- 8 Ağustos 2011
- 12.270
- 12.659
- 498
ne diyosun?:26:Az önce diğer topikte okudum. Kayseride kötü bi kaza olmuş. Yakınlarınızda var mı bişi?? Allah'ım korusun ya :/
ne diyosun?:26:
aysecigin atesi cikti. 39a yaklasinca surup verdim. Simdi normale dondu. İns gece tekrar yukselmez..:18:
simdi baktim ben de. Katliam gibi:85: Ates dustugu yeri yakar, Rabbim sabir versin..Muş istanbul arabası imiş. 21 ölü ne demek ya?!?! Allah rahmet eylesin. Ama bu devirde böyle şeyler hala nasıl olabiliyor??
Allah Allah niye çıktı ki?? Şurup verdiysen bişi olmaz artık bence.
Kapiyi duymam ki ben depremi duymamis insanim zamninda kaldiki o zili yasir duyarsa daha cok sinirlenebilirim :)
Ahahah :) zaten o da paspasin altina koy diyodu ne komik bi adam ama bugun kesin koydum agirligiimi gobek degisiyo :)
Ayyy bende kac gundur soylicm unuttyrm yaa ben de inanilmaz sinir.oldm
Benjmki de.ayni mantik iste kesin sokakta kalirdi valla :)
Dogumgunu tam ne zmn keremin bzm 24u ama asi takvimine 27 yazmslar ne zmn gotrsem karar veremedm hic de gitmk istemiyrm :/
Tansiyon benim de hep cok dusuktr ama bnm rutinim bu da hamilelikte zor oluyo cidden
Keremin ilac olayi gb bzm de basimiza ne gelirse gozumumz onundeykn oluyo neysrki yedysede az yemstr bisey olmaz Allah in izniyle
Canım o kazaya istanbudan Muş'a giden bir otobüs.ne diyosun?:26:
aysecigin atesi cikti. 39a yaklasinca surup verdim. Simdi normale dondu. İns gece tekrar yukselmez..:18:[/QUO
Bu ateş yapıyor sanırım. Bizde de hafif ateş olmuştu.
Gün sengününmüş busmai.erkek adam acıyor der mi deseydin.Nfk cım tansiyonum düşük değil yüksek çıkıyor.
Ilbilgehatun arı maya tespiti süperdi :)
Pembişim sineman hayırlı uğurlu olsun
Bu akşam keremi kv ye bırakıp Avm de takıldım süperdi tabi zaman yine yetmedi 2-3 saat dolaştım. Zara'da süper indirim varmış gerçekten, oğluşa bi pantolon aldım, yok böyle bi tarz bayıldımmmm 30 tl verdim sadece.
Kesinlikle tekrar gitmem lazım harika şeyler var çok ucuza..
Sonra eşim beni almaya geldi, Mado dan çikolatalı frambuazlı pasta aldık.kv lerde yedik o da süperdi :) çok mutlu oldum bugün
Canım sağol.. Bize de 2 gün geç yazmış ;aşı hergün vurmuyorlar sanırım.bi de haftasonuna denk gelmesin diye ayarlıyorlardır bikaç gün önemli değil.
Ben de istemeye istemeye götürdüm aşıya yapcak bişey yok2 saat uyudu ,uyanınca bacağını tutup "acıyo" diyordu kuzum bu arada kerem epey konuşuyor sanırım.
Gün sengününmüş busmai.erkek adam acıyor der mi deseydin.bu arada kerem epey konuşuyor sanırım.
Maşallah keremciğe.daha ne olsun, renkleri bile öğrenmeye başlamış.yok ya annemle pek ilgisi yok. Ben her şeyî anlatıyorum, kelimeleri bastırarak söylüyorum. Ancak 20-25 kelime biliyordur.Tek kelime olarak söylüyor çoğu şeyi. Aslında ben konuşkan biri olsam çocuk çoktan konuşurdu:)) Ben çok konuşmam yapı olarak. Ama dediklerimizden kapıyor, tv den kapıyor.
İlk defa bugün iki kelime yanyana kullandı "Mami aaba" (mavi araba) dedi.
Şu an sadece mavi rengi çözdü renklerden :)
Bu çocuklar ayrı bir alem. Neyse ateşi düşsün de o öğle uykusuna yatırımda sen de uyursun artık.bizimkinin atesi yine yukseldi, uyku sersemi surubu da yere dusurdum. Hali koltuk yer batti. Esim temizledi. Aysecik hepinizden ayik; bicir bicir konusuyor oynuyor gecenin bu vakti, kurulu bebek mubarek.simdi biraz dustu ama takipteyim..
