Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Benimkide iki gündür basparmagini kesfetti bu dis mahvetti bütün dengemizi

arkadaşlar 2 gündür kızımın poposu pişik oldu ben hep pamuk kullanıyordum bu aralar unibaby yenidoğan ıslak mendili kullandım ondanmı oldu bilmiyorum. Bebeği pişik olan varmı? önerebileceğiniz bişey sebamed pişik kremini sürdüm ama geçmedi başka ne deneyebilrim altını açık bıraksammı arada hava alması için ?

inş. geçer cnm.ben Hametan kullanıyorum çabuk geçiriyor.Bir ark. bepanthol pişik kreminin çok ii old. yazmıştı.

İshal old. nasıl anlıyorsun cnm.kakası hala sıvı old. ben olur da anlamam die korkuorm.

Tesk minita kizlar ya bi arkadas sormus ishal oldugunu nasil anliyosunuz diye nasil gercekten bildigin sulu yapiyo bebis bide atesi nasil anlariz.olxmemiz lazim surekli

İshal old. nasıl anlıyorsun cnm.kakası hala sıvı old. ben olur da anlamam die korkuorm.
benimkinin de sıvı, yapma sıklığından anlarsın ishali. günde 5-10 kez yaparsa

sudo krem kullanıyorum ben,almanyadaki kuzenler önermişti. hemen geçiriyor pişiği

su anda bu satırlari kızımla yazıyoruz teli yeme eline alma çabsinda babası horul horul :84:

kız cin gibi bugün hiç uyumadi yardım et Allah'im ;'(

benimki de dun gece 1 de uyudu. ama ben çözdüm sorunu ,sabah geç kalkınca geç yatıyor. ben uyumak için geç kalksın istiyordum ama yarın sabah erkenden uyandırıcam

bebekleri kıyaslamayın her bebek kendine özeldir

benimkinin de sıvı, yapma sıklığından anlarsın ishali. günde 5-10 kez yaparsa

sudo krem kullanıyorum ben,almanyadaki kuzenler önermişti. hemen geçiriyor pişiği

teşekkürler canım eczanede görmüştüm eczacı önermişti ama ismini duymadığım için almadım sebamed almıştım ama pek bi faydasını görmedim ben düzenli sürmüyordum kızarıklık oldu 2 gündür sürüyorum ama geçmedi

Ben dogdugundan beri unibaby yeni dogan kullaniyorum ama pamuga alistiysa belki islak mendilden olabilir. birde benim kullandigim mustelanin pisik kremi arada suruyorum kizarik oldu mu hemen geciriyor. Cnm acik birakincada usumesin bebisin poposu soyle yapabilitsin bezini cikardiktan sonra ilik suyla belden asagisini yika kurula hmn bagla bezini

canım nivea nın pişik önleyici kremi harika bir de bepantene merhem çok iyi geliyor istersen önce bepanteni dene

Normale gore sayisi artti bizimkinin bide eski kakasina gore daha suluydu.simdi kaka yapti bi saate bi daha yaparsa sure kisalirsa.poposu acikken gorursen fiskirir gb yapio..cok tehlikeli degildi bizimki 5 i gecmedi gunde..ama fazlaysa dikkat et su kaybi yasamasin yavrum

canım ben nivea pişik kremini kullanıyorum ve çok faydasını gördüm oluşan pişiği bile hemen geçiriyor dene derim...

bende aynıyım canım.üzülme kıyaslamada yapma.bu siteye bakacak olursak ölelim.kızın biri yazmıs 4 aylık 8 kilo azmı diye yuh bakalım pazartesi asımız var.boy kilo kaç cıkacak.bende tek göğsümü veriyorum daha doğrusu sol göğsümü vermye calıştığımda cingar koparıyo almıyo ek gıdaya gacicem yavas yavas 5.ayımıza girecez nerdeyse.aman millete kilo olsunda nasıl olursa olsun.

merhaba bebegının bıberon almadıgını yazmıssın sana bı tavsıyem olucak.nuby nın bıberonu var anne gögsü boyutu doğal dokunuş diye geçiyor.onu al ayına göre.mutlaka alıcak aynı gögse benzıyor meme ucu gıbı bır ucu var ve bebek cektıkce sut gelıyor bıberon gıbı degıl meme gıbı yanı bebek hıc anlamıyor aynı memek gıbı bıberonun başlıgında yumusak pütürlü bir kısım var.nubynın en cok gögse benzeyen bu marka.mutlaka al benım bebegımde almıyodu bunu aldı ancak tek sorunumuz var 4 aylık olucak emzık almıyor ve bu benı bıtıyor (((

karakızzz hemşerim bestene bittim.aynen öyle bu babalar niye böyle.işten gelmesini dört gözle beklerim gelir 5 dk tut derim ama nerdeeeee
belim ağrıyo basım ağrıyo
hamileyken ne güzelmiş bir dediğimiz iki olmuyodu en azından benim öyleydi.bu arada ben kartal erciyeste normal doğum yaptım cetin beydi doktorum.sen avrupada yaptın galiba.

barbarino bebişin daha emzik almadımı.kundak yapıp uykuya yakın vermeyi denedinmi bişeye batırıp.valla emzik olmasa ölürdüm.ağzına verdiğim an baslıyo eee eee eee diye
annene yazık olacak o bişey değil.bizim enerjimiz bile yetersiz kalıyo canavarlara.kociş çaki dio bizimkine.cocukluğumuzda korkarark izlediğimiz oyuncak bebek chaky vardı ya bu cakiyle beni yalnız bırakma korkuyom dio

ilahi sizeee yaa hiç gülcem yoktu bebeişim uyanıcakkk :)))))) allahım ya..almadıı emziğiiiiii komposto suyuna batırdım senın hesap öteki köyü gördükk napcammm yaaa salla sallaa mahvoldum anakucağı bozuldu :) nukun emziği de 0-6 aylıkmış numarasında bı sorun yok ama almıyo ıste.ugrasıyorum bende uykuya yakın verdım ama dusuyo ağzından hep baska yolu yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…