- 8 Ağustos 2011
- 11.756
- 9.097
- 448
HERKESE MERHABALARR
ŞEKERPORTAKALI : teşekkürler canım hoşbuldum.tekrar aranızda olmak çok güzel. doping gibisiniz walla bana. Bakalım mherşey güzel olur inşallah geldik borumlara.burdakiler insanın ömrüne 10 sene daha katıyor diyor ama öyledir umarım.
ELİFNAZ: yarın doğumgünümü varr. bir yaşdaha büyüdüler maşallah. allah mutlu sağlıklı ve uzun ömürler versin. ailesiyle hep mutlu yaşasın inşallah.
BORNTOBEMOTHER:merhaba canım hoşbuldum. Elimden geldiğince sık gelmeye çalışcam ama bu biraz zor. yoğun bir iş hayatım var. evde zaten giremem kalabalığız fırsat olmuyor kv zaten dır dır dırrrrr hiç susmuyor. geçmişi bile çok okuyamadım herkeze cevap yazmak istiyorum ama bıraktığım yerden başladım bakalım alıntı yapayım dedim çok sayfa kaplıcam en iyisi böyle sanırım.Başsağlığı dilemişsin çok saol canım.
PEMBİŞŞŞnaber canım. hoşbuldum. nasılsın tatlım özledim senide. Bende poğaçamla meşhur oldum yaa. bide kek tarifi vereyim tam olsun hee. canım iyisinizdir umarım bebekte sende.
BUSMAİ:kuzuuum ikincidemi erkek allah bağşlasın. desene kalcan erkeklerin içinde ailede tek bayan. olsun daha kıymetli olursun.hamileliğin iyi gidiyordur umarım. Ankaraya gelince ulusta kalmayın ya sen bilirsinde ben pek sevmem ulusu ama güzel oteller var oradada. kızılayda rixos otelede bir bak istersen.
NFK: naberr tatlım..biran önce atlatın inşallah şu gribi yaa nekadar zor bilirimkaçkez atlattım bende çok başağrısı olur grip olunca çıldırıyorum sonra sinüzüt varya mahvediyor beni. yavrucuğumm da iyileşsin kuzum ya uyuyamamış.
ECRİN merhaba canım. öncelikle güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.beni hatırlamana sevindim.ben seni zaten biliyorum.temennilerin içinde çoook teşekkürler tatlım.umarım alışırım bodruma. yakında milletin gelip şezlong atacağı yerlerde dolaşıyoruz eşimle elele. denize değen yerlere masaları kurmuşlar. ama yakında adım atacak yer kalmaz çok kalabalık oluyormuş. deniz güzelde sıcağına dayanabilirmiyim bilmiyorum.
İLBİLGEHATUN:merhaba tatlım hoşbuldum iyisindir umarım.
Canımm yaa geçmiş olsun çok acımıştır hiç dayanamam.Efeciğim 1 saat 15 dk kadar memede kestirip sahalara döndü :) açlıktan kudurup durdu. Bişiler yiyince sakinleşti.
Ona yiyecek bişi hazırlarken ayağıma sandalye düştü. Çıkan sesten ve benim bağırmamdan korktu. Babası onca bağrışa totosunu kaldırıp geldi. Buz falan koyduk ama hala zonkluyo. Tırnağımın üstüne düştüğü için ortadan kırıldı tırnağım. Neyse asıl konu şu ki hala o halimle ve ağlayarak ben yedirdim oğlumun yemeğini... İçimden bolca sayıyor ve sövüyorum...
bi taşla kuş katliamı diye buna derler
saol canım, benim de başım çatlıyor. arada mecbur kalıp ağrı kesici alıyorum.
ayşem çabuk iyileşsin de gerisi mühim değil
demek kv dır dır konuşuyo. anacıııım, konuşmayan mı var? hepisi öyle, ahahahahah
ooo parladın demek güle güle kullan.kuaför banada çok iyi gelir. kendi saçımı kendim yaparım genelde fönde dahil sadece boya tarzı şeylere giderim. bende kumraldım şimdi sapsarı oldum. bildiğin pilatin sarıyım.Dün yqzmayı unuttum sanırım. Kuaföre gittim ve saçımı boyattım ve beğendim!! :) 9 yıldır gittiğim kuaför kapatınca bunalımdaydım :) ilk gittiğim kuaför sağolsun oryelle açılan saçımı koyultup ışıltısını yok ettidün dedim ki nişana bir hafta kala boyatayım da hem beyazlar gitsin hem de ışık gelsin. Nitekim güzel oldu. Ve nfkcım kızıl kahve oldum :) kızıl hakkaten güzel bir ışık veriyor... Düğüne kadar da saçımı yavaş yavaş açmaya çalışacak inşallah boyayla. Yani dün aslında güzel bir gün idi benim için çünkü kuaförümü bulmuş gibiyim ama sonrası iyi gelmedi işte
evettttt...yazip cikacam hemen muthis acim cunku..superfresin patatesli ve ispanakli minik borekciklerinden attim firina..veee ikinci pasa yolda..sukutu hayal oldu birazcik ama cabuk atlattim..ogluma kardas yoldas geliyor..yine gelirim herkese iyi hafta sonlari
odamı alcaksınız süpper. bizim odamız ankarada kaldı. burda ayrı bir oda yapamıcam. off kendimi ayrı bir eve atsaydım.Babanne hastaneye gittigimizde zor bakiyor gelince kendimi kotu hissediyorum oturmaya giderken hic sanmam bakacagini esime birakip gitsem diye dusundum ama gidecegim yer 1 saat git bir saat don yollarda perisan olucam poff...
