Aaa, büyük gün. Bizi çatlatmadan doktordan çıkar çıkmaz yaz.Günaydın kızlar bugün bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğiz inşallah; gece sık sık uyandım heyecandan ,sabah olmuş mu diye
en son 6 da kalktım, daha da uyuyamadım.. işin acı tarafı Kerem henüz uyanmadı :)
bana çok benzeyen bir kızım olmasını istiyorum ben galibaaahadi hayırlısı
hey Allahım nasıl bir ilaçmış bu ,günde kaç kez veriliyor ?bence doktorla konuş, belki gün içindeki sayıyı indirme şansınız vardır?
Gece gece sen yapıyorsun bakalım. Nfk: muhtar&gece bekçisiToplam 7 kullanici okuyor. ( 1 uye ve 6 ziyaretci)
nfk
saat 01.30
Günaydın kızlar bugün bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğiz inşallah; gece sık sık uyandım heyecandan ,sabah olmuş mu diye
en son 6 da kalktım, daha da uyuyamadım.. işin acı tarafı Kerem henüz uyanmadı :)
bana çok benzeyen bir kızım olmasını istiyorum ben galibaaahadi hayırlısı
hey Allahım nasıl bir ilaçmış bu ,günde kaç kez veriliyor ?bence doktorla konuş, belki gün içindeki sayıyı indirme şansınız vardır?
Ewt kizlar haklisiniz esim cok istiyodu bazen acaba kasten mi yapti diyorum ama pek mumkun degil.gibi :)) o zaten cok mutlu cok cok da yardimci cok.sukur o yanimizdayken zaten hic almiyorm kucagima da tekken bazen mecbur oluyo insan napalim ama doktora sorucam.yinede..
Baharcim.ben de calisiyorum normalde bebis patlamalarindan oturu evdeyim bu gidisle bu sekilde emekli.olucam :)))
Ya Allah isteyene versin gercekteb ama en mantikli dogum kontrol yontemini secip yola oyle devam etmek.lazim ama istedigin kdr korun Rabbim ol derse oluyo istehahahaha üçüncüyude düşünüyorsun yani
Kabus gb bir gün daha bittisabah kahvaltıya gittik çocuk kulübü olan bir yerdi, aryayı da orda oynatıp ananneye geçtik. Sonrada kuzene gittim 1 saat kalabildim malesef. Kuzenin 2 buçuk yaşında ve 6 aylık iki bebeği var. Bir anlık boşlukta 3 ü odada yanlız kalmış, bi çığlıkla koştuk yanlarına. Bi baktım bizimki abanmış anakucağındaki çocuğa, çocuk altta çırpınıyor. Önce sarılmak isteyip sıkıyor, çocuk ta boğuluyor sandım. Sonra bi baktım çocuğun burnunu ısırıyor. Yetişmesek abartmıyorum koparacakmış nerdeyse! Dişi geçmiş baya. Sonrasında yine 2 taşın arasında büyük kızı birkaç kez ısırılmaktan kurtardım, bi ara saçına abanmış kızın, elinden bi tomar saç topladım. En son kalktık geldik kovulmadan. Dediğim gb 2-3 gündür tanıyamıyorum çocuğumu. Akşama kadar burnumdan getiriyor. Sabır diye allaha yalvarıyorum, yoksa gerçekten bir güzel girişecem!!!
zor günler geciriyorsun canım Allah yardımcınız olsun. hastalık zamanında huy değiştiriyor çocuklar ne yazikki. inşallah çabucak iyileşir eski haline döner.
hayırlı olsun bacım, bi oğlan dahaaKızlarr yine oğlan geliyor :) uslu olsa bari, sağlıkla inşallah
Kizzlar ablaminki Allah in izniylr kizmiss cook sevindik darisi busmai ve benim.basima hayirlisiyla ins.... :))
ah canımm, geçmiş olsun. Allah koruyor valla bu bebeleri..Ili saat önce tam uyumadan önce kafa üstü çakıldı kuzum. Bir saat uyutmadık ama çok da korktuk . Kendi fe korktu. Ders oldu mu tabi ki hayır.
gel tut elimizden, aman ayrılma yanımızdan kapıverirler seni heea!Beni de kat beni dee....
