Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım merak ettim ne oldu sonuç bizleri de haberdar et tatilinizde iyi geçer ins busmai siz de çıkıcakmışsınız tatile biz de çocuksuz son bir bahat tatili yapsak bi iki günlüğüne diyoruz ama yasirle mi yasirsiz mi karar veremedik yasirle gidilen tatil pek tatil olmuyo ama onu bırakınca da ben keyif alamam yine de bahara bi yerlere kaçıçaz Allah nasip ederse yaz için ayarladıgımız otele de anne ve babamı yollamaya karar verdik
Hoşgeldin Nkoliiik..bundan sonra daha sık gelebilirsin inş yeni hayatın yeni işin yeni evin hayırlı olsun kp e de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin...
tebriğin için de çok saol inş saglıkla alırız kucaklarımıza...

canım yakın zamanda emzirmeyi kesen biri olarak söylüyorum millet cok bılıyo
emzirmek ne güzel bi duygu senin de dedigin gibi bencede 2 yasa kdr keyfi çıkarılmalı bence de tabi herkesin kendi fikri ama anne sütünün yarı olmaz olur mu kaldıki olmasa bile çook güzel bi duygusal bağ...

nfkcım sizin mümükler ne alemde ümranıyede ne var cok ozledım ben de bi ara kaçsam ama bu halime ne alcaksam

Kuduruk Keremmmmm :)

Ankara kaçamağınıza sevindim canım. Boş yer varsa başkent öğretmenevinde de kalabilirsiniz. Beş yıldızlı otel konforundaymış. Zaten fiyat olarak da ucuz değil

pembis, sizin mama sandalyesinin modeli hangisi. emaile cevap gelmiş. polly modelinin yedek parca ve kılıf stokta yokmus. mart ayi sonunda tekrar donus yapın diyor.

Pollydi canım bizimki de sanırım. Ben de mail attım da bakalım ne diyecekler...??

Hoş geldin şekerim. Senin poğaça bende de kayıtlı

Ben de tuvalete gitmede vs sıkıntı yaşardım da bu apayrı bişi. Mesela bugün kalkıp kalkıp ağlamış. Tüm evi turlayıp beni aramış.

Sonuçtan haberdar et bizi canikommmmm.
aysecigi uyutup teyzesine biraktim ciktim.
Umraniyeye gidiyorum

Wuhuuu alışveriş canavarı kalmasınnn :)

Nerdesin kız sen; daha sık gellll :)

Valla tatil gelse mi gelmese mi bilemedim :)

Canım bizde bohça adeti yok ama kız tarafında olduğu için yapıyoruz. Ama çeyizk değil de kullanabilecekleri cnssten alıyorum herşeylerini. Annem sponsorluğunda alışveriş yapıyorum yani :)

Bu zihniyet "ne zaman evleneceksin, ne zaman çocuk yapacaksın, ikinci ne zaman, sünnet ne zaman, sbsde kaç puan aldı, ünv sınavında naptı..." Zihniyeti. Sallayalım gitsinler :)

pembişim öğretmenevinde kalmıştık temiz bir yer ama yeri merkeze uzak ve pahalı gelmişti bize. orda kalmayız

bence artık emzirmediğine göre çok huysuzluk yapmaz tatilde. şimdiki durumu nasıl?
canım insanlar sürekli herşeyi biliyor gibi yorum yapıyor. biz cahil insanlar değiliz okuyoruz öğreniyoruz hepsinden çok daha fazla şey biliyoruz.
sen onlara Kuranı Kerimde 2 yıl dediğini söylersen başka diyecek cevapları olmaz heralde.
ayrıca cinsel kimlik 2 yaşından sonra başlıyor. psikologlar bunu söylüyor. 2 sene çocuk anneye bağımlı bir birey.
2 yaşından sonra kendini ayrı bir birey olarak farkediyor. zaten 2 yaş ergenliği bu yüzden diyorlar.

Eskidendi o.. 6 ay bile emzirmezlermiş eskiden, sütün yararı yok diye mamaya başlatırlarmış. şimdi uyandı doktorlar. Dünya sağlık örgütünün son açıklaması şöyle:
"İlk 6 ay sadece anne sütü verilmesini, sonra uygun ek gıdalara başlanarak ;emzirmeye 2 yıl tamamlanana kadar devam edilmesini öneriyoruz"
Kuranda yıllar önce bildirilen gerçeğe dönüyorlar..

evet canım sağolasın ikinci de erkek şu an 24.haftamdayım
dediğin otele baktım 2 gece 500 tl diyor çok fazla
birkaç güzel otel buldum ulusta ve kızılayda ,2 gece 250-300 tl bakalım eşim gelsin kararlaştırırız

