Pamukhelvacım evet oğlum küçük olduğu için denilenleri anlamıyor Allahtan. Büyük olsa çok canı sıkılırdı. Gülüşmeler; "kardeşin doğsun sen görürsün" ler.. yani çıldır çıldır
Sorma yahu, taktım işte..duyunca söyleyenin üzerine atlayasım geliyor.
Takmamayı başarıcam inşallah.. şu an zaten sadece ;Allaha ,bana tekrar anne olmayı ,eşime tekrar baba olmayı, oğluma abi olmayı nasip edeceği için sürekli şükrediyorum.
Ohooo bu ne ki:) bizde çizilmedik duvar ,kapı ,mobilya kalmadı desem yeridir. Eşim de ben de umursamıyoruz.. Eve gelenler şaşırıyor. Sanata saygı :) O yüzden yeni eve yeni eşya da almayacağız ,bunları halletsinler :))
İyi birşey demek ağır geliyor olmalı, tam tersi ben insanlara her zaman moral vermeyi severim. Herkes bana çok pozitifsin beni rahatlatıyorsun der. Halbuki kendime pozitif değilim ve üstüne negatif konuşma da yapılınca sinir oluyorum. Şurda hamileyim zaten endişeliyim ,nedir yani nedirrrr!!!????
Nfk cım al işte bugün de ben agresifim hahahaha
tuvalet eğitimine çocuğun hazır olması kadar annenin de hazır hissetmesi gerekir
şaka bi yana bizim de acelemiz yok, yavaş yavaş öğreniciiiz
matematikçisin ama sözde de ustasın şule
seni okumaktan keyif alıyorum, bi gün blog açarsan ya da kitap yazarsan haber ver, ciddiyim..
çok güzel olacak inş bacım, sen becerirsin
bırak o kocakarıları
doğru bi yaklaşım olur güzelmiş
günaydın cicimmm
Hoşgeldin, özledik seni.Selamünaleykümmm...uzunca bi aradan sonra biz geldikkkk...
Aslında giderken bir hafta on gün gibi düşünmüştük ama 1 hafta kadar önce baya agır bir gribe yakalandım öyle olunca buralarda tek basıma napıcam diye kalıyım dedim biraz daha anne evi gibisi var mı yediğim onumde yemediğim arkamda valla 5 yıldızlı otelde bu kdr rahat olamazdım sanıyorum...neyse ben tam iyi olacakken sanıyorum yasire de bulaştırdımdoktora götürdük kulaklarında ve boğazında da iltihap varmıs antibiyotik verdi sonra da onla uğraş derken eşimin de bu haftasonu cok yogundu işleri dedim en iyisi sen hafta arası gel al oldu bu kadar zamaaan :)
şimdik gelelim emzirmeyi bırakma etkinliğimize :) herkes sabır taşını çok söylemişti tedbiren almıştım gitmeden aktardan ama nerdeyse hiç gerek kalmadı...gece doya doya emzirdim oğluşu sabah isteyince annem dedi artık tamam sen sür salça sürüp geldim görür görmez ıyyy eee demeye başladı ama bi yandan da bakıyo ben hiçbişi demedim sonra koşarak gitti mutfaga dedik napıcak almış bi peçete annne sil diyokurban oldugum ilk gün cok sık aralıklarla sordu ama hiç kendini yerlere atmadı sadece akşama doğru sigara krizi gelenler gibi böyle garip hallere girdi o aralarda hep bişiler verdim eline ilk gece de kalkınca söyledi ama ikna olmayınca aç falan dedi ben de yine sürdüm ilk 3 günden sonra da yavas yavas sormayı azalttı bazen aklına geliyo kendi kendine memeee diyo sonra bakıyo eee ıyyy diyo ben bişi demeden duygusal olarak zor bi süreç olsa da hep busmai geldi aklıma memeler hakkaten dinlenmeye girdi sanıyorum darısı diğer bebişe inş onda da sütüm olur da doyasıya emziririm...
oradayken endokrine de gittim ilaç dozum arttırıldı ay sonu kadın doğum kontrolümde tekrar yapılacak olan testle de tam karar verilecek...
ben de haberler böyle inş sizler de iyisinizdir bebek cinsiyetlerinden belli olan görmüştüm kızzz gözünüz aydınn inşşş darısı başımaaa demiş nfkcım inşş saglıklaaa...sabırsızlıkla bekliyorum öğrenmeyi...
Selamünaleykümmm...uzunca bi aradan sonra biz geldikkkk...
Aslında giderken bir hafta on gün gibi düşünmüştük ama 1 hafta kadar önce baya agır bir gribe yakalandım öyle olunca buralarda tek basıma napıcam diye kalıyım dedim biraz daha anne evi gibisi var mı yediğim onumde yemediğim arkamda valla 5 yıldızlı otelde bu kdr rahat olamazdım sanıyorum...neyse ben tam iyi olacakken sanıyorum yasire de bulaştırdımdoktora götürdük kulaklarında ve boğazında da iltihap varmıs antibiyotik verdi sonra da onla uğraş derken eşimin de bu haftasonu cok yogundu işleri dedim en iyisi sen hafta arası gel al oldu bu kadar zamaaan :)
şimdik gelelim emzirmeyi bırakma etkinliğimize :) herkes sabır taşını çok söylemişti tedbiren almıştım gitmeden aktardan ama nerdeyse hiç gerek kalmadı...gece doya doya emzirdim oğluşu sabah isteyince annem dedi artık tamam sen sür salça sürüp geldim görür görmez ıyyy eee demeye başladı ama bi yandan da bakıyo ben hiçbişi demedim sonra koşarak gitti mutfaga dedik napıcak almış bi peçete annne sil diyokurban oldugum ilk gün cok sık aralıklarla sordu ama hiç kendini yerlere atmadı sadece akşama doğru sigara krizi gelenler gibi böyle garip hallere girdi o aralarda hep bişiler verdim eline ilk gece de kalkınca söyledi ama ikna olmayınca aç falan dedi ben de yine sürdüm ilk 3 günden sonra da yavas yavas sormayı azalttı bazen aklına geliyo kendi kendine memeee diyo sonra bakıyo eee ıyyy diyo ben bişi demeden duygusal olarak zor bi süreç olsa da hep busmai geldi aklıma memeler hakkaten dinlenmeye girdi sanıyorum darısı diğer bebişe inş onda da sütüm olur da doyasıya emziririm...