3 ay mıı?1 hafta kullanılacak sandığım ilaç 3 ay çıktı!!! Üç gündür lokma girmiyor ağzından. Gece süt veriyordum en azından uyurken. Bu gece onu da almadı. Biraz ara vereceğim ilaca. Umrumda değil valla. 3-4 gün yada bir hafta neyse.... 3 ay nasıl dayanılır bu işkenceye?
sorma ya, ayşeciği emzirdim. ayıldım, sonra da uykum kaçtı.Gece gece sen yapıyorsun bakalım. Nfk: muhtar&gece bekçisi
sabah namazında kalkmak bizimkinin de huyu.Ili gündür minik kuşum sabah namazında kalkıyor. Neredeyse bir saat uyutmak için uğraşıyorum. Sonunda yanımıza alıyoruz. Tabi eşim salona gidiyor. Bizimki de bir süre sonra uyuyor. Alışacak diye korkuyorum valla.:18:
hamdolsun, geçti gitti.dün karşıya geçtik. ipegin kontrolünü hallettik. 1 saat bekledik gerci. çok şükür iyilesmis ama kullandığımız tozu 9. aya kadar devam edeceğiz. sabahın 5 inde çocuklar ayaklaninca bizde trafik başlamadan eve geldik.
Hayirli olsun bacimmm dedigin gibi en onemlisi saglikla ins..haydi gozunuzaydin en cok da ogluna yaricak arkadasi geliyoooiKızlarr yine oğlan geliyor :) uslu olsa bari, sağlıkla inşallah
veee sürpriiiiz!!!
sabah nasıl olduysa, ayşecikle 10 a kadar uyumuşuz.
telefonda bi mesaj, pembiş istanbula gelmiiiiiiş.
nasıl kalktım yataktan, ayşeciği hazırlayıp çıktım. koştur koştur heyecanla avm ye gittik.
görüştük şükürler olsunn
efecik aynı annesinin anlattığı gibi, sevgi pıtırcığı sürekli sarılma modunda, sosyal ve oynak bi bebe
ama ayşecik efenin yüksek volumunden olumsuz etkilendi, bek yaklaşmadı
ama biz anasıyla çok iyi anlaştıkkkkk. güleryüzlü, sıcakkanlı, hoşsohbet ve anlattığından daha zayıf arkadaşım benimmm
canim koruyucu bir tozmus galiba bronsitin tekrarlamamasi için. internetten arastiracagim hep unutuyorum. .ah canımm, geçmiş olsun. Allah koruyor valla bu bebeleri..
gel tut elimizden, aman ayrılma yanımızdan kapıverirler seni heea!
3 ay mıı?dr la bi daha konuş istersen anlat bakalım.
belki başka bi hal çaresi vardır, üç gün değil ki idare edesin :26:
sorma ya, ayşeciği emzirdim. ayıldım, sonra da uykum kaçtı.
sinir oluyorum uyuyamayınca
sabah namazında kalkmak bizimkinin de huyu.
melekler mi kaldırıyor bilmiyorum. Allah onu kaldırıyorki, ben de mecbur namaza kalkayım
ama sürekli olmaz, bizimki bi ara çok sık kalkıyordu ezanla, şimdi yine 7 gibi kalkıyor
hamdolsun, geçti gitti.
ne tozu kullanıyorsun, ben kaçırdım galiba?
erken kalkan yol alıyor işte
veee sürpriiiiz!!!
sabah nasıl olduysa, ayşecikle 10 a kadar uyumuşuz.
telefonda bi mesaj, pembiş istanbula gelmiiiiiiş.
nasıl kalktım yataktan, ayşeciği hazırlayıp çıktım. koştur koştur heyecanla avm ye gittik.
görüştük şükürler olsunn
efecik aynı annesinin anlattığı gibi, sevgi pıtırcığı sürekli sarılma modunda, sosyal ve oynak bi bebe
ama ayşecik efenin yüksek volumunden olumsuz etkilendi, bek yaklaşmadı
ama biz anasıyla çok iyi anlaştıkkkkk. güleryüzlü, sıcakkanlı, hoşsohbet ve anlattığından daha zayıf arkadaşım benimmm
Kızlarr yine oğlan geliyor :) uslu olsa bari, sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?