Eve geldik. Elimizi yüzümüzü yıkadık, üstümüzü değiştirdik, şimdi de yatıcazzzzzz :) kahvaltıda ve parkta kudurmanın sonu :) bu arada kahvaltıya gittiğimiz yerin arka tarafında tavuklar, horozlar, kazlar, tavşanlar ve tavus kuşu vardı. Oğluşum çok mutlu oldu onları görünce. Ama onlar için aynı şeyi söyleyemeyiz
oo çok iyi olmuş buKeremim de annesi gibi hayvanlara bayılır. Allahım iyi ki hayvanları yaratmış ya bayılıyorum hepsine
Ben internette isim aramakla uğraşıyorum halaeşim ailesiyle bahçe işleri varmış oraya gitti ,hava soğuk olmasaydı oğluşu da yollayacaktım ama maalesef.. ben de uyanınca parka çıkarıcam.
pamukhelva dün tuğrul deyince, aklıma Ertuğrul geldi sizce nasıl?
O uyumuşken yatayım dedim kalktı ya(
Tanıdığım Ertuğrullar da hep tembel olmuştur malesef :/
busmai, akif nasil? Manasi da guzel telaffuzu da, hem mehmet akifin ismi..
O uyumuşken yatayım dedim kalktı ya(
Tanıdığım Ertuğrullar da hep tembel olmuştur malesef :/
vay arkadaş
Koskoca Osmanlı devletinin kurucusu
Peki Buğra?
pembe her isimde nede çok tanığın var bacım.
ee öğretmen olunca
niye Ertuğrul sağlam var sporcu. adam bursaspor,u şampiyon yaptı.
Buğra anlam olarak manasız evet.Melih,de güzel, isim.
oo çok iyi olmuş buKeremim de annesi gibi hayvanlara bayılır. Allahım iyi ki hayvanları yaratmış ya bayılıyorum hepsine
Ben internette isim aramakla uğraşıyorum halaeşim ailesiyle bahçe işleri varmış oraya gitti ,hava soğuk olmasaydı oğluşu da yollayacaktım ama maalesef.. ben de uyanınca parka çıkarıcam.
pamukhelva dün tuğrul deyince aklıma Ertuğrul geldi; bir de Buğra,sizce nasıl?
Hımmm, öyle olsun bakalım.Ailece yaptığımız iki sosyal etkinliğimiz var haftasonu. Avmye gitmek ve kahvaltıya gitmek :)
Efe olsun, yasir olsun, selim olsun. Topikten al bir isim işte.oo çok iyi olmuş buKeremim de annesi gibi hayvanlara bayılır. Allahım iyi ki hayvanları yaratmış ya bayılıyorum hepsine
pamukhelva dün tuğrul deyince aklıma Ertuğrul geldi; bir de Buğra,sizce nasıl?
evet semih de güzel .anlamı da keremin anlamına benziyor. ama benim de amcamın oğlu:))busmai, bende melih ve semih ismini düşünmüştüm ama kerem'i kardesimde ısrar edince kerem'de karar kıldık
selim isminide düşündük akrabada olduğu icin vazgeçtik.
evet Burak da güzel ama o da peygamberimizin Miraca çıkarken bindiği bineğin adı o yüzden pek içime sinmedibuğra deyince aklıma geldi "burak" nasıl ? bizim bi arkadaşın 2 oğlu var isimleri buğra ve burak
Efe olsun, yasir olsun, selim olsun. Topikten al bir isim işte.
Son teklifim ÇAĞAn.
Repertuarımdaki erkek ismi bu kadar.evet semih de güzel .anlamı da keremin anlamına benziyor. ama benim de amcamın oğlu:))
valla ben de kızım olsa adı beyza olsun isterdim. senle zevklerimiz uyuyor kız:13:
evet Burak da güzel ama o da peygamberimizin Miraca çıkarken bindiği bineğin adı o yüzden pek içime sinmedi
Çağan kulağa güzel geliyor ama neden son teklifin ayol daha 4 ay var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?