Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eve geldik. Elimizi yüzümüzü yıkadık, üstümüzü değiştirdik, şimdi de yatıcazzzzzz :) kahvaltıda ve parkta kudurmanın sonu :) bu arada kahvaltıya gittiğimiz yerin arka tarafında tavuklar, horozlar, kazlar, tavşanlar ve tavus kuşu vardı. Oğluşum çok mutlu oldu onları görünce. Ama onlar için aynı şeyi söyleyemeyiz

oo çok iyi olmuş bu Keremim de annesi gibi hayvanlara bayılır. Allahım iyi ki hayvanları yaratmış ya bayılıyorum hepsine

Ben internette isim aramakla uğraşıyorum hala eşim ailesiyle bahçe işleri varmış oraya gitti ,hava soğuk olmasaydı oğluşu da yollayacaktım ama maalesef.. ben de uyanınca parka çıkarıcam.

pamukhelva dün tuğrul deyince aklıma Ertuğrul geldi; bir de Buğra,sizce nasıl?

Son düzenleme:

O uyumuşken yatayım dedim kalktı ya (

Tanıdığım Ertuğrullar da hep tembel olmuştur malesef :/

busmai, akif nasil? Manasi da guzel telaffuzu da, hem mehmet akifin ismi..

O uyumuşken yatayım dedim kalktı ya (

Tanıdığım Ertuğrullar da hep tembel olmuştur malesef :/

pembe her isimde nede çok tanığın var bacım.

ee öğretmen olunca

niye Ertuğrul sağlam var sporcu. adam bursaspor,u şampiyon yaptı.

Buğra anlam olarak manasız evet.Melih,de güzel, isim.

Ertuğrul : Temiz, yürekli, doğru insan.

manasıda güzelmiş.

biz dün annemlerdeydik. kızın okulundan yöresel bir şeyler istemisler. dün orada aradık bulamadık. Tüm gün on u nla ve alışverişle geçti. bugün dönerken Eyüp'e uğrayıp aldık mevlana sekeriyle, mevlana biblosu onlari göndereceğim.

pembe her isimde nede çok tanığın var bacım.

ee öğretmen olunca

niye Ertuğrul sağlam var sporcu. adam bursaspor,u şampiyon yaptı.

Buğra anlam olarak manasız evet.Melih,de güzel, isim.

Sorma şekerim :) 13 yıllık birikim

Ertuğrul sağlamın anasına sormak lazım küçükken nasıldı diye hahaha

busmai, bende melih ve semih ismini düşünmüştüm ama kerem'i kardesimde ısrar edince kerem'de karar kıldık
selim isminide düşündük akrabada olduğu icin vazgeçtik.

buğra deyince aklıma geldi "burak" nasıl ? bizim bi arkadaşın 2 oğlu var isimleri buğra ve burak

Efe olsun, yasir olsun, selim olsun. Topikten al bir isim işte.

busmai, bende melih ve semih ismini düşünmüştüm ama kerem'i kardesimde ısrar edince kerem'de karar kıldık
selim isminide düşündük akrabada olduğu icin vazgeçtik.
evet semih de güzel .anlamı da keremin anlamına benziyor. ama benim de amcamın oğlu:))
valla ben de kızım olsa adı beyza olsun isterdim. senle zevklerimiz uyuyor kız:13:
buğra deyince aklıma geldi "burak" nasıl ? bizim bi arkadaşın 2 oğlu var isimleri buğra ve burak
evet Burak da güzel ama o da peygamberimizin Miraca çıkarken bindiği bineğin adı o yüzden pek içime sinmedi
Efe olsun, yasir olsun, selim olsun. Topikten al bir isim işte.

Son teklifim ÇAĞAn.

Çağan kulağa güzel geliyor ama neden son teklifin ayol daha 4 ay var:))

Repertuarımdaki erkek ismi bu kadar.

busmai sen ne akillisin seeeeen!

Tek basina isim bulmak zor, bize arattiriyorsun
Biz teklif sunucaz, sen aralarindan secicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…