Efeciğim 1 saat 15 dk kadar memede kestirip sahalara döndü :) açlıktan kudurup durdu. Bişiler yiyince sakinleşti.
Ona yiyecek bişi hazırlarken ayağıma sandalye düştü. Çıkan sesten ve benim bağırmamdan korktu. Babası onca bağrışa totosunu kaldırıp geldi. Buz falan koyduk ama hala zonkluyo. Tırnağımın üstüne düştüğü için ortadan kırıldı tırnağım. Neyse asıl konu şu ki hala o halimle ve ağlayarak ben yedirdim oğlumun yemeğini... İçimden bolca sayıyor ve sövüyorum...
Elifnazım bana da aynı mailden gelmiş şekercim...
mümükler akar akar akaar!!nfkcım sizin mümükler ne alemde ümranıyede ne var cok ozledım ben de bi ara kaçsam ama bu halime ne alcaksam
bence dee!Bu zihniyet "ne zaman evleneceksin, ne zaman çocuk yapacaksın, ikinci ne zaman, sünnet ne zaman, sbsde kaç puan aldı, ünv sınavında naptı..." Zihniyeti. Sallayalım gitsinler :)
o otel için fazla değil de, sonuçta siz otelde yatmadan yatmaya olacaksınız.dediğin otele baktım 2 gece 500 tl diyor çok fazla
birkaç güzel otel buldum ulusta ve kızılayda ,2 gece 250-300 tl bakalım eşim gelsin kararlaştırırız
bence çok güzel düşünmüşsün. sonuçta en rahat dönemdesin.çok şükür şu anda gayet iyi normal çocuk şımarıklıkları tutturmaları var ama ayına göre hareketler ve ist.a döndüğümüzden beri hiç meme istemedi gece uykularında da babası kalkıyor uyanınca burdayız babacım diyo uyuyo Allah ıma şükürler olsun yine çok kalkıyo ama yani ağlama bagırma yok tekrar dalabiliyo eskiden öylemiyditatil konusunda da başbaşa olmak amaçlı düşündük bu ara aklımda ümre fikri de var nisan gibi bi grup arkadaşımız gidecek onlara takılsak mı diyorum cünkü birdaha ne zman gideceğim bilemedim :44:
yavrum ne uğraşıyorsun yaa, çağır kadını.oyy oyy sabahlar olmasın Allah kolaylık versin bacım bizimkiler de babannedeler gelseler de bişiler yedirip uyutsam artıkın ben de şöyle biraz uzansam ohhyarın da temizlik yapıcaz aslında kadın çağırsam diyorum ama ev baya kötü durumda yani kadın için baya temizlemem lazım en iyisi imece yapak da bitsin birdahaki tura inş...
vuhuuuu!!!Dün yqzmayı unuttum sanırım. Kuaföre gittim ve saçımı boyattım ve beğendim!! :) 9 yıldır gittiğim kuaför kapatınca bunalımdaydım :) ilk gittiğim kuaför sağolsun oryelle açılan saçımı koyultup ışıltısını yok ettidün dedim ki nişana bir hafta kala boyatayım da hem beyazlar gitsin hem de ışık gelsin. Nitekim güzel oldu. Ve nfkcım kızıl kahve oldum :) kızıl hakkaten güzel bir ışık veriyor... Düğüne kadar da saçımı yavaş yavaş açmaya çalışacak inşallah boyayla. Yani dün aslında güzel bir gün idi benim için çünkü kuaförümü bulmuş gibiyim ama sonrası iyi gelmedi işte
hasta pasta olmasa zaten sabredemem, dellenirimGunaydin canlar...
Pembisim.gecmis.olsun off nasil acimistir simdi daha iyisin cok sukur ama tahmin edebiliyorum nasil bisey oldugunu ins gun icinde daha rahatlarsin...esin konusunda da genel.kaniya katiliyorum da iste dedigin gb can cikar.huy cikmaz...
ecrincim ins cinsiyeti ogrenebilirsiniz bende ay sonunda gitmeye israrla.sorucam soylicegini sanmiyorum ama sansimi denemek istiyorum...
