Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

içim bi hoş oldu. geçmiş olsun inşallah gecer. ayakkabı nasıl giyeceksin ya tuhh
eşine de ne diyeyeim. kızma ama allah tez zamanda vicdann versin

aryam, dr ne dedi kuzum? Bugun mu kacamak?
Ohh, bizim yerimize de eglenin

alintiyla cevaplayacaklarim var ama esim evde. Birazdan cikacak. O zaman sadece sizinim
Sabah sabah iddiali ve frapan bi cumle oldu ama neyse

Son düzenleme:
nfkcım sizin mümükler ne alemde ümranıyede ne var cok ozledım ben de bi ara kaçsam ama bu halime ne alcaksam
mümükler akar akar akaar!!
burnu tıkanmasın da akması kesinlikle çok iyi. benimki tıkalıydı, biraz da ondan uyuyamayıp böyle perişan oldum.

valla her yerde yeni sezon ürünler gelmiş ve bilirsin ben yeni sezondan alışveriş yapmaaam!
birkaç mağazaya hızlıca girip çıktım, iki üç parça bi şey aldım kendime..
bence hiiç oralardan buraya yorulma. belli bi şeye ihtiyacın varsa buradaki mağazalar oralarda da var nasılsa, fatihe gidebilirsin.
ama yoksa, bi şeyler alır mıyım acaba diyip kendini yorma, değmez derim.

Bu zihniyet "ne zaman evleneceksin, ne zaman çocuk yapacaksın, ikinci ne zaman, sünnet ne zaman, sbsde kaç puan aldı, ünv sınavında naptı..." Zihniyeti. Sallayalım gitsinler :)
bence dee!
dediğin otele baktım 2 gece 500 tl diyor çok fazla
birkaç güzel otel buldum ulusta ve kızılayda ,2 gece 250-300 tl bakalım eşim gelsin kararlaştırırız
o otel için fazla değil de, sonuçta siz otelde yatmadan yatmaya olacaksınız.
iyi fiyatlı oteller bulmuşsunuz, ne zaman yolculuk? yoksa yolda mısınız kııı?

bence çok güzel düşünmüşsün. sonuçta en rahat dönemdesin.
bulantıların halsizliklerin geçti, sağlık açısından da bi risk yok. yasiri de memeden kestin.
ya babaanneye ya anneanneye bırak git. önümüzdeki 2-3 sene full dolusun çünkü

ütopik bi fikir olarak bosnaya gitsek mi diye konuşuyorduk eşimle.
o da en yakın arkadaşına söylemiş. 4 lü grup gidelim diyorlar.
ama onların 4-5 aylık bi bebekleri var, bir de ayşecik al sana 4 buçuktan 5 kişi
bilmiyorum, hala düşünüyoruz. ayşeciği memeden kesmiş olsaydım, 2-3 gün gider gelirdir.
ama aklım da geride kalırdı, onların da nasılsa bebeği var, biraz maceralı olur ama güzel olur gibime geliyor.
ki onlar bizimle yaşıt olmalarına rağmen bebekten önce paso gezdiler, bosna dahil belki 10 küsür ülkeye gitmişlerdir.
umreyi saymazsak bizim ilk yurtdışı gezimiz olacak bu.. hayırılısı..

yavrum ne uğraşıyorsun yaa, çağır kadını.
ucundan köşesinden sen de toparlarsın, o da bütün evi dip köşe güzel bi temizler.
şimdi bu lüksleri kullan, kendini yormaya değer mi?,,

vuhuuuu!!! çok sevindim cicim..
ne istediğini anlayıp bunu yapabilen kuaför o kadar az ki..
inş bu ilişki uzun soluklu olur

saçını açıp mı boyadı?

hasta pasta olmasa zaten sabredemem, dellenirim
ama böyle kıyamıyorum.. şimdi mümüklerini üstüme sürmekle meşgul mesela

yasiri babaanneye bırakıp gitsen 2 saat inan çok iyi olur bak.

sabahın kör vaktinde uyandığında ayağımda yarım saat sallayıp uyuttuğum
yatağına koyarken uyanan ayşecik an itibariyle uyudu, başını kucağıma koyup kendi kendine..

