aaa, ben de umredirler diye düşünüyordum.. :26:
müsait olunca telefonunu bana mesajlarsan; bi konuşurum ben de..
yok ben "kerem beni çok yordu "falan diyorum; böylece bir dahaki gidişimde babasına bırakma şansım doğuyorgü-nay-dııııııııın!!! kalktık bacım, 2 saattir ayaktayız.
ufak bi veledin varsa, gün ışımaya başlarken kalkıyorsun
elbet bir gün buluşacağızzzz
ben de bunu düşünmüşümdür. yani şişelerin üzerinde bi son kullanma tarihi yazıyor ama açtıktan sonra nasıl oluyor diye
bu bir ay mevzuunu bilmiyordum ben, sağol canım. valla hepimiz için çok makbule geçti, gel öpücemm
yemek yerken otursun da, daha fazlasını talep etmiyorum.
yani yemekte rahat edelim yeter
ilk hamilelikteki konfor yok ki bacım.
şimdi koştur koştur ağlayan acıkan mızıklayan oyun isteyen veletler var evde.
dr a danış da bi takviye versin, az kendine gelirsin..
doymaya başlayınca bizimki de otomobilde emniyet kemerini takmadığında aralıksız
ötüp insanı deli eden sinyal gibi mızıldıyor, çıkarıyoruz
kaç gün oldu bacım?
ayşeciğin hastalığında ilk iki gün yüksek ateş oldu, sonra halsizlik ve booolca burun akıntısı.
sonra da hırıltılı nefes almaya başladı. epey balgam birikmişti sanırım. bir iki gün öksürerek onu da attı.
bal limon sağolsun.. ama seninki uykusunda da rahat edemiyorsa, bi çare bulmalı.
kızların dediği gibi dr a gidebilirsin. ya da banyo yaptır ve şu cold mix damladan bi dene derim..
yerim ben onu yaabi bıdıklar çok akıllı.
bizimki de emerken memeyi bırakıyor ıı ııh diye eliyle bi şeyler yapıyor, ilk başta anlamıyordum
şimdi diğer göğsümü veriyorum, cok cok emmeye devam ediyor.. iletişim yalnız sözle olmuyor!!!
kekin ortası mı çöktü? bana da birkaç kez olmuştur. kenarlarındai yüksek bölümleri dilimleyip tabağa koyuyorum, ahahahah
tedbirli olmakta fayda var ama çok senaryocu gördüm seni
zinciri takıp aradan bakabilirdi ya da kapıyı açmadan kimsin diye sorabilirdi eşin. neyseki iyi niyetli biriymiş..
bu arada anahtarı kapıda kim bıraktı bacım?..
hadi gazan mübarek olsun, inş kolay geçer gün. yalnız; ben ikinciye hamile olsam, böyle yorulsam,
akşam da eşim gelince ah bugün şöyle yoruldum böyle halsizim desem, eşim bundan sonra bi yere gitmiyorsun der.
nar çiçeğine tepkiler çığ gibi büyüyorbana nar çiçeği rengi yaz rengi gibi geliyor. ona yakın kırmızı bakabilirsin. Yeşil renkte güzel olur
vay anasını ,banka sahibinin parası baya helal paraymış demek ki geri geldiBu arada evimizin önündeki iş bankası 2 gün önce skşam soyuldu! Hep dicem, unutuyorum. Bugünde öğrendikki soygunu yapan adam paraları çalınca kalp krizi geçirmeye başlamış, öyle olunca arkadaşını çağırıp paraları vermiş durumu polise anlatmasını istemiş. Adam hala hastanedeymiş. Allah korkusu heralde:))
bizim eve 5 çocuklu bi kadın gelmişti ben küçükken.. biri içerde uyuya kalmış. annesiyle babası onu bizde unutup çıkmışlardı. arabaya binince anlayıp, geri dönmüşlerdi :) hala unutamadımÇok film izliyosun busmaiiii!!!
Uyumlu giyinme takıntım vardır zaten de oğluşu bize uydurmak çok zoooor. Boluda olmayaydık belki bi ihtimal...
