Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

selam kızlar
bugünkü oturmamız çok güzel geçti
orda 2 yaşında bir oğlan çocuk vardı, kız gelmemişti. adı da efeydi aşırı yaramazdı. kerem onu görünce bi köşeye sindi görülmeye değer:) deli deliyi görünce sopasını saklarmış:) hiç yorulmadım güzel güzel pastalarımı yedim , arkadaş evini çok güzel döşemiş içim açıldı valla.. ordan ayrılmaya yakın anlaşmaya başladılar çocukla, vedalaşırken de bi sarıldılar ki çok tatlılardı:)
bana yakın oturan bi arkadaşımın arabasıyla gittik çok iyi oldu, onun da yarın misafiri varmış incirli tatlı yapmayı düşünüyormuş ama hiç yapmamış "gel bize gidip beraber yapalım" dedim. ordan çıkınca da bize geldik tatlıyı yaptık onu öyle yolladım. sonra eşim annesine gidecekmiş keremi de ona taktım şu an evde özgürlüğün tadını çıkarıyorum:)

yok ben "kerem beni çok yordu "falan diyorum; böylece bir dahaki gidişimde babasına bırakma şansım doğuyor
bana nar çiçeği rengi yaz rengi gibi geliyor. ona yakın kırmızı bakabilirsin. Yeşil renkte güzel olur
nar çiçeğine tepkiler çığ gibi büyüyor
vay anasını ,banka sahibinin parası baya helal paraymış demek ki geri geldi
bizim eve 5 çocuklu bi kadın gelmişti ben küçükken.. biri içerde uyuya kalmış. annesiyle babası onu bizde unutup çıkmışlardı. arabaya binince anlayıp, geri dönmüşlerdi :) hala unutamadım
ismi çok güzel adıyla yaşasın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayağını sürüdün demek ki bizde peşinden geliyoruz:) nasıl babası hala oğlan diyor eşin de çok alemmiş inşallah delikanlı gibi mert ve güzel bi kız olur babası da aslan kızım diye sever:)

sağol canım ya ,sen de benle aynı durumdasın demek bazen "3 günlük dünyada bu ayrılık niyeeeee" diyesim geliyoooor
neyse sağlıklı olsunlar da

Hayırlı olsun canım. Ne tesadüf ben de bugün fakirin süpürgesini aldım, mutfak için. Kırmızı, dik duranlardan, toz torbalı. Modeli a120.

Busmai enerjine hayranım. Ben hamileyken miskin bir kedi gibiydim.

Ayyyyyyyyyyy oldu mu 36+5 ya??? Zaman ne çabuk geçiyor. İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın Hümeyracığı :) babaların da bitmeyen umutları takdire şayan valla

hangi birine yorum yapayım bilemedim formundasin yine özellikle "martı kaslara" koptum.. saçları var ama kaslari okadarda değil

Fotolara tekrar bakmanı öneririm canikom valla büyüyünce kesin kaşının ortasını alır bu velet şimdiden diyim. Hiç de sevmem erkekte alınmış kaşı ama artık okadar normalki...

Babası diyebilir ama başka kimse diyemez dimi :)??? Kesin o yüzden miden bulanmış senin de

Farklı bedenlerde birkaç siyah elbisem var zaten de ben renk severim valla. Sanırsam bi Sulukulelilik var hahhaha

aa pamukhelva diyince aklıma geldi. selamı var eşi zatürre olmuş hastanedelermis

Geçmişler olsun :/

Kırmızı ayakkabı ve makyaj benim de düsturum zaten evde yüzük takılma şeklinde gerçekleşecek olan bir nişana yeter zannımca.

Valla ben totomu sığdırabileceğim başka renkte bişi bulaydımmmmm hayatta siyaha bakmazdım

Sen Efelere yaramaz mı diyosun?!?!? oturmanın güzel geçmesine çoook sevindim canım.

