Zeynep sende mama veriyormussun anne sürüyle berabermi hangi markayı veriyorsun kaç ölçek veriyorsun ♥
Bende çalışmaya başladım 3 hafta oldu benim kızım küsüyor trip yapıyor gönlünü alıyorum anneme bırakıp çıkarken kafasını geriye çevirip bi bakıyor içim gidiyor annem de kızıma annenin çalışması lazım sana mama alacak cicialacak falan diyor ben bu söylemlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum
Allah acil sifalar versin canm çok zorMrb kizlar hasta oldum diye yazmistim acile gittum serum verdiler emzirdigim icin antiboytk yok gecmedi saglik ocagina gittm 4 gundur cekiyorum siz de dikkat salgin var hele.bebisle cok zor annem yardim etmeye calisti ama agir kaldiramdigi icin ayakta gezdidemedi benmki de aglayip durdu maskeyle aliyorym kucagima yavrum ole bakiyokokusunu bile alamiyom
Elifnaz hamileym.deynce 2 cocukla nasil.hastalanilir diye dusundum gerci onun 3 olucakhayirli olsun buarada saglikla.kucagina al
Rabbim.butun hastalara sifa versin
.
kuzum bnım paşa ilk 2 ay 2.5 kılo aldım afedersin agubun gazı gibi habire yıyordu masallah ama ne olduysa 3. aydan sonra oldu meme bıraktı 6 cesıt mama aldık eve hepsını denedık ahh ahh yaptıklarımı bi bilsennn
su anda 7640 gram 68 cmama kızla erkegın arasında bıraz fark oluyor bunu da unutmamak lazımm
çok buyuk yemin ettim nimet onu ben doğurdum istedıgım gıbı de bakarım psikolojısındeyım . kararlıyım
varsın olsun acemi olayım :herkes anasının karnında öğrenmedi ya bebek bakmayı
ne gezelll Allah bagıslasın cnm annenn de yakın mıs dıycektım uzaga gıdınce ısın zorlasır sımdı bebegıne mama verıyorsun sutun olmadıgına gore hangı semtte oturuyosun bende 31 yasındayım keske daha erken evlenseydım cocukları cok sevıyorum bu arada 2zim var
farzlarını kılabilirsin ,gün de çok çabuk geçiyor vakitler çok kısaInsaallah kilarsin duzenli bende kiliyorum ama ne yazıkki bebek olduğundan beri vakitlere yetişemiyorum olnuyo ya ogleni kiliyorum ya ikindiyi aksama yetişemiyorum tek duzenli kıldığım yatsi.gerci senin annen var o ilgilenirken kılabilirsin.cnm ya sende çalışıyorsun bebeginin ruh hali degistimi
oy kuzucukların çok tatlı yaa:)Kızlarr benım bebeklerım donmuyorlar hala haftaya 4aylık olucaz ama etkınlıklerı cok var masallah mesela kenmdılerını acayıp kaldırıyorlar resmen sohbet edınce ggıııı guu cvp cerıyorlar sımdıde emzıklerını kesfetmısler parmaklaına takıp havaya kaldırıp olee ızlıyolar cook tatlılar masallah
Zeynep sende mama veriyormussun anne sürüyle berabermi hangi markayı veriyorsun kaç ölçek veriyorsun ♥
karnı gurul gurul diyorsun belki üşütmüştür ishal de olabilir? ayaklarını sıcak tutmaya çalışarkadaşlar kzım taa 2,30 da ağlayarak uyudu karnı gurul gurul doymuyor sanırım
gazıda var kilo vermeye çok huysuz bebe olmaya başladı
sabah 6da kalktı emdi çok iyi sütüm vardı
yarım sattir aa aa diye bağıra bağıra uyandı sanki çok uyudu ama çok keyifli uyanıyr
ben 22 yaşındayım o tabi yeni doğdu enerji patlaması
çok kötüyüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk karnım aç uykum var hiç bişi istemiyorum yemek uykuu
sorma yaa her bebek bir şekilde büyüyor bizimkiler de büyüyecek evelallah hem en iyi anne bakar bebeğinekuzum bnım paşa ilk 2 ay 2.5 kılo aldım afedersin agubun gazı gibi habire yıyordu masallah ama ne olduysa 3. aydan sonra oldu meme bıraktı 6 cesıt mama aldık eve hepsını denedık ahh ahh yaptıklarımı bi bilsennn
su anda 7640 gram 68 cmama kızla erkegın arasında bıraz fark oluyor bunu da unutmamak lazımm
çok buyuk yemin ettim nimet onu ben doğurdum istedıgım gıbı de bakarım psikolojısındeyım . kararlıyım
varsın olsun acemi olayım :herkes anasının karnında öğrenmedi ya bebek bakmayı
Selam kızlaaar. Dunden beri kusma problemimiz oldu(
Dun sabah aksam 2 kez bugunde demin kustu. Süt kesiği gbi nerdeyse içtiğinin hepsini kustu Sütünü içtikten yarım saat sonra falanNeden olabilir acaba, normalde kusma problemimiz olmadığı için korktum. Başka bir sıkıntısı yok keyfide yerinde nolduki acaba:44::44:
selam tecrubeli anneler;
Rabbim hepinizin evladına sağlıklı huzurlu uzun ömür nasip etsin inşallah Allah kısmet ederse bende mart ayında anne olacağım sizlerinde yorumunu merak ettim çünkü kitap, net vs ile anne olunmuyor hakkatende(( deneyimlerinizi merak ettim
yenidoğanda bu yan yatırma yastıkları işe yarıyormu?
