Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Mert anlam olarak çok güzel ama benim tanıdığım Mertler hep yaramaz ve tembel olmuştur :/
Bak şimdiiiiii olmadı
Melih nasıl? Güzel,iyi,sevimli demekmiş
Çok zorlanıyorum ya isim bulamıyorum off

Ooo film de izlemişler bak sen :)

Selamlar kızlar nasılsınız güzel bir Cumartesi geçiriyorsunuzdur inşaAllah
Biz de neneye geldik bugün, çocuklar dayılarının papağanı kuşları balıkları ile oyalanıyorlar (;
Evdeki hastaları iyi edeyim derken kendim şifayı kapmışım, boğazım çok kötü şişmiş yutkunamıyordum bile , iki gündür fenaydım , bugün ayaklandım çok şükür,
Born çok geçmiş olsun , sıkıntılı geçmiş günlerin inşaAllah ferahlarsın yakın zamanda , bebişciği de görmüşsün gözün Aydın , sağlıkla kavuşun minik kuzucukla inşaAllah
Busmai ; sana da çok geçmiş olsun canım , senin de iki kuzucuk lohusalık ramazana denk geliyor ben gibi, borçları da yavaş yavaş tutarız inşaAllah Allah yardım eder; ben de günler uzayana kadar ikişer üçer devam edicem inşaAllah , bi ara kesintisiz tutmaya niyet ettiysem de zorlandım , ptesi perş gidiyorum şimdilik
Aryam maşa'Allah kuzuna , yapışkan ne güzel motive etmiş kuzuyu, eğleniyordur bayağı (; bizim ablamız da her lavaboda ; sakız&şekerleme ile seviniyordu, Selim de kaka yapınca bezini işaret ediyor, havalar ısınsın yavaştan başlatmak istiyorum bakalım ablası geç söyledi bunda nasıl olacak
Nfk aranızın düzelmesine çok sevindim Allah huzur versin her daim , bizim bey de öyle ketumdur hiçbir şey anlatmaz ben de sormam n'apalım
Sabah poğaça yaptım kuzucuklara klasik anne tarifi ; çok sevdiler , iyi oluyor acil durumlarda atıştırmalık çocuklara
Pembiş iyi eğlenceler doğum gününde
Şekerportakalım, ilbilgehatun, dilanaz, Elifnaz, ecrin ve adını yazamadığım annişler hepiniZe mutlu günler
Herkese hayırlı huzurlu bir hafta sonu diliyorum , yarın en yoğun günüm üç bebe ile uğraşıyorum malum (; ptesi Görüşürüz inşaAlllah

Son düzenleme:
Romantik bir film seçseydin.

Evet Eymen çok var, Emir güzel ama eşim beğenmedi..Utku ve Doruk tarzım değil
Off ne zormuş bu iş

niye öyle diyonuz ya benim oğlumun adı eymen ve oturduğum ilçede bi tane bile eymen yok :)

üstelik anlamı da çok güzel...

eymen ismi güzel ona söz yok zati.. şuan yakın çevremde 3 kişi oğullarına bu ismi verdi..
hani bi isim tutulunca herkes o ismi koyuyor ya, ondan dedim.. canım benim, alınma sen..
kırıldıysan da kusuruma bakma olur mu?..

Iyi aksamlarrr..bugun doktor randevumuz vardi uktrasonda bakti..bizim cilekk buyumuste elini kolunu sallarmiss:)dejavu oldu sanki..dun gibi hatirliyorum ilhanin halini..ayni goruntu ayni oglusumm iste..hayirlisi artik..benim doktor beni yine normal dogurtmaya kararli..guzel dogum olmustu diyorr..Allah Allah beni niye oyle hatirlamiyorum dedimm..neyse pazarlik yapalim suni sanci olmazsa normall dedim bakalim zaman ne gosterecek..

