Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

diyetteyiz deyince dönüp bi daha okudum menüyü. sizin menuler baya çeşitli oluyor. ben köfte yaptimmi pırasa yapmam mesela. coluk çocuk herkesi diyete sokmusum
Biz de heppppp diyetteyiz sanırım. Akşama karnıyarık, pilav, ayran var. Köfte&patates kızartsam eşim yanına bir çay ister.

hadi, inanalım.
gerçek kııız
nfk ne kadar oldu diyete başlayalı bacım?
geçen pazartesi başladım
diyetteyiz deyince dönüp bi daha okudum menüyü. sizin menuler baya çeşitli oluyor. ben köfte yaptimmi pırasa yapmam mesela. coluk çocuk herkesi diyete sokmusum
köfte yapınca yanına tabi pırasa yapmazsın.. pilav yaparsın, patates kızartma yaparsııııın
bende buzluktan taze fasulye çıkardım. yanina pilav yada erişte..
taze fasulyeeee ben hiç stoklamadım bu yaz, pişmanımmmmm
Biz de heppppp diyetteyiz sanırım. Akşama karnıyarık, pilav, ayran var. Köfte&patates kızartsam eşim yanına bir çay ister.
kızııııım, sen dalga mı geçiyon???

bursa yildirimda oturuyorum evlere temizlige giderim.cocuklarinizada bakarim.yasim 26 ve allah korkusu olan birileriyle calismak isterim.once rabbimden sonrada sizlerden is istiyorum acil...

orası öyle tabi ama ben pırasa yapsam bide önünde çorba olsa bu seferde köfte yapmam aslında yapmak isterimde zaman, enerji yok. onun için sana maşallah diyorum.

elifnaz, yavrum biz aynı mıyız? bende üç bebe olsa, her akşam çay kahvaltılık menemen

Sende öyle diyosan elifnazzz! Ben atayım kendimii... Tek çocukla aynı durumdayım

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :)

Malum bugün boş günüm. Sabahtan iki borcam kıbrıs tatlısı yapicim inşallah. Akşam da toplantı var ona hazırlık yapmalıyım. Yani bu boş gün hiç de bomboş bir gün değil :)

Herkese güzelll bir gün diliyorum :)

Günaydın.Niye iki borcam tatlı? Birini temmuz anneleri topiğine mi göndereceksin?

Son düzenleme:
Günaydıııınnnn.... Hepimize güzel bir gün olsun inşallahh

Pişiyi yaptım sonunda, akşamdan mayalayıp dolaba attım, sabah pişirdim, gayet güzel oldu Arya da beğendii....

günaydın canlar.. yemeğim var, bugün avm ye gidip ayşeciğe ayakkabı bakiciiiz inş
boş olmayan boş gün
kolay gelsin..

Günaydın.Niye iki borcam tatlı? Birini temmuz anneleri topiğine mi göndereceksin?
güzel olurdu hea

Pişiyi yaptım sonunda, akşamdan mayalayıp dolaba attım, sabah pişirdim, gayet güzel oldu Arya da beğendii....
ooh, eline sağlık. afiyet olsun küçük kuzuya

Günaydın güzel anneler, dün kahvaltıdan itibaren misafirim vardı giremedim , evdeki hastalıklar geçiyor biraz biraz çok şükür,
Busmai doğacak minik yavrun kerem eşin ve ailen tüm sevdiklerinde sağlıklı huzurlu mutlu yeni bir yaş olsun senin için inşaallah ,
Sınavların da iyiymiş , inşaallah ilerde tamamlarsın kuzucuklar azıcık büyüsün (;
Şekerportakalım iyi tatiller , yavrunla çok güzel vakit geçirin inşaallah , gezi planınız da süper, avm yerine dağda kırda bayırda gezmek en güzeli..
Elifnaz hayırlı olsun koltuğunuz cnm biz de 500 civarında almıştık e-bebekten bi indirim döneminde , kazasız güzel yolculuklarda kullansınlar kuzucuklar, emzirmeyi kesmiyorum da birkaç gündür sürekli istediğinden bi deneyeyim bakalım istemekten vazgeçecek mi dedim ama vazgeçmeye niyeti yokmuş
Nfk Ayşeciğe yeni paticikler alınacakmış, hayırlı olsun şimdiden bize de baharlık hafif birşey lâzım ..
Aryam , kuzunun pişiyi sevmesine sevindim , hiçbirşey yemiyor deyince üzülmüştüm kuzuya, bizimki de dün mantar sote yedi, neyi beğenecekleri belli olmuyor bazen
Pembişcim ellerine sağlık, hediyelerinizi de güle güle kullanın mamaları da sağlıkla yiyin , kv maşaallah
Hımm unuttuğum birşey var mı, bugün yemek derdim yok anacuğum çok sevdiğim kara lahana çorbasını pişiriverecek bize gelip
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum

pisiyi çok severiz canım biz ailecek. ben bir kere mayaladim beğenmedim. biz fırından ekmek hamuru alıp yapıyoruz. senin hamur ölçülerin ne? arya içinde sevindim.

