Arkadaşımın kızı da aynısını yapıyor :))) 2 yaşında anne dedi annesin
bizimkide fotoğraflara bakarken babasına gayet güzel baba, dede, ablasına abba diyor.
dayısının bile ismini söylüyor,benle ilgili hiç bi kelam çıkmıyor ağzından
Ayyyyyy şuan pert olmuş durumdayımmmm.
Efenin sabahtan beri burnu musluk modunda. Çok şükür ki ateşi yok. Eğer yarın da böyle devam ederse gidip hava aldıralım diye düşünüyorum. Burnu tıkalı olunca da emmesi ve uyuması nasıl olur hayal edin. Bi de huysuzluk ekleniyo doğal olarak... Kuzenim geldi. Tabi yemeğiydi toplamasıydı tatlı ve çayıydı derken bitmiyor anam bitmiyorrrrr. Şimdi de oğluşu emzir uyut salla yapıyorum. Valla şuan dinleniyorum ne yalan söyliyim :)
Yarın azıcık gezip tozmalı. Ama havalar da kötüyken netcez bilinmez :/ çok depresif moddayımmmmmmmm. Hiç misafir çekecek halim yoktu aslında ama gelene gelme denmez...
Herkese günaydın. Geçmiş olsun canım. Bir de misafirin varmış. Allah yardımcın olsun.Herkese günaydın. Nefes alamadığı için ememeyen ve uyuyamayan oğlumu doktora götüreceğiz inşallah. Kış bitsin ve hastalar iyileşsinnnnnn.
Az önce diğer topikte okudum. Kayseride kötü bi kaza olmuş. Yakınlarınızda var mı bişi?? Allah'ım korusun ya :/
ah canım pembem kıyamam sana,
senin akrabaların çevrendeki insanlar çok şanslı senin gibi
fedakar ,hamarat birinin kıymetini bilsinler.
tatilde dinlemen dileğiyle...
millet tatil yapacak yer arıyor tabiki gelsinlerde tatilin ilk günündende damlanilmaz ki
Herkese günaydın. Geçmiş olsun canım. Bir de misafirin varmış. Allah yardımcın olsun.
Efe huysuzlukta tavan yapmış durumda. Dr azıcık geniz akıntısı var dedi. Ateşi çıkarsa yada öksürük başlarsa yine götüreceğiz ki umarım gerek kalmaz. Şimdilik burun spreyi ve alerji şurubu kullanacağız. Bi de umca diye bi damla önerdi bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş. Sanki burda biri daha bu damladan almamış mıydı???
Dualarımız seninle canım. Anladığım kadarıyla epey yoğunsun. Inşallah izne ayrılınca bol bol yazarsın.selam canlarım nasılsınız tatil başladı ohh iyi tatiller tüm öğretmen arkadaşlara hasta bebişlerede çok geçmiş olsun bizde bronşit başlangıcı atlattık tabi atlattık denebilirse hala hafif ökürük kaldı
canım umca bizim fabrikanın ilacı gayet iyi ve tamamen bitkisel bir ilaç güvenebilirsin bende kullanıyorum çok özel bir bitkinin özütünden üretiliyor kimyasal içermiyor bütün ffabrika kullanıyor büyükler içinde tabbleti var
ee naslsınız görüşmeyeli ben biri kucağımda biri karnımda cebelleşiyorum doğum izninede daha çok var koca bebeği hiç saymıyorum en büyük naz niyaz onda zaten neden giremediğimi merak edenler varsa açıklıyırım eşim artık esksi gibi turizmde değil ve her akşam evde benden önce gelmiş oluyor o boranla ilgilen oynat yedir uyut derken başlıyor koca bebeğin nazı onunla otur sohbet et gönlünü yap derken birde afacan çıktı pihyasaya oda tekmeleriyle bende burdayım diyor :)) koşturmacayla geçiyor günler doğum iznini dört gözle bekliyorum özledim sohbetinizi bu arada kan hastalığı çıktı bendede bu bir hatadır doktor doktor geziyorum kan hücrelerim azalıormuş vücutta sebebini anlayamıyorlar dualarınızı bekliyorum kızlar rabbim çocuklarımın hatırına yardımcı olurda atlatırım inşallah
eee sizlerde ne var ne yok
Tüm bebislere geçmiş olsun kizlar. Ben de bugün fiilen doğum iznine basladim ikinci bebis için. İnsalksh doğum olana kadar oğluna daha fazla vakit ayirmayi planliyorum. Tvye çok düşkün ozellikle reklamlara. Gündüz tvyi kestik. Ama aksamlari aciuoruz ister istemez. Reklamları put gibi izliyor. Konusmasi çok geri. 4-6 kelime. Bunun üzerine dusmem lazim. Okuma etkinliği olarak ne tur şeyler yapıyor sunuz? Neler aliyosunuz? Calistigim için ilgilenemedim pek. Terzi kendi soluğunu dikemezmis. Ogretmeniz güya. Bu konuda çok yardima ihtiyacim var. Neler alip oluyorsunuz çocuklara. Bir de sizi takip ediyorlar mi?
Aa ne güzel olmuş :)Bugün aryayı bir avm nin çocuk kulübüne götürdük. Çok eğlendi, güzeldi:) 7 yaş sltını alıyorlar ama çoğu şey bebekler düşünülenerek yapılmış. Büyük şehir başka yahu!
Evet yaa ben de sizsiz naparım kimle dertleşirimm ama anneme sık sık geliyorum ztnCincon geçmiş olsun canım, allah yardımcın olsun. İnşallah basit birşeydir. Arada uğra böyle, öZletme
Nfk cım hele ilk birkaç gün bu gripler fena geçiyor. Yazık ayşeciğe. Sende daha tam toparlanamadan:/ inşallah çabucak atlatırsınız şekerim.
Busmaiii, naparız sensiz? Sık sık annene git bari:)
Tüm bebislere geçmiş olsun kizlar. Ben de bugün fiilen doğum iznine basladim ikinci bebis için. İnsalksh doğum olana kadar oğluna daha fazla vakit ayirmayi planliyorum. Tvye çok düşkün ozellikle reklamlara. Gündüz tvyi kestik. Ama aksamlari aciuoruz ister istemez. Reklamları put gibi izliyor. Konusmasi çok geri. 4-6 kelime. Bunun üzerine dusmem lazim. Okuma etkinliği olarak ne tur şeyler yapıyor sunuz? Neler aliyosunuz? Calistigim için ilgilenemedim pek. Terzi kendi soluğunu dikemezmis. Ogretmeniz güya. Bu konuda çok yardima ihtiyacim var. Neler alip oluyorsunuz çocuklara. Bir de sizi takip ediyorlar mi?
Bizimki hayatta dinlemez. Ben karşıma alıp gözlerine bakarak bişiler anlatıyorum. Bazen masal ama genelde boş konuşmalar. O da papağan gb tekrar ediyor.
Aa ne güzel olmuş :)
Evet yaa ben de sizsiz naparım kimle dertleşirimm ama anneme sık sık geliyorum ztn
Tv de en kötü şeyler reklamlar.. Eğitici çizgi filmler yararlı bence dil için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?