Kekin ortasını yuvarlak oydum, kalan kısmı bi güzel dilimleyip, üstüne de hindistan cevizi döşeyip götürdüm :)
Aynen dediğin gibi yaptım şekerim
Bu arada kalkın dediğime bakma; aslında yazınnnnnnn demek istiyorum
Çok yediğimiçin çok enerjiğim
Bence saçlı olacakbenim oğluşumun hala bacağında tüyleri var, bıyığı var ve kesinlikle martı kaşlarına kurban olurum
Hahaha abartma kızzzzz. Valla babasına çekmez de bizim tarafa çekerse ünv bitmeden dökülür saçları :)
Kız sabahtan beri koca popoma elbise bakıyorum ne yatmasıııı???? :)
Ohhhh sefan olsun :) bence ordayken baya azalt
Üç çocukla çocuklardan birini kapıda unutmamanız mucize bence
Nar çiçeği ve siyah karışımıydı ama olmadı zaten. Salak dükkan her bedenden bi tane getiriyomuş. Geçen de bana "gelin bakarız ve mutlaka bişi buluruz" diyolardı!!
Evettttttttt!! Koca popom anca siyah bi elbiseye girdi zaten :) hatta iki elbise. Ya bugün öğleden sonra yada yarın sabah gidip tekrar deneyip (şeffaf askı ile) alacağım birini inşallahhhhhh.
Anaaaaaaaaa çok ilginç!!! Bu devirde hala banka soyulabiliyo demekki....??
ismi çok güzel adıyla yaşasın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayağını sürüdün demek ki bizde peşinden geliyoruz:) nasıl babası hala oğlan diyor eşin de çok alemmişEvetttt uzun zaman sonra herkese merhaba😃😃. hemen hemen hergün okumaya çalışıyorum ancak yazmak için pek vaktim olmuyordu arada sağolsun nfk kulaklarımı çınlatıyordu haberim var..bugün itibariyle 36+5 haftalık hamileyim ve doğum iznine ayrıldım.. Her ne kadar eşim hala erkek dese de güzeller güzeli bi kızım olacak inşallah..ismini de hümeyra koymayı düşünüyoruz.. Bu topik gayet bereketli maşallah.. Busmai, born, ecrin, delii, lonely, cincon ve bahar sizlerinde gebelikleri hayırlı olsun. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. Born seni çok iyi anlıyorum bende ilk öğrendiğimde şok olmuştum, zamanla alıştım ve çok iyi bi gebelik geçirdim daha sonra Allah'a şükür..ilk gebelikte olan yoğun bulantı ve kusmalarım bu gebeliğimde hiç olmadı..ilk gebeliğimde bronşit bile olmuştum ama bu sefer iyiyim. Umarım senin ve diğer gebe arkadaşlarında rahat bi gebeliği olur.. Ben emzirmeyi hiç kesmedim hatta ramazanda bile hem oruç tuttum hem emzirdim.. Hamileliğimin 4. Ayında sütüm azalmaya başladı ve kızımda istemedi emmek, kendiliğinden bırakmış oldu yani.. Bu sürecide sıkıntısız atlattıgım için şükürler olsun..yani demem o ki kendini iyi hissediyosan emzirmeye devam et zaten yavaş yavaş süt azalacağı için doymayıp bırakacaktır..bu konuda akışına bırakmanın en doğrusu oldugunu düşünüyorum.. Rabbim bi kolaylık verir herzaman.. Bu arada hasta olan tüm bebişler iyileşsin anneler daha fazla üzülmesin..
Herkese sevgiler...
Efenin marti kaslarini sevsinler..cok alemsin ya eksik olma valla..bazen gece yatmadan okuyorum gun icini senin yazdigin seyler oluor kikir kikir guluyorum..esim hayirdir diyorr:)bu arada bende siyah elbiseden yanayim..istersen kirmizi bi ayakkabi ve makxajla estirirsin zaten...
Busmai..ALlah kavustursun kardeslerin gitmis yine uzakta olmak herzaman gorememek ne kotu..bende kardeslerimle bikac ayda bir anca gorusuyoruz..
Humakus..yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissin ne guzel..hayirlisiyla darisida bize..RAbbim bir avazda dogmasini nasip etsin insallah..
Pamuk helvanin esi hastaymis simdi okudum..Allah sifasini versin cok gecmisler olsun..
Born..gule gule git gel canim cok iyi gelecek sana eminim..arkadaslarnda soyledigi gibi emzirme sayisini azaltirsin en azindan..ilgilenecek insana arttikca hem sana hem ona daha kolay gelecektir..
Hayırlı olsun canım. Ne tesadüf ben de bugün fakirin süpürgesini aldım, mutfak için. Kırmızı, dik duranlardan, toz torbalı. Modeli a120.Aryayı uyutup bi çarşı yaptık, fakirin pratik el süpürgesini aldım, çok mutluyum:) pazara gidelim dedik ama çok kalabalıktı, hatay ürünleri satan bir yerden bişiler alıp çıktık.
