Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayy biz onu çok yapıyoruz. ya karşı komşu yada kapıcı tiklatiyor.

insanlık hali.. tabi siz bi de bir curcunayla eve girip çıkıyorsunuz
bizim kapı ahşap. ben de pimpirikliyim. ilk iş girer girmez, anahtarı arkaya alır kapıyı kitlerim.
gündüz gece bu böyle. eşim ben evdeyken gündüz kilitlemesen de olur diyo, ama el alışkanlğı

teeee vandasın demek, gönüller bir olsun
inş gelirsen de haberleşiriz..

bilirkişi görüşü için de teşekkür ederim cicim
estağfurullah herkesin bildiği şeyler ben de demiş oldum.yalnız kapağı açılınca 1 aydan fazla kullanmamanı tavsiye ederim, onu yazmamışın,gerçi biliyorsundur sen de ben de hatırllatayım dedim çünkü ilacın etkinliği düşer zamnla ağrı kesici bile olsa...
yurdumun heryeri güzel.uzak ama gönüllerimiz bir önemli olan o.elbet bir gün buluşacağız [/QUOTE]
hosgeldin canım sende. bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah. şaka maka derken gerçekten bereketli çıktı topik.
ilaç konusunda bizim dr da en fazla 2 ay kullanabilirsin donra çöpe demişti.

bana nar çiçeği rengi yaz rengi gibi geliyor. ona yakın kırmızı bakabilirsin. Yeşil renkte güzel olur

bence de nişanda koyu ya da pastel renkleri tercih etmesi yerinde olur.
düğünler zaten yaza bahara.. o zaman şıkır şıkır kıpır kıpır elbiseler ayakkabılaaar

Slm canlar....
Pembişim benim gönlüm de siyahtan yana:) şıkır şıkır hale getirirsin sen onu. Oğluşa da smokin çok yakırmış ama heeee

Kızlar sabaha doğru biraz toparladı, bütün griplerinde böyle oluyor 2. Günün gecesi tepe yapıyor. Burun skıntımız hat safada, öksürüz az sayılır. Hep böyle olduğu için soğukkanlı yaklaşıyorum olaya. Dr a doğru düzgün giden bi çocuk olsa hemen götürecem de dünyayı yıkıyor, bide zaten trip çekiyoruz bi haftadır o sebepten hiç gidesim yok.

Baharcım eczaneyi arayıp öğrendim içeriğini;
sodyum nitrat-100
potasyum nitrat-100
distile-1000
Bunların karışımıymış. Dr yada eczacı aç yada tok diye belirtmediği için bişi diyemiyorum. Şöyle yapsam; geceleri 3 kez süt içiyor, sütün içine katsam 3 öğün vermiş olmaz mıyım? İlla gün içinde mi olacak? Biraz normale dönünce gün içinde verebilirim belki ama şu ara çok zor:/ ballı limon bile içiremiyorum.

Aryayı uyutup bi çarşı yaptık, fakirin pratik el süpürgesini aldım, çok mutluyum:) pazara gidelim dedik ama çok kalabalıktı, hatay ürünleri satan bir yerden bişiler alıp çıktık.
Birde şu frik bulguru aldım azcık onu deneyeceğim, hep merak ediyordum. Yiyen yada pişiren varmı? Gerçi eve geçince ancak yaparım ama.

Bu arada evimizin önündeki iş bankası 2 gün önce skşam soyuldu! Hep dicem, unutuyorum. Bugünde öğrendikki soygunu yapan adam paraları çalınca kalp krizi geçirmeye başlamış, öyle olunca arkadaşını çağırıp paraları vermiş durumu polise anlatmasını istemiş. Adam hala hastanedeymiş. Allah korkusu heralde:))

Çok film izliyosun busmaiiii!!!

Uyumlu giyinme takıntım vardır zaten de oğluşu bize uydurmak çok zoooor. Boluda olmayaydık belki bi ihtimal...

