Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aaa, büyük gün. Bizi çatlatmadan doktordan çıkar çıkmaz yaz.
Herkese günaydın.

Ili gündür minik kuşum sabah namazında kalkıyor. Neredeyse bir saat uyutmak için uğraşıyorum. Sonunda yanımıza alıyoruz. Tabi eşim salona gidiyor. Bizimki de bir süre sonra uyuyor. Alışacak diye korkuyorum valla.:18:

hadi inşallah inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

hahahaha üçüncüyude düşünüyorsun yani

dün karşıya geçtik. ipegin kontrolünü hallettik. 1 saat bekledik gerci. çok şükür iyilesmis ama kullandığımız tozu 9. aya kadar devam edeceğiz. sabahın 5 inde çocuklar ayaklaninca bizde trafik başlamadan eve geldik.

zor günler geciriyorsun canım Allah yardımcınız olsun. hastalık zamanında huy değiştiriyor çocuklar ne yazikki. inşallah çabucak iyileşir eski haline döner.

zor günler geciriyorsun canım Allah yardımcınız olsun. hastalık zamanında huy değiştiriyor çocuklar ne yazikki. inşallah çabucak iyileşir eski haline döner.

Bir hafta sanıp gün sayıyordum lakin 3 ayyy bilemiyorummmmm.....

Kizzlar ablaminki Allah in izniylr kizmiss cook sevindik darisi busmai ve benim.basima hayirlisiyla ins.... :))

Kızlarr yine oğlan geliyor :) uslu olsa bari, sağlıkla inşallah
hayırlı olsun bacım, bi oğlan dahaa
avantajlara bakarsak; kereme oyun arkadaşı geliyor.
yeni kıyafetler almak durumunda değilsin
ve evdeki tek çiçek hala sensin, ahahahahah

Kizzlar ablaminki Allah in izniylr kizmiss cook sevindik darisi busmai ve benim.basima hayirlisiyla ins.... :))

gözünüz aydın, hayırlı olsun bacııımmm
hadi darısı senin başına inşş hayırlısıyla..

Ili saat önce tam uyumadan önce kafa üstü çakıldı kuzum. Bir saat uyutmadık ama çok da korktuk . Kendi fe korktu. Ders oldu mu tabi ki hayır.
ah canımm, geçmiş olsun. Allah koruyor valla bu bebeleri..
Beni de kat beni dee....
gel tut elimizden, aman ayrılma yanımızdan kapıverirler seni heea!
3 ay mıı? dr la bi daha konuş istersen anlat bakalım.
belki başka bi hal çaresi vardır, üç gün değil ki idare edesin :26:

Gece gece sen yapıyorsun bakalım. Nfk: muhtar&gece bekçisi
sorma ya, ayşeciği emzirdim. ayıldım, sonra da uykum kaçtı.
sinir oluyorum uyuyamayınca

sabah namazında kalkmak bizimkinin de huyu.
melekler mi kaldırıyor bilmiyorum. Allah onu kaldırıyorki, ben de mecbur namaza kalkayım
ama sürekli olmaz, bizimki bi ara çok sık kalkıyordu ezanla, şimdi yine 7 gibi kalkıyor

hamdolsun, geçti gitti.
ne tozu kullanıyorsun, ben kaçırdım galiba?

erken kalkan yol alıyor işte

veee sürpriiiiz!!!

sabah nasıl olduysa, ayşecikle 10 a kadar uyumuşuz.
telefonda bi mesaj, pembiş istanbula gelmiiiiiiş.
nasıl kalktım yataktan, ayşeciği hazırlayıp çıktım. koştur koştur heyecanla avm ye gittik.
görüştük şükürler olsunn

efecik aynı annesinin anlattığı gibi, sevgi pıtırcığı sürekli sarılma modunda, sosyal ve oynak bi bebe
ama ayşecik efenin yüksek volumunden olumsuz etkilendi, bek yaklaşmadı
ama biz anasıyla çok iyi anlaştıkkkkk. güleryüzlü, sıcakkanlı, hoşsohbet ve anlattığından daha zayıf arkadaşım benimmm

Kızlarr yine oğlan geliyor :) uslu olsa bari, sağlıkla inşallah
Hayirli olsun bacimmm dedigin gibi en onemlisi saglikla ins..haydi gozunuzaydin en cok da ogluna yaricak arkadasi geliyoooi

Boyle surpriz mi olur tam iki kez okudum emin olmak icin saka mi diye ee biz neciyiz ist.daki digerlerine niye haber vermedi pembis veya sen cok.bozuldum.soyliimmm

canim koruyucu bir tozmus galiba bronsitin tekrarlamamasi için. internetten arastiracagim hep unutuyorum. .
valla o hastalık gitti şimdide ishal dismi, yoksa hastalıkmi göreceğiz. bugün kaç sefer uyuttuysam en fazla yarım saat uyuyup kalkıyor. biri bitiyor biri başlıyor

muhtar muhtar niye bize haber verilmedi:113:
çok sevindim canım görüşmenize haberim olsaydı da katilamazdim. onun için bir şey diyemiyorum

Kafayı yedirtti bana burdaki internettttttttt. Yazıyorum yollaya basıyorum uçuruyo nefret şey!!!

Busmai iki numara oğluşa çok sevindimmmmm. Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bornum öncelikle ablana çokkkk sevindim. Allah gönlüne göre verdi. İnşallah seninki fe kız olur valla ne güzel arkadaş olurlar.

Gelelim istanbul olayınaaaaaa. Görümcemin kv kp evdeydi diye gelemeyecektik ya bi anda aradılar ve iki günlüğüne onların gittiğini ve bizi kesinlikle beklediklerini söylediler. Tabi şokşokşok. Bugün carrefoura gidiyoruz diyince nfk ile iletişime geçtim ve yarım saat de olsa görüşelim dedim eğer gelebilirsen ve yakınsa. İstanbul keşmekeşi zaten şok etti beni valla kimseyi rahatsız etmek istemedim. Yaza doğru şöyle rahat bi zamanda gelip hepinizi göresim var. Hepinizi merak ediyor ve çooook seviyorum <3 <3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…