Tepkiler beni yıldıramazzzzz #direnpembiş hahaha

Benim beş çocuğum olsa sadece bir tanesini değil en az iki tanesini unuturdum :)

ilbilge
simdi gordum. yeni yasin hayirli olsun.
Ailen ve sevdiklerinle nice saglikli mutlu yillara

Busmai enerjine hayranım. Ben hamileyken miskin bir kedi gibiydim.

harbiden ya ben hamileyim di mi
bazen aklıma bile gelmiyor, hele mide bulantılarım da geçti ya hiç anlamıyorum.

bazen gözlerimi açamayacak kadar enerjisi düşük oluyorum bazen de çok iyi oluyorum ,bugün kerem öğle uykusunu uyurken ben de uyudum onun sayesinde böyle neşeliydim sanırım.

ilk hamilelikte ben de çok miskindim. şimdi seni enerjik olmaya mecbur bırakan bir velet olunca başka çare yok

günaydın kadınlar kulübünün en istikrarlı topiğinin en tatlı üyelerine,sizleri cok özledim.
busmai 2.ye hamıleymişsin çalışkan kadın,allah kurtarsın canım:)cesaretinden dolayı tebrık edıyorum.
pempiş nfk aryam ve su an aklıma getıremedıgım nıce sevgılı arkadaşlar enerjinizin tam gaz devam etmesıne cok sevındım

bana gelecek olursak ben göçebe hayatı yasıyorum.anneme taşındık ceylınden dolayı,gebzeden gıdıp geliyoruz kocamla işe.
sömestr tatılı boyunca evdeydim.ama cok yoruldum ev toplamaktan.pazartesi gunu yıne askerlik başlıyor.anneme taşınıcaz yıne.bu yaz kreşe vermeyı düşünüyorum.aranızda bu düşüncede oaln varmı.ağustos gıbı kreşe verıyım eylüle kadar alışsın dıyorum.yoksa boylee evmden uzak gıt gel cok zor.

bu arada ev aldık,kiracı var ıcınde,ama basımıza bela aldık.kadın ne çıkıyor evden ne kıra verıyor.dudağım uçukladı sıkıntıdan

bebişleriniz nasıl,umarım sıkıntı yoktur.hepsı sağlıklıdır.bizim kız çat pat konuşuyor,cumle kuramıyor ama,istediği basit şeyleri kelımelerle ifade edıyor.sakın bır kızım var kafama takılıyor bazen.geçen hafta kardeşimdeydik bi sürü çocuk vardı.balon yüzünden kavga patladı bi de ceylıne baktım napıyor dıye,kavga eden çocuklara baktı baktı sonra hıc onlara bulaşmadan kendıne başka bır meşgale buldu,yanı sevınsemmı uzulsem mı bılemedım:)

dün oturmaya gıttık bı arkadaşa,normalde benı görmeden yaşayamayan kızım benı aramadı bıle.gitti çocuklarla oyuna daldı.sanırım reşe verince de benı aramcıcak.

ay dılım şişmiş be,neyse görüşmek üzere kızlar:)

aryacım sımdı gecmıse bakarken gördüm cok geçmiş olsun canım,inşallah ıyıdır sımdı kuzucuğun

born sen de hamıleymıssın,sıkma canını allahın dediği olur.yapacak bir şey yok.üzme kendını,hayırlı olsun

gü-nay-dııııın canlarım, cumanız mübarek olsun..
hasta bebeklere şifa annelere kolaylık..
güzel bi gün güzel bi haftasonu diliyorum herkese.