temizlik konusunda da yasire yeni oda alicaz Allah nasip.ederse ben dogdugunda oda almamistim simdi guzel bi oda yapmak istyrm ama odasinda baya sacma esya ve mobilyalar var onlar baska odalara dagilacak evdrn cikacaklar var badanada yapicam odasina yani is var baya mutfak da degiscekonlar hallolunca gelse daha iyi diye cagirmamistim ama pisman oldum dediginiz gibi artik yetisemicem rutine baglasam iyi olucak...
yerim onun bakışını beeeen. ye anacım ye afiyet bal şeker olsun.aysecigin sabahtan beri az atesi vardi.
38i gecti, surup verdim simdi. Baygin baygin bakiyor.
Ne zamandir kuru baklagil yapmiyordum.
Aklima dustu, simdi kurufasulye islattim.
İns piser.
ayrı oda herzaman iyidir tabi. hep yanında alışmasın uyanık sporlar herşeyden de anlıyorlar varyaa işine gelirmi bakalım.Evimiz 3 arti bir bir de hicbi ise yaramayan koca bir girisi var apartmandakiler genelde giriste oturuyor benim hic sevmedigim.bisey.simdilik ufaklik zaten yatak odadinda yasirin su anda yattigi park.yatakta yaticak.ayri bi oda yapmayiz saniyorum yasire de 4 5 yaslarinda genc odasi tarzi almayi dusunuyoduk ama simdi ona yeni biseyler almak.mecburi oldu cunku hem baska odaya gecicek hem de kardesi bizimle.ayni odada onun yataginda yatiyo olucak onun icin ne kdr erken kendi odsina alissq o kdr iyi gibi geliyo hani bebek yuzunden diye dusunmz belki o.zaman
ohh mis olmuştur. ben hazırcıyım şimdilik.ayşeciğe temiz hava iyi gelirde çarpmasın kuzumuuyok, gerçekten bu bebeler o gün program yaptığımızı hissediyor.
yani sen planını onun uykusuna göre yaparsın, her gün o saatlerde uyuyan çocuk o gün çıldırırbaşka açıklaması var mııı? :111:
inş uykusunu alır, zamanlıca uyanır da gidersiniz bacım.
ayşeciğe zor bela 3-4 kaşık yemek yedirdim, babaannesi aldı şimdi.
ben de banyoyu güzel bi temizledim. hem kapıyı hem pencereyi açtığım halde domestos boğazımda gıcık yaptı
adet oldum, karnım da sancıyor.. neyse ayşecik yokken hemen mutfağı toparlayıp bi çorba yapayım.
ikindide de kurufasulye- tavuklu pilav yapıcam.
hala ayşeciği dışarı çıkarmak istiyorum ama güneş var, ısıtıyor da ama epey rüzgar var..
napalım, artık yarın gezeriz..
heryere yetişir mazallahaman, nfk nın işi var, şimdi girip okuyamaz biz de yazmayalım demeyin.
siz yazın, ben size yetişirim
temizlik yapıyordur.pembişim, nerdesin bacım, sesin çıkmıyor?
kuş katiamı!!!??? anlamadııımbi taşla kuş katliamı diye buna derler
demek kv dır dır konuşuyo. anacıııım, konuşmayan mı var? hepisi öyle, ahahahahah
bi taşla kuş katliamı diye buna derler
çocukların bu mutlu şımarık haline bayılıyorum. batuhanda çok hareketli bir çocuk. yaramazlığıda var dolayısıyla. kv baya yorduğu için benim gelmemi iple çekiyor kadın. iş yorgunluğu ve çocuk bide üstüne benden iş bekler. yavrum akşamları anne gel gel diye beni çağırıyormuş kapıya gidip. beslenmesinden çok şikayetçiyim çocuğun. hiç içime sinmiyor.bende eşimi aradım şimdi ne yapıyorsunuz diye melisa uyanmış kahvaltısını yapmış parka gitmişler aman sıkı giydirdinmi hasta etmeyelim dedim ama melisa çok mutluydu sesi geliyordu
sizde biraz hava alın ayşecik içinde değişiklil olur belkş eve dönünce yorulduğu için daha çabukk uyur:44:
aynen yaa temizlik hep insanın aklında kalıyor bir yer kirli olunca insanın beynini yiyip bitiriyor rası temizlenene kadar
böylesi daha iyi rahat kafayla gezerim
afiyet bal şeker olsun canım. güzel oluyormu bu börekcikler dondurulmuş hiç hazır almadım.evettttt...yazip cikacam hemen muthis acim cunku..superfresin patatesli ve ispanakli minik borekciklerinden attim firina..veee ikinci pasa yolda..sukutu hayal oldu birazcik ama cabuk atlattim..ogluma kardas yoldas geliyor..yine gelirim herkese iyi hafta sonlari
yine ateşi yükseldi, ateş düşürücü verdim. bekliyorum.yerim onun bakışını beeeen. ye anacım ye afiyet bal şeker olsun.