Kekin ortasını yuvarlak oydum, kalan kısmı bi güzel dilimleyip, üstüne de hindistan cevizi döşeyip götürdüm :)

Aynen dediğin gibi yaptım şekerim

Bu arada kalkın dediğime bakma; aslında yazınnnnnnn demek istiyorum

Çok yediğimiçin çok enerjiğim

Bence saçlı olacak benim oğluşumun hala bacağında tüyleri var, bıyığı var ve kesinlikle martı kaşlarına kurban olurum

he yaa, oğlanın benim ve ayşceğin saçlarımızın toplamından daha çok saçı var yaa

Hahaha abartma kızzzzz. Valla babasına çekmez de bizim tarafa çekerse ünv bitmeden dökülür saçları :)

hatuna bakın, bizi kaldırdı kendi gitti yattı!:111:

Kız sabahtan beri koca popoma elbise bakıyorum ne yatmasıııı???? :)

Gunaydin canlar biz bugun ananeye gidiyoruz valiz hazirliklari var bir hafta fln kaliriz bizi ozleyin anacimm...
hazir annemdeyken memeden kessem mi yoksa gelince bebegi gorunce mi kararsizim cok

Ohhhh sefan olsun :) bence ordayken baya azalt

ayy biz onu çok yapıyoruz. ya karşı komşu yada kapıcı tiklatiyor.

Üç çocukla çocuklardan birini kapıda unutmamanız mucize bence

bana nar çiçeği rengi yaz rengi gibi geliyor. ona yakın kırmızı bakabilirsin. Yeşil renkte güzel olur

Nar çiçeği ve siyah karışımıydı ama olmadı zaten. Salak dükkan her bedenden bi tane getiriyomuş. Geçen de bana "gelin bakarız ve mutlaka bişi buluruz" diyolardı!!

Evettttttttt!! Koca popom anca siyah bi elbiseye girdi zaten :) hatta iki elbise. Ya bugün öğleden sonra yada yarın sabah gidip tekrar deneyip (şeffaf askı ile) alacağım birini inşallahhhhhh.

Anaaaaaaaaa çok ilginç!!! Bu devirde hala banka soyulabiliyo demekki....??

sabah haberlerde gördüm. sizin ordamiydi

Evetttt uzun zaman sonra herkese merhaba😃😃. hemen hemen hergün okumaya çalışıyorum ancak yazmak için pek vaktim olmuyordu arada sağolsun nfk kulaklarımı çınlatıyordu haberim var..bugün itibariyle 36+5 haftalık hamileyim ve doğum iznine ayrıldım.. Her ne kadar eşim hala erkek dese de güzeller güzeli bi kızım olacak inşallah..ismini de hümeyra koymayı düşünüyoruz.. Bu topik gayet bereketli maşallah.. Busmai, born, ecrin, delii, lonely, cincon ve bahar sizlerinde gebelikleri hayırlı olsun. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. Born seni çok iyi anlıyorum bende ilk öğrendiğimde şok olmuştum, zamanla alıştım ve çok iyi bi gebelik geçirdim daha sonra Allah'a şükür..ilk gebelikte olan yoğun bulantı ve kusmalarım bu gebeliğimde hiç olmadı..ilk gebeliğimde bronşit bile olmuştum ama bu sefer iyiyim. Umarım senin ve diğer gebe arkadaşlarında rahat bi gebeliği olur.. Ben emzirmeyi hiç kesmedim hatta ramazanda bile hem oruç tuttum hem emzirdim.. Hamileliğimin 4. Ayında sütüm azalmaya başladı ve kızımda istemedi emmek, kendiliğinden bırakmış oldu yani.. Bu sürecide sıkıntısız atlattıgım için şükürler olsun..yani demem o ki kendini iyi hissediyosan emzirmeye devam et zaten yavaş yavaş süt azalacağı için doymayıp bırakacaktır..bu konuda akışına bırakmanın en doğrusu oldugunu düşünüyorum.. Rabbim bi kolaylık verir herzaman.. Bu arada hasta olan tüm bebişler iyileşsin anneler daha fazla üzülmesin..
Herkese sevgiler...

hangi birine yorum yapayım bilemedim formundasin yine özellikle "martı kaslara" koptum.. saçları var ama kaslari okadarda değil

kocaman bir maşallah. . çok az kalmış. kalanını da sıkıntısız atlatirsin inşallah. ismide çok güzelmiş.