Bakım gibisi var mı? İnsanın havası değişiyor.

sabahın kör vaktinde uyandığında ayağımda yarım saat sallayıp uyuttuğum
yatağına koyarken uyanan ayşecik an itibariyle uyudu, başını kucağıma koyup kendi kendine..
Daha fazla direnmeye lüzum olmadığına karar vermiştir.
Herkese günaydın.
Bir c.ertesi klasiği süt kaynatıyorum .

günaydın herkese hayırlı hafta sonları olsun inşallah istanbulda hava güneşli güzel bir gün olur inşallah
ben işteyim çıkış saatimi bekliyorum

pempiş çok geçmiş olsun canım eşinde bravo valla
bohça içinde iyiyapıyorsun kullanılmayan abartı şeyleri almak bencede gereksiz

nfk canım yaa ayşecikte demekki rahatsız iyice uyuyamadığına göre sende kötüymüşsün inşallah bugün dinlenebilirsiniz:26:

busmai yoldamısınız kızz otelde bulmuşsun inşallah memnun kalırsınız

born canım bencede kendini yorma çağır temizlikçiyi artık sen iki çocuklu bir kadınsın hakkın var

ecrin canım sağolasın bende istemiyorum manisa işini ama henüz kesin netleşmedi eşim büyük ihtimalle yaza doğru sonuçlanır
diye bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah:26:

elifnaz canım ben çilekli ve muzlu yapmıştım çok güzel oldu hatta dün akşam gene yaptım

dün akşam silme süpürme işlemlerimi yaptım bugün eve gidince melisayı yıkayıp uyutacağım sonrada bakalım banyoya falan girişirim sonrasınada bakarız hava güzel aslında çıksak desem eşime ama aynı zamanda da korkuyroum tam hasta olma havası bilemedim

yarında yağmurluymuş hava kardeşim bizi bir yemeğe götürecek birde bugün pazara gitmem lazım

Bakım gibisi var mı? İnsanın havası değişiyor.

Daha fazla direnmeye lüzum olmadığına karar vermiştir.
Herkese günaydın.
Bir c.ertesi klasiği süt kaynatıyorum .
o uyuyunca ben de yattım ama bi türlü dalamadım ve bundan nefret ediyoruuuum!
günaydın herkese hayırlı hafta sonları olsun inşallah istanbulda hava güneşli güzel bir gün olur inşallah
ben işteyim çıkış saatimi bekliyorum

kolay gelsin canım, eşim de bugün mesaide.
hava gerçekten güzel görünüyor, ayşecik uyanınca yemeğini yedirip koruya götürmeyi düşünüyorum.

maşallah sen bu ara epey temizlik yaptın, uzun süre kafan rahat eder.
benim de banyoyu şöyle bi domestosla cifle yoğurasım var
ayşeciği babaanneye verip yapabilirim ancak, öğleden sonra uyumaz sanıyorum.

Babanne hastaneye gittigimizde zor bakiyor gelince kendimi kotu hissediyorum oturmaya giderken hic sanmam bakacagini esime birakip gitsem diye dusundum ama gidecegim yer 1 saat git bir saat don yollarda perisan olucam poff...
temizlik konusunda da yasire yeni oda alicaz Allah nasip.ederse ben dogdugunda oda almamistim simdi guzel bi oda yapmak istyrm ama odasinda baya sacma esya ve mobilyalar var onlar baska odalara dagilacak evdrn cikacaklar var badanada yapicam odasina yani is var baya mutfak da degiscekonlar hallolunca gelse daha iyi diye cagirmamistim ama pisman oldum dediginiz gibi artik yetisemicem rutine baglasam iyi olucak...

