Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım küslükler olmasa barışmanın tadını da alamazdık :) onun tadı başka, ve bence aşkı kuvvetlendiriyor eşler seviyeyi koruduğu sürece
bizde de seninkinin kız versiyonu olan varya. onunla yaşıyoruz aynı şeyi. dün 1 saat salladım ayagimda. koyar koymaz uyandı. bu bi saatinde sadece son 5 dk. sinda uyudu. kendini sarj ediyor heralde:111:
Oyy 3 numaralar hep böyleymiş niyeyse !
Evet ya çok düşkün oldular bize bu aralar

Senin kadar beceremesemde orta seviyedeyim gezmede :)))
Sağol canım
Kızın çok akıllı maşallah tabi ki sevinmen lazım ,annesini hiç üzmez böyle giderse
Sağol teşekkür ederim Allah nasip etmese olmazdı çok şükür nasip etti evlat sevgisini bize

Hayırlı olsun canım. Ne tesadüf ben de bugün fakirin süpürgesini aldım, mutfak için. Kırmızı, dik duranlardan, toz torbalı. Modeli a120.
http://www........./fakir-darky-160...i-Süpürgeler&gclid=CNDo6JTUubwCFSgewwod0jkAUw
bende bunu aldım. Önce kv me almıştım aynısından. Baktım beğendim şimdi kendime aldım:)) emiş gücü süper ama biraz dolunca düşüyor performansı. Sık sık temizlemek lazım içini.
Bugün kuaföre gittim. Dip boyamı yaptırdım, ohhhh çok mutluyum.
ohhh güzel günlerde kullann

yaaa??? Benim dolap üç renkten oluşuyor diyebilirim: kırmızı, siyah, beyaz. Favorim hep siyahtır özel günlerde.

ay ne güzel uyumlu bi kızın var, daha ne istiyorsun?

sağol canım benim. Rabbim cuma günü yüzü hürmetine bütün bebeklere şifa versin inşallah, içinde bizimkine de...

Ay tatilde bizimki de iyice yapıştı. Okul açılsa biraz deşaj olacağım sanırım:)
estağfurullah.sıkıntını azıcık daolsaalabilmişsekne mutlu bize :). dediğim gibi sekiz saatte bir yine günde üç kez ama öğünlerine göre ayarlarsın sen artık.rabbim hayırlı şifalar versin.
Tamam canım ayarlarım inş. Ptesi başlarım diye düşünüyorum bakalım.
canım siz memnun kalırsanız bana da haber verin olurmu ben de alayım bir tane.bende fıtık var onunla rahat edersin dediler.ben de marka model arıyordum. görüşlerinizi bekliyorum.teşekkürlerşimdiden
öncesinde kv fantomun bi modelini kullanıyordu, ama şimdiki çok daha iyi. Bende netten araştırmıştım. Bu modeli aklıma yattı. Dediğim gb emiş gücü baya iyi. Ayrıca diğer büyük süpürgeleri çıkar koy derken bu hakkatten daha pratik. Hele de bizim gb pis cücükleri olanlara....

Son düzenleme:
bizde de seninkinin kız versiyonu olan varya. onunla yaşıyoruz aynı şeyi. dün 1 saat salladım ayagimda. koyar koymaz uyandı. bu bi saatinde sadece son 5 dk. sinda uyudu. kendini sarj ediyor heralde:111:

Energizer bunlarrrrrrrr :)

canım siz memnun kalırsanız bana da haber verin olurmu ben de alayım bir tane.bende fıtık var onunla rahat edersin dediler.ben de marka model arıyordum. görüşlerinizi bekliyorum.teşekkürlerşimdiden

Ben de fakirin dikey süpürgesinden çok memnunum. Mutfak günde en az üç kez süpürülüyor sonuçta. Her seferinde büyük süpürge çıkarılmıyor valla.

Erkek milleti!!! Ama işte herşey düzeliyor bir süre sonra :)

Ben oğlumu bırakıp banyoya girmeyi hayal bile edemem!! Evde kimbilir neler yapar?!?!?