aklın yolu bir

bacağındaki tüyleri, bıyıklarını ve martı kaşlarını sevdiğim.. Yaradana kurbaaaan teyzesiii
bu arada ayşeciğin de bıyıkları var, demek bulantılarıma sebep olan oymuş, ahahahah
şaka bi yana ayşecik doğduğunda heryeri kıldı.. yüzü kulakları bi de siyahtı yani..
eşim baktı baktı bi daha baktı. nfk dedi, bu kıllar normal mii? küçük bi şeftaliye benziyor demişti.
ben de zamanla dökülecekler dedim. sonra minik şeftali diye bebeği sevmeye başladık da, babası kıyameti kopardı.
kim benim kızıma şeftali diyormuş, töbe töbe bi kızmalar bi şeyler, e sen başlattın dediiiiim

siyah foreveeer!! her kadının gardrobunda bir siyah elbise olmalı, dediğime bakmayııııııııın
ilk siyah elbisemi birkaç ay önce aldım, bir tane de siyah eteğim var, o kadann

erken kalkan yol alıyor, humakuş yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin demek..
Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin, bekliyoruz hümeyrayı
bu arada inş daha çok aktif olursun topikte, bebeler fırsat verdikçe

canım benim gece versen olmaz.sekiz saat arayla vermen lazım. yalnız yemeklerden sonra tok karna verebilirsin problem teşkil etmez. özellikle sordum da yanlış bilgi vermemek adına. inşallah tok ver sen. daha rahat alır. asidik şeylerle verme ama.mesela süt meyveler falan.ama hamurlu şeylerle ya da çok da sıcak olmayan bi çorbayla ver.bideyedirdiğin yemeklere de katabilirsin patatesli yemeklere falan karıştır.inşallah ilaçın etkisi düşmez diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi yaptın, gezmek ve alışveriş candırr aldıkların hayırlı olsun,
geçen annene aldığın fırın için de tebrik edememiştim, güzel günlerde kullansın.. güzel mamalar yapsın size inşşş

firik pilavı hakkında, tahmin edeceğin üzere hiiiiiiç bi bilgim yok :111: yemedim de.
nasılsa eve gidince yapacaksın. o zamana pamuk helva da döner, antep gelini, bi şeyler biliyordur bence

he ya, giderayak kötü olmayalım diye düşündü belliki

aa pamukhelva diyince aklıma geldi. selamı var eşi zatürre olmuş hastanedelermis

Efenin marti kaslarini sevsinler..cok alemsin ya eksik olma valla..bazen gece yatmadan okuyorum gun icini senin yazdigin seyler oluor kikir kikir guluyorum..esim hayirdir diyorr:)bu arada bende siyah elbiseden yanayim..istersen kirmizi bi ayakkabi ve makxajla estirirsin zaten...
Busmai..ALlah kavustursun kardeslerin gitmis yine uzakta olmak herzaman gorememek ne kotu..bende kardeslerimle bikac ayda bir anca gorusuyoruz..
Humakus..yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissin ne guzel..hayirlisiyla darisida bize..RAbbim bir avazda dogmasini nasip etsin insallah..
Pamuk helvanin esi hastaymis simdi okudum..Allah sifasini versin cok gecmisler olsun..
Born..gule gule git gel canim cok iyi gelecek sana eminim..arkadaslarnda soyledigi gibi emzirme sayisini azaltirsin en azindan..ilgilenecek insana arttikca hem sana hem ona daha kolay gelecektir..

sabah haberlerde gördüm. sizin ordamiydi
Yaaaa sorma.... Bizde izledik camdan polisleri falan. 80 bin çalmış, ve iade etmiş zaten.
Ayyy allah senden razı olsun canım ya! İnanırmısın bunalmıştım artık iyice. Ne yapsam diye. Valla seni bana allah gönderdi dicem:)) günde üç öğün deyince, sabah öğle akşam vermiştim! İnş bişi olmamıştır!!!
bende aynı şeyi düşündüm!!!
aa pamukhelva diyince aklıma geldi. selamı var eşi zatürre olmuş hastanedelermis

Uyyy, artık kimse hasta olmasııııııınnn!!! Tüh üzüldüm yaa!

Humakuş inşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın canım.

pembişim ne olursa olsun siyah candır

biz bi gidip market alışverişi yapacağız ev için. Sonrasında yarın sabah yolcuyuz iinşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…