Birde şu frik bulguru aldım azcık onu deneyeceğim, hep merak ediyordum. Yiyen yada pişiren varmı? Gerçi eve geçince ancak yaparım ama.
Busmai enerjine hayranım. Ben hamileyken miskin bir kedi gibiydim.selam kızlar
bugünkü oturmamız çok güzel geçti
orda 2 yaşında bir oğlan çocuk vardı, kız gelmemişti. adı da efeydiaşırı yaramazdı. kerem onu görünce bi köşeye sindi görülmeye değer:) deli deliyi görünce sopasını saklarmış:) hiç yorulmadım güzel güzel pastalarımı yedim , arkadaş evini çok güzel döşemiş içim açıldı valla.. ordan ayrılmaya yakın anlaşmaya başladılar çocukla, vedalaşırken de bi sarıldılar ki çok tatlılardı:)
bana yakın oturan bi arkadaşımın arabasıyla gittik çok iyi oldu, onun da yarın misafiri varmış incirli tatlı yapmayı düşünüyormuş ama hiç yapmamış "gel bize gidip beraber yapalım" dedim. ordan çıkınca da bize geldik tatlıyı yaptık onu öyle yolladım. sonra eşim annesine gidecekmiş keremi de ona taktım şu an evde özgürlüğün tadını çıkarıyorum:)
yok ben "kerem beni çok yordu "falan diyorum; böylece bir dahaki gidişimde babasına bırakma şansım doğuyor
nar çiçeğine tepkiler çığ gibi büyüyor
vay anasını ,banka sahibinin parası baya helal paraymış demek ki geri geldi
bizim eve 5 çocuklu bi kadın gelmişti ben küçükken.. biri içerde uyuya kalmış. annesiyle babası onu bizde unutup çıkmışlardı. arabaya binince anlayıp, geri dönmüşlerdi :) hala unutamadım
ismi çok güzel adıyla yaşasın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayağını sürüdün demek ki bizde peşinden geliyoruz:) nasıl babası hala oğlan diyor eşin de çok alemmişinşallah delikanlı gibi mert ve güzel bi kız olur babası da aslan kızım diye sever:)
sağol canım ya ,sen de benle aynı durumdasın demek bazen "3 günlük dünyada bu ayrılık niyeeeee" diyesim geliyoooor
neyse sağlıklı olsunlar da
Evetttt uzun zaman sonra herkese merhaba😃😃. hemen hemen hergün okumaya çalışıyorum ancak yazmak için pek vaktim olmuyordu arada sağolsun nfk kulaklarımı çınlatıyordu haberim var..bugün itibariyle 36+5 haftalık hamileyim ve doğum iznine ayrıldım.. Her ne kadar eşim hala erkek dese de güzeller güzeli bi kızım olacak inşallah..ismini de hümeyra koymayı düşünüyoruz.. Bu topik gayet bereketli maşallah.. Busmai, born, ecrin, delii, lonely, cincon ve bahar sizlerinde gebelikleri hayırlı olsun. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. Born seni çok iyi anlıyorum bende ilk öğrendiğimde şok olmuştum, zamanla alıştım ve çok iyi bi gebelik geçirdim daha sonra Allah'a şükür..ilk gebelikte olan yoğun bulantı ve kusmalarım bu gebeliğimde hiç olmadı..ilk gebeliğimde bronşit bile olmuştum ama bu sefer iyiyim. Umarım senin ve diğer gebe arkadaşlarında rahat bi gebeliği olur.. Ben emzirmeyi hiç kesmedim hatta ramazanda bile hem oruç tuttum hem emzirdim.. Hamileliğimin 4. Ayında sütüm azalmaya başladı ve kızımda istemedi emmek, kendiliğinden bırakmış oldu yani.. Bu sürecide sıkıntısız atlattıgım için şükürler olsun..yani demem o ki kendini iyi hissediyosan emzirmeye devam et zaten yavaş yavaş süt azalacağı için doymayıp bırakacaktır..bu konuda akışına bırakmanın en doğrusu oldugunu düşünüyorum.. Rabbim bi kolaylık verir herzaman.. Bu arada hasta olan tüm bebişler iyileşsin anneler daha fazla üzülmesin..
