Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tatlıyı çok beğendik.

Eline koluna sağlık canım. Hangi siteden yaptın??

Akşam Efe ile beni bi arkadaşım yemeye davet etti dışarda. Yeğeni ile çok özlemişlerdi oğluşumu. Burnumdan geldi oğlum sağolsun. Hiçbişi yemedi ve hiç durmadı. Başka masalara musallat olup pet şişe fırlattı. Canım çıkmış bir şekilde geldim :/ şu anda uyusa da gün bitse diye bekliyorum...

Bu veletlerle gezmeye gitmek büyük çılgınlık zaten. İnşallah uyur hemen de sen de dinlenirsin.

bu arada baharcım ben sonradan okudum kum döktüğünü geçmiş olsun canım. Ağrı kesici falan alıyor musun?

Benim kız 4 buçukta gece uykusuna geçti:26: Hastalığın kırgınlığı da vardı galiba. Gecenin ortasında diker artık beni ayağa Sabah için hamur mayalayıp bende uykuya geçeyim bari de yarın sefil olmayayım.

4 bucuk muuuu?
Bakalim yarin sabah bu geceye dair ne maceralar anlatacaksin?.. :111:

Nefis yemek tariflerinden yaptım. Yalnız üzerine ben çikolata sosu döktüm. Çikolatayı eritin diyordu ama ne fark eder dedim.

Gunaydinlar...
ilbilgecim ellerine saglik ve afiyet olsun
baharcim bende kum olayini simdi gordum cok cok gecmis olsun (
dun gece yasiri uyutur uyutmaz ben de yattim sanirim baya dinlendim bi saat kadar uyusa degmeyin keyfime :)

günaydın canlar..
artık hava ne kadar erken aydınlanıyor. bu sabah 6 sularında uyandık..
ayşecik mesaiye hızlı bi giriş yaptı. az önce sebepsiz yere düşüp yüzünü bazanın köşesine vurdu.
az daha yukarı çarpsa, gözüne geliyordu. jel falan sürdüm. ama anında morardı, teni de zedelenmiş.
Allah korudu.. hastalara şifa diliyorum, inş güzel bi gün olur..

4 bucuk muuuu?
Bakalim yarin sabah bu geceye dair ne maceralar anlatacaksin?.. :111:
he valla 4 buçuk Sonrada 12 gb bi uyandı bıdı bıdı konuşuyordu, sonra uyudumuş tekrar. Sabah ta 5 te uyandı şükür Demekki kırgınlık vardı vücudunda dinlendi iyice. Allah anneme sabır versin bugün

günaydın canikomm
Anacım nazar mı var sizde bu ara? Bi oku üfle bakalım, hergün bir macera. Allah korumuş gözüne gelmemiş, morartı da geçer inşallah akşama.

Günaydın demeyi unutmuşum. Herkese günaydınnn....
burda da hava çok güzel içim açıldı, bi mutluluk, bi mutluluk

Bu arada sınıfımda bir öğrencim vardı maddi durumu kötü olan. Efendi, çalışkan çok ta sevdiğim olgun bir öğrenci. İnternette kardeşini seç diye bir site var, oraya kaydetmiştik. Durumu iyi olmayan öğrencileri kaydedip oradan yardım etmek isteyenler yardım gönderiyorlar. Kuzuma yardım geldi geçen. Utana sıkıla aldı yazık. Konumuz bu ara mektup yazmaktı, bende yardımı gönderen kişiye yazarsa güzel bir jest olacağını söyledim. Ona mektup yazmış, bu sabah verdi bana ama çok duygulandım Arkadaşlarımdan boya isterken utanıyordum, giysileri çok sevdim bugün onları giydim. Bazen annem babam üzülünce ben daha kötü oluyorum vs gb şeyler yazmış. Allahım ne zorluklarda yaşayan insanlar var yaaa. Çok şükür halimize.

sağol canım.. arya yine iyi uyumuş.
inş bugün de çok yormaz anneanneyi..

ne güzel bi şeye vesile olmuşsun. hayra vesile olan da yapmış gibidir
böyle niceleri vardır elbet, ama yavrum pek duygulu yazmış. 9 çocuklu aile..
Allah kolaylık versin anne babasına. ama gördüğüm; nerede böyle çok çocuklu fakir bi aile var,
onların çocukları çok akıllı ve uslu oluyor. büyüyünce de tahsilli meslek sahibi kişiler oluyorlar
hiç aksini görmedim desem yanlış olmaz yani..
bahtı güzel olsun, inş eğitimini tamamlayıp ayaklarının üstünde durur.

mektuptaki isim kısmını silseydin, belki daha mı iyi olurdu acaba?

Günaydın
aryam mektubu okuyamadim tableti cevirince mektupta dönüyor el yazisida güzelmiş. Böyle şeylere vesile olmak çok güzel. yapandan da allah razı olsun. arada yapmak lazım sadaka bela savar.
bugün kızın öğretmenleri gelecek. dün cikolatali chescake yaptım. umarım güzel olmuştur.

Günaydın güzel anneler nasılsınız cumadan beri yazamadım geçmişi bitireyim dedim fakat çok uzamış sıra sıra okurum insallah,
Hasta olan bebelere çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin ,
biz de iki kuzuyu kontrole götürdük Cumartesi, ikisinin de kulaklarında geçirilen üst solunum yolu enfeksiyonlarına ya da geniz etine bağlı sıvı birikmesi varmış, ileri seviyelerde işitme kayıplarına neden