Bak şimdiiiiii olmadıMert anlam olarak çok güzel ama benim tanıdığım Mertler hep yaramaz ve tembel olmuştur :/
Çok zorlanıyorum ya isim bulamıyorum offTunaydiinnn..
ciddi bi bel.agrisi ile.uyandim yine esimde yasir ben yatis moddayim ohh hamileligin de bu yani cok guzel herkes nazliyor :)
Hava burda da cok kapali zaten biyerede cikasim yok tum gun yatabilirim...
busmai mert bence de guzel ama benim ogrenciler de hep yaramazdi ama cok da yakisikli oluyolar vesselam :))
ayy bnde isim.dusunmek istiyorm ama bize daha cok.var
bu seferlik idare edersin o zaman.. devlet hastanesine gitmekle iyi yapmışsın.
en basit bi kan tahlili bile bi sürü para.. özel dr lar da zırt pırt tahlil istiyor..
di miii?
bu haftasonu evin erkeklerine yaradı demek
aynen
ilbilgenin dolmuşu
dün akşam aylar sonra film seyredelim dedi.. oturduk izledik
gece yarısından sonra uyuduk. e sabah kalkmakta zorlandı tabi, ben de sen yat dedim.
bizim ayrı gitmemizi istemiyor ama. otobüs, minibüsü geç. duraktan taksi çağırayım gideyim desen
hayır olmaz ben götürürüm diyor. hem kendi hem benim elimi bağlıyor..
işlerde kolaylık diliyorum cicim..
oynak bebeler!!! bizimki de öyle, babası bunu sen böyle yaptın diyo
2-3 sene geçsin, az daha büyüsün. biz kızımla birlikte nişanlara, kınalara gideriz oooh oynarız kurtlarımızı dökeriz diyorum..
ikinizin de bacaklarını kırarım diyo
teyzesini de alın evde zaten cemaat olmuş oluyor, burda çalın oynayın diyor, ahahahahahah
hiç haberim yok, söylediğin iyi oldu..
internetten takip edebilir miyim programları acaba?..
tiyatroya bizimkiler sabredebilir mi onu bilmiyorum..
ay canım benim ya, günbegün büyüdü de annesini tekmeliyor..
kereme uyumlu güzel bi isim, manası da telaffuzu da..
ama hiç mert tanımıyorum.. yaramazlar mı bilmiyorum yanii
Melih süper bence.Bak şimdiiiiii olmadı
Melih nasıl? Güzel,iyi,sevimli demekmiş
Çok zorlanıyorum ya isim bulamıyorum off
Ooo film de izlemişler bak sen :)
Romantik bir film seçseydin.bu seferlik idare edersin o zaman.. devlet hastanesine gitmekle iyi yapmışsın.
en basit bi kan tahlili bile bi sürü para.. özel dr lar da zırt pırt tahlil istiyor..
di miii?
bu haftasonu evin erkeklerine yaradı demek
aynen
ilbilgenin dolmuşu
dün akşam aylar sonra film seyredelim dedi.. oturduk izledik
gece yarısından sonra uyuduk. e sabah kalkmakta zorlandı tabi, ben de sen yat dedim.
bizim ayrı gitmemizi istemiyor ama. otobüs, minibüsü geç. duraktan taksi çağırayım gideyim desen
hayır olmaz ben götürürüm diyor. hem kendi hem benim elimi bağlıyor..
işlerde kolaylık diliyorum cicim..
oynak bebeler!!! bizimki de öyle, babası bunu sen böyle yaptın diyo
2-3 sene geçsin, az daha büyüsün. biz kızımla birlikte nişanlara, kınalara gideriz oooh oynarız kurtlarımızı dökeriz diyorum..
ikinizin de bacaklarını kırarım diyo
teyzesini de alın evde zaten cemaat olmuş oluyor, burda çalın oynayın diyor, ahahahahahah
hiç haberim yok, söylediğin iyi oldu..
internetten takip edebilir miyim programları acaba?..
tiyatroya bizimkiler sabredebilir mi onu bilmiyorum..
ay canım benim ya, günbegün büyüdü de annesini tekmeliyor..
kereme uyumlu güzel bi isim, manası da telaffuzu da..
ama hiç mert tanımıyorum.. yaramazlar mı bilmiyorum yanii
Busmai, Eymen veya doruk düşünmez misin? Utku ve emir de güzel.
