Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kolay gelsin canım. Siz böyle yazdıkça benim kızın kurtlu olduğuna daha çok inanıyorum. Biz mama sandalyesini kaldıralı aylarrrrrr oldu. Salıncsğında bile oturmuyor. Kolluklarına basıp sallanıyor.
mama sandalyesi elim kolum yaa..
valla çok işe yarıyor. birkaç kez normal oturtup yemek yedirmeye çalıştım kıpır kıpır hiç durmuyor.
sağa sola saldırıyor, kalkıyor. ben de delleniyorum
çizgi film açarsam ses etmez, oturur izler. o yarım saatte de ben işimi görüyorum zaten..
hatırlıyorum da, geçtiğimiz yaz, yatağına koyuyordum, önüne de oyuncaklarını..
orda kuzu kuzu oynuyordu. şimdi koysam 10 saniye durmaz

Aaaa bizim de yırtıldı bacak arasına gelen kısım diyim. Hiç aklıma gelmemişti aramak. Senin geri dönüşüne göre bakarım ben de

Kolay gelsinnnnnnn :)

chicco mu seninki de. hemen fotoğrafını çek. info.turkey@artsana.com adresine gonder. modeline bakıp geri dönüş yaparız dedi. sen yeni aldın. sıkıntı cikmaz sanırım.

benimde elim kolum. ikisini de sırayla yediriyorum onda. kerem'de uzun oturmaz ama en azından yemek bitene kadar durur.

yap kiiiz, iceriz. Benimki sekerli turk kahvesi olsun

Biz de yemek yedik, esim cikiyor simdi programi var.
Bi film secip izlemeyi dusunuyorum. Aysecik musade ettigi kadar artik
Yakın olsaydık keşke...türk kahvesi yapardım bir de çikolata. Kızlar da oynasınlar.
Hımm, ayiecik pepe izlesin annesi de film. Herkes yaşına göre.
Eşin perşembeleri yok sanırım. Sohbete mi gidiyor?

benimde elim kolum. ikisini de sırayla yediriyorum onda. kerem'de uzun oturmaz ama en azından yemek bitene kadar durur.
Oooo, bizim yemek yememizi görseniz. Sandalye, masa tepelerinde.Abartmıyorum yatağın korkuluğuna ayağına atıyor. Hatta bir kez kafa üstü düştü. Sincap gibi...

Oooo, bizim yemek yememizi görseniz. Sandalye, masa tepelerinde.Abartmıyorum yatağın korkuluğuna ayağına atıyor. Hatta bir kez kafa üstü düştü. Sincap gibi...
bizimki de sürekli koltuk tepesinde geziyor, gezmiyor koşuyor.
çıldırıyorum bazen bağırıyorum. 3 karış boyuyla beni deniyor.
koltuğun kolçak kısmına gidip iki yandan bacaklarını ayırıp oturuyor, gözümün içine bakıyor.
valla arada bi pataklanmayı da hak ediyor da, işteee

Yakın olsaydık keşke...türk kahvesi yapardım bir de çikolata. Kızlar da oynasınlar.
Hımm, ayiecik pepe izlesin annesi de film. Herkes yaşına göre.
Eşin perşembeleri yok sanırım. Sohbete mi gidiyor?

çikolatam bitter olsun piliiis

ayşecik bugünkü çizgi film hakkını kullandı.
evet, eşim perşembeleri sohbete gidiyor.

aman yemek yerken otursunlar da daha fazlasını istemiyorum gerçekten

Son düzenleme:
Elimde karam var, kahveyle iyi gider sanırım.
Ayyy, bu kızlar erkeği aratmıyor yaramazlıkta.
Sohbet konusunu sormamın sebebini özelden yazacağım.

chicco mu seninki de. hemen fotoğrafını çek. info.turkey@artsana.com adresine gonder. modeline bakıp geri dönüş yaparız dedi. sen yeni aldın. sıkıntı cikmaz sanırım.

