Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kuzum bnım paşa ilk 2 ay 2.5 kılo aldım afedersin agubun gazı gibi habire yıyordu masallah ama ne olduysa 3. aydan sonra oldu meme bıraktı 6 cesıt mama aldık eve hepsını denedık ahh ahh yaptıklarımı bi bilsennn
su anda 7640 gram 68 cm ama kızla erkegın arasında bıraz fark oluyor bunu da unutmamak lazımm

canım ya ah bu ilk bebekler hem çok şanslılar hem de şanssız. bütün acemiliğimizi ilk olan bebişlerimiz yaşıyor. herkez herşeyi söylüyor
çok buyuk yemin ettim nimet onu ben doğurdum istedıgım gıbı de bakarım psikolojısındeyım . kararlıyım
varsın olsun acemi olayım :herkes anasının karnında öğrenmedi ya bebek bakmayı

Ben daha baslamadim 2.dönem belki baslarim diyorum ama bizimki daha 3 aylik bile degildi arkadaşlara oturmaya gittik ben arkadaşla disari ciktim yemege biseyler aldik pazara ugradik bi saat gecti geçmedi beylerde oglumla ilgilendiler zaten bi sira uyumus oynatmışlar gülmüş biz eve geldik babasi dedi aşkım bak nasıl guluyo oy yavrum dedim daha beni görmeden nasıl icli ağladı gözünden yas geldi.ozamana kadar sadece asi oldugunda gözünden yas gelmişti.simdi çalışmaya baslasam icerlenirmi böyle aceba sen sansliymisin tabii iki saatte bi yanındasin.bende 8. Bucukta gidecem 2 de gelecem tabii baslarsam

Ne güzel anlatmışsın içim gitti valla. İnşallah rabbim bana da nasip eder aynı duyguları...

Anladım canım. Ama 2. Döneme 6 aylık falan olacaklar. Daha sosyal olacaklar. Hiç gözünü korkutma. Ben o kadar korkuyodumki... Çok şükür korktuğun vb olmuyor. Ki benim kızım babasına gidince bile ağlıyodu. Ama hiç sıkıntı çıkarmadı. Ben bi deneyim sıkıntı olmazsa işe devam ederim yoksa izne ayrılırım diye deneme amaçlı başladım. Şükür iyi gidiyo şimdilik. Sende dene olmassa izne devam edersin.

Anladım canım. Ama 2. Döneme 6 aylık falan olacaklar. Daha sosyal olacaklar. Hiç gözünü korkutma. Ben o kadar korkuyodumki... Çok şükür korktuğun vb olmuyor. Ki benim kızım babasına gidince bile ağlıyodu. Ama hiç sıkıntı çıkarmadı. Ben bi deneyim sıkıntı olmazsa işe devam ederim yoksa izne ayrılırım diye deneme amaçlı başladım. Şükür iyi gidiyo şimdilik. Sende dene olmassa izne devam edersin. Ama tabi ben çok yoruluyorum. Olan bana oluyo:))

Evet yedi aylik oluo saol tatlim hepimize kolay gelsin

Evet yedi aylik oluo saol tatlim hepimize kolay gelsin

Bende çalışmaya başladım 3 hafta oldu benim kızım küsüyor trip yapıyor gönlünü alıyorum anneme bırakıp çıkarken kafasını geriye çevirip bi bakıyor içim gidiyor annem de kızıma annenin çalışması lazım sana mama alacak cicialacak falan diyor ben bu söylemlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum

Kızlarr benım bebeklerım donmuyorlar hala haftaya 4aylık olucaz ama etkınlıklerı cok var masallah mesela kenmdılerını acayıp kaldırıyorlar resmen sohbet edınce ggıııı guu cvp cerıyorlar sımdıde emzıklerını kesfetmısler parmaklaına takıp havaya kaldırıp olee ızlıyolar cook tatlılar masallah

eşim balığa gitti..
tv de haberler açık, başbakan konuşuyor,
kızım da yattığı yerden ona cevap veriyor

cnm sende tv ızletıyormusun valla bende mecbur kalınca ız. Cunku anca ole duruyorlar yoksa hıc ıs yapamıyorum

Nasilll yeniden mı hamilesinizzz inanamıyorum valla gözünüz iyi karaymış hayırlı uğurlu olsun :)) peki bebeğinizi emzirebiliyomusunuz zehirleyebilir Allah korusun

Yok canım ya ne gözü karalığı bizede tamamen süpriz bide benim üçüncü. Hayırlısı diyoruz artık ucuncu bebege kendimi alistirdimda sezaryen olunca korkum ondan Allah bi kolaylik verir inşallah
Zehirlemeye olayı yokmuş canım yani dr söylediği bu zaten geçen haftaya kadarda emziriyordum bir şey olmadı ama süt bitti tamamen

Son düzenleme:
hayırlı olsun cnm dıger cocuklarının cınsıyetı ne ve kac yasındasın yatdımcın varmı ne guzel kalabalık aıle oluyorsuuz

Sağol canım biri kız biri erkek 30 yaşındayım şu an annem yakınında oturuyor ama eşim is değişikliği yapti mayıs gibi anadolu yakasına tasinmayi düşünüyoruz

arkadaşlar kzım taa 2,30 da ağlayarak uyudu karnı gurul gurul doymuyor sanırım

gazıda var kilo vermeye çok huysuz bebe olmaya başladı

sabah 6da kalktı emdi çok iyi sütüm vardı

yarım sattir aa aa diye bağıra bağıra uyandı sanki çok uyudu ama çok keyifli uyanıyr

ben 22 yaşındayım o tabi yeni doğdu enerji patlaması

çok kötüyüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk karnım aç uykum var hiç bişi istemiyorum yemek uykuu

Zeynep sende mama veriyormussun anne sürüyle berabermi hangi markayı veriyorsun kaç ölçek veriyorsun ♥

Mrb kizlar hasta oldum diye yazmistim acile gittum serum verdiler emzirdigim icin antiboytk yok gecmedi saglik ocagina gittm 4 gundur cekiyorum siz de dikkat salgin var hele.bebisle cok zor annem yardim etmeye calisti ama agir kaldiramdigi icin ayakta gezdidemedi benmki de aglayip durdu maskeyle aliyorym kucagima yavrum ole bakiyo kokusunu bile alamiyom

Elifnaz hamileym.deynce 2 cocukla nasil.hastalanilir diye dusundum gerci onun 3 olucakhayirli olsun buarada saglikla.kucagina al
Rabbim.butun hastalara sifa versin
.

Sağol canım inşallah.. sanada çok geçmiş olsun ALLAH acil sifalar versin iki çocukla şu an pek sıkıntım yok çok şükür kızım anaokuluna gidiyor. Ucuncuden sonrada Allaha dua ediyorum inşallah uslu olurlar
Diye=)

Sağol canım biri kız biri erkek 30 yaşındayım şu an annem yakınında oturuyor ama eşim is değişikliği yapti mayıs gibi anadolu yakasına tasinmayi düşünüyoruz

ne gezelll Allah bagıslasın cnm annenn de yakın mıs dıycektım uzaga gıdınce ısın zorlasır sımdı bebegıne mama verıyorsun sutun olmadıgına gore hangı semtte oturuyosun bende 31 yasındayım keske daha erken evlenseydım cocukları cok sevıyorum bu arada 2zim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…