nfkcim bencede hastaliktan yapti muhtemelen.aysecik ama iste ben.oyle gecelerde hele.de hasta degilse zivanadan cikiyorum inanilmaz kotu oluyo insan birdr.surekli.olunca daha da zor.oluyo ins.bugeceliktir
Bugun beni de.eski.okuldan arkadaslar toplaniyomus.oraya cagirdilar ama yasirle oturdugumdan hicbisi anlamiyorumki gidip gitmemekte.kararsizim.bakalim gun ola harman done :))
Bakım gibisi var mı? İnsanın havası değişiyor.Dün yqzmayı unuttum sanırım. Kuaföre gittim ve saçımı boyattım ve beğendim!! :) 9 yıldır gittiğim kuaför kapatınca bunalımdaydım :) ilk gittiğim kuaför sağolsun oryelle açılan saçımı koyultup ışıltısını yok ettidün dedim ki nişana bir hafta kala boyatayım da hem beyazlar gitsin hem de ışık gelsin. Nitekim güzel oldu. Ve nfkcım kızıl kahve oldum :) kızıl hakkaten güzel bir ışık veriyor... Düğüne kadar da saçımı yavaş yavaş açmaya çalışacak inşallah boyayla. Yani dün aslında güzel bir gün idi benim için çünkü kuaförümü bulmuş gibiyim ama sonrası iyi gelmedi işte
Daha fazla direnmeye lüzum olmadığına karar vermiştir.sabahın kör vaktinde uyandığında ayağımda yarım saat sallayıp uyuttuğum
yatağına koyarken uyanan ayşecik an itibariyle uyudu, başını kucağıma koyup kendi kendine..
o uyuyunca ben de yattım ama bi türlü dalamadım ve bundan nefret ediyoruuuum!Bakım gibisi var mı? İnsanın havası değişiyor.
Daha fazla direnmeye lüzum olmadığına karar vermiştir.
Herkese günaydın.
Bir c.ertesi klasiği süt kaynatıyorum .
günaydın herkese hayırlı hafta sonları olsun inşallah istanbulda hava güneşli güzel bir gün olur inşallah
ben işteyim çıkış saatimi bekliyorum
dün akşam silme süpürme işlemlerimi yaptım bugün eve gidince melisayı yıkayıp uyutacağım sonrada bakalım banyoya falan girişirim sonrasınada bakarız hava güzel aslında çıksak desem eşime ama aynı zamanda da korkuyroum tam hasta olma havası bilemedim
yarında yağmurluymuş hava kardeşim bizi bir yemeğe götürecek birde bugün pazara gitmem lazım
o uyuyunca ben de yattım ama bi türlü dalamadım ve bundan nefret ediyoruuuum!
kolay gelsin canım, eşim de bugün mesaide.
hava gerçekten güzel görünüyor, ayşecik uyanınca yemeğini yedirip koruya götürmeyi düşünüyorum.
maşallah sen bu ara epey temizlik yaptın, uzun süre kafan rahat eder.
benim de banyoyu şöyle bi domestosla cifle yoğurasım var
ayşeciği babaanneye verip yapabilirim ancak, öğleden sonra uyumaz sanıyorum.
Babanne hastaneye gittigimizde zor bakiyor gelince kendimi kotu hissediyorum oturmaya giderken hic sanmam bakacagini esime birakip gitsem diye dusundum ama gidecegim yer 1 saat git bir saat don yollarda perisan olucam poff...
temizlik konusunda da yasire yeni oda alicaz Allah nasip.ederse ben dogdugunda oda almamistim simdi guzel bi oda yapmak istyrm ama odasinda baya sacma esya ve mobilyalar var onlar baska odalara dagilacak evdrn cikacaklar var badanada yapicam odasina yani is var baya mutfak da degiscekonlar hallolunca gelse daha iyi diye cagirmamistim ama pisman oldum dediginiz gibi artik yetisemicem rutine baglasam iyi olucak...
ay ne güzel yasirin bir odasımı olacak
ee cinsiyeti öğrenseydinizde ondan sonra girişşeydiniz dekorasyon işlerine belkim kız olur bebek eğer eviniz çok odalı ise iki oda yapardınız
aysecigin sabahtan beri az atesi vardi.
38i gecti, surup verdim simdi. Baygin baygin bakiyor.
Ne zamandir kuru baklagil yapmiyordum.
Aklima dustu, simdi kurufasulye islattim.
İns piser.
Oyy kurban olurum onun bakislarina kuzucuk bugun baya zorlancak.ve senide zorlicak.gibi ama.umarim ates de iner iyiye de gider bizim yemek dunden var cok.sukur ama yasir uyumak.icin inanilmaz.agladi oysaki.ben yolda uyur diye hayal ediyodum simdi.ne zmaan kalkicak.daa hazirlanip cikicaz daa poff keske buralarda yakinda olsaydi evleri o zaman simdik.hemen giderdim.napsam.bilemdim hala dusunuyorum.hindiler gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?