bende eşimi aradım şimdi ne yapıyorsunuz diye melisa uyanmış kahvaltısını yapmış parka gitmişler aman sıkı giydirdinmi hasta etmeyelim dedim ama melisa çok mutluydu sesi geliyordu
sizde biraz hava alın ayşecik içinde değişiklil olur belkş eve dönünce yorulduğu için daha çabukk uyur:44:

aynen yaa temizlik hep insanın aklında kalıyor bir yer kirli olunca insanın beynini yiyip bitiriyor rası temizlenene kadar
böylesi daha iyi rahat kafayla gezerim

ay ne güzel yasirin bir odasımı olacak
ee cinsiyeti öğrenseydinizde ondan sonra girişşeydiniz dekorasyon işlerine belkim kız olur bebek eğer eviniz çok odalı ise iki oda yapardınız

aysecigin sabahtan beri az atesi vardi.
38i gecti, surup verdim simdi. Baygin baygin bakiyor.

Ne zamandir kuru baklagil yapmiyordum.
Aklima dustu, simdi kurufasulye islattim.
İns piser.

ay ne güzel yasirin bir odasımı olacak
ee cinsiyeti öğrenseydinizde ondan sonra girişşeydiniz dekorasyon işlerine belkim kız olur bebek eğer eviniz çok odalı ise iki oda yapardınız

Evimiz 3 arti bir bir de hicbi ise yaramayan koca bir girisi var apartmandakiler genelde giriste oturuyor benim hic sevmedigim.bisey.simdilik ufaklik zaten yatak odadinda yasirin su anda yattigi park.yatakta yaticak.ayri bi oda yapmayiz saniyorum yasire de 4 5 yaslarinda genc odasi tarzi almayi dusunuyoduk ama simdi ona yeni biseyler almak.mecburi oldu cunku hem baska odaya gecicek hem de kardesi bizimle.ayni odada onun yataginda yatiyo olucak onun icin ne kdr erken kendi odsina alissq o kdr iyi gibi geliyo hani bebek yuzunden diye dusunmz belki o.zaman

aysecigin sabahtan beri az atesi vardi.
38i gecti, surup verdim simdi. Baygin baygin bakiyor.

Ne zamandir kuru baklagil yapmiyordum.
Aklima dustu, simdi kurufasulye islattim.
İns piser.

Oyy kurban olurum onun bakislarina kuzucuk bugun baya zorlancak.ve senide zorlicak.gibi ama.umarim ates de iner iyiye de gider bizim yemek dunden var cok.sukur ama yasir uyumak.icin inanilmaz.agladi oysaki.ben yolda uyur diye hayal ediyodum simdi.ne zmaan kalkicak.daa hazirlanip cikicaz daa poff keske buralarda yakinda olsaydi evleri o zaman simdik.hemen giderdim.napsam.bilemdim hala dusunuyorum.hindiler gibi :)

yok, gerçekten bu bebeler o gün program yaptığımızı hissediyor.
yani sen planını onun uykusuna göre yaparsın, her gün o saatlerde uyuyan çocuk o gün çıldırır başka açıklaması var mııı? :111:
inş uykusunu alır, zamanlıca uyanır da gidersiniz bacım.

ayşeciğe zor bela 3-4 kaşık yemek yedirdim, babaannesi aldı şimdi.
ben de banyoyu güzel bi temizledim. hem kapıyı hem pencereyi açtığım halde domestos boğazımda gıcık yaptı
adet oldum, karnım da sancıyor.. neyse ayşecik yokken hemen mutfağı toparlayıp bi çorba yapayım.
ikindide de kurufasulye- tavuklu pilav yapıcam.
hala ayşeciği dışarı çıkarmak istiyorum ama güneş var, ısıtıyor da ama epey rüzgar var..
napalım, artık yarın gezeriz..

aman, nfk nın işi var, şimdi girip okuyamaz biz de yazmayalım demeyin.
siz yazın, ben size yetişirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…