Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kizzlar ablaminki Allah in izniylr kizmiss cook sevindik darisi busmai ve benim.basima hayirlisiyla ins.... :))
Hayırlı olsun canım. Darısı sana...
Kızlarr yine oğlan geliyor :) uslu olsa bari, sağlıkla inşallah
Hayırlı olsun canım benim. Sağlıklı olsun da gerisi mühim değil. Gün boyu seni merak ettim.

Vavvvvvv vavvvvvb büyük buluşma.

Güle güle kullan canım.

Kızlar iyi dilekleriniz için sağolun:) Evet kerem yaramaz, hiç durmayan bir velet! Ama yemekti, uykuydu ,emzirmeden kesmekti, beni yormadı orası kesin..
Elifnaz yine beni güldürdün ;evet erkekler de kızlar da lazım di mi :))
Borntobemother biz römer kullanıyoruz çok memnunum.kerem içine oturunca çıt çıkarmaz ;çok rahat güvenli bi koltuk. E-bebekte kampanyalar oluyor takip et.
Bu arada nfk pembiş buluşması süper olmuş işte ben bizim bu samimiyetimizi seviyorum :) içimiz dışımız bir..
Aryam eşin harika bi jest yapmış nice mutlu günlere canım :)

Nfk bakalım çiçek mi olcaz paspas mı

Sağol canım evet ..parmaklarına organlarına falan baktı herşey güzel görünüyor ,sağlıkla doğsun daha ne isterim ..

aryam, hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan.
Enisteye de helaaaal..

Kızlar iyi dilekleriniz için sağolun:) Evet kerem yaramaz, hiç durmayan bir velet! Ama yemekti, uykuydu ,emzirmeden kesmekti, beni yormadı orası kesin..
kiziiim, boyle bebe dostlar basina. Uykusu, yemegi duzenli olsun da varsin yaramaz olsun. Erkek bebeligin sanindandir

Günaydınlar herkeseeeeeee :)

Aryammm hediyeni güle güle kullan canım. Morale ihtiyacın olduğu bir zamanda çok iyi olmuş

Busmai!! Elimizde yerinde durmayan, uyumayan ve yemeyen bir velet var ister misinnnnn??? :)

Her yerim tutulmuş durumda!! Çocuğu ile birlikte uyuyanlar nasıl başarıyorlar yahu?!?!

Günaydıııınnn.....

Saolun canlar, kocalar hep böyle düşünceli olsun inşallah....

pembişim biz bayadır birlikte yatıyoruz, öyle alıştık ki artık, ayırma gib bir çabamda yok, öyle gidiyor

alışkanlık galiba kerem'de kesinlikle yanımızda uyumuyor. bir günlüğüne bile park yatak goturuyoruz artık annemlere. hastane işi olmasa gerçi en güzeli pazar günü gitmek.

oto koltuksuz düşünemiyorum. bir iki kere durmuyor diye kucağıma almisligim var. hasatimi çıkardı. one sarkiyor, vitesi ellemek istiyor, direksiyonu tutmak istiyor orda oyaliyirum. ya çizgi film açıyoruz yada eline atıştırmalık veriyoruz.
koltuk yaşla değil kiloyla alakali aslında. sen 9-18 alabilirsin. geriden gelen bir bebeginiz daha var. sobra ona tahsis edersin :)) yasir'e buyugunu alırsın.

Yasir 12 sayilir bu rakamlar.kiloyu mu hangi ayda olduklarini mi ifade ediyo...ben hic dusunmemistn oto koltugu arkaya kinseyi alamiyoruz diye ama su anda.mecbur oldu gibi[/QUOTE]

[/QUOTE]

Ewt hakkaten gerekliymis gec de olsa anladm peki yine onkoltuga terfi edemiceimiyim yani yine arkada mi durucam :/ bide koltuk kafalarinda ekran mi var bizde on tarafta ekran var ama arkalarda yok olmadi taktiralim yeterki su kucak mevzusundan kurtulayim artik...

Herkese gunaydin bu arada...
Bugun eski bi arkimla gorusecegim biraz kafam dagilir gzel bi pazar olsun hepimize...

gunaydiiiin! Yeni kalktik, kahvalti hazirlayacagiz. Herkese 3Gli bi pazar diliyorumm

Ewt hakkaten gerekliymis gec de olsa anladm peki yine onkoltuga terfi edemiceimiyim yani yine arkada mi durucam :/ bide koltuk kafalarinda ekran mi var bizde on tarafta ekran var ama arkalarda yok olmadi taktiralim yeterki su kucak mevzusundan kurtulayim artik...

Herkese gunaydin bu arada...
Bugun eski bi arkimla gorusecegim biraz kafam dagilir gzel bi pazar olsun hepimize...[/QUOTE]

bizde arkada 3 çocuk olunca ben one oturuyorum. Küçük kıza mama falan gerekince arkaya geçiyorum. biz aparat aldık tablet için. onu takiyoruz.

Nfk bakalım çiçek mi olcaz paspas mı

Sağol canım evet ..parmaklarına organlarına falan baktı herşey güzel görünüyor ,sağlıkla doğsun daha ne isterim ..
Oy oy ben onun minicik ellerini ayaklarını yerim.

Ben de hiç uyayamıyorum. Bir bakıyorum ayağı ağzımda bir bakıyorum üstüme çıkmış.
Helal sana.

Son düzenleme:
pembişim biz bayadır birlikte yatıyoruz, öyle alıştık ki artık, ayırma gib bir çabamda yok, öyle gidiyor
şu hastalık durumları geçsin de o durumla ilgilen. artık odaların da ayrılma zamanı geliyor çünkü..
canım ben almadan epey bi araştırmıştım. isofixli modeller mutlaka daha iyi.
her modelde bulunmuyor, isofixliyse fiyat daha da yükseliyor. isofixli koltukların çarpışma testlerini izlemiştim nette.
hakikaten bu oto koltuğu çok önemli ya, Allah göstermesin de işte bi kaza durumunda kıymeti anlaşılıyor..

çok marka ve model var. römer ve maksi cosi en iyileri sanırım. ben de maksi cosi tobi istemiştim ama
eşim kraft rino (9-25 kg) ile geri döndü
ve sen de demişsin, saraçhane de bebek ürünleri diğer mağazalardan daha ucuza geliyor. garantileri falan da var.
normalde 350-380 civarıydı kraft rino, eşim oradan 250ye aldı.

bu profildeki rütbenin altında görünen mavi kuşlar ne yaa?:111:

pembiş, şansınıza güneş açtı istanbulda yaa..
ne var ne yok? inş trafiğe kalmazsınız, dönüşünüz kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…