estafrllah canım ya niye kırılayımki ben çook severek koydum bu ismi ama etrafımda öyle çok koyan olsa ben de koymazdım haklısın belki hamile olan arkadaşın etrafında koyan yoktur diye dedim bölgeden bölgeye değişiyo

bir de ben enes ismini çok beğeniyorum ama anlamı çok basit

Bu arada isim olarak Mert düşünüyoruz; farsçadan geliyormuş Merd yani dürüst ve doğru adam. Kerem ve Mert uyar gibi geldi ,sizce nasıl?
Uuuuuuu Bizim okulda ve arkadaşlar arasında mert ismi mimlii!!! Çok yaramaz oluyorlar hakkatten diyecektim ki konu kapanmış:)
Mert anlam olarak çok güzel ama benim tanıdığım Mertler hep yaramaz ve tembel olmuştur :/
Aynenn

Ya bugün bu çocuk öyle çıldırttı ki, bi kaza çıkacaktı elimden bi ara! Misafirlerimle ilgilenemedim bir türlü. Ya ağladı yada sürekli bişiler isteyip durdu. Girdik mi acep 2 yaş sendromuna yaa? Etrafıma bakıyorum kız çocuklar daha sakin, ılımlı. Bizimki erkek çocuklarından daha yaramaz! Yanlış mı davranıyorum, huyu mu böyle anlayamadım? Şuan sinirden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Sanki beni arkadaşlarımdan bile kıskanıyor, sürekli çekiştirip beraber birşeyler yapalım istiyor. Neyi koymayı unuttum acaba ben bu çocuğa?

Bak şimdiiiiii olmadı
Melih nasıl? Güzel,iyi,sevimli demekmiş

Çok zorlanıyorum ya isim bulamıyorum off

Ooo film de izlemişler bak sen :)

Melihleri hep sevmişimdir. SAkin ve espirili çocuklar olmuşlardır :) bi de çalışkan

Saksı değil kızım o çocukkk!! Sen misafir ağarlıyabildiğine şükret şekerim :)

Doğum gününden hiçbişi anlamadım geldim :) Efe hiç oturmadı. Ev küçüktü ve bolca mutfakta takılmaya çalıştık (tabi evin her yerini gezdik o ayrı ). Neyseki insansever veledim mutlu oldu zannımca onca çocuk ve insan görünce.

Avmye pepe için boşuna gittik. Yani maketler vardı sadece ve şarkılar söyleniyodu vs. Kostümlü pepe yoktu yani. Mickey minnie winnie bi de donald duck vardı. Çok korkmadı ama kucaklarına da gitmedi oğluşum.

Bugün üç tane vukuata şahit oldum ama sonra paylaşıcam inşallah :) bixi izlemeye devam edin

niye öyle diyonuz ya benim oğlumun adı eymen ve oturduğum ilçede bi tane bile eymen yok :)

üstelik anlamı da çok güzel...
evet anlamı güzel,hatta aklımdan geçirdim ben de oğlumun ismine yakışır diye.
ama etrafımda çok var cidden,iyi ki senin etrafında yokmuş:)
vukuatları merakla bekliyoruzzz:)

melih ismini eşim de beğendi.. senin yazdıklarınla daha da ısındım. bakalım son karar ne olacak
Uuuuuuu Bizim okulda ve arkadaşlar arasında mert ismi mimlii!!! Çok yaramaz oluyorlar hakkatten diyecektim ki konu kapanmış:)

Aynenn
abboooow herkes şikayetçiymiş mertlerden yahu

Son düzenleme:
amaan bu yaşın özelliği canım bizde de var aynı durum
bazen ortamda onları rahatsız edecek birşeyler oluyor
bazen de kötü günlerinde oluyorlar işte yapacak birşey yok

Aryam hepimiz aynı durumdayız şu sıralar sanırım , Anneye aşırı bağlı oluyorlar , bizde ablamız da hala öyle , her akşam kim anneye sarılıp uyuyacak kavgası var evde
Busmai ; Bera , tuğra veyahut Tuğrul ikinci bi oğlum olsa koyardım öZellikle Bera (; Mert i bilmiyorum da eymenler çok yaramaz benim gözlemlediğim , özellikle kızımın yaşıtlarında; oğlanlarda eymen , kızlarda d ecrin Ceylin patlaması yaşanmış resmen
Pembiş merakla bekliyoruz iki vukuatı (;
Bebişi görmüşsünüz gözünüz Aydın Allah sağlıkla kucaklamak nasib Etsin ecrin

