Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok doğru tespit.. Ben arayıp da bulamamıştım ondan; koskanın büyük bi ambalajda olan karışımından aldım. Efe sevmedi o ayrı :)

aynen benim tuvalet rutinim oyle suan saglik olsun. Gececek bunlar..

Esin anahtari almadi diye neden yatmiyorsun anlamadim. Uyu, kapi calinca nasilsa kalkarsin..
Kapiyi duymam ki ben depremi duymamis insanim zamninda kaldiki o zili yasir duyarsa daha cok sinirlenebilirim :)
he yaa.. Kapim acik, calmadan gir iceri diye msj at
Ahahah :) zaten o da paspasin altina koy diyodu ne komik bi adam ama bugun kesin koydum agirligiimi gobek degisiyo :)
alinti bildirimleri artik msj kutusuna geliyor ya fuzuli kalabaliktan baska bi sey degil yaniiii...
Ayyy bende kac gundur soylicm unuttyrm yaa ben de inanilmaz sinir.oldm
Benjmki de.ayni mantik iste kesin sokakta kalirdi valla :)

Dogumgunu tam ne zmn keremin bzm 24u ama asi takvimine 27 yazmslar ne zmn gotrsem karar veremedm hic de gitmk istemiyrm :/
Tansiyon benim de hep cok dusuktr ama bnm rutinim bu da hamilelikte zor oluyo cidden
Keremin ilac olayi gb bzm de basimiza ne gelirse gozumumz onundeykn oluyo neysrki yedysede az yemstr bisey olmaz Allah in izniyle

Dogumgunu tam ne zmn keremin bzm 24u ama asi takvimine 27 yazmslar ne zmn gotrsem karar veremedm hic de gitmk istemiyrm :/

takvimdeki tarih önemli değilki, ha 3 gün önce ha 5 gün sonra..
ben kafama göre takılıyorum, bunda da 3 gün önce götürdüm. bence yaptır gitsin,
yapılacak olarak aklında olunca kafanı fuzuli meşgul ediyor, stres oluyor çünkü :100:

Evet, pembişin dediği gb, eve gelince temiz bulayım sorunsalı.... Bugün de valiz toplarım inşallah.

Kuzum benim ya, ilk hafta böyle zor geçer tahminen. Sonra gitgide azalacaktır. Sabır bacımmm

'pembe kurdeleli hipopotam' terliklerim amaaaa, farketmediniz mi yaa
Terlikler süper.Tam pembişlikmiş.

Ayyy aşı deme bana. Çok zor yaptırdık aşıyı. Hiç böyle olmamamıştı.neyseki atlattık.kerem de çok fena.allah'tan bir şey olmamış.

