Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tahlilleri ilk dogumumda da devlet hastanesinde yaptirdim ozeller ates pahasi ondan oraya gittim kendi doktoruma sali gidip sonuclari gostericem ins
Kalp atışlarını duymak ne kafar heyecan verici bir olay...buraya inşallah doğdu diye de yazarsın.
Goz acip kapayincaya kdr gecicek o gunler de insan ilk dogumda her gunu sayiyo ama bunda yasirle ugrasmaktan zmn nasil geciyo anlamiyorm amiinn dualarin icin cok saol cnm
Ewt bazilari boyle cok kil kuyruk aman cok da tin bidaha da gitmem
Bulantı pek yok bugün ama kolumu kaldıracak halim yok ve başım çok ağrıyor. Hasta olmuşum demek ki bu kadar koşturmaya..Keremi kv ye yolladım yatıyorum evde.

En iyisini yapmissin valla bende bu durumlarda yolluyorum az da olsa dinlenmek cok iyi geliyo zaten diger bebisler gelince hic firsat olmicak :)simdi nasilsin ins kotuye gitmeden toplarsin

Babasına hiç yazık değil!! hem anası alır ona da bişi olmaz :) ikinciler oldu da giydirmesi kaldı :)

Busmaicikkkkkkk nasıl oldun?? Umarın daha iyisindir :/

ölçerken 1 mm kaydırsa farklı çıkar sonuç çok takılma bence...kalbini ferah tut tüm endişelerimizi hisseder onlar sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

maşallah size kolaylamışsın işi hiç cesaretim yok yazı beklerim belki ramazanda hatta belki yaz sonu

hadi gözümüz aydın çok sevindim tatlı kırgınlık bol şerbetli barışmalar olsun hep..

ömer yeğenimin eskilerini giyiyor çoğunlukla kıza alıyoruz yeniyi...onlarında iyileri hep saklıyordum kardeşler var bebeleri olur diye...dün haber aldık yeğenime kardeş geliyormuş cinsiyet belli olsun şimdi bizden onlara gidecek eskiler:)

Ekonomiye hiç can vermiyorsunuz ama olmuyor şekerim

Yarın babamız istanbula maça gidiyor. Çooook geç döner. Buranın yegane avmsine pepe geliyormuş. Efeye etkinlik yapacağım inşallah. Sonra da akşam doğum gününe gideceğiz. Hediyemizi teeeee geçen haftadan almıştık :) ay şaka maka oğluşumun doğum gününe de alt tarafı 4 ay kaldı kısmetse gerçi bu sefer ramazana denk geleceği için birşey düşünmüyor gibiyim ama belli de olmaz benim ruh halim :)

asil buna sinir oluyorum ben.. Kendime kazak aliyorum 30 lira, ayni yerden aysecige hirka aliyorum 30 lira.
Hakikaten cocuk kiyafetleri bizimkilerdn daha pahali..
Biz 5-10 yıl giyiyoruz, onlar 2-3 ay...

Duramazsın sennnnnn.

Babasına hiç yazık değil!! hem anası alır ona da bişi olmaz :) ikinciler oldu da giydirmesi kaldı :)

Busmaicikkkkkkk nasıl oldun?? Umarım daha iyisindir :/
sağol canım bütün gün yattım çook iyi geldi..
20.30 gibi oğluş geldi babasıyla. öpüşüp koklaştık nasıl da özlemişim
şimdi ev ahalisi uyudu ben tabi uyuyamadım:)
bence de ikinciler oldu da giydirmesi kaldı ama sen benim dediğimi bir düşün.aynı kıyafet herkeste farklı durur yemekleri asla çöpe dökmeyen biri olarak sen, kıyafetleri de kullanırsın bence:)
tabi yaa yollamak lazım "torunum" derken iyi, baksınlar biraz:) şaka maka Allah eksikliklerini vermesin insan hasta olunca anlıyor yakınlarının kıymetini..
Benim minik kuşa trt çocuk açtım. Canım kardeşim diye bir çizgi film varmış onu izliyor. Bir kedi var onu çok sevdi.miye miyediyor.
ohoo annesi o daha neler diycek, televizyondan kerem çok şey öğrendi
tabi ya, onun tadı da başka..varlıkta yoklukta kardeşinle içtiğin su ayrı gitmiycek.. güzel bir anı oluyor işte. gülüyorsun sonra.
daha ufakken çocuğa tüketim çılgınlığı aşılamamak lazım.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :)

Bol gezmeli, hiç hasta olmamslı bir haftasonu olsun :)
gunaydin gunaydin gunaydiiiiin!!