Melih de çok hoş isim Melih veya Semih düşünmüştüm ben de Selim de

Son düzenleme:
Vukuat 1:
Öğlene doğru pazar sonrası parka uğradık oğluşla. Bir dede iki torununu getirmiş onlarla ilgileniyordu. Onlara hem sevgi dolu sözler söylüyordu hem de sallıyordu vs. Biri 4 biri 2 yaşında çocuklardı. 5-10 dk sonra elinde kalın bir yelekle anneleri geldi. Kızına kızdı montunu çıkardı diye. Hatta hissettim geldim dedi. Çocukların dedesine de bozuk atar gibi oldu. Ki bu arada hava okadar güneşli ki montla pişerdi çocuk. Neyse sonra durdu dedeye "baba sen bunları niye parka getirdin ki çıkmazlar burdan" dedi. Adamcaz da "napıyım kızım camdan bakıp burdaki çocuklara imrenince, laf atınca dayanamadım getirdim onları" dedi. Ben de araya girdim çünkü sinir oldum "çocuklar tabi parktan çıkmak istemez ama işte ağlata zırlata çıkarırız gerekirse " dedim. Bu arada dede ve nene bakıomuş iki çocuğa. Neyse o sırada kadına tel geldi. Teldekine anlatıyo "güya evde iş yapacaktım. Babam parka getirmiş çocukları. Camdan bi baktım kızın montu yok. Hemen yelekle koştum" vsvvsvsvs. Bişi diyemedim tabi ama yani insanlar ne kadar nankör?!?! Şükret ki kan bağları olan birisi çocuğuna bakıyo. Şükret ki dedeleri sağlıklı ve onları parka getirip oynatabiliyor. Şükret ki birçok insanın görmediği kadar sevgi gösteriyor torunlarına!! Çok kızdım ama öyle işte...

Vukuat2:

Avmde pepe izlemeye gittik ya. Ben Efeye okadar konsantre oldum ki o kalabalıkta tanıdığım insanları bile görmemişim. Fakat bir sürü çocuğunu kaybeden oldu. Bi tanesi 3 yaşında. Büyük konuşmak istemiyorum ama nasıl başarmışlar bilmiyorum. Evlat bu yani tüm algıların açık olmalı; bir anlık dalgınlık çok kötü sonuçlar doğurabilir Allah korusun.

Bi de pepe maketinin önünde çocuğunu tek başına çekmeye çalışan bi anne vardı. Ama o kalabalıkta bu mümkün mü?? Ben Efeyi tutmama rağmen çocuk elimden kurtulup pepenin gözüne dokunuyo mesela. Tabi çevrede bu tarz çocuk çok olunca kadın çekemedi ve sinirlenip çocuğuna çıkıştı. Çünkü çocuğu poz verirken hiç annesine bakmadı :) Çok mal insanlar var diyorum bu konuyla da ilgili.

Vukuat 3:

Akşam gittiğim doğum gününde iki çocuklu bir aile geldi. Büyük çocuk 4-5 yaşlarında. Küçük ise 1,5 yaşındaymış. Büyük olan sanırım pastanın kendisine (doğum günü pastası olarak) verilmemesine kızdı. Çıldırdı. Bunu garipsemedim sonuöta çocuk milleti. Ama annesi bir gerildi anlatamam. Kadın zaten Efeyi ebat olarak görünce de hoşlanmadı ve benle iletişim bile kurmadı ( kızı da 1,5 yaşındaymış ama çok zayıf ve ufak tefek olduğu için yaşını göstermiyordu). Oysaki "maşallah el becerisi vs ne kadar iyi; kilosuna falan takılmayın boşverin" diyerek kadına destek bile oldum. Neyse işte ne çpcuklar ne kendi bişi yemeden sinir olup gittiler "oturduğumuzdan birşey anlamıyoruz" diyerek. Bu arada çocuğa "evde görüşürüz. Senin her istediğini yaptık diye sen böylesin" vs tarzı bir sürü bişi dedi yanımızda. Üzüldüm. Ama bir kez daha anladım ki anne ve baba olmak büyük sorumluluk ve sakinlik önemli. Ben hiç oturmadım ama ne surat astım ne milleti gerdim. Bu hikayenin sonucu: Negatif insanları sevmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…