Sağol canım adres için. Evet chicco bizimki de. Açıklama da yazıcam dimi mailde???

Çocuk kızım tabi tırmanacak koşacak. Benimki gibi tvye tokat veya kafa atmıyo ya ona bak :)

Elimde karam var, kahveyle iyi gider sanırım.
Ayyy, bu kızlar erkeği aratmıyor yaramazlıkta.
Sohbet konusunu sormamın sebebini özelden yazacağım.

Bana da yaz ya merak ederimmm :) eksik kalmıyım hahaha

bende bugün chicoyu aradım. bizim mama sanladyesinin kılıfı yirtildi, fotografini çekip gönderdim. biz size döneriz dediler. musteri memnuniyetleri nasilmis göreceğiz. sonucu yazarım.
chicco hemen tamir ediyo ben çok memnun kalmıştım
valla adnan menderes in karısını aldattığını öğrenince ben koptum adamdan, Allah taksiratını affetsin ne diyim..
denizle narin kaza geçirdi. öldüler sanıyorum.
sermet de yaralıydı, ali falan da.. şeker portakalımın dediği gibi havada bıraktılar, net değil
dizinin son 15 dk sını izle anlayacaksın..
havada değil canım basbaya öldüler işte, sahildeki koşmaları falan
ben de çok ağladım ölümün çok ani olması beni çok etkiledi
bir de arkadaşların son konuşmaları
yaa aslında o adamları düşündüm ben de ikisi de çok vefasızdı nasıl yaşayacaklar ömür boyu
canım hava buz gibiydi hiç gezdiremedim oğluşu acayip ayaz esiyordu. olsun güzel oturduk, keremi tam uyutacağım saatte gittim.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :) haftanın son gününe de geldik çok şükür..

Oğluşumun dün gece burnu tıkalıydı ve ateşi vardı. Gecenin bir vakti serum fizyolojik savaşı verdim yani... Umarım bugün daha iyi olur...

Güzel bir gün olsun inşallah :)

Bu arada oğlum artık beni tuvalete bile yollamıyor. Bir göz yaşları döküyor anlatamam. Özellikle teyzesi geldiyse film kopuyor. Ne kadar sürecek bu durum yaaaaa ???

Günaydıınn canımm..
Geçmiş olsun efeye. Serum olayı bizde de tam bir facia. Artık ısrar etmiyorum bende. Ateşi nasıl düştü mü şimdi???

Günaydıınn canımm..
Geçmiş olsun efeye. Serum olayı bizde de tam bir facia. Artık ısrar etmiyorum bende. Ateşi nasıl düştü mü şimdi???

Şimdi iyi çok şükür. Sağol canım.

Bi de gece babasına dedim ki "çocuğun burnu tıkalı ve iki saattir uyuyamıyor yazık. Serum fizyolojik yapıcam. Beceremezsem gel". Tamam dedi. Ben karanlıkta cebelleşiyordum ve çocuğum bağırıp duruyordu veeeee babamız uyumaya devam etti erkek olmak vardııııııı.

Bu arada oğlum artık beni tuvalete bile yollamıyor. Bir göz yaşları döküyor anlatamam. Özellikle teyzesi geldiyse film kopuyor. Ne kadar sürecek bu durum yaaaaa ???
Çok fenalar ya. Bizimki de kim ec'ye kim giderse arkasından alıyor. Geçenlerde kuzeni geldi ona bile huzur vermedi .ama sizinki farklı. Efe sana çok düşkün sanırım.

Ben de sonunda dayanamayıp gelmiştir diye düşünmüştüm.

gununuz aydin, cumaniz mubarek olsun canlar..

Neneye geldik, kahvalti yapicaz birazdan.
pembisim, gecmis olsun canim. Sanirim biz de ailecek hasta olduk. Heralde grip:26:
Burnumuz akiyor, hem de tutuk. Hapsirip tiksiriyoruz.. :2:

Durup dururken bu düşkünlük nerden çıktı anlamadım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…