Esim bugun calisiyor. Guya bizi neneye birakacakti
Ama daha kendi hazirlanamadi. Bakalim biz n'apicaz?..

Asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayse hatun 3Gli bi haftasonu diler

Son düzenleme:
Kız sen çok fena gaz verici bi şahsiyetsin (nfkya dediğine istinaden bu yorum :))

Evet duramayabilitem yüksek iftar mı verecez napacazzz???

Sen de eşine sen bırakamazsan biz kendimiz gidelim de. O zaman çabucak hazırlanır.

Çizgi filmi daha çok ben izledim diyebilirim. Arada dırada ben de tv açıyorum artık. Neler seyrettiriyorsunuz?
Bu arada herkese günaydın.Hava kapalı, dışarı çıkamayız sanırım. Ama avm olabilir.

günaydın güzel hafta sonları olsun inşallah
işteyim
hafiften de yağmur yağıyor bugün ev içi tadilat temizlik yapmayı planlıyoruz eşimle

dün akşam annemlere gittik eşim spora giderken bizi bıraktı melisa hanımın keyfi yerindeydi evdeki herkesi kutu kutu pense oynamaya kaldırdı
sonrasında herkese halay çektirdi cadı kızım tencere tıkırtısına oynuyor bizimki yaa çok seviyor oynamayı akşam geliyoruz babası " nananay nana nanay" başlıyor müzik yapmayabizimkide başlıyor alkışşşş ayaklar eller dötü ayrı oynuyor

yarın da hava biraz limoni olacakmış galiba yarın birilerini kahvaltıya çağırmayı planlıyorum ama bakalım eve gittiğimdeki ruh halime bağlı

canım gözünaydın çok sevindim arkadaşların dediği gibide çok takma kafana ölçümler farkedebiliyor sen kendi doktoruna göster için rahatlasın

demi kız alalım ki ekonomi canlansın
ayy ne güzel pepe mi gelecekmiş efecik pepeyi seviyordur mutlaka ama büyük maskot görünce bizimki uzaktan seviyor yanına çok yaklaşınca korkuyor

Kız sen çok fena gaz verici bi şahsiyetsin (nfkya dediğine istinaden bu yorum :))

canım bizimkide gene ramazana denk gelecek daha öncekini biliyorsun 1 hafta önce yapmıştım şimdi de sadece aileliri iftara çağırıp ardından bir pasta kesmeyi planlıyorum bir taşla iki kuş misali

canım biraz daha iyi olmana sevindim aynen torunum torunum derler birazda baksınlar demi ama gerçektende yaa insanın yanında yakınları olması çok büyük avantajmış bunu eşim manisaya taşınabiliriz dediğinde daha iyi anladım ne yaparım ben oralarda:18:

günaydın canım
geçen sana söyleyecektim unuttum türkan saylan kültür merkezi var biliyorsundur belki gülsuyu köprüsünün yakın orda çocuklar için
oyun kulubü varmış hani havalar kötü olduğunda oraya götürülebilir ücretsiz 9-17 arası açıkmış birde çocuk tiyatrasu oluyor 2 yaşa hitap eden oyunlarda geliyormuş takip etmek lazım ben yarın hava kötü olursa gene götürmeyi düşünüyorum bizede yakın zaten yürüyerek gidebiliyoruz seninde haberin olsun

Çizgi filmi daha çok ben izledim diyebilirim. Arada dırada ben de tv açıyorum artık. Neler seyrettiriyorsunuz?
Bu arada herkese günaydın.Hava kapalı, dışarı çıkamayız sanırım. Ama avm olabilir.

günaydın canım
biz kendimize hafta sonu avm ye gitmeyi yasakladık
istanbulda avm ye gitmek ölüm yaa gidersin önce araba yeri bulmak problem içersi kalabalık yemek yemek istersin kuyruk alırsın oturacak yer yok vs.. o yüzden biz gitmiyoruz artık

günaydın kızlar bugün gayet iyiyim kahvaltıyı bile hazırladım
dün bütün gün yatınca atlattım şükürler olsun
sabah da keremi babası oyaladı, ben 9 da kalktım.
bugün de annemle babam balık yaptırıp geleceklermiş
bu arada ben size söyledim mi bebeğimin tekmeleri baya kuvvetlendi

oo bugün baya işiniz var kolay gelsin
kızlar da çok sevimli oluyor canım severim ben melisayı

evet aileden uzakta olunca hastalık zamanı zor ;ama Allah eşlerimizin eksikliğini de vermesin, onlar yine B planı olarak yanımızda

Bu arada isim olarak Mert düşünüyoruz; farsçadan geliyormuş Merd yani dürüst ve doğru adam. Kerem ve Mert uyar gibi geldi ,sizce nasıl?

Yerim ben onu.Bizimki de oynamayı çok seviyor .Müzikle, dansla arası iyi.
Evet, avm haftasonu çok kalabalık oluyor. Ben de vazgeçtim zaten.
Ne tadilatı var?

Bu arada isim olarak Mert düşünüyoruz; farsçadan geliyormuş Merd yani dürüst ve doğru adam. Kerem ve Mert uyar gibi geldi ,sizce nasıl?
Mert ismini ben de çok beğeniyorum.

Tunaydiinnn..
ciddi bi bel.agrisi ile.uyandim yine esimde yasir ben yatis moddayim ohh hamileligin de bu yani cok guzel herkes nazliyor :)
Hava burda da cok kapali zaten biyerede cikasim yok tum gun yatabilirim...
busmai mert bence de guzel ama benim ogrenciler de hep yaramazdi ama cok da yakisikli oluyolar vesselam :))
ayy bnde isim.dusunmek istiyorm ama bize daha cok.var

Tahlilleri ilk dogumumda da devlet hastanesinde yaptirdim ozeller ates pahasi ondan oraya gittim kendi doktoruma sali gidip sonuclari gostericem ins
bu seferlik idare edersin o zaman.. devlet hastanesine gitmekle iyi yapmışsın.
en basit bi kan tahlili bile bi sürü para.. özel dr lar da zırt pırt tahlil istiyor..

di miii?
bu haftasonu evin erkeklerine yaradı demek
Biz 5-10 yıl giyiyoruz, onlar 2-3 ay...
aynen

ilbilgenin dolmuşu

Sen de eşine sen bırakamazsan biz kendimiz gidelim de. O zaman çabucak hazırlanır.
dün akşam aylar sonra film seyredelim dedi.. oturduk izledik
gece yarısından sonra uyuduk. e sabah kalkmakta zorlandı tabi, ben de sen yat dedim.

bizim ayrı gitmemizi istemiyor ama. otobüs, minibüsü geç. duraktan taksi çağırayım gideyim desen
hayır olmaz ben götürürüm diyor. hem kendi hem benim elimi bağlıyor..

işlerde kolaylık diliyorum cicim..

oynak bebeler!!! bizimki de öyle, babası bunu sen böyle yaptın diyo
2-3 sene geçsin, az daha büyüsün. biz kızımla birlikte nişanlara, kınalara gideriz oooh oynarız kurtlarımızı dökeriz diyorum..
ikinizin de bacaklarını kırarım diyo
teyzesini de alın evde zaten cemaat olmuş oluyor, burda çalın oynayın diyor, ahahahahahah

hiç haberim yok, söylediğin iyi oldu..
internetten takip edebilir miyim programları acaba?..
tiyatroya bizimkiler sabredebilir mi onu bilmiyorum..

ay canım benim ya, günbegün büyüdü de annesini tekmeliyor..

kereme uyumlu güzel bi isim, manası da telaffuzu da..
ama hiç mert tanımıyorum.. yaramazlar mı bilmiyorum yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…