Bir ANNENİN MSJI: MUTLAKA SONUNA KADAR OKUYUN Ben başımdan geçen üzücü bir olayı size anlatmak istiyorum. 6 yıl önce eşimle severek evlendik ben üniversite mezunuyum ama çocuğum olduktan sonra çalışmayı bıraktım eşimde memur oldu.kızım olduktan sonra evimizin içi dahada şenlendi ama ben bir konuda sürekli üzülür ve sızlanırdım her anne gibi çocuğum en iyi okula gitsin en güzel elbiseleri giysin en güzel oyuncakları oynasın,prenseslere layık bir odası olsun isterdim ama maaş sadece kira ve faturalara ancak yetiyordu bende çalışmak istedim ama kızımı bırakacağım kimse olmadığı için çalışamadım gelelim asıl konuya kızım 5 yaşına geldiğinde iyi bir anaokuluna vermek istedim ama benim istediklerimde paralıydı,güzel bir oda yapayım dedim ama ancak yatağına paramız yetiyordu klasik memur aile ama benim kızımla alakalı isteklerim çoktu olmayıncada daha doğrusu olamayınca çok ama çok üzülüyordum ayağımızı yorganımıza uzatmak gerekirdi ve öylede yapıyorduk,şimdi ne aptalmışım ne gereksiz üzülmüşüm diyorum,kızımı deler anaokuluna yazdırdık çokta mutluydu kuzum taki o kara güne kadar okulda hastalandı ilk zamanlar sadece burnu akıyor birazda öksürüğü ardı ama her geçen gün hastalığı ilerledi ateşlenmeye başladı kendini iyi hissttiği bir gün okula gitmek isteyince gitti.öğleye doğru bir telefon betül hanım korkmayın kızınız bayıldı şu anda ..... hastanesinde serum veriyorlar çok korkmuştum alelacele gittim hastaneye yolda eşime tanıdıklara da haber verdim,doktorla konuştum hastalık ateş yüzünden birde üzerine yemek yemeyince bayılmış içim yanıyor yanıyor kan tahlillleri felan verildi tetkikleri yapıldı doktor bizi hemen odasına çağırdı,size birşey söyleyeceğim ama metanetli olun hemen paniğe kapılmayın bu sonuç kesin olmaya bilir o yüzden başka tetkikler yapılmalı kullandığı ilaçlarlardanda olabilir diye bişeyler söylüyor ama benim beynim yerinden uçtu sanki elim ayağım buz kesti doktora en son ne söyleyeceksen söyle diye bağırdığımı hatırlıyorum sonra evet sonra doktor kızınızın lösemi(kan kanseri) olabilir dediğini hatırlıyorum. bayılmışım oracıkta.uyandığımda nerde olduğumu hatırlamay çalışıyorum sonra birşeyler hatırlamaya başladım ama Allahım ne rüya olsun diye ağlıyorum ama rüya değildi eşimle deli gibi ağlıyoruz hastanedekiler bizi sakinleştirmeye çalışıyor,o arada kardeşlerime felan haber vermiş eşim hepimiz üzüntüden öyle kötüyüz ki o arada abim üzülme yanlış teşhiş olabilirmiş sadece belirtiymiş ama kesin değilmiş neden böyle yapıyorsun diyor.kızımın yanına gidemiyorum üzüntüden en son kendimi toparlayıp gittim kuzumun yanına anne nerdesin ben seni bekledim hep diyor ona belli etmeyim ağladığımı diye elimden geleni yapıyorum ama kabıma sığamıyorum,abim eşim hemen başka bir doktor ve hastane buldular aynı tahliller detaylı bir şekilde tekrar yapıldı sonuçların çıkmasını bekliyoruz yüreğimiz ağzımızda o arada ciğer grafisi ve diğer tahliller yapılıyor.inanın size üzüntümüzü anlatmaya kelimeler yetersiz kalır bir umutla dua ediyoruz ne olur Allahım ne olur doğru olmasın diye,inanın dakikalar ay, günler yıl oldu beklerken.beklenen an geldi abim telefonla verdi bize o haberi müjde müjde kanser değilmiş sadece zatüreymiş,SADECE ZATÜRE EVET ZATÜRE İNSAN YAVRUSUNUN ZATÜRE OLDUĞUNA SEVİNİRMİ? SEVİNİR VALLA ZİL TAKIP OYNAMADIĞIMIZ KALDI ZATÜRE OLDUĞUNA :)))) MUTLULUKTAN UÇUYORUZ.Allaha nasıl şükür ediyorum nasıl ağlıyorum sevinçten.evet kızım sadece zatüreymiş kan değerleri o yüzden öyle çıkmış.ciğer filmindede zatüre olduğu görünüyordu.ilk önce doktora kızdım ama oda zaten bize kesin lösemi demedi ama ihtimali bile bizi üzüntüden üzüntüye attı.O anda aldım elimi başımın arasına dedimki kendi kendime bak sen ne boş şeylere üzülmüşüm en önemli şey ÇOCUĞUMUN SAĞLIĞIYMIŞ! yok param olsun yok elbisesi olsun, odası olsun boşmuş bunlar,ne büyük zenginlikmiş evladımın sağlığı.ben size bizzat yaşadıklarımı paylaştım lütfen ama lütfen benim gibi boş şeylere üzülmeyin bırakın çocuğunuz kısa olsun uzun olsun yaramaz olsun paranız olmasın kuru yerde yatın ama sağlığınız olsun.başınızı sokacağınız bir yuvanız ve sağlığınız yerindeyse inanın siz çooooooooooook zenginsiniz.BİR MUSİBET BİR NASİHATTEN İYİYMİŞ.

(alıntıdır)

evim sahanede losemili bir ailenin evini yapıyor. hikayelerini dinleyince cocuklarimizin hastalığına sukrediyoruz. Allah dermansiz dert vermesin. insani çocuklarıyla sinamasin cok büyük bir imtihan. Allah bütün hastalara ozellikle cocuklara şifa versin. küçücük bedenler nasıl ağrılar çekiyor

Kızlarrrrr kaçış planına gittik. Çok beğendim valla :) gerçi bir yıldır snemaya gitmemiş insanım :))

Kız şimdi bize sinemada arı maya izleyeseler onu bile beğeniriz.

tezine katılıyorum ilbilge hatun

sylvester stallone, arnold schwarzenegger bu adamlara tek tek dayanamıyorum,
ikisinin oynadığı filmi düşünemiyorum

Ya ben de bayılmam ikisine de ama valla sonuna kadar merakla izledim. Bi bakın; adamı sinir etmeyin beaaaaaa :)

temmuz topiğinin istanbul büyükşehir başkan adayı nfk ahahahahah

Yakışırrrrrrr

Az önce diğer topikte okudum. Kayseride kötü bi kaza olmuş. Yakınlarınızda var mı bişi?? Allah'ım korusun ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…