temizlik yapıyordur.
kuş katiamı!!!??? anlamadııım
bugün benimde başım ağrıyor. bir ilaç bende aldım az önce. hava çok güzel burda, saat 5 gibi işten çıkcam. eve gidene kadar iyileşsem bari. eşimle birz dolaşmak istiyorum.
çocuklar iyi olsun bizde hiç hasta olmayalım hasta olunca ne kocanın kahrı çekiliyor nede çocuğun yaramazlığı. içim gidiyor ilgilenemeyince.
bendede bu aralar bir sıkıntı var anlamadım gitti. kendimi bildim bileli reglim hep düzenliydi. hatta doğumdan sonrada hep düzenliydi. son birkaç aydır durmadan kanama oluyor.10 günde 15 günde bir. çıldırcam. dr gidemedim bir türlü. kv dırdırıda ayrı konu. bilirsiniz ondan yana hep dertliyim zaten. halada devam ediyor. eşim arada olmasa hiç katlanamam. sadece eşim için fazla sesimi çıkarmıyorum. aklısıra çocuğu benden daha iyi yetiştiriyor.
evettttt...yazip cikacam hemen muthis acim cunku..superfresin patatesli ve ispanakli minik borekciklerinden attim firina..veee ikinci pasa yolda..sukutu hayal oldu birazcik ama cabuk atlattim..ogluma kardas yoldas geliyor..yine gelirim herkese iyi hafta sonlari
canım ben bu herşeyi ağzına alma huyundan birtürlü vazgeçiremedim.herkese iyi akşamlar bugün çok geç girdim topiğe işler güçler
nfk alışverişe gitmişsin ümraniyelere maşallah iyi şeyler varmıydı bari gerçi sezon sonu indirimleride bitti galiba bu arada inşallah çabuk atlatırsınız kırgınlıklarınızı :26:
pempiş canım benim ne kadar nişana ? birde sizde bohça hazırlama işi varmı ?
busmai ankara yolları gözükmüş hadi hayırlısı güle güle gidip gelin inşallah bedava konaklama kazandık demek mantıklı olacak herhalde yoksa kırılabilirler:44:
elifnaz kızının doğum günü ne zamandı canım bu arada sen önermiştinya magnolia ben onu yaptım söylemiştim sanırım çok güzel oluyor
eşim dün akşam geçenki tatlıdan gene yapsana dedi
colıcos canım hoşgeldin başınız sağolsun yeni şehirde yeni bir yaşama başlamışsınız inşallah herşey gönlünüzce olur
şok marketlere bak bakalım belki kalmış olabilir üründen herşeyi ağzına sokma yaşını geçtiler yani bizimki artık öyle her bulduğunu ağzına sokmuyor :44:
hımm eveet doğru söylüyorsun he he napiim sayfayı kaplamak istemedim. zaten bir alıntı yapıyorum beraberinde birsürü alıntı geliyor.dr meselesi evt çok önemli beni yoruyor gitmem lazım.yine ateşi yükseldi, ateş düşürücü verdim. bekliyorum.
yemekleri de yapmam gerek, eşim gelir iki saate.
yok ya, o parmakla sanmam :100:
bir iki kuş değil sürüsü yani. bir mesajla çok kişiyi yanıtladığın için öyle dedim
bence geciktirme dr a git, önemsiz dahi olsa, aklına takılmasın
emin ol, bütün kv ler gelinden daha iyi torunu baktığını sanıyordur
Oo, bir erkek daha.hayırlı olsun canım.evettttt...yazip cikacam hemen muthis acim cunku..superfresin patatesli ve ispanakli minik borekciklerinden attim firina..veee ikinci pasa yolda..sukutu hayal oldu birazcik ama cabuk atlattim..ogluma kardas yoldas geliyor..yine gelirim herkese iyi hafta sonlari
ilahiiiiBugünden hiçbir şey anlamadım . Çabucak geçti. Eşim akşama aile efradını bize çaya çağırdı. Kv gelmesin, diğer hepsinin başımın üstünde yeri var.
ben idare ediyorum da aysecigin atesi yukseliyor iste. Henuz oksuruk, hiriltili nefes gibi baska bi sikayeti yok, ins olmaz da. Takipteyim iste..Nfk, ayşecik nasıl oldu? Sen iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?