oradayken endokrine de gittim ilaç dozum arttırıldı ay sonu kadın doğum kontrolümde tekrar yapılacak olan testle de tam karar verilecek...
ben de haberler böyle inş sizler de iyisinizdir bebek cinsiyetlerinden belli olan görmüştüm kızzz gözünüz aydınn inşşş darısı başımaaa demiş nfkcım inşş saglıklaaa...sabırsızlıkla bekliyorum öğrenmeyi...
aryam, tavuk çok güzel olduuu
mangal soslusu birazcık acı ve yoğun baharatlıymış ama şapur şupur yedik valla
tuttum bu işi, bagetler çok güzel pişmişti. bi dahaki sefere sarımsaklı-baharatlıyı denicem..
ve bu arada saçlarımı kestirmek çok iyi oldu. iki gündür havam değişti. çok kolay tarıyorum, fön yapıyorum.
sen de kestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir!!!
teşekkür ederim nfk...akşam akşam çok iyi geldi hemcinsimden beğeni almak :26:keyifli paylaşımlar olunca topikte yazan gözde okuyan gözde güzel görüyor sanırım...ve yine sanırım blog yazacak kadar vaktim hiç olmazvaktim olduğu dönemlerde zaten blog yazmak yerine uyuyamadığım uykuları uyurum sanırım...
Yat, uyu bebişim. Gece efecik uyandıkça ve sabahın köründe kalkınca ...(benÇok şükür geldin yaniiiiiii!! Hasta ve hamile olduğun için daha fazla şarlamıcam :) sana da Yasirciğime de geçmiş olsun. Emzirme olayını halletmene sevindim. Darısı başımıza :)
Değişir tabi ya... Sonuçta saçın da bir ağırlığı var kafamıza
Ben uyumıcam; oturup dizi falan izlicem :)
Yat, uyu bebişim. Gece efecik uyandıkça ve sabahın köründe kalkınca ...(ben)demişti dersin.
kiskaniyolaaar kiskaniyolaaaarPuhahaha nfk pembiş çok güldüm :))) kıskanılma değil ki bu millet acıyo bana :)
Borncummm hoşgeldin , iyi dinlenmeler
Bugün de sen gitme toplantıya canııım..Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
İlbilgecik dün sormayı unuttumnasıl geçti programın??
Sabah üç arkadaş kahvaltıya gidicez inşallah. Öğlen de kocacanla yemekte buluşucaz. Sonrasına plan yapmadım ama 4te toplantım var okulda :/ ama onu takacak modda değilim valla
Gunaydinn bnden dee...
ciddi bas ve dis agrim var hamileyken disten sknti cekmis olan var mi.mudahele etmiyolar dime napcam simdim uyumaya calisiyorum surekli ama sizim sizim sizliyo
merhamet beni mahvetti yaaaa..
hala ağlıyommm
günaydın canım.. güzel ve yoğun bi programın varmış..Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
İlbilgecik dün sormayı unuttumnasıl geçti programın??
Sabah üç arkadaş kahvaltıya gidicez inşallah. Öğlen de kocacanla yemekte buluşucaz. Sonrasına plan yapmadım ama 4te toplantım var okulda :/ ama onu takacak modda değilim valla
geçmiş olsun canım.. o sıkıntıya katlanılmazki..Gunaydinn bnden dee...
ciddi bas ve dis agrim var hamileyken disten sknti cekmis olan var mi.mudahele etmiyolar dime napcam simdim uyumaya calisiyorum surekli ama sizim sizim sizliyo
günaydın hayırlı sabahlar
born canım hoşgeldin hasta olmuşsunuz çok geçmiş olsun canım diş için bilmiyorum ama ilaç veremiyorlar sanırım ama genede bir baktır yani sonuçta acı çekiyorsun :26:
emzirme işinide halletmişsin darısı başımıza
busmai vet bugün biraz hava güzel gözüküyor ama genede soğuk sanki yaa
nfk yaa merhameti izledinmi ?
yaa çok kötü alakasız bir final di yaa hiç yakıştıramadım
ama genede havada bırakıldı gibi belkide bir rüya olabilir yada diğer diziler gibi son bölümü sinema filmi olacak da diyebilirler:44:
şeker portakalımm, aladınız mı yazı tahtasını?
ilbilge; nasıl geçti program?
Gunaydinn bnden dee...
günaydın canım.. güzel ve yoğun bi programın varmış..
toplantıyı takma dediğin gibi, önceki saatlerin keyfini çıkar
geçmiş olsun canım.. o sıkıntıya katlanılmazki..
bence acil bi dişçiye git, mutlaka yapılabilecek bi şeyler vardır..
sabah izledim. izlediğimden beri de ağlıyorum
deniz hamileydi, narinin de bebekleri öksüz kaldı yaaa
gerizekalı senaristler gıcık oldum yaaa, başlarım onların filmlerine de sinemalarına da yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?