sürekli konuşan bi abla var. elanur 18 aylikken ikili cümle kuruyordu. bizde çok erken konusmusuz. babaya çekti zaarr
Kızlar aranızda evde pedikür yapan var mı ,kuaför salonları hijyenik gelmiyor; denesem mi? Bu kış tabanlarım çok çatladı ,kremler de fayda etmiyor
Bu ne ya!!!!!!!!!!!lütfen ziyaretçi olmasınnnnnnn.Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 11 ziyaretçi)
nfk
yok artık!
Arkadaşımın kızı da aynısını yapıyor :))) 2 yaşında anne dedi annesineketum erkekler, 7sinde neyse 70inde de o!
bizimki babayı güzel ve bilinçli söylüyor. ama benim anne olduğumu bildiği halde, anne diye hitap etmiyor.
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 11 ziyaretçi)
nfk
yok artık!
saol bacım. bu kış çok hastalıklı geçecek belli..Bu ne ya!!!!!!!!!!!lütfen ziyaretçi olmasınnnnnnn.
Nfk ayşeciğe de geçmiş olsun canım. Babasıyla alakalı olabilir .
Nfk cım evet su dolu leğende bekletip tuz falan sürmüştüm ben de ama aynen senin dediğin gibi kalınlaştı artık krem de sökmüyor
Arkadaşımın kızı da aynısını yapıyor :))) 2 yaşında anne dedi annesine
şeker pembem, tatil hızlı başladı heralde
gece 2,5 saat uyuyamamak, üstüne gündüz de yatmadım. sabahtan beri başım dönüyor, ağrıyor.
midem içtiğim ilaçlardan bi garip, bir de karnım ağrıyor. bu nasıl bi hal ya?
yarın olsa da hepsi geçse gitse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?