çok şükür şu anda gayet iyi normal çocuk şımarıklıkları tutturmaları var ama ayına göre hareketler ve ist.a döndüğümüzden beri hiç meme istemedi gece uykularında da babası kalkıyor uyanınca burdayız babacım diyo uyuyo Allah ıma şükürler olsun yine çok kalkıyo ama yani ağlama bagırma yok tekrar dalabiliyo eskiden öylemiydi tatil konusunda da başbaşa olmak amaçlı düşündük bu ara aklımda ümre fikri de var nisan gibi bi grup arkadaşımız gidecek onlara takılsak mı diyorum cünkü birdaha ne zman gideceğim bilemedim :44:

Bugün az uyuyan oğlum şimdi uyumaya karar verdi. Bakalım gecemiz nasıl şekillenecek...???

oyy oyy sabahlar olmasın Allah kolaylık versin bacım bizimkiler de babannedeler gelseler de bişiler yedirip uyutsam artıkın ben de şöyle biraz uzansam ohh yarın da temizlik yapıcaz aslında kadın çağırsam diyorum ama ev baya kötü durumda yani kadın için baya temizlemem lazım en iyisi imece yapak da bitsin birdahaki tura inş...

eve geldik. Aysecik icin az uykuku bol hareketli bi gun oldu yine
Yatis seramonisi yapiyoruz. İns cabuk uyur da ben de yatarim. Cok yorgun hissediyorum kendimi. Artik yarin gorusuruz canlarim.. Hepinize hayirli geceler kesintisiz uykular..

Efeciğim 1 saat 15 dk kadar memede kestirip sahalara döndü :) açlıktan kudurup durdu. Bişiler yiyince sakinleşti.

Ona yiyecek bişi hazırlarken ayağıma sandalye düştü. Çıkan sesten ve benim bağırmamdan korktu. Babası onca bağrışa totosunu kaldırıp geldi. Buz falan koyduk ama hala zonkluyo. Tırnağımın üstüne düştüğü için ortadan kırıldı tırnağım. Neyse asıl konu şu ki hala o halimle ve ağlayarak ben yedirdim oğlumun yemeğini... İçimden bolca sayıyor ve sövüyorum...

oo gece uykuları iyileşmiş paşanın,sevindim
umre olayına gelince.. benim de öyle bir planım vardı, hamileyken gidelim diye. ama annemler 1 ay önce gittiler ve aşırı derecede kalabalıkmış hac gibiymiş; bu halinle ve keremle gidemezsin mahvolursun dedi. inşaatlardan dolayı 2 yıl böyle yoğun olacakmış.
ama yasiri bırakıp gidebileceksen git bence kaçırma.

ufff o nasıl bir sandalyeydi allahaşkına tırnağını ikiye ayırdı yahu!
sen kendini hiç naza çekmiyorsun ya biraz elini ayağını çek şu işlerden; aynen şu durum

Son düzenleme:
Selamlarrr herkeseee..herkesi uyuttum ben ayaktayim hala..aylardir boyamayi dusundugum taki kutusunun boyamasini yaptim yarin gece bitirecem insallah.sabah yine doktor randevumuz var;belki cinsiyetini ogreniriz diye icimden geciriyorum bakalim hayirlisi artik..
Pembis cokk gecmisler olsun canim..efe o korkudan sonra uyumustur umarim.bugunlerde bizde uykudan yana skintiliyiz zor bela 11 den sonra anca uykuya geciyor..ama Allah icin senin uykusuzlugunla kiyas bile edilemez..cok iyi dayaniyosun valla..
Nfk..yine muhtarligini gostermissin..nkoliki bende hatirliyorum ama sadece isim olarak:)masallah sen..biseyi unutmuyosun.
Busmai..ankara seyahatiniz umarim cok guzel gecer..otel konusundada iyi dusunmussun;evsahibine yatis ve kalkis saatleriniz konusunda bagimli olmadan daha rahat olacaginiz kesin..bizimde bi ankara dusuncemiz var..senden tuyo alabilirz gezilecek yerler konusunda..
Nkolik..tekrardan kurkcu dukkanina hosgeldin..yeni donem hamislerinden biride benim..darisi isteyen herkese..bodrumda yeni bir sayfa acmissiniz..yasanilasi yerde umarim hersey istediginiz gibi olur..
Born..bulantilar devammi canim..memeden kesme korktugun kadar olmamis sevindim adina..biz yarin belki cinsiyetimizi ogreniriz:)heyecanliyim..
Sekerprtakali..sizin manisa isinden bi gelisme yok sanirim..hakkinizda hayirlisi olsun ama aileden uzak biri olarak olmamasni tercih ederim senin adina canim..zor gercekten..

