Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ecrin, nasıl geçti randevu? cinsiyet belli oldu muu?

HERKESE MERHABALARR

ŞEKERPORTAKALI : teşekkürler canım hoşbuldum.tekrar aranızda olmak çok güzel. doping gibisiniz walla bana. Bakalım mherşey güzel olur inşallah geldik borumlara.burdakiler insanın ömrüne 10 sene daha katıyor diyor ama öyledir umarım.
ELİFNAZ: yarın doğumgünümü varr. bir yaşdaha büyüdüler maşallah. allah mutlu sağlıklı ve uzun ömürler versin. ailesiyle hep mutlu yaşasın inşallah.
BORNTOBEMOTHER:merhaba canım hoşbuldum. Elimden geldiğince sık gelmeye çalışcam ama bu biraz zor. yoğun bir iş hayatım var. evde zaten giremem kalabalığız fırsat olmuyor kv zaten dır dır dırrrrr hiç susmuyor. geçmişi bile çok okuyamadım herkeze cevap yazmak istiyorum ama bıraktığım yerden başladım bakalım alıntı yapayım dedim çok sayfa kaplıcam en iyisi böyle sanırım.Başsağlığı dilemişsin çok saol canım.
PEMBİŞŞŞnaber canım. hoşbuldum. nasılsın tatlım özledim senide. Bende poğaçamla meşhur oldum yaa. bide kek tarifi vereyim tam olsun hee. canım iyisinizdir umarım bebekte sende.
BUSMAİ:kuzuuum ikincidemi erkek allah bağşlasın. desene kalcan erkeklerin içinde ailede tek bayan. olsun daha kıymetli olursun.hamileliğin iyi gidiyordur umarım. Ankaraya gelince ulusta kalmayın ya sen bilirsinde ben pek sevmem ulusu ama güzel oteller var oradada. kızılayda rixos otelede bir bak istersen.
NFK: naberr tatlım..biran önce atlatın inşallah şu gribi yaa nekadar zor bilirimkaçkez atlattım bende çok başağrısı olur grip olunca çıldırıyorum sonra sinüzüt varya mahvediyor beni. yavrucuğumm da iyileşsin kuzum ya uyuyamamış.
ECRİN merhaba canım. öncelikle güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.beni hatırlamana sevindim.ben seni zaten biliyorum.temennilerin içinde çoook teşekkürler tatlım.umarım alışırım bodruma. yakında milletin gelip şezlong atacağı yerlerde dolaşıyoruz eşimle elele. denize değen yerlere masaları kurmuşlar. ama yakında adım atacak yer kalmaz çok kalabalık oluyormuş. deniz güzelde sıcağına dayanabilirmiyim bilmiyorum.
İLBİLGEHATUN:merhaba tatlım hoşbuldum iyisindir umarım.

bi taşla kuş katliamı diye buna derler

saol canım, benim de başım çatlıyor. arada mecbur kalıp ağrı kesici alıyorum.
ayşem çabuk iyileşsin de gerisi mühim değil

demek kv dır dır konuşuyo. anacıııım, konuşmayan mı var? hepisi öyle, ahahahahah

Canımm yaa geçmiş olsun çok acımıştır hiç dayanamam.

evettttt...yazip cikacam hemen muthis acim cunku..superfresin patatesli ve ispanakli minik borekciklerinden attim firina..veee ikinci pasa yolda..sukutu hayal oldu birazcik ama cabuk atlattim..ogluma kardas yoldas geliyor..yine gelirim herkese iyi hafta sonlari

ooo parladın demek güle güle kullan.kuaför banada çok iyi gelir. kendi saçımı kendim yaparım genelde fönde dahil sadece boya tarzı şeylere giderim. bende kumraldım şimdi sapsarı oldum. bildiğin pilatin sarıyım.

tebrik ederim canıııım!! hayırlı olsun

odamı alcaksınız süpper. bizim odamız ankarada kaldı. burda ayrı bir oda yapamıcam. off kendimi ayrı bir eve atsaydım.

aysecigin sabahtan beri az atesi vardi.
38i gecti, surup verdim simdi. Baygin baygin bakiyor.

