Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ah canım pembem kıyamam sana ,

senin akrabaların çevrendeki insanlar çok şanslı senin gibi

fedakar ,hamarat birinin kıymetini bilsinler.

tatilde dinlemen dileğiyle...

millet tatil yapacak yer arıyor tabiki gelsinlerde tatilin ilk günündende damlanilmaz ki

Herkese günaydın. Nefes alamadığı için ememeyen ve uyuyamayan oğlumu doktora götüreceğiz inşallah. Kış bitsin ve hastalar iyileşsinnnnnn.

ah canım pembem kıyamam sana ,

senin akrabaların çevrendeki insanlar çok şanslı senin gibi

fedakar ,hamarat birinin kıymetini bilsinler.

tatilde dinlemen dileğiyle...

İnşallah pztden itibaren dinlenirim. Güzel sözlerin için teşekkür ederim canımmmm.

millet tatil yapacak yer arıyor tabiki gelsinlerde tatilin ilk günündende damlanilmaz ki

Sorma canım. Ama işte yurtdışından geldi ve bu vakte ayarlayabildiği için birşey de denmiyor :/

Herkese günaydın. Geçmiş olsun canım. Bir de misafirin varmış. Allah yardımcın olsun.

Sağol canım.

Efe huysuzlukta tavan yapmış durumda. Dr azıcık geniz akıntısı var dedi. Ateşi çıkarsa yada öksürük başlarsa yine götüreceğiz ki umarım gerek kalmaz. Şimdilik burun spreyi ve alerji şurubu kullanacağız. Bi de umca diye bi damla önerdi bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş. Sanki burda biri daha bu damladan almamış mıydı???

Koşturmacalı kayseri hazırlığı, kayseriye geliş ve yerleşme olaylarının sonunda tatil şuan itibarıyla başladı benim içinde.

selam canlarım nasılsınız tatil başladı ohh iyi tatiller tüm öğretmen arkadaşlara hasta bebişlerede çok geçmiş olsun bizde bronşit başlangıcı atlattık tabi atlattık denebilirse hala hafif ökürük kaldı

canım umca bizim fabrikanın ilacı gayet iyi ve tamamen bitkisel bir ilaç güvenebilirsin bende kullanıyorum çok özel bir bitkinin özütünden üretiliyor kimyasal içermiyor bütün ffabrika kullanıyor büyükler içinde tabbleti var

ee naslsınız görüşmeyeli ben biri kucağımda biri karnımda cebelleşiyorum doğum izninede daha çok var koca bebeği hiç saymıyorum en büyük naz niyaz onda zaten neden giremediğimi merak edenler varsa açıklıyırım eşim artık esksi gibi turizmde değil ve her akşam evde benden önce gelmiş oluyor o boranla ilgilen oynat yedir uyut derken başlıyor koca bebeğin nazı onunla otur sohbet et gönlünü yap derken birde afacan çıktı pihyasaya oda tekmeleriyle bende burdayım diyor :)) koşturmacayla geçiyor günler doğum iznini dört gözle bekliyorum özledim sohbetinizi bu arada kan hastalığı çıktı bendede bu bir hatadır doktor doktor geziyorum kan hücrelerim azalıormuş vücutta sebebini anlayamıyorlar dualarınızı bekliyorum kızlar rabbim çocuklarımın hatırına yardımcı olurda atlatırım inşallah

eee sizlerde ne var ne yok

Dualarımız seninle canım. Anladığım kadarıyla epey yoğunsun. Inşallah izne ayrılınca bol bol yazarsın.

Dışarıda çok güzel yağmur yağıyor. Bizim pıtırcığı uyansa dışarı çıkmayı düşünüyoruz. Tabi ki avm'ye. Neredesiniz ya, herkes geziyor sanırım.

slm kızlar, herkese güzel bi haftasonu diliyorum..

bu gecemiz çok zor geçti. ayşecik abartısız 10 küsür kez kalktı. sürekli emmek istiyor.
göğüs ucum çok kötü oldu. uykum da bir milyon parçaya ayrıldığı için başım çatlıyor. ağrı kesici içtim bana mısın demedi.
üstüne en yakın arkadaşımın arkadaşınının annesi vefat etmiş, mezarlığa gittim. daha da kötü oldum.
ayşecik şuan ayaklarımın altında, ağlıyor, öksürüyor, hapşırıyor burnu akıyor, sürekli mızıldıyor..
ay bu bebeklerin hastalığı bize gelse ne olurdu, böylesi çok zor

şeker pembem, size de geçmiş olsun. inş ilerlemez.

Nfk cım anneler hasta olunca daha kötü, çocuğa kim bakacak? Kimse hasta olmasın en iyisi..
Kızlar ben yine internet sorunu yaşıyorum telefonda netim bitti hatta çok aşmışım annemdeyim wireless tan giriyorum.. 2 hafta kadar böyle sürünürüm gibi görünüyor.
Kalbimdesinizzz

Tüm bebislere geçmiş olsun kizlar. Ben de bugün fiilen doğum iznine basladim ikinci bebis için. İnsalksh doğum olana kadar oğluna daha fazla vakit ayirmayi planliyorum. Tvye çok düşkün ozellikle reklamlara. Gündüz tvyi kestik. Ama aksamlari aciuoruz ister istemez. Reklamları put gibi izliyor. Konusmasi çok geri. 4-6 kelime. Bunun üzerine dusmem lazim. Okuma etkinliği olarak ne tur şeyler yapıyor sunuz? Neler aliyosunuz? Calistigim için ilgilenemedim pek. Terzi kendi soluğunu dikemezmis. Ogretmeniz güya. Bu konuda çok yardima ihtiyacim var. Neler alip oluyorsunuz çocuklara. Bir de sizi takip ediyorlar mi?

Cincon geçmiş olsun canım, allah yardımcın olsun. İnşallah basit birşeydir. Arada uğra böyle, öZletme

Nfk cım hele ilk birkaç gün bu gripler fena geçiyor. Yazık ayşeciğe. Sende daha tam toparlanamadan:/ inşallah çabucak atlatırsınız şekerim.

Busmaiii, naparız sensiz? Sık sık annene git bari:)

Bizimki hayatta dinlemez. Ben karşıma alıp gözlerine bakarak bişiler anlatıyorum. Bazen masal ama genelde boş konuşmalar. O da papağan gb tekrar ediyor.

Bugün aryayı bir avm nin çocuk kulübüne götürdük. Çok eğlendi, güzeldi:) 7 yaş sltını alıyorlar ama çoğu şey bebekler düşünülenerek yapılmış. Büyük şehir başka yahu!

Aa ne güzel olmuş :)
Evet yaa ben de sizsiz naparım kimle dertleşirimm ama anneme sık sık geliyorum ztn

Tv de en kötü şeyler reklamlar.. Eğitici çizgi filmler yararlı bence dil için

Aa ne güzel olmuş :)

Evet yaa ben de sizsiz naparım kimle dertleşirimm ama anneme sık sık geliyorum ztn

Tv de en kötü şeyler reklamlar.. Eğitici çizgi filmler yararlı bence dil için

Öyle canim da cikinca reklam izliyor. Sizinki öyle değil mi? Özellikle acmiyoruz. Çizgi filme bakmiyor hic. Senin cinsiyet netleşti mi? Ne kadarlik oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…