Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım güzel sözlerin için teşekkür ederimmmmmm. Sen güzel bakıp güzel gördün :) keşke daha çok vakit geçirebilseydik. Ayşecik de annesi de çooooook tatlılar. Oğlum her ne kadar minik kuşu haykırarak ürkütse de Ayşecik hanımlığını hiç bozmadı. Efe sizden sonra da bağırmaya devam etti, herkes bize baktı vsvs :))

sizin için ne güzel olmuş. degisiklik olur. yaza görüşürüz inşallah

Son düzenleme:
bronşit tekrarlamaması için ilaç, ilk kez duyuyorum.
diş sancıları da başladı demek.. her çocukta aynı filmi izliyoruz yaa:111:

hayırlı olsun canım. sizin oglanlar olmasa bizim kızları kim alacak. üçüncü de kız olur inşallah.
doğru diyosun yaa
hadi gözünüz aydın darısı sana..
yanlız kerem biraz hareketli falan ama ne yalan söyleyeyim kucuk kizce daha çok zorladı bizi
kızı erkeği yok bunun demek. ama oğlanların adı çıkmış.
aslında busmaininin keremi de yaramaz değil ama, ikincinin erkek old haberini verirken uslu olur inş diyo

az oldu, öz oldu, güzel olduu
Keşke çocukları satıp buluşabilsek. Ben hiçbir şey anlamıyorum oturduğumdan (yada oturamadığımdan :)). İnşallah canım.

Bu arada bu ne biçim trafik ya???!!!
bir dahaki sefere çocuksuz görüşürüz o zaman.

istanbul trafiği şekerim.. malesef burası hafta içi, haftasonu heeeep böyleee

Saolasin insallah hayirlisiysa kiz olur saglikla...ama keske.yoldayken bile haber verseydin ben kesin gelirdim.cunku sen her zaman gelemiyosun neyse sen demekki bizi gormek istemedin :))) nasip degilmis iyi gezmeler...

hadi gözünüz aydın darısı sana..
yanlız kerem biraz hareketli falan ama ne yalan söyleyeyim kucuk kizce daha çok zorladı bizi

Olsun yasir de.cok yaramazdi hala da oyle ama pek de kiz gb hissetmiyorm ama cok istiyorum sagligi yerinde.olsun da ins...

kaç gündür sorucam unutuyorum biz oto koltugu almamıstık arabayı sattık yenisi aldık falan o arada kaynadı ama artık zaptedemiyorum çok tehlikeli oluyo bi şekilde alışması lazım artık araştırıyoruz su anda sizlerinkinin markaları nelerdi bunlarda model de oluyo mu ısofix olayı nedir onları da yazarmısınız ve memnun olup olmadıgınız çook pahalılar deger mi daha uygun fiyatlılar da iş görür mü ? son olarak da 9-36 almanız en mantıklısı su an için dedi e bebekteki adam ama tam anlayamadım o durumu işte açıklamalı yazarsanız sizinkileri çok iyi olucak benim için modele falan karar verip salı günü doktoruma giderken saraçhane çok yakın zaten ordan alırız diyoruz

Son düzenleme:

Canım ya valla rahatsız etmek istemedim. Yoksa görüşmek istemez miyimmmmm???? Zaten bi yarım saat kırkbeş dk anca görüşebildik ki çoğunda Efeciğim sağolsun coşcoşcoş durumundaydı. Bugün carrefoura gittik. Yarın da bi yerde yemek yer döneriz artık. Valla biz köyden gelmiş gbi çok bunaldık trafikten ve kalabalıktannnnnn.

Canım bizimki römerin isofixlisi. Ama benim hala gönlüm maxi cosi tobide. Ama ben senin yerinde olsam recaro 9-36 alırdım :) daha uygun oto koltukları da var tabiki. Ama işte bu oto koltuğu olayı öyle bişiki Allah korusun ancak bir kaza "iyiki şu markayı almışım" dedirtiyo insana :/

Keşke çocukları satıp buluşabilsek. Ben hiçbir şey anlamıyorum oturduğumdan (yada oturamadığımdan :)). İnşallah canım.

Bu arada bu ne biçim trafik ya???!!!

bana yakın bir yer olursa umraniye gibi yada avrupa yakasında çocuksuz gelebilirim. çocuklarla hiç muhabbet edilmiyor ki zaten

helal olsun kız karşıdan gelirmiydin? ?
inşallah tabi öncelikle sağlıklı Allah gönlüne göre versin inşallah

internetten araştırdım bronşit onleyiciymis.. zararlarını araştırıp bi dr daha sormak istiyorum. gerçi bronsit oldugunda kullandığımız ilaçlara bakarsak bu yaninda hafif kalabilir
benimde dikkatimi çekti. çocuğu yaramazmis gibi ikinciyi uslu istiyor :)) inşallah uslu olur, bol bol uyur, güzel güzel yer, annesini yormaz inşallahhhh

Son düzenleme:
QUOTE=borntobemother;33803009]kaç gündür sorucam unutuyorum biz oto koltugu almamıstık arabayı sattık yenisi aldık falan o arada kaynadı ama artık zaptedemiyorum çok tehlikeli oluyo bi şekilde alışması lazım artık araştırıyoruz su anda sizlerinkinin markaları nelerdi bunlarda model de oluyo mu ısofix olayı nedir onları da yazarmısınız ve memnun olup olmadıgınız çook pahalılar deger mi daha uygun fiyatlılar da iş görür mü ? son olarak da 9-36 almanız en mantıklısı su an için dedi e bebekteki adam ama tam anlayamadım o durumu işte açıklamalı yazarsanız sizinkileri çok iyi olucak benim için modele falan karar verip salı günü doktoruma giderken saraçhane çok yakın zaten ordan alırız diyoruz[/QUOTE]

bizde bakıyoruz canım benimde kafam karışık. bizde mevcut olan oto koltuğunu ipege verecegiz. kerem'e bakıyoruz. 15-36 kilo olanı almak istiyorum. yasir'in kilosu kaç?

Busmaiii çok sevindim, hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah....

pembiş valla büyük sürpriz yapmışsınız, iyi de yapmışsınız:) kıskansakta sevindik

helal olsun kız karşıdan gelirmiydin? ?
inşallah tabi öncelikle sağlıklı Allah gönlüne göre versin inşallah
Cidden gelirdim cunku hani pembis hep burda.olan biri degil onu da efeyi de cok merak ediyorm ama nasip degilmis...amiiin bu arada

bizde bakıyoruz canım benimde kafam karışık. bizde mevcut olan oto koltuğunu ipege verecegiz. kerem'e bakıyoruz. 15-36 kilo olanı almak istiyorum. yasir'in kilosu kaç?[/QUOTE]

Yasir 12 sayilir bu rakamlar.kiloyu mu hangi ayda olduklarini mi ifade ediyo...ben hic dusunmemistn oto koltugu arkaya kinseyi alamiyoruz diye ama su anda.mecbur oldu gibi

Bugün eşim süpriz yaptı. Dışarı çıktık arya uyuyunca. Tablet aldı sevgililer günü için-miş valla çok sevindim, moralim yerine gelsin diye uğraşıyor. Sanırım bu süprizleri beni ona aşık yapıyor.

Cok sevindimm canim iyi gunlerde kullan aferin enisteye dusen modunu toparlamak icin cabalamasi bile cok guzel ee hediye de bi o kdr guzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…