Herkese sevgiler...
hangi birine yorum yapayım bilemedimformundasin yine özellikle "martı kaslara" koptum.. saçları var ama kaslari okadarda değil
aklın yolu bir
bacağındaki tüyleri, bıyıklarını ve martı kaşlarını sevdiğim.. Yaradana kurbaaaan teyzesiii
bu arada ayşeciğin de bıyıkları var, demek bulantılarıma sebep olan oymuş, ahahahah
şaka bi yana ayşecik doğduğunda heryeri kıldı.. yüzü kulakları bi de siyahtı yani..
eşim baktı baktı bi daha baktı. nfk dedi, bu kıllar normal mii? küçük bi şeftaliye benziyor demişti.
ben de zamanla dökülecekler dedim. sonra minik şeftali diye bebeği sevmeye başladık da, babası kıyameti kopardı.
kim benim kızıma şeftali diyormuş,töbe töbe bi kızmalar bi şeyler, e sen başlattın dediiiiim
siyah foreveeer!!her kadının gardrobunda bir siyah elbise olmalı, dediğime bakmayııııııııın
ilk siyah elbisemi birkaç ay önce aldım, bir tane de siyah eteğim var, o kadann
erken kalkan yol alıyor, humakuş yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin demek..
Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin, bekliyoruz hümeyrayı
bu arada inş daha çok aktif olursun topikte, bebeler fırsat verdikçe
aa pamukhelva diyince aklıma geldi. selamı var eşi zatürre olmuş hastanedelermis
Efenin marti kaslarini sevsinler..cok alemsin ya eksik olma valla..bazen gece yatmadan okuyorum gun icini senin yazdigin seyler oluor kikir kikir guluyorum..esim hayirdir diyorr:)bu arada bende siyah elbiseden yanayim..istersen kirmizi bi ayakkabi ve makxajla estirirsin zaten...
Busmai..ALlah kavustursun kardeslerin gitmis yine uzakta olmak herzaman gorememek ne kotu..bende kardeslerimle bikac ayda bir anca gorusuyoruz..
Humakus..yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissin ne guzel..hayirlisiyla darisida bize..RAbbim bir avazda dogmasini nasip etsin insallah..
Pamuk helvanin esi hastaymis simdi okudum..Allah sifasini versin cok gecmisler olsun..
Born..gule gule git gel canim cok iyi gelecek sana eminim..arkadaslarnda soyledigi gibi emzirme sayisini azaltirsin en azindan..ilgilenecek insana arttikca hem sana hem ona daha kolay gelecektir..
Humakuş inşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın canım.
pembişim ne olursa olsun siyah candır
biz bi gidip market alışverişi yapacağız ev için. Sonrasında yarın sabah yolcuyuz iinşallah...
selam kızlar
orda 2 yaşında bir oğlan çocuk vardı, kız gelmemişti. adı da efeydiaşırı yaramazdı. kerem onu görünce bi köşeye sindi görülmeye değer:) deli deliyi görünce sopasını saklarmış:) hiç yorulmadım güzel güzel pastalarımı yedim , arkadaş evini çok güzel döşemiş içim açıldı valla.. ordan ayrılmaya yakın anlaşmaya başladılar çocukla, vedalaşırken de bi sarıldılar ki çok tatlılardı:)
bana yakın oturan bi arkadaşımın arabasıyla gittik çok iyi oldu, onun da yarın misafiri varmış incirli tatlı yapmayı düşünüyormuş ama hiç yapmamış "gel bize gidip beraber yapalım" dedim. ordan çıkınca da bize geldik tatlıyı yaptık onu öyle yolladım. sonra eşim annesine gidecekmiş keremi de ona taktım şu an evde özgürlüğün tadını çıkarıyorum:)
yok ben "kerem beni çok yordu "falan diyorum; böylece bir dahaki gidişimde babasına bırakma şansım doğuyor
nar çiçeğine tepkiler çığ gibi büyüyor
vay anasını ,banka sahibinin parası baya helal paraymış demek ki geri geldi
bizim eve 5 çocuklu bi kadın gelmişti ben küçükken.. biri içerde uyuya kalmış. annesiyle babası onu bizde unutup çıkmışlardı. arabaya binince anlayıp, geri dönmüşlerdi :) hala unutamadım
ismi çok güzel adıyla yaşasın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayağını sürüdün demek ki bizde peşinden geliyoruz:) nasıl babası hala oğlan diyor eşin de çok alemmişinşallah delikanlı gibi mert ve güzel bi kız olur babası da aslan kızım diye sever:)
sağol canım ya ,sen de benle aynı durumdasın demek bazen "3 günlük dünyada bu ayrılık niyeeeee" diyesim geliyoooor
neyse sağlıklı olsunlar da
Bugün kuaföre gittim. Dip boyamı yaptırdım, ohhhh çok mutluyum.
