Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Merhaba DilaNaz nasılsın.pek muhabbetimiz olmadı ama hiç selam da vermiyorsun. hatırlayamadın yada benimle konuşmaktan holanmıyorsun galiba.

bende de hala kayitli nkolik pohacasi diye:13:

başıniz sağolsun
bodrum ne güzel şehirdir. deniz, güneş.

süt dilimini kaydettim bilgisayara. hatta kızın doğum gününde yapacaktim çok tatlı çeşidi olduğundan erteledim.

kimisinin ideali oyle bi yerde yasamak. Ben yasayamam ama. En basta ailenden uzaksin galiba. Sonra dedigim gibi herseye kolayca ulasabildigin hareketli bi sehre alistiktan sonra oyle bi yerde tatmin olamiyor insan. İsin var, calisiyirsun bu buyuk bi avantaj adapte olabilmek adina. Bakici mi bakiyor batuhana?..

2. Bebek icin 2-3 sene daha beklemek istiyorum.
Bakalim, hayirlisi..

gezmek icin her firsat degerlendirimeli bacimm
Kendime ve bacima etek ve esarp aldim.

Ne guzel ailecek annende kalacaksiniz demek.
Hem cocuklar hem annen baban bayram edecek.

Merhaba DilaNaz nasılsın.pek muhabbetimiz olmadı ama hiç selam da vermiyorsun. hatırlayamadın yada benimle konuşmaktan holanmıyorsun galiba.
Oyle sey olur mu kiiiz? Kuruntu yapma bakim.
Bak suan, full yolcu dolu bi otobuste ayaktayim.
Bi elimde canta posetler demirden tutmusum diger elimle buraya yaziyorum. kendimi azgin dalgalar ustunde sorf tapiyo gibi hissediyorum ahahahaah

bende de hala kayitli nkolik pohacasi diye:13:
Ahah hadi yaa. afiyetle yemişsindir inşallah güzel olur valla o poğaça.

başıniz sağolsun
bodrum ne güzel şehirdir. deniz, güneş.
Evet çok güzel. sadece tatil için gelirdim böyle yerlere şimdi yerleştim acayip oluyor insan.
Bodrum tarafına merak ederdim ama hiç gelmemiştim lakin.

süt dilimini kaydettim bilgisayara. hatta kızın doğum gününde yapacaktim çok tatlı çeşidi olduğundan erteledim.
Hadiyaa yaptınmı aynısını nasıl oluyor ben hiç denemedim. görünce hoşuma gitti bi deneyim hafta sonu dedim. aynı tarifmiki.

Sende deniz olan yerde yaşıyorsun. sen hep bahsederdinya çocuğu alıp sahile gidiyorum diye nasıl özenirdim varya. nemi çok. ankaranın kuru havasına, ayazına alışmışım. Ailemden uzak olmak üzücüde ailemle hiç yakın olmadımki zaten. ama 3 yıl aradan sonra çalışmak gerçekten doping oldu bana. Batuşuma kv bakıyor. o yüzden çalışıyorum bakıcıya güvenememki yaa. kreşe bile güvenemiyorum. bu konuda biraz pipirikliyim. hoş kv de çok güvenmiyorumda. kötünün iyisi işte. en azından canının canı esirger herşeyden.

Bi elimde canta posetler demirden tutmusum diger elimle buraya yaziyorum. kendimi azgin dalgalar ustunde sorf tapiyo gibi hissediyorum ahahahaah
ayy nebiliim herkesle konuşmak fikir almak fikir vermek istiyorum. galiba kuruntuluyum tatlıım.

Hahah alem kadınsın sen yaa. güldürdün beni. Ne diyim sana her şekilde yazarsın wallla. seviyorum seni.