Destiny daha sık yaz canikom ya. Gerçi hergün bir sürü yol tep vs zor biliyorum ama özlüyoruz işte :) kreşe 3 yaştan sonra gidilmesi daha iyi diyorlar ama mecbursan yapılabilecek birşey yok. Bi de millet kavga ederken kızının muhatap olmamasına sevin bence takılma

ya haklısın çok boşluyorum buraları farkındayım.özür özür özür

yok hamile değilim anacım,adamı gördüğüm mü var anamın evinde kardeş kardeş yatıyos

ihtarnameyı cektık bacım,ama çok arsız bızımkı,avukata gıttık dava açalım dıye,avukat kısaca şimdiye kadar ödenmemıs kıraların ustune bı bardak su ıcın dedi,tahliyesı ıcın dava açalım o da takriben 1 yıl sürer dedi,ha bu arada avukat kendıne 3 mılyar para istedi.biz kocamla koşarak uzaklaştık,topuk uçurtma
çok şükür,ilk yıl bir şey anlamıyodum,çok zordu,ama büyüdükçe ve karakterleri ortaya çıkmaya başladıkça,evlat sevgısını dıbıne kadar yasamaya başladım.

inşallah canım yazmaya calscam.bir yerde mecburum kreşe vermeye,annem evinde bakmak ıstıyor haklı olarak.bıze de bu zor geliyor.bu sene ıdare ettık ama 1 sene daha katlanamam gıbı geliyor.en cok dusunduren de kreşe başlayınca hastalanması

bakalım neler olacak

ilbilge
simdi gordum. yeni yasin hayirli olsun.
Ailen ve sevdiklerinle nice saglikli mutlu yillara
Teşekkür ederim canım.

Kuaför candırrrrrrr :) ben nişandan hemen önce boyatıcam saçımı inşallah.
Hangi renge?

Maşallah iyisin, iyi.

Teşekkür ederim. Ya, tatil de bitti.

Teşekkür ederim canım.boşver, üzme kendini.

Kreşe giderken hastalanacak diyip göndermezsen okula gittiğinde hastalanacak. Yani mikroptan kaçış yok canikom :)

Teşekkür ederim canım.

Hangi renge?

Maşallah iyisin, iyi.

Teşekkür ederim. Ya, tatil de bitti.

Teşekkür ederim canım.boşver, üzme kendini.

Parlak bi çikolata kahveye inşallahhhhhh (kuaförüm kapatıp gidince ben de yeni bir tane buldum ama dediklerimi aynen anlayamıyor ).

Görümce de çikolata gibiymiş derler artık.

Evet canım ya kediler mart ayında busmai kasım ayında hamile kalıyo kasımda aşk başkaymış :)))
Gelecek kasımı sabırsızlıkla bekliyoruz o zaman.

Cidden bakın önceden bi düşüğüm olmuştu o da kasım meyvesiydi :) önümüzdeki kasımda olmaz da ,bi dahaki kasıma inşallah olur :)

bi kaç kreş aradım bırı 950 tl dedi,diğeri 750 tl,sonra kocamı aradım hemen bı sponsor bul dedim:)

bu günlerde bi de makarna makınasına takmışlığım var,hoş gerçi makınası olmasada şöyle domatesli ıspanaklı makarnalar yoğurup kendım yapayım evde dıyorum.benım kız makarnadan başka bır sey yemıyor,hiç olmazsa vitamin alır

Cidden bakın önceden bi düşüğüm olmuştu o da kasım meyvesiydi :) önümüzdeki kasımda olmaz da ,bi dahaki kasıma inşallah olur :)
her kasım ayrı bi heyecan
sen de az maharetli degilmissin yaniiiii kac hafta oldu makarna yemedim..
sen diyince krizim tuttu iyi miiii?!
makarna turunu seviyorsa mantı da yer

Destiny..ev almissiniz hayirli olsun..gule gule kullanin insallah..icindekini cikartinca tabi..
Az once bende ogluma nuhun ankara makarnasinin ispanakli domateslo makarnasindan yaptim verdim..bu ara malesef oda makarna pilav dan baska bisey yememeye kararli..bunun sebebi yumusak olduundan midir artik..6 tane azi ve kopek disleri yolda..bakalim belki sadece bu surectedir bu cinslikleri.

Evet canım ya kediler mart ayında busmai kasım ayında hamile kalıyo kasımda aşk başkaymış :)))

Çılgın busmai :)

Görümce de çikolata gibiymiş derler artık.

Gelecek kasımı sabırsızlıkla bekliyoruz o zaman.

Heeeeeee inşallah :)

Yürü git kızım yaaaaaaaa. Sen önce bi ikinciyi gör de sonra yorum yaparsın. Heleki elifnazın üç numara gibi yada benim kuzu gibi olursa eyvah eyvah :)

her kasım ayrı bi heyecan

sen de az maharetli degilmissin yaniiiii kac hafta oldu makarna yemedim..
sen diyince krizim tuttu iyi miiii?!
makarna turunu seviyorsa mantı da yer
çok maharetliyimdir canımmmmm:))tabee:))
mantıyı yemıyor sıpa,makarna sevıyor,pilavda yemıyor
gel bacım makarna krizini geçirem,az önce yaptıydım:)
saol canım:)inşallah çıkar,dua edıyorum artık:)

Evime geldim şükürler olsunnn Bugün yatışş, yarın işe girişirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…