oh ohhh, ne güzel olmuş. gezme adına her fırsat değerlendirilmeli, helal busmai

seni akıllı kız seniiiii

Bugün kuaföre gittim. Dip boyamı yaptırdım, ohhhh çok mutluyum.
ooh, sıhhatler olsun.. ben de boyatmak istiyorum ama nerdeee becerikli kuaför
Farklı bedenlerde birkaç siyah elbisem var zaten de ben renk severim valla. Sanırsam bi Sulukulelilik var hahhaha
ruhumuz renkli bacımm!!
zaten bi yaştan sonra psikolojikman siyaha yöneliyor insan, o zamana kadar giyebildiğin kadar renkli giymeli,

uzun zamandır yazmayan birini görünce, ''aha bi hamile daha :111:'' diyorum
iyice psikolojimiz bozuldu yaaa

hoşgeldin bacım. nerelerdesin yaaa?!! bak tarzım değil ama sana gönül koyuyorum.
öyle birden bırakıyorsun, bi şey oldu diyorum içimden.. arada bi merhaba de bari..

yazın bitmesine yakın alışması için kreşe verebilirsin tabi. önümüzdeki sene zaten 2 yaşını aşmış olacak.
zaten arkadaşlarıyla uyumluymuş. okula da kolay alışır.

eviniz de hayırlı olsun. kiracı belalıymış ama sizin de eliniz boş değilki..
sözleşmesi mi var? neye dayanarak çıkmıyor ve dahi kira vermiyor?
noterden bi ihtar çekin derim

Günaydınlar herkeseeeeeeeee.

İlbilgecan doğum günün kutlu olsun :)

Birkaç gecedir oğlum iyice coştu. Her yerim tutuldu kaldır koy, emzir, ayakta salla ve uyuyakal döngüsünden. Gündüzleri de çok huysuz. Tuvalete gidince bile çıldırıyo beni göremediğine basıyor yaygarayı ve ağlamayı. Bunaldımmmmmmmm.

Tatil haftasının son günü ((

bizde de seninkinin kız versiyonu olan varya. onunla yaşıyoruz aynı şeyi. dün 1 saat salladım ayagimda. koyar koymaz uyandı. bu bi saatinde sadece son 5 dk. sinda uyudu. kendini sarj ediyor heralde:111:

Son düzenleme:

estağfurullah.sıkıntını azıcık daolsaalabilmişsekne mutlu bize :). dediğim gibi sekiz saatte bir yine günde üç kez ama öğünlerine göre ayarlarsın sen artık.rabbim hayırlı şifalar versin.

Hayırlı olsun canım. Ne tesadüf ben de bugün fakirin süpürgesini aldım, mutfak için. Kırmızı, dik duranlardan, toz torbalı. Modeli a120.

canım siz memnun kalırsanız bana da haber verin olurmu ben de alayım bir tane.bende fıtık var onunla rahat edersin dediler.ben de marka model arıyordum. görüşlerinizi bekliyorum.teşekkürlerşimdiden

Hayirli cumalarimiz olsun insallah..bu ikinci oluyor oglum uyanikken banyo yaptim..bunda neyseki cizgi filme dalmiski aramadi..oncekinde feryat figan agitla kopuklu kopuklu cikmistim..
Aryam ve ilbilge supurgeleriniz hayirli olsun;gule gule kullanin..bendede esim almisti arnica nin dikey supurgesi var..kolqylik oluyor cidden..herdaim elimin altinda..diger supurgem sulu ve mesakatli..haftada bir acabiliyprum onu simdi valla..
İlbilge dogumgunun kutlu olsun canim..nice hayirli yaslarin olsun..
Dun aksam esime fena kizdim..kendimi temizlige vurdum saat 12 de..mutfagi sil..kapali balkonu sil..ve küs yattim..halada küsüm..bakalim nezamana kadar..
Neyse canlarr Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin insallah..bugunku duamizda boyle olsun.

Kafam daginik olunca yazdigimda daginik olmuss..daldan dala..küs olunca herseyin kotu taraflarini goruyosun galiba;yada normalde sana batmayan seyler diken olup batiyor gozune gozune insanin

zamanınız yok ama yine de söyleyeyim.

mandariinid-mandalinalar.. 10 üzerinden 9 veriyorum. ha-ri-ka bi film..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…