Elifnaz cım atlamışım tatlım pardon. başsağlığı dilemişsin saol canım.

yok yapmadım. aynı tarif çünkü bende cahidenin sitesinde gördüm. cahidenin tarifleri tutuyor. yaparsan bizede haber et.

yuhh ben telefondan oturuken bile zor yazıyorum.

calisiyirsun, memnunsun. senin adina sevindim. Kv de sizinle demek. Kesinlikle buyuk nimettesin canim
Cogu seyleri gozumuze batiyor ama kanindan kan. Nasil sever onu. Sen de o olmasa baskasina da guvenemem diyosun.. Bi zaman boyle surup gitsin bakalim, zaman ne getirir.

yuhh ben telefondan oturuken bile zor yazıyorum.
her an yazılmıyor walla. ben işyerindeyim ama bugün sakin kimse yok rahatım şimdilik onun için yazıyorum çok yazmak istesemde çoğu zaman giremem bile belki kimseyi tanımıyorum sorun olurmu bilmiyorum işte. işlerde zaman zamn çok yoğun oluyor. ama öyle otobüste hemde ayakta zor valla. ben dengemi zor sağlarım birkere.

aynen canım şimdilik böyle. baktık olmadı döneriz ankaraya.

Oo, ne güzel. Yıllardır Ankara'ya gitmeyi istiyorum bir kısmet olmadı.
darısı başına o zaman şekerr
baktım pahalıymış ya gecelik 200 tl
fes mi takıyor
kerem'de seccadeyi çekiyor. bir gün dusmem inşallah
ben seccadesiz kılıyorum, neresi boşsa.
busmai, ankara işi ne güzel olmuş. en güzeli otel valla. akrabada olsa insan rahat edemiyor
evet de millete otelde kalacağımızı nasıl anlatıcaz onu düşünüyorum kara kara:) bedava konaklama kazandık mı desek ne desek
anaaam nkolik gelmiş, poğaçacı nkolik:) hoşgeldin canım kayınpederin için de Allah rahmet etsin sabırlar versin..
ankara gezimiz işle ilgili değil ..
hamile olduğum için kocamı sıkıştırıp duruyordum "son bir tatil yapalım tek çocuk varken" diye.. tamamen benim akrabalarım ve arkadaşlarımı görmek odaklı.eşim sadece şöförlük yapacak diyebilirim:)
burdaki işlerinden dolayı sadece 3 gün orda olacağız. gezmek için önereceğin yeşillik alanlar veya güzel mekanlar söylersen aklımda tutarım. otel olarak da semt farketmez ama merkezi yer olsun tabi. ankaraya çok gittim aslında ama kaçırdığım bir yerler vardır illa ki.

sonuçları bize de bildir inşallah iyi olur..
biz de kaplıcaya kızılcahamama gitmek istiyorduk aslında ama hamile olduğum için tehlikeli olur diye vazgeçtik.
hadi bakalım inşallah:))

Son düzenleme:
Merhaba canım hoşbuldum.Çok saol canım sabrını veriyor rabbim bir şekilde. eşim bile alıştı sanki yokluğuna zaman zaman içine kapansada. Yaaa sizde beni poğaça ustası yaptınız yani. bilmeyende öyle sanır.Aaa ankaraya gezi için geliyorsanız armada yanında yeni bir otel açıldı yada daha merkezii olarak Ankamall içinnde var heryere ulaşımı da çok kolay çok merkezii. Ama tatlım hava çoook soğuuuk yeşillik bir mekana gitsen açıkhava donarsın valla. parklar bahçeler var ama arkadaşların güzel biryere yönlendirirler bence sen onlara takıl derim. Kapalı bir mekan dersen buluşmak istediğin mekana bağlı. çok var.
Ayrıca hamilesin ayy çok sevindim vallahi allah analı babalı byütmek nasip etsin.gözünaydın tatlım.