Oglusun sutunu verdim.artik bende yatayim bari..oglen 2 saat uyudum ayiptir soylemesi ceremeside bu iste..
neyse yarim kesmistim onlarida yazayim sonra yatis..
aryam ne yaptiniz canim doktora yetisebildiniz mi..iyi haberler almissinizdir umarim ilac iyi gelmistir..
baskaaa..unuttumm biseyler vardi aklimda..neyse devami yarin..
mektubuma burada son verirken kestane kebap acele cevap diyorum:)
neyse daha fazla sacmalamadan yatayim en iyisi..iyi gecelerr..Allah rahatlik versin arkidisler..

gunaydin canlar..

Aysecik bu gece en basit ve kaba tabirle "anami aglatti"
22.30 gibi uyudu, sabah 6.15 gibi ayaga dikildi. Ve gece tam 11 kez kalkti. Kendimi aynada gordum ve korktum. Sac bas dagilmis, gozler sis ve yorgun donuk bi surat. Bogazim sis ve oksuruyorum. Neyse mizildayan ve surekli esneyen aysecigi ayagimda salliyorum suan.

pembisim, gecmis olsun canim ya cik uzuldum.
Nasil bi sandalye ve dusustuki tirnagin kirildi oyle
Esine de pes diyorum. Seni o halde birakip uyuyabildi yaaa!! simdi nasilsin, hala agriyor mu?:26:

ecrinim; randevun var demek. Hayirli guzel haberlerle gel bacim ins bekliyoruz

Bu karikatürü her gördüğümde ne kadar doğru bir tespit diyorum...!! Vala karşındaki adam böyleyse naza çekemiyosun... Efenin altını bile rica minnet değiştirdi düşün... Sabah sabah daha fazla yazıp coşmıyum...

Kız şu günlerin değerini bilip uyusanaaaaa. İkinci minik kuş gelince "takı kutusu boyadığın günleri" pek güzel anmayacaksın

Cinsiyeti öğrenirsiniz inşallah bugün :)

Oy kuzummmm. Sana da kıyamam Ayşeciğe de. Hasta olduğu için coştu muhtemelen... Bugün bi ara babaanneye postalayıp uyusan süper olur valla.

Kocama bişi demek istemiyorum.. Değişmiyor çünkü. Umarım ben oğlumu böyle bencil yetiştirmem...

Gece hep zonkladı. Şimdi düne göre daha iyi ama hala ağrı ve acı var.. Mutfak sandalyemiz çok ağır değil. Ahşap sandalye. Sorun şu ki düşerken tam oturma yerinin yanındaki tahta kısım 90 derece ile geldi tırnağımın üstüne ve ayağımda terlik yoktu :/

Son düzenleme:
Dün yqzmayı unuttum sanırım. Kuaföre gittim ve saçımı boyattım ve beğendim!! :) 9 yıldır gittiğim kuaför kapatınca bunalımdaydım :) ilk gittiğim kuaför sağolsun oryelle açılan saçımı koyultup ışıltısını yok etti dün dedim ki nişana bir hafta kala boyatayım da hem beyazlar gitsin hem de ışık gelsin. Nitekim güzel oldu. Ve nfkcım kızıl kahve oldum :) kızıl hakkaten güzel bir ışık veriyor... Düğüne kadar da saçımı yavaş yavaş açmaya çalışacak inşallah boyayla. Yani dün aslında güzel bir gün idi benim için çünkü kuaförümü bulmuş gibiyim ama sonrası iyi gelmedi işte

Gunaydin canlar...
Pembisim.gecmis.olsun off nasil acimistir simdi daha iyisin cok sukur ama tahmin edebiliyorum nasil bisey oldugunu ins gun icinde daha rahatlarsin...esin konusunda da genel.kaniya katiliyorum da iste dedigin gb can cikar.huy cikmaz...
ecrincim ins cinsiyeti ogrenebilirsiniz bende ay sonunda gitmeye israrla.sorucam soylicegini sanmiyorum ama sansimi denemek istiyorum...
nfkcim bencede hastaliktan yapti muhtemelen.aysecik ama iste ben.oyle gecelerde hele.de hasta degilse zivanadan cikiyorum inanilmaz kotu oluyo insan birdr.surekli.olunca daha da zor.oluyo ins.bugeceliktir
Bugun beni de.eski.okuldan arkadaslar toplaniyomus.oraya cagirdilar ama yasirle oturdugumdan hicbisi anlamiyorumki gidip gitmemekte.kararsizim.bakalim gun ola harman done :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…