Busmai enerjine hayranım. Ben hamileyken miskin bir kedi gibiydim.
oh ohhh, ne güzel olmuş. gezme adına her fırsat değerlendirilmeli, helal busmaiselam kızlar
ooh, sıhhatler olsun.. ben de boyatmak istiyorum ama nerdeee becerikli kuaförBugün kuaföre gittim. Dip boyamı yaptırdım, ohhhh çok mutluyum.
ruhumuz renkli bacımm!!Farklı bedenlerde birkaç siyah elbisem var zaten de ben renk severim valla. Sanırsam bi Sulukulelilik var hahhaha
uzun zamandır yazmayan birini görünce, ''aha bi hamile daha :111:'' diyorumgünaydın kadınlar kulübünün en istikrarlı topiğinin en tatlı üyelerine,sizleri cok özledim.
busmai 2.ye hamıleymişsin çalışkan kadın,allah kurtarsın canım:)cesaretinden dolayı tebrık edıyorum.
pempiş nfk aryam ve su an aklıma getıremedıgım nıce sevgılı arkadaşlar enerjinizin tam gaz devam etmesıne cok sevındım
bana gelecek olursak ben göçebe hayatı yasıyorum.anneme taşındık ceylınden dolayı,gebzeden gıdıp geliyoruz kocamla işe.
sömestr tatılı boyunca evdeydim.ama cok yoruldum ev toplamaktan.pazartesi gunu yıne askerlik başlıyor.anneme taşınıcaz yıne.bu yaz kreşe vermeyı düşünüyorum.aranızda bu düşüncede oaln varmı.ağustos gıbı kreşe verıyım eylüle kadar alışsın dıyorum.yoksa boylee evmden uzak gıt gel cok zor.
bu arada ev aldık,kiracı var ıcınde,ama basımıza bela aldık.kadın ne çıkıyor evden ne kıra verıyor.dudağım uçukladı sıkıntıdan
bebişleriniz nasıl,umarım sıkıntı yoktur.hepsı sağlıklıdır.bizim kız çat pat konuşuyor,cumle kuramıyor ama,istediği basit şeyleri kelımelerle ifade edıyor.sakın bır kızım var kafama takılıyor bazen.geçen hafta kardeşimdeydik bi sürü çocuk vardı.balon yüzünden kavga patladı bi de ceylıne baktım napıyor dıye,kavga eden çocuklara baktı baktı sonra hıc onlara bulaşmadan kendıne başka bır meşgale buldu,yanı sevınsemmı uzulsem mı bılemedım:)
dün oturmaya gıttık bı arkadaşa,normalde benı görmeden yaşayamayan kızım benı aramadı bıle.gitti çocuklarla oyuna daldı.sanırım reşe verince de benı aramcıcak.
ay dılım şişmiş be,neyse görüşmek üzere kızlar:)
Günaydınlar herkeseeeeeeeee.
İlbilgecan doğum günün kutlu olsun :)
Birkaç gecedir oğlum iyice coştu. Her yerim tutuldu kaldır koy, emzir, ayakta salla ve uyuyakal döngüsünden. Gündüzleri de çok huysuz. Tuvalete gidince bile çıldırıyo beni göremediğine basıyor yaygarayı ve ağlamayı. Bunaldımmmmmmmm.
Tatil haftasının son günü((
Yaaaa sorma.... Bizde izledik camdan polisleri falan. 80 bin çalmış, ve iade etmiş zaten.
Ayyy allah senden razı olsun canım ya! İnanırmısın bunalmıştım artık iyice. Ne yapsam diye. Valla seni bana allah gönderdi dicem:)) günde üç öğün deyince, sabah öğle akşam vermiştim! İnş bişi olmamıştır!!!
bende aynı şeyi düşündüm!!!
Uyyy, artık kimse hasta olmasııııııınnn!!! Tüh üzüldüm yaa!
Hayırlı olsun canım. Ne tesadüf ben de bugün fakirin süpürgesini aldım, mutfak için. Kırmızı, dik duranlardan, toz torbalı. Modeli a120.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?