Biz de heppppp diyetteyiz sanırım. Akşama karnıyarık, pilav, ayran var. Köfte&patates kızartsam eşim yanına bir çay ister.diyetteyiz deyince dönüp bi daha okudum menüyü. sizin menuler baya çeşitli oluyor. ben köfte yaptimmi pırasa yapmam mesela. coluk çocuk herkesi diyete sokmusum
gerçek kııızhadi, inanalım.
geçen pazartesi başladımnfk ne kadar oldu diyete başlayalı bacım?
köfte yapınca yanına tabi pırasa yapmazsın.. pilav yaparsın, patates kızartma yaparsııııındiyetteyiz deyince dönüp bi daha okudum menüyü. sizin menuler baya çeşitli oluyor. ben köfte yaptimmi pırasa yapmam mesela. coluk çocuk herkesi diyete sokmusum
taze fasulyeeeebende buzluktan taze fasulye çıkardım. yanina pilav yada erişte..
kızııııım, sen dalga mı geçiyon???Biz de heppppp diyetteyiz sanırım. Akşama karnıyarık, pilav, ayran var. Köfte&patates kızartsam eşim yanına bir çay ister.
gerçek kııız
geçen pazartesi başladım
köfte yapınca yanına tabi pırasa yapmazsın.. pilav yaparsın, patates kızartma yaparsııııın
taze fasulyeeeeben hiç stoklamadım bu yaz, pişmanımmmmm
kızııııım, sen dalga mı geçiyon???
Günaydın.Niye iki borcam tatlı? Birini temmuz anneleri topiğine mi göndereceksin?Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :)
Malum bugün boş günüm. Sabahtan iki borcam kıbrıs tatlısı yapicim inşallah. Akşam da toplantı var ona hazırlık yapmalıyım. Yani bu boş gün hiç de bomboş bir gün değil :)
Herkese güzelll bir gün diliyorum :)
boş olmayan boş günGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :)
Malum bugün boş günüm. Sabahtan iki borcam kıbrıs tatlısı yapicim inşallah. Akşam da toplantı var ona hazırlık yapmalıyım. Yani bu boş gün hiç de bomboş bir gün değil :)
Herkese güzelll bir gün diliyorum :)
güzel olurdu heaGünaydın.Niye iki borcam tatlı? Birini temmuz anneleri topiğine mi göndereceksin?
ooh, eline sağlık. afiyet olsun küçük kuzuyaGünaydıııınnnn.... Hepimize güzel bir gün olsun inşallahh
Pişiyi yaptım sonunda, akşamdan mayalayıp dolaba attım, sabah pişirdim, gayet güzel olduArya da beğendii....
Günaydıııınnnn.... Hepimize güzel bir gün olsun inşallahh
Pişiyi yaptım sonunda, akşamdan mayalayıp dolaba attım, sabah pişirdim, gayet güzel olduArya da beğendii....
Günaydın.Niye iki borcam tatlı? Birini temmuz anneleri topiğine mi göndereceksin?
Günaydıııınnnn.... Hepimize güzel bir gün olsun inşallahh
Günaydın güzel anneler, dün kahvaltıdan itibaren misafirim vardı giremedim , evdeki hastalıklar geçiyor biraz biraz çok şükür,
Busmai doğacak minik yavrun kerem eşin ve ailen tüm sevdiklerinde sağlıklı huzurlu mutlu yeni bir yaş olsun senin için inşaallah ,
Sınavların da iyiymiş , inşaallah ilerde tamamlarsın kuzucuklar azıcık büyüsün (;
Şekerportakalım iyi tatiller , yavrunla çok güzel vakit geçirin inşaallah , gezi planınız da süper, avm yerine dağda kırda bayırda gezmek en güzeli..
Elifnaz hayırlı olsun koltuğunuz cnm biz de 500 civarında almıştık e-bebekten bi indirim döneminde , kazasız güzel yolculuklarda kullansınlar kuzucuklar, emzirmeyi kesmiyorum da birkaç gündür sürekli istediğinden bi deneyeyim bakalım istemekten vazgeçecek mi dedimama vazgeçmeye niyeti yokmuş
Nfk Ayşeciğe yeni paticikler alınacakmış, hayırlı olsun şimdidenbize de baharlık hafif birşey lâzım ..