Sorma pamuk helvecım, benden mutlusu yok 1 kg ye yakın kilo kaybetti çünkü yine... Sağlık olsun kilolar alınır da iyileşsin de tek.

Akşama ne pişirsem diye kara kara düşünüyorum Tavuk suyu çorba ile karnıbahar mı yapsam...

Ayyy keşkeeeee teknoloji okadar ilerlese :) 22 hatuna tek borcam yetmez çünküm :) okulda gün var ya her cuma öğlen.

Ayyyy çok sevindim aryanın yemesine.

Teşekkür ederiz canım. Sizin de hastalıkların iyileşmesine çok sevindim. Anneler candırrrrrr :)

Nfkkkkkkkkk. Ayşenin o minnak ayaklarına ayakkabı mı alacaksınızzzz???? Foto bekliyoruz gelince :)

Son düzenleme:
Sorma pamuk helvecım, benden mutlusu yok 1 kg ye yakın kilo kaybetti çünkü yine... Sağlık olsun kilolar alınır da iyileşsin de tek.
Bizimki de 1,5 kg zayıflamış sağlıklı olsunlar da alırlar yine kilo inşaallah
Akşama ne pişirsem diye kara kara düşünüyorum Tavuk suyu çorba ile karnıbahar mı yapsam...
Tavuk suyu çorbaya bizimkiler bayılıyor ikisi de , arya da yer iştahla umarım
Bizde gğnlerdir kıymalı karnıbahar var :) dün de teyzesi efeye ıspanak yapmış. Babamızın canı da pizza istemiş; istetmiş. Seç beğen al :)

Çok seçenekli menü , ben ıspanak rica edeyim bi porsiyon

Kızlar sürücü kursuna yazılmaya niyet ettim yine , bir milyonuncu kez biliyorsunuz eşim evde olmuyor çoğu zaman , gecen de hastalık durumu oldu , araba hastanede yattı öylece ben taksiye para verdim her gün, ama gel gör ki hiiç istek yok içimde , acaba direksiyon başına geçince o istek uyanır mı içimde, yapabilir miyim, istanbul trafiğindeki magandalara rağmen , bir de sınav zorlaştı deniyor , arabayı park etmen falan isteniyormuş ki sıkışık dar yerlere o da, ne yapsam, araba kullanların gazına ihtiyacım var

Ayy keşke biraz daha erken davransaydın canım ya. Şimdi baya zorlaştı direksiyon sınavı. Eşim direksiyon sınavlarında görev alıyor( aynı zamanda direksiyon öğreticisi) artık baya zorluyoruz diyor. İçinde istek olması önemli, aklına koyup zaman ayırman lazım. Yeteneğin de baya etkisi var ama benim gb bi yeteneksiz bile öğrendiyse sende yaparsın Eşim direksiyon öğreticisi olmasına rağmen onla çalışmıştım baya ama hiçbişi katmadı bana, aksine stres oldum baya onun sayesinde. Çok istiyordum öğrenmeyi onun yüzünden arabadan soğudum. Sonraeşimin dayısının ve kuzeninin ( sürücü kursları var) onların çalıştıkları alana gidip onlarla başladım silbaştan. Önce pistte çalıştım. Sonra direksiyon öğreticisi bir bayandan ( ki bence bayan olması çok önemli erkekler tahammülsüz oluyor) 1 hafta ders aldım şehir içinde trafikte. Park, bayırlar, kalabalık vs... Hepsinde çalıştık. Son gün hocam onu evinden almamı istedi tek başıma! Tek başına arabaya bindiğin andan itibaren zaten artık yapıyorsun demektir. Birde önce sürücü kurslarının pedallı arabalarıyla sonra kendi arabamızla çalıştık. Sonrası geliyor zaten...

Sağol cnm desteğin için, estagfurullah yeteneksiz olur musun hiç (;
ben de hep kendime öyle gaz veriyorum esasında, üniversitede ne kadar cesaretsiz arkadaşım varsa hepsi aldı , inşaallah ben de başarırım diyorum .. Bayan hocadan ders almayı düşünüyorum ben de kesin , Abi'm veya eşimle çalışamam hayatta 399 tl imiş kurs ücreti, özel ders de saati 35 lira, uygun mu acaba , karar verip yazılırsam inşaallah Haziran sınavına yetişirim ancak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…