Ne zamandir kuru baklagil yapmiyordum.
Aklima dustu, simdi kurufasulye islattim.
İns piser.
yerim onun bakışını beeeen. ye anacım ye afiyet bal şeker olsun.

ayrı oda herzaman iyidir tabi. hep yanında alışmasın uyanık sporlar herşeyden de anlıyorlar varyaa işine gelirmi bakalım.

ohh mis olmuştur. ben hazırcıyım şimdilik.ayşeciğe temiz hava iyi gelirde çarpmasın kuzumuu

aman, nfk nın işi var, şimdi girip okuyamaz biz de yazmayalım demeyin.
siz yazın, ben size yetişirim
heryere yetişir mazallah

pembişim, nerdesin bacım, sesin çıkmıyor?
temizlik yapıyordur.

kuş katiamı!!!??? anlamadııım
bugün benimde başım ağrıyor. bir ilaç bende aldım az önce. hava çok güzel burda, saat 5 gibi işten çıkcam. eve gidene kadar iyileşsem bari. eşimle birz dolaşmak istiyorum.
çocuklar iyi olsun bizde hiç hasta olmayalım hasta olunca ne kocanın kahrı çekiliyor nede çocuğun yaramazlığı. içim gidiyor ilgilenemeyince.
bendede bu aralar bir sıkıntı var anlamadım gitti. kendimi bildim bileli reglim hep düzenliydi. hatta doğumdan sonrada hep düzenliydi. son birkaç aydır durmadan kanama oluyor.10 günde 15 günde bir. çıldırcam. dr gidemedim bir türlü. kv dırdırıda ayrı konu. bilirsiniz ondan yana hep dertliyim zaten. halada devam ediyor. eşim arada olmasa hiç katlanamam. sadece eşim için fazla sesimi çıkarmıyorum. aklısıra çocuğu benden daha iyi yetiştiriyor.

Son düzenleme:

çocukların bu mutlu şımarık haline bayılıyorum. batuhanda çok hareketli bir çocuk. yaramazlığıda var dolayısıyla. kv baya yorduğu için benim gelmemi iple çekiyor kadın. iş yorgunluğu ve çocuk bide üstüne benden iş bekler. yavrum akşamları anne gel gel diye beni çağırıyormuş kapıya gidip. beslenmesinden çok şikayetçiyim çocuğun. hiç içime sinmiyor.

afiyet bal şeker olsun canım. güzel oluyormu bu börekcikler dondurulmuş hiç hazır almadım.

yerim onun bakışını beeeen. ye anacım ye afiyet bal şeker olsun.

temizlik yapıyordur.
yine ateşi yükseldi, ateş düşürücü verdim. bekliyorum.
yemekleri de yapmam gerek, eşim gelir iki saate.

yok ya, o parmakla sanmam :100:

bir iki kuş değil sürüsü yani. bir mesajla çok kişiyi yanıtladığın için öyle dedim

bence geciktirme dr a git, önemsiz dahi olsa, aklına takılmasın

emin ol, bütün kv ler gelinden daha iyi torunu baktığını sanıyordur

canım ben bu herşeyi ağzına alma huyundan birtürlü vazgeçiremedim.

hımm eveet doğru söylüyorsun he he napiim sayfayı kaplamak istemedim. zaten bir alıntı yapıyorum beraberinde birsürü alıntı geliyor.dr meselesi evt çok önemli beni yoruyor gitmem lazım.

huff kimsecikler kalmamış. sanırım herkesler gezmelerde işinde gücünde. bende yarımsaate çıkıyorum işten. başımın ağrısı geçti biraz. yarın sanırım topiğe giremem. kendinize iyi bakın. öpüldünüz.

Oo, bir erkek daha.hayırlı olsun canım.

Bugünden hiçbir şey anlamadım . Çabucak geçti. Eşim akşama aile efradını bize çaya çağırdı. Kv gelmesin, diğer hepsinin başımın üstünde yeri var.

Bugünden hiçbir şey anlamadım . Çabucak geçti. Eşim akşama aile efradını bize çaya çağırdı. Kv gelmesin, diğer hepsinin başımın üstünde yeri var.
ilahiiii
N'apiyo kiz kadin? Kalabalikta gozune batmaz.
Gelecekse kalabalik gelsinler

Ne ikram yaptin soyle bakimmm?

Nfk, ayşecik nasıl oldu? Sen iyi misin?
ben idare ediyorum da aysecigin atesi yukseliyor iste. Henuz oksuruk, hiriltili nefes gibi baska bi sikayeti yok, ins olmaz da. Takipteyim iste..

3 tencere yemek icin 3 saattir mutfaktayim ya. :99:
Ne kadar cok zamanimiz geciyor muftakta.
Annem gibi ayni anda iki uc yemek yapabileydim keskem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…