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar bugün çok geç girdim topiğe işler güçler

nfk alışverişe gitmişsin ümraniyelere maşallah iyi şeyler varmıydı bari gerçi sezon sonu indirimleride bitti galiba bu arada inşallah çabuk atlatırsınız kırgınlıklarınızı :26:

pempiş canım benim ne kadar nişana ? birde sizde bohça hazırlama işi varmı ?

busmai ankara yolları gözükmüş hadi hayırlısı güle güle gidip gelin inşallah bedava konaklama kazandık demek mantıklı olacak herhalde yoksa kırılabilirler:44:

elifnaz kızının doğum günü ne zamandı canım bu arada sen önermiştinya magnolia ben onu yaptım söylemiştim sanırım çok güzel oluyor
eşim dün akşam geçenki tatlıdan gene yapsana dedi

colıcos canım hoşgeldin başınız sağolsun yeni şehirde yeni bir yaşama başlamışsınız inşallah herşey gönlünüzce olur
şok marketlere bak bakalım belki kalmış olabilir üründen herşeyi ağzına sokma yaşını geçtiler yani bizimki artık öyle her bulduğunu ağzına sokmuyor :44:

son zamanlar şu emzirme işi ile ilgili birkaç şey dikkatimi çekiyor sizinde fikirlerinizi almak istedim
biliyorsunuz ben çalışıyorum ilk zamanlar sürekli süt sağardım işyerinde kızıma sürekli anne sütü verdim
tabiki ek mama ve ek gıdalarda vardı ama emzirmeyi hiç bırakmadık ilk zamanlar insanlar aaa ne güzel sütün geliyor
emziriyorsun diye sevinerek ve mutlaka emzirmelisin şimdi gibii birşeyler söylüyorlardı
ama son zamanlar melisa herkesin içinde içeri gel meme diye beni çağırınca aaa hala emziriyormusun hem şaşırıp hemde
artık bırakmalısın gibi konuşmalar geçmeye başladı

- sütünün bu saatten sonra ona hiçbir faydası yok boşuna emziriyorsun
- böyle devam edersen gelişmeyecek emmek için yemek yemez küçük kalır
- kendine bağımlı bir çocuk yetiştiryorsun
- biraz daha devam edersen ilkokula kadar bıraktıramazsın daha çok psikolojisi bozulur
- göğüsüne acı sür bir iki gün ağlar unutur
- gece rahat uyumak istiyorsan emzirmeyi bırak ve geceleri çocuğa su verme alışmasın
- bir erkek bebeği olan arkadaşımada cinsel kimliği oluşmaya başladı memeyi artık başka amaçla emer demişler

allahtan ben bunların hiçbirine takılan biri değilim ama insanların bu ilk doğduğunda ısrarla sütünüz olmasa dahi
"aaa mutlaka anne süt şart" demeleri sonra çocuk biraz büyüyünce "aaa yeter artık emzirme" tavırları çok ilginç ya
acaba ilerleyen zamanlarda bizdemi böyle olacağız anlamadım yaa:44:

sonuçta emzirmenin çocuk ve anne bağındada çok önemli bir yeri olduğuna inanıyorum ben çünkü bende emzirirken huzur duyuyorum
ve o anın hiç bitmesini istemiyorum (tabi gece çok sık kalkmalarda bazen tırlatabiliyorum :)
birde kuran- ı kerimde bile çocuklarımızı 2 yaşına kadar emzirmemizin uygun olduğu yazıyor
eğer bırakmak istersek eşiyle konuşup karar verilmesi gerektiği falan yazıyor da bu insanlar neden bu kadar fazla konuşuyorlar acaba

amannn çok yazdım içimde kalmıştı bu yazayım dedim umarım sıkmadım sizi

seker portakalimm, bizim kadinlari biliyosun. Agzi olan konusuyo
Hele erkek bebegi olan arkadasina denilene yuuuuh diyorum.
Kendi manyakliklarini ufacik bi bebege atmaya da utanmiyorlar. Kur'an-i kerim de sinir olarak 2 yas zikrediliyor. Kiz erkek farki yok. Dahasi cocuk gelisim uzmanlari da aynisini soyluyor. Geri kalan cok bilmis milletin soyledikleri umrum deil; viz gelir tiris gider

pazar canım doğum günümüz. bende yarın yapacağım inşallah. kardesimde yapmış güzel diyor. sen neyli yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…