Romantik bir film seçseydin.
şu ara herkes eymen koyuyor.. fenalık geldi..
emir güzel isim, emin daha güzell
niye öyle diyonuz ya benim oğlumun adı eymen ve oturduğum ilçede bi tane bile eymen yok :)
üstelik anlamı da çok güzel...
eymen ismi güzel ona söz yok zati.. şuan yakın çevremde 3 kişi oğullarına bu ismi verdi..
hani bi isim tutulunca herkes o ismi koyuyor ya, ondan dedim.. canım benim, alınma sen..
kırıldıysan da kusuruma bakma olur mu?..
UuuuuuuBu arada isim olarak Mert düşünüyoruz; farsçadan geliyormuş Merd yani dürüst ve doğru adam. Kerem ve Mert uyar gibi geldi ,sizce nasıl?
AynennMert anlam olarak çok güzel ama benim tanıdığım Mertler hep yaramaz ve tembel olmuştur :/
Bak şimdiiiiii olmadı
Melih nasıl? Güzel,iyi,sevimli demekmiş
Çok zorlanıyorum ya isim bulamıyorum off
Ooo film de izlemişler bak sen :)
Ya bugün bu çocuk öyle çıldırttı ki, bi kaza çıkacaktı elimden bi ara! Misafirlerimle ilgilenemedim bir türlü. Ya ağladı yada sürekli bişiler isteyip durdu. Girdik mi acep 2 yaş sendromuna yaa? Etrafıma bakıyorum kız çocuklar daha sakin, ılımlı. Bizimki erkek çocuklarından daha yaramaz! Yanlış mı davranıyorum, huyu mu böyle anlayamadım? Şuan sinirden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Sanki beni arkadaşlarımdan bile kıskanıyor, sürekli çekiştirip beraber birşeyler yapalım istiyor. Neyi koymayı unuttum acaba ben bu çocuğa?
evet anlamı güzel,hatta aklımdan geçirdim ben de oğlumun ismine yakışır diye.niye öyle diyonuz ya benim oğlumun adı eymen ve oturduğum ilçede bi tane bile eymen yok :)
üstelik anlamı da çok güzel...
vukuatları merakla bekliyoruzzz:)Melihleri hep sevmişimdir. SAkin ve espirili çocuklar olmuşlardır :) bi de çalışkan
Saksı değil kızım o çocukkk!! Sen misafir ağarlıyabildiğine şükret şekerim :)
Doğum gününden hiçbişi anlamadım geldim :) Efe hiç oturmadı. Ev küçüktü ve bolca mutfakta takılmaya çalıştık (tabi evin her yerini gezdik o ayrı). Neyseki insansever veledim mutlu oldu zannımca onca çocuk ve insan görünce.
Avmye pepe için boşuna gittik. Yani maketler vardı sadece ve şarkılar söyleniyodu vs. Kostümlü pepe yoktu yani. Mickey minnie winnie bi de donald duck vardı. Çok korkmadı ama kucaklarına da gitmedi oğluşum.
Bugün üç tane vukuata şahit oldum ama sonra paylaşıcam inşallah :) bixi izlemeye devam edin
abboooow herkes şikayetçiymiş mertlerden yahuUuuuuuuBizim okulda ve arkadaşlar arasında mert ismi mimlii!!! Çok yaramaz oluyorlar hakkatten diyecektim ki konu kapanmış:)
Aynenn
amaan bu yaşın özelliği canım bizde de var aynı durumYa bugün bu çocuk öyle çıldırttı ki, bi kaza çıkacaktı elimden bi ara! Misafirlerimle ilgilenemedim bir türlü. Ya ağladı yada sürekli bişiler isteyip durdu. Girdik mi acep 2 yaş sendromuna yaa? Etrafıma bakıyorum kız çocuklar daha sakin, ılımlı. Bizimki erkek çocuklarından daha yaramaz! Yanlış mı davranıyorum, huyu mu böyle anlayamadım? Şuan sinirden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Sanki beni arkadaşlarımdan bile kıskanıyor, sürekli çekiştirip beraber birşeyler yapalım istiyor. Neyi koymayı unuttum acaba ben bu çocuğa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?