Neyseki tatillllll başlıyor. Ben de şu anda sabahın köründe kalkan küçük hanımı uyutmaya çalışıyorum.kahvaltı bile yapamadım.Günaydınlar herkeseeeeeee :) Efe annesine karne hediyesi verdi ve saat başı kalktı :/ kendimi zombi gibi hissediyorummmmm. Neyseki bugün ders anlatma vs yok.
Haftanın son günü güzel geçsin, hasta bebişler ve annişler iyileşsinnn
Bu arada busmai bence annenin konuşkan olması ile alakası yok bunun; bknz ben :) yani oğluşum çoktannnn çok konuşmalı idi bu mantıkla. Maşallah Keremime :)
Ewt bnde tvde izledm haberi gece olmus otobusun altinda kalmis insanlar hatta olenlerin telleri caliyodu acamiyodu etraftakiler ne dicez diye fln bebek de var olenlerin arsinda :/
Nfkcim.bnde.gece cikan atesten cok.korkuyorm saat basi kalkio bakiyo insan ama yinede bi huzursuzluk oluyo ins tekrar cikisa gecmez...
benimkide çok güzel anne diyorTek kelime olarak söylüyor çoğu şeyi. Aslında ben konuşkan biri olsam çocuk çoktan konuşurdu:)) Ben çok konuşmam yapı olarak. Ama dediklerimizden kapıyor, tv den kapıyor.
İlk defa bugün iki kelime yanyana kullandı "Mami aaba" (mavi araba) dedi.
Şu an sadece mavi rengi çözdü renklerden :)
hayırlı cumalar herkese günaydın
nfk ayşecin ateşi çıkmış canım yaa bu sene hastalığı bol bir sene sanırım rabbim acil şifalar versin herkese:26:
pempişhadi gözünaydın ve diğer öğretmen arkadaşların bugünüde atlatın gerisi ohhhh
sinemayada gitmişsiniz ne güzel darısı başımıza
busmaiohh güzelim iyi yapmışsın gezmekle zara da evet büyük indirim var ama ben hala gidemedim bir gidip bakmak lazım aslında keremede maşallah
elifnaz rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın doğru diyorsun herşeyin başı sağlık:26:
yapma ya bebektemi ölmüşannesi hastanede bebeğim kucagimdaydi, nerede olduğunu bilmiyorum diyordu.. hele bu çocuklara dayanamıyorum ben
otobüsün tekerleri yapma lastikmiymis neymiş sis, kar var tabi bide hız .. Allah ölenlere rahmet eylesin ama ben en çok o anneye yandım
neyse, bugün son bacım.. şimdiden iyi tatillerGünaydınlar herkeseeeeeee :) Efe annesine karne hediyesi verdi ve saat başı kalktı :/ kendimi zombi gibi hissediyorummmmm. Neyseki bugün ders anlatma vs yok.
Haftanın son günü güzel geçsin, hasta bebişler ve annişler iyileşsinnn
Bu arada busmai bence annenin konuşkan olması ile alakası yok bunun; bknz ben :) yani oğluşum çoktannnn çok konuşmalı idi bu mantıkla. Maşallah Keremime :)
benimkide çok güzel anne diyor
akşamdan beri birkaç kez öksürdü, şimdi de burnu hem akıyor hem tıkalı.ateşten başka bir şeyi varmı canım. öksürük falan
ay, kelime dağarcığı kısıtlı olduğu halde, bıdı bıdı sürekli konuşuyorMaşallah keremciğe.daha ne olsun, renkleri bile öğrenmeye başlamış.yok ya annemle pek ilgisi yok. Ben her şeyî anlatıyorum, kelimeleri bastırarak söylüyorum. Ancak 20-25 kelime biliyordur.
Bu çocuklar ayrı bir alem. Neyse ateşi düşsün de o öğle uykusuna yatırımda sen de uyursun artık.
Neyseki tatillllll başlıyor. Ben de şu anda sabahın köründe kalkan küçük hanımı uyutmaya çalışıyorum.kahvaltı bile yapamadım.
Unutmadan herkese günaydın.
hayırlı cumalar herkese günaydın
nfk ayşecin ateşi çıkmış canım yaa bu sene hastalığı bol bir sene sanırım rabbim acil şifalar versin herkese:26:
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?