Hayırlı olsun canım. Darısı sana...Kizzlar ablaminki Allah in izniylr kizmiss cook sevindik darisi busmai ve benim.basima hayirlisiyla ins.... :))
Hayırlı olsun canım benim. Sağlıklı olsun da gerisi mühim değil. Gün boyu seni merak ettim.Kızlarr yine oğlan geliyor :) uslu olsa bari, sağlıkla inşallah
Vavvvvvv vavvvvvb büyük buluşma.veee sürpriiiiz!!!
sabah nasıl olduysa, ayşecikle 10 a kadar uyumuşuz.
telefonda bi mesaj, pembiş istanbula gelmiiiiiiş.
nasıl kalktım yataktan, ayşeciği hazırlayıp çıktım. koştur koştur heyecanla avm ye gittik.
görüştük şükürler olsunn
efecik aynı annesinin anlattığı gibi, sevgi pıtırcığı sürekli sarılma modunda, sosyal ve oynak bi bebe
ama ayşecik efenin yüksek volumunden olumsuz etkilendi, bek yaklaşmadı
ama biz anasıyla çok iyi anlaştıkkkkk. güleryüzlü, sıcakkanlı, hoşsohbet ve anlattığından daha zayıf arkadaşım benimmm
Güle güle kullan canım.Bugün eşim süpriz yaptı. Dışarı çıktık arya uyuyunca. Tablet aldı sevgililer günü için-mişvalla çok sevindim, moralim yerine gelsin diye uğraşıyor. Sanırım bu süprizleri beni ona aşık yapıyor.
Hayırlı olsun canım. Darısı sana...
Hayırlı olsun canım benim. Sağlıklı olsun da gerisi mühim değil. Gün boyu seni merak ettim.
Vavvvvvv vavvvvvb büyük buluşma.
Güle güle kullan canım.
kiziiim, boyle bebe dostlar basina.Kızlar iyi dilekleriniz için sağolun:) Evet kerem yaramaz, hiç durmayan bir velet! Ama yemekti, uykuydu ,emzirmeden kesmekti, beni yormadı orası kesin..
Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Aryammm hediyeni güle güle kullan canım. Morale ihtiyacın olduğu bir zamanda çok iyi olmuş
Busmai!! Elimizde yerinde durmayan, uyumayan ve yemeyen bir velet var ister misinnnnn??? :)
Her yerim tutulmuş durumda!! Çocuğu ile birlikte uyuyanlar nasıl başarıyorlar yahu?!?!
oto koltuksuz düşünemiyorum. bir iki kere durmuyor diye kucağıma almisligim var. hasatimi çıkardı. one sarkiyor, vitesi ellemek istiyor, direksiyonu tutmak istiyorCidden gelirdim cunku hani pembis hep burda.olan biri degil onu da efeyi de cok merak ediyorm ama nasip degilmis...amiiin bu arada
bizde bakıyoruz canım benimde kafam karışık. bizde mevcut olan oto koltuğunu ipege verecegiz. kerem'e bakıyoruz. 15-36 kilo olanı almak istiyorum. yasir'in kilosu kaç?
Bugün eşim süpriz yaptı. Dışarı çıktık arya uyuyunca. Tablet aldı sevgililer günü için-mişvalla çok sevindim, moralim yerine gelsin diye uğraşıyor. Sanırım bu süprizleri beni ona aşık yapıyor.
[/QUOTE]oto koltuksuz düşünemiyorum. bir iki kere durmuyor diye kucağıma almisligim var. hasatimi çıkardı. one sarkiyor, vitesi ellemek istiyor, direksiyonu tutmak istiyororda oyaliyirum. ya çizgi film açıyoruz yada eline atıştırmalık veriyoruz.
koltuk yaşla değil kiloyla alakali aslında. sen 9-18 alabilirsin. geriden gelen bir bebeginiz daha var. sobra ona tahsis edersin :)) yasir'e buyugunu alırsın.
Yasir 12 sayilir bu rakamlar.kiloyu mu hangi ayda olduklarini mi ifade ediyo...ben hic dusunmemistn oto koltugu arkaya kinseyi alamiyoruz diye ama su anda.mecbur oldu gibi
Oy oy ben onun minicik ellerini ayaklarını yerim.Nfk bakalım çiçek mi olcaz paspas mı
Sağol canım evet ..parmaklarına organlarına falan baktı herşey güzel görünüyor ,sağlıkla doğsun daha ne isterim ..
Ben de hiç uyayamıyorum. Bir bakıyorum ayağı ağzımda bir bakıyorum üstüme çıkmış.Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Aryammm hediyeni güle güle kullan canım. Morale ihtiyacın olduğu bir zamanda çok iyi olmuş
Busmai!! Elimizde yerinde durmayan, uyumayan ve yemeyen bir velet var ister misinnnnn??? :)
Her yerim tutulmuş durumda!! Çocuğu ile birlikte uyuyanlar nasıl başarıyorlar yahu?!?!
Helal sana.Günaydıııınnn.....
Saolun canlar, kocalar hep böyle düşünceli olsun inşallah....
pembişim biz bayadır birlikte yatıyoruz, öyle alıştık ki artık, ayırma gib bir çabamda yok, öyle gidiyor
şu hastalık durumları geçsin de o durumla ilgilen. artık odaların da ayrılma zamanı geliyor çünkü..pembişim biz bayadır birlikte yatıyoruz, öyle alıştık ki artık, ayırma gib bir çabamda yok, öyle gidiyor
canım ben almadan epey bi araştırmıştım. isofixli modeller mutlaka daha iyi.kaç gündür sorucam unutuyorum biz oto koltugu almamıstık arabayı sattık yenisi aldık falan o arada kaynadı ama artık zaptedemiyorum çok tehlikeli oluyo bi şekilde alışması lazım artık araştırıyoruz su anda sizlerinkinin markaları nelerdi bunlarda model de oluyo mu ısofix olayı nedir onları da yazarmısınız ve memnun olup olmadıgınız çook pahalılar deger mi daha uygun fiyatlılar da iş görür mü ? son olarak da 9-36 almanız en mantıklısı su an için dedi e bebekteki adam ama tam anlayamadım o durumu işte açıklamalı yazarsanız sizinkileri çok iyi olucak benim için modele falan karar verip salı günü doktoruma giderken saraçhane çok yakın zaten ordan alırız diyoruz
Sen söyleyince fark ettim!!!!bu profildeki rütbenin altında görünen mavi kuşlar ne yaa?:111:
pembiş, şansınıza güneş açtı istanbulda yaa..
ne var ne yok? inş trafiğe kalmazsınız, dönüşünüz kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?