çevremdekiler iyi maşallah diyor ama burdaki kiloları duyunca şaşırıyorum. Birde doktor kontrolüne gittiğimizde bekleyen bebeklere bakıyorum galiba bunlar 6 aylık diyorum içimden sohbet edince aynı ayda olduğumuzu öğreniyorum hayrete düşüyorum. Sağlıklı olsunlarda gerisi hikaye. Emme problemi yüzünden çok yıprandım ne olcak bilmiyorum. Sen biberonu denedinmi? ben naaptıysam biberonu almıyor öğürüyor emzikte almadı hiç emziğe zorladım ondada hep öğürdü almadı sonunda parmağını keşfetti onu kullanıyor emzik niyetine :)
Allah yardimcimiz olsun fedakar anneler
Benimkide iki gündür basparmagini kesfetti bu dis mahvetti bütün dengemizi
arkadaşlar 2 gündür kızımın poposu pişik oldu ben hep pamuk kullanıyordum bu aralar unibaby yenidoğan ıslak mendili kullandım ondanmı oldu bilmiyorum. Bebeği pişik olan varmı? önerebileceğiniz bişey sebamed pişik kremini sürdüm ama geçmedi başka ne deneyebilrim altını açık bıraksammı arada hava alması için ?
Bende cnm prima kullaniyorum hep ama artik 4 numaraya gectik gece prima gündüz molfix aldim deneyim bakalim molfix nasıl yazarim buraya.primadan cisi yanlardan çıkıyorbazi geceler ama 12 saat bazen daha uzun kalio bezi hic pisik olmadi..benim oglusumda ishaldi pirinç suyu tavsiye ederim reflor bide geçmiş olsun yavrum benim..
benimkinin de sıvı, yapma sıklığından anlarsın ishali. günde 5-10 kez yaparsaİshal old. nasıl anlıyorsun cnm.kakası hala sıvı old. ben olur da anlamam die korkuorm.
arkadaşlar 2 gündür kızımın poposu pişik oldu ben hep pamuk kullanıyordum bu aralar unibaby yenidoğan ıslak mendili kullandım ondanmı oldu bilmiyorum. Bebeği pişik olan varmı? önerebileceğiniz bişey sebamed pişik kremini sürdüm ama geçmedi başka ne deneyebilrim altını açık bıraksammı arada hava alması için ?
su anda bu satırlari kızımla yazıyoruz teli yeme eline alma çabsinda babası horul horul :84:
kız cin gibi bugün hiç uyumadi yardım et Allah'im ;'(
Biz de sonlarda yer alırız sanırım.Yalnız değilsin.Evde yaptığım ölçümlere göre kızım bu ay sadece 300 gr almış ve 6300 olmuş.Kontrolümüz perşembe günü.Benimkinin de emmeye düşkünlüğü yok.Uykuda emiyor sadece diyebilirim.Kardeşimin benim kızımdan bir yaş büyük kızı var.O nasıl emerdi ya.Kardeşimle karşılaştırıyoruz da aynı aylarda kiloları arasında 700-800 gr fark oluyor.Doğum kilosu benimkinden sadece 180 gr fazlaydı.
inş. geçer cnm.ben Hametan kullanıyorum çabuk geçiriyor.Bir ark. bepanthol pişik kreminin çok ii old. yazmıştı.
benimkinin de sıvı, yapma sıklığından anlarsın ishali. günde 5-10 kez yaparsa
sudo krem kullanıyorum ben,almanyadaki kuzenler önermişti. hemen geçiriyor pişiği
İshal old. nasıl anlıyorsun cnm.kakası hala sıvı old. ben olur da anlamam die korkuorm.
arkadaşlar 4. ay kontrolümüzde kızımın boy 55 cm kilo 6.350 kg çıktı bu ay sadece 450 gr almış doktor yeterli gelişiminde sıkıntı yok diyor. Ama burda sizin bebeklerinizin kilosunu okuyunca şok oluyorum maşallah bebişlerinize allah nazarlardan korusun ama benim kızım neden az kilo alıyor( uykuda emziriyorum ama günde 8-9 kez en az 10 dak emiyor yeterli olduğunu düşünüyorum. Gerçi sizin bebeklerde kilo tablosunun en fazla yazan kısmını zorluyor o yüzden belkide benim kızım zayıfmış gibi hissediyorum. Valla topikte kilo sıralaması yapılsa sonlarda olcaz galiba
benim kız 2 ay çok güzel kilo aldı son 2 ay durdu emme problemimiz oldu o yüzden 3. ay sadece 500 gr aldı sonra uykuda emzirmeyle hallettim ama 4. ay sadece 450 gr aldı hep böyle gidecek galibaboyunu yanlış yazmışım 65 cm olcak. ben mama versemde yemezki uyanıkken yememe gibi bir durumu var yese ben sağıp biberonla vercem ama biberonu bir türlü kullandıramadım. zor bela kaşıkla veriyorum oda 30-40 cc ama sinirlerim alt üst oluyor ben kaşıkla döküyorum o çıkarıyor sok çıkar savaş halindeyiz. Biberona nasıl alıştırıcam kara kara düşünüyorum. Biberonu ağzına aldığında öğürmeye başlıyor. Uyanıkken meme verincede sanki zehir içircem bir kendini geriye aışı var ben memeye dayadıkça o geriye itiyor ve o kadar güçlüki inanaılcak gibi değil
ilahi sizeee yaa hiç gülcem yoktu bebeişim uyanıcakkk :)))))) allahım ya..almadıı emziğiiiiii komposto suyuna batırdım senın hesap öteki köyü gördükk napcammm yaaa salla sallaa mahvoldum anakucağı bozuldu :) nukun emziği de 0-6 aylıkmış numarasında bı sorun yok ama almıyo ıste.ugrasıyorum bende uykuya yakın verdım ama dusuyo ağzından hep baska yolu yokmubarbarino bebişin daha emzik almadımı.kundak yapıp uykuya yakın vermeyi denedinmi bişeye batırıp.valla emzik olmasa ölürdüm.ağzına verdiğim an baslıyo eee eee eee diye
annene yazık olacak o bişey değil.bizim enerjimiz bile yetersiz kalıyo canavarlara.kociş çaki dio bizimkine.cocukluğumuzda korkarark izlediğimiz oyuncak bebek chaky vardı yabu cakiyle beni yalnız bırakma korkuyom dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?