yenidoğanda baş kısmında yastık kullanmayın omurilik gelişimi için diyorlar yastık kullandınızmı?
Birde yorgan kullanılmaması gerekiyormuş SİZCE?
Sağ ol canım.Bütün çabamız kızıma bulaşmasın diye zaten.Allah senin de yardımcın olsun.Sürekli cızlayan bebek ne zormuş, seni şimdi anladım.ya ssen benimkini görsen o kadar mız mız o kadar cırlıyor ki anlatamam
eşine gecmıs olsun aman kızına bulasmasınnnn ...
sana da kolay gelsın kuzum benimmm Allah yartdımcın olsunnn öptüm seniii
benim eşimde de belfıtığı çıktı yerde yatıyor sert zeminde yatmak iyi geliyormuş. biz de ayrıyızbebeği taşıyamıyor ,eğilip kalkamıyor ben de çok bunaldım en azından seninki geçici
sineğe mi ısırttınız
evet bazılarına normal gelen şeyler bazılarında rahatsız edici olabiliyor. bir şekilde kendi tarzını ortaya koyacaksın ama çok da yapacak birşey yok.benim eşimin yengesi koca parmağını oğlumun ağzına soktu dişleri kaşınıyormuş-muş. iğrenç yaa. çocuğu çabucak aldım kucağından ama olan oldu bir kere
selam tecrubeli anneler;
Rabbim hepinizin evladına sağlıklı huzurlu uzun ömür nasip etsin inşallah Allah kısmet ederse bende mart ayında anne olacağım sizlerinde yorumunu merak ettim çünkü kitap, net vs ile anne olunmuyor hakkatende(( deneyimlerinizi merak ettim
yenidoğanda baş kısmında yastık kullanmayın omurilik gelişimi için diyorlar yastık kullandınızmı?
arkadaşlar benim kızım bu aralar çok huysuz sürekli çığlık çığlığa bağırıyor uyumuyor ne yattığı yerde ne kucakta memnun konuşuyorum oynaşıyorum nafile kafayı yiycem bazen o kadar yoruluyorumki sinirlerim bozuluyor ve onunla birlikte ağlıyorum3-6 ay arası bebeklerin en güzel zamanı derler ama benim kız çok cadılaştı özellikle 1 haftadır felaket uykusuzluktan ölüyor nerdeyse ama inat ediyor uyumuyor sonra zorla uyutuyorum 10 dak sonra ağlayarak uyanıyor uykuluyken emziryorum memede uykuya dalıyor 2-3 dak sonra çığlık atarak uyanıyor dün saat gündüz 10 da çığlık çığlığa ağladı uykusu var belli naaptıysam susmadı 11 de sokağa çıktık bu soğukta deli danalar gibi bebek arabasıyla dolaştık uyuttum içeri girdik emzirdim sonra hemen uyandı yarım saat sakindi sonra mesai yine başladı uyutmadadım sokağa çıktık çıktığımız gibi uyudu galiba benim kızmı gezmeyi çok seviyor dışarı çıkıcağımızı anlayınca tık birden susuyor oto koltuğuna koydum çığlığı bastı susturamadım sonra yanında bebek arabasını çıkarıp açtım onu gördüğü an sustu çünkü gezmeye gideceğini anladı. Gezmedende ne anlıyorsa bebek arabası korunalıkı sadece önden biraz şeffaf yer var ordan bakıyor etrafa sonrada fosur fosur uyuyor ama yinede bundan zevk alıyor
selam tecrubeli anneler;
aynıı bennim sorunum diş diyor birileri yad açoğu kadın valla çok kötü oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?