Aryam , kuzunun pişiyi sevmesine sevindim , hiçbirşey yemiyor deyince üzülmüştüm kuzuya, bizimki de dün mantar sote yedi, neyi beğenecekleri belli olmuyor bazen
Pembişcim ellerine sağlık, hediyelerinizi de güle güle kullanın mamaları da sağlıkla yiyin , kv maşaallah
Hımm unuttuğum birşey var mı, bugün yemek derdim yok anacuğum çok sevdiğim kara lahana çorbasını pişiriverecek bize gelip
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
Akşama ne pişirsem diye kara kara düşünüyorumTavuk suyu çorba ile karnıbahar mı yapsam...
Bizimki de 1,5 kg zayıflamış sağlıklı olsunlar da alırlar yine kilo inşaallahSorma pamuk helvecım, benden mutlusu yok1 kg ye yakın kilo kaybetti çünkü yine... Sağlık olsun kilolar alınır da iyileşsin de tek.
Tavuk suyu çorbaya bizimkiler bayılıyor ikisi de , arya da yer iştahla umarımAkşama ne pişirsem diye kara kara düşünüyorumTavuk suyu çorba ile karnıbahar mı yapsam...
Bizde gğnlerdir kıymalı karnıbahar var :) dün de teyzesi efeye ıspanak yapmış. Babamızın canı da pizza istemiş; istetmiş. Seç beğen al :)
Ayy keşke biraz daha erken davransaydın canım ya. Şimdi baya zorlaştı direksiyon sınavı. Eşim direksiyon sınavlarında görev alıyor( aynı zamanda direksiyon öğreticisi) artık baya zorluyoruz diyor. İçinde istek olması önemli, aklına koyup zaman ayırman lazım. Yeteneğin de baya etkisi var ama benim gb bi yeteneksiz bile öğrendiyse sende yaparsınBizimki de 1,5 kg zayıflamış sağlıklı olsunlar da alırlar yine kilo inşaallah
Tavuk suyu çorbaya bizimkiler bayılıyor ikisi de , arya da yer iştahla umarım
Çok seçenekli menü , ben ıspanak rica edeyim bi porsiyon
Kızlar sürücü kursuna yazılmaya niyet ettim yine , bir milyonuncu kezbiliyorsunuz eşim evde olmuyor çoğu zaman , gecen de hastalık durumu oldu , araba hastanede yattı öylece ben taksiye para verdim her gün, ama gel gör ki hiiç istek yok içimde , acaba direksiyon başına geçince o istek uyanır mı içimde, yapabilir miyim, istanbul trafiğindeki magandalara rağmen , bir de sınav zorlaştı deniyor , arabayı park etmen falan isteniyormuş ki sıkışık dar yerlere o da, ne yapsam, araba kullanların gazına ihtiyacım var
Ayy keşke biraz daha erken davransaydın canım ya. Şimdi baya zorlaştı direksiyon sınavı. Eşim direksiyon sınavlarında görev alıyor( aynı zamanda direksiyon öğreticisi) artık baya zorluyoruz diyor. İçinde istek olması önemli, aklına koyup zaman ayırman lazım. Yeteneğin de baya etkisi var ama benim gb bi yeteneksiz bile öğrendiyse sende yaparsınEşim direksiyon öğreticisi olmasına rağmen onla çalışmıştım baya ama hiçbişi katmadı bana, aksine stres oldum baya onun sayesinde. Çok istiyordum öğrenmeyi onun yüzünden arabadan soğudum. Sonraeşimin dayısının ve kuzeninin ( sürücü kursları var) onların çalıştıkları alana gidip onlarla başladım silbaştan. Önce pistte çalıştım. Sonra direksiyon öğreticisi bir bayandan ( ki bence bayan olması çok önemli erkekler tahammülsüz oluyor) 1 hafta ders aldım şehir içinde trafikte. Park, bayırlar, kalabalık vs... Hepsinde çalıştık. Son gün hocam onu evinden almamı istedi tek başıma! Tek başına arabaya bindiğin andan itibaren zaten artık yapıyorsun demektir. Birde önce sürücü kurslarının pedallı arabalarıyla sonra kendi arabamızla çalıştık. Sonrası geliyor zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?