- 8 Ağustos 2011
- 11.761
- 9.165
- 448
mama sandalyesi elim kolum yaa..Kolay gelsin canım. Siz böyle yazdıkça benim kızın kurtlu olduğuna daha çok inanıyorum. Biz mama sandalyesini kaldıralı aylarrrrrr oldu. Salıncsğında bile oturmuyor. Kolluklarına basıp sallanıyor.
Aaaa bizim de yırtıldı bacak arasına gelen kısım diyim. Hiç aklıma gelmemişti aramak. Senin geri dönüşüne göre bakarım ben de
Kolay gelsinnnnnnn :)
mama sandalyesi elim kolum yaa..
valla çok işe yarıyor. birkaç kez normal oturtup yemek yedirmeye çalıştım kıpır kıpır hiç durmuyor.
sağa sola saldırıyor, kalkıyor. ben de delleniyorum
çizgi film açarsam ses etmez, oturur izler. o yarım saatte de ben işimi görüyorum zaten..
hatırlıyorum da, geçtiğimiz yaz, yatağına koyuyordum, önüne de oyuncaklarını..
orda kuzu kuzu oynuyordu. şimdi koysam 10 saniye durmaz
hepimiz yaralıyız arkadaşşş!!
çocuklar büyümeden geri dönerler inşş
yemeğim vardı, evi süpürdüm, mutfağı toparladım. ayşeciği mama sandalyesine sabitledim, ütülere girişiyom
Yakın olsaydık keşke...yap kiiiz, iceriz. Benimki sekerli turk kahvesi olsun
Biz de yemek yedik, esim cikiyor simdi programi var.
Bi film secip izlemeyi dusunuyorum. Aysecik musade ettigi kadar artik
mama sandalyesi elim kolum yaa..
valla çok işe yarıyor. birkaç kez normal oturtup yemek yedirmeye çalıştım kıpır kıpır hiç durmuyor.
sağa sola saldırıyor, kalkıyor. ben de delleniyorum
çizgi film açarsam ses etmez, oturur izler. o yarım saatte de ben işimi görüyorum zaten..
hatırlıyorum da, geçtiğimiz yaz, yatağına koyuyordum, önüne de oyuncaklarını..
orda kuzu kuzu oynuyordu. şimdi koysam 10 saniye durmaz
Oooo, bizim yemek yememizi görseniz. Sandalye, masa tepelerinde.Abartmıyorum yatağın korkuluğuna ayağına atıyor. Hatta bir kez kafa üstü düştü. Sincap gibi...benimde elim kolum. ikisini de sırayla yediriyorum onda. kerem'de uzun oturmaz ama en azından yemek bitene kadar durur.
bizimki de sürekli koltuk tepesinde geziyor, gezmiyor koşuyor.Oooo, bizim yemek yememizi görseniz. Sandalye, masa tepelerinde.Abartmıyorum yatağın korkuluğuna ayağına atıyor. Hatta bir kez kafa üstü düştü. Sincap gibi...
Yakın olsaydık keşke...türk kahvesi yapardım bir de çikolata. Kızlar da oynasınlar.
Hımm, ayiecik pepe izlesin annesi de film. Herkes yaşına göre.
Eşin perşembeleri yok sanırım. Sohbete mi gidiyor?
aman yemek yerken otursunlar da daha fazlasını istemiyorum gerçektenbenimde elim kolum. ikisini de sırayla yediriyorum onda. kerem'de uzun oturmaz ama en azından yemek bitene kadar durur.
Elimde karam var, kahveyle iyi gider sanırım.bizimki de sürekli koltuk tepesinde geziyor, gezmiyor koşuyor.
çıldırıyorum bazen bağırıyorum. 3 karış boyuyla beni deniyor.
koltuğun kolçak kısmına gidip iki yandan bacaklarını ayırıp oturuyor, gözümün içine bakıyor.
valla arada bi pataklanmayı da hak ediyor da, işteee
çikolatam bitter olsun piliiis
ayşecik bugünkü çizgi film hakkını kullandı.
evet, eşim perşembeleri sohbete gidiyor.
aman yemek yerken otursunlar da daha fazlasını istemiyorum gerçekten
chicco mu seninki de. hemen fotoğrafını çek. info.turkey@artsana.com adresine gonder. modeline bakıp geri dönüş yaparız dedi. sen yeni aldın. sıkıntı cikmaz sanırım.
bizimki de sürekli koltuk tepesinde geziyor, gezmiyor koşuyor.
çıldırıyorum bazen bağırıyorum. 3 karış boyuyla beni deniyor.
koltuğun kolçak kısmına gidip iki yandan bacaklarını ayırıp oturuyor, gözümün içine bakıyor.
valla arada bi pataklanmayı da hak ediyor da, işteee
çikolatam bitter olsun piliiis
ayşecik bugünkü çizgi film hakkını kullandı.
evet, eşim perşembeleri sohbete gidiyor.
aman yemek yerken otursunlar da daha fazlasını istemiyorum gerçekten
Elimde karam var, kahveyle iyi gider sanırım.
Ayyy, bu kızlar erkeği aratmıyor yaramazlıkta.
Sohbet konusunu sormamın sebebini özelden yazacağım.
chicco hemen tamir ediyo ben çok memnun kalmıştımbende bugün chicoyu aradım. bizim mama sanladyesinin kılıfı yirtildi, fotografini çekip gönderdim. biz size döneriz dediler. musteri memnuniyetleri nasilmis göreceğiz. sonucu yazarım.
valla adnan menderes in karısını aldattığını öğrenince ben koptum adamdan, Allah taksiratını affetsin ne diyim..Merhabalar kızlar, nasılsınız bugün , benim işlerim ancak bitti , bıdık da yeni uyudu , şimdi de kargodan kitaplarim geldi, bir tanesi Adnan Menderes biyografisi, merakla ona baslayacagim şimdi ,
Born hoşgeldiniz canım geçmiş olsun ikinize de, diş ağrısı çok zorlar seni, insallah az ilaçla müdahale ederler , meme işi de sona ermiş sıra küçük kardeşe artık (;
Bizde de babamız bu hafta da yok , yalnızlık zor ya hu, haftaya pazardan itibaren komple yok , Allah yokluklarını göstermesin , her zaman geç geliyor diye yakınıyorum da hiç gelmemesi daha zor oluyor
Kızlar kötü bir tecrubemi yazayım siz de belki alışveriş edersiniz, geçen gün tergandan nubuk bi spor ayakkabı almıştım indirim reyonundan , bir kez giydim, o gün de yağmur yağdı, komple Islandı ayakkabı , sonra kurudu fakat bazı kısımları siyah siyah lekeli kaldı,
merkeze gitti geldi el dahi sürülmemiş , olduğu gibi geri gelmiş,
tüketici hatasıymış, nubuk yağmur da yırtıladabilirmiş vs vs .. E kardeşim kış sezonu kapalı bi ürün bu, kaldı ki öyle satarken söyle kesinlikle yağmur değmesin diye....
Sanki hiç nubuk giymedik şimdiye kadar, bir de alay eder gibi, temizlenmeden dahi geri gelmesi en sinir bozucu kısmı işin,
ah ah inci nin gözünü seveyim 2-3 yıllık ürününü götür anında sorunu halledip veriyorlar , e mail yazdım , lekeli ayakkabıyı merkeze kargolıycam yazdıkları saçma mektupla beraberalıp başlarına çalsınlar , kendileri kullansın madem öyle pis pis lekeli
havada değil canım basbaya öldüler işte, sahildeki koşmaları falandenizle narin kaza geçirdi. öldüler sanıyorum.
sermet de yaralıydı, ali falan da.. şeker portakalımın dediği gibi havada bıraktılar, net değil
dizinin son 15 dk sını izle anlayacaksın..
ben de çok ağladım ölümün çok ani olması beni çok etkiledigünaydın canım.. güzel ve yoğun bi programın varmış..
toplantıyı takma dediğin gibi, önceki saatlerin keyfini çıkar
geçmiş olsun canım.. o sıkıntıya katlanılmazki..
bence acil bi dişçiye git, mutlaka yapılabilecek bi şeyler vardır..
sabah izledim. izlediğimden beri de ağlıyorum
deniz hamileydi, narinin de bebekleri öksüz kaldı yaaa
gerizekalı senaristler gıcık oldum yaaa, başlarım onların filmlerine de sinemalarına da yaaa
yaa aslında o adamları düşündüm ben de ikisi de çok vefasızdı nasıl yaşayacaklar ömür boyuyaa sorma ali vurulunca aha dedim ne oluyor yani biz sermetmi olacak diye düşünürkene ters yerden vurulduk
bir araba kazası ile başlayan arkadaşlık bir araba kazası ile son buldu
ben sürekli eşime eee çocuklar ne olacak diyip duruyorum anne olmak çok zor yaaa
canım hava buz gibiydi hiç gezdiremedim oğluşu acayip ayaz esiyordu. olsun güzel oturduk, keremi tam uyutacağım saatte gittim.günaydın hayırlı sabahlar
born canım hoşgeldin hasta olmuşsunuz çok geçmiş olsun canım diş için bilmiyorum ama ilaç veremiyorlar sanırım ama genede bir baktır yani sonuçta acı çekiyorsun :26:
emzirme işinide halletmişsin darısı başımıza
busmai vet bugün biraz hava güzel gözüküyor ama genede soğuk sanki yaa
nfk yaa merhameti izledinmi ?
yaa çok kötü alakasız bir final di yaa hiç yakıştıramadım
ama genede havada bırakıldı gibi belkide bir rüya olabilir yada diğer diziler gibi son bölümü sinema filmi olacak da diyebilirler:44:
Sağol canım adres için. Evet chicco bizimki de. Açıklama da yazıcam dimi mailde???
Çocuk kızım tabi tırmanacak koşacak. Benimki gibi tvye tokat veya kafa atmıyo ya ona bak :)
Bana da yaz ya merak ederimmm :) eksik kalmıyım hahaha
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :) haftanın son gününe de geldik çok şükür..
Oğluşumun dün gece burnu tıkalıydı ve ateşi vardı. Gecenin bir vakti serum fizyolojik savaşı verdim yani... Umarım bugün daha iyi olur...
Güzel bir gün olsun inşallah :)
Günaydıınn canımm..
Geçmiş olsun efeye. Serum olayı bizde de tam bir facia. Artık ısrar etmiyorum bende. Ateşi nasıl düştü mü şimdi???
Çok fenalar ya. Bizimki de kim ec'ye kim giderse arkasından alıyor. Geçenlerde kuzeni geldi ona bile huzur vermedi .Bu arada oğlum artık beni tuvalete bile yollamıyor. Bir göz yaşları döküyor anlatamam. Özellikle teyzesi geldiyse film kopuyor. Ne kadar sürecek bu durum yaaaaa???
Ben de sonunda dayanamayıp gelmiştir diye düşünmüştüm.Şimdi iyi çok şükür. Sağol canım.
Bi de gece babasına dedim ki "çocuğun burnu tıkalı ve iki saattir uyuyamıyor yazık. Serum fizyolojik yapıcam. Beceremezsem gel". Tamam dedi. Ben karanlıkta cebelleşiyordum ve çocuğum bağırıp duruyordu veeeee babamız uyumaya devam ettierkek olmak vardııııııı.
Önemli bir şey değil ya sadece merakkkkk!açıklama yazacaksin canım.
Çok fenalar ya. Bizimki de kim ec'ye kim giderse arkasından alıyor. Geçenlerde kuzeni geldi ona bile huzur vermedi .ama sizinki farklı. Efe sana çok düşkün sanırım.
Ben de sonunda dayanamayıp gelmiştir diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?