Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bakıcımızlançok büyük bi sorun yaşamıyoruz çok şükür. Yani sabah hiç vaktinde gelmiyor hep 15-20 dk geç geliyor dersim geç başlıyor diye. Ben de takılmamaya çalışıyorum çünkü akşam toplantım v oluyo o da beklyo.

ayşecik çıplak kaldığında göğüslerini tutup ''mamaa'' diyor yaa

Hhahahahah

hepsi saklanmiyor bacim biraz daha biriksin kendinde görürsün. ama sakladiklarim var tabi büyük kizin doğum günü gelecek ay ozaman ipege ablasının elbisesini giydirebilirim..

Zaten şöyle bir yönü de var; eskiden foto çekimi vs bu kadar yaygın değildi o yüzden aynı kıyafetler giydirilebilirdi. Ama şimdi düşünüyorum Efenin bi kardeşi olsa ve hep aynı şeyi giydirsem çocuk büyüyünce fotolara bir bakıcaz aynı kıyafetler içinde başka bi çocuk

hassas anne senii.. düşündüğü şeye bak ya

mantı yokmu mantı
menu mikemmel. bu arada sana soracaktım sahinin mantisi satılıyor. Kayseri firması nasıl bir marka sence guvenilirmi
Yok valla mantı Valla bilmiyorum ki canım, ama biz hep şahinin sucuğunu alırız, severiz, güveniriz. Mantı olarak hiç bilmiyorum ama nasıl?

Bu arada busmaicim o steker olayında zaten bizimde söylediğin gb oldu, önce ağlaya zırlaya bir paketi heder etti. Şimdi de birer birer veriyorum bazen o tabloya yapıştırıyor, bazen alıp kaçıyor bazen panodaki yapıştırdıklarını da söküyor falan filan.... Bu öğlen de alıp duvara yapıştırdı mesela, nereyi bulursa...

Canlar geldik doktordan kalp atisini gordum minigimin 7 +5 dedi oysa 8 + 5 olmasi lzmdi.sat a gore ya bi hafta geri geliyk yada gec oldugu icin ama sormadim bile tahlilleri verdik . inanilmaz sinir bi doktordu devlet hastanelerinde hepboyleleri benimi buluyo yoksa hepmi gicik anlmdm sali cikicak sonuclar doktorumuza gosteticez ins insaAllah saglikli bi bebektir...

bende aynen senin gibi düşünüyorum.hemen hemen her kiyafetleriyle foto,video çekimleri var.

oğlu olan bir arkadaşımın ikinci bebeğide erkek olunca .oğlunun sakladığı küçüklük kıyafetlerini çıkarmış.

bak bunlar senin küçüklük kıyafetlerin şimdi kardeşin giyecek demiş.çocukda ben hep yeni şeyler giymişim

kardeşime yazık benim eskilerimi giyecek iyiki ilk ben doğmuşum demiş.

Aman o kadar da değil aynı kıyafet herkese farklı yakışır.
Özel günlerde zaten yeni alırsın ama diğer günlerde aynı giyse ne olacak canım
Karnından baktıysa 1 hafta geri görmüş olabilir, ilk ölçüm olduğu için net büyüklüğü bulamaz. Ayrıca geç yumurtlama ve geç döllenme diye birşey var. Benim sat a göre 8 haftalık olması gerekirken, 4 haftalıktı. Çünkü geç yumurtlamışım, adet olmam gereken zamanda yumurtlamışım. Emzirmeden dolayı da oluyor bunlar.
Ben de hep kardeşlerimle dalga geçerdim eski eşofmanlarımı falan giyerlerdi. Ne var ki bunda. Sonuç olarak şimdi kimseyle aynı giyinmeyi sevmeyen birisiyim, onlarsa daha rahat. :)

Evet karnimdan bakti bende cok gec oldugunu.tahmin.ediyorum emzirmeden dolayi da olabilir bakalim sali gunu kendi.doktorum ne diyecek senin bulantilar da geri gelmis ama oruc cok etkili olmustur bugun nasilsin var mi.yine bulantin

Evet karnimdan bakti bende cok gec oldugunu.tahmin.ediyorum emzirmeden dolayi da olabilir bakalim sali gunu kendi.doktorum ne diyecek senin bulantilar da geri gelmis ama oruc cok etkili olmustur bugun nasilsin var mi.yine bulantin

Bulantı pek yok bugün ama kolumu kaldıracak halim yok ve başım çok ağrıyor. Hasta olmuşum demek ki bu kadar koşturmaya..Keremi kv ye yolladım yatıyorum evde.

gözün aydın canımm.. neden kendi dr una gitmedin. perinatolojiye mi gittin?
busmaiyle aynı şeye söyleyecektim, karından baktıysa zaten bu dönemde bir hafta on gün geriden görünür..
bi de geç döllenme de olabilir biliyorsun..

Ben de hep kardeşlerimle dalga geçerdim eski eşofmanlarımı falan giyerlerdi. Ne var ki bunda. Sonuç olarak şimdi kimseyle aynı giyinmeyi sevmeyen birisiyim, onlarsa daha rahat. :)
eskiden giyim pahalıydı, insanların çoluk çocuğun böyle çok kıyafeti yoktu.
herkes birbirinin kıyafetini giyerdi, bu da garipsenmezdi..
kardeşler zaten her zaman birbirinin giysisini giyecek.
ben evlenene kadar bedenlerimiz de aynı olduğu için kardeşimle birlikte giyerdik..
etek bluz ayakkabı pardösü.. yadırganacak bi şey değil de.. herşey bollaşınca tatmin olmuyor insan..
şımarıyor, daha fazlasını istiyor.. bunun başka açıklaması yok..

Kalp atışlarını duymak ne kafar heyecan verici bir olay...buraya inşallah doğdu diye de yazarsın.

biz 5 kardeşiz bırak birbirimizinkini kuzenlerinkini bile giymisiz. ben kerem'in kıyafetlerini hep giydirdim ipege zaten hep tulum giydi. gezmelik 1-2 kiyafet aldım. ama artık onada almaya başladım. her kiyafetin aynı olmasi imkansız. eskiyor, gezmelikler oluyor günlük. saklayın yine siz. çocuk sayısı arttıkça. giyime verilen para dişe dokunur oluyor.

Evet, ben şimdiden acıyorum. El kadar kot aldım 40 tl. Colins'te bizim içinkotlar 50 tl'ye düşmüş.

hassas anne senii.. düşündüğü şeye bak ya

Ama ikinciye yazık değil mi teyzesiiiiii????

Boşver sonuçta senin başka bi doktorun var ve onunla konuşursun bu durumu. Bazı doktorlar böyle işte napıcan..?? Kalp atışı duymana sevindim :)

Bak ufacık çocuk bile çözmüş olayı

Hiççççç "herkese farklı yakışır" diyerek beyin yıkama yapma busmai

Benim minik kuşa trt çocuk açtım. Canım kardeşim diye bir çizgi film varmış onu izliyor. Bir kedi var onu çok sevdi.miye miyediyor.

Ama ikinciye yazık değil mi teyzesiiiiii????
babasinin parasina yazik deil mii!

Saka bi yana, bebekken de kucuk cocukken de giydirilir kardesin kiyafetleri. Zaten 4-5 yasina geldiginde akli kesmeye basladiginda kendine ozel giysi isteyecek, hatta kendi sececek ve aldiracak.. O zamana kadar giydirebildigin kadar giydir

Evet, ben şimdiden acıyorum. El kadar kot aldım 40 tl. Colins'te bizim içinkotlar 50 tl'ye düşmüş.
asil buna sinir oluyorum ben.. Kendime kazak aliyorum 30 lira, ayni yerden aysecige hirka aliyorum 30 lira.
Hakikaten cocuk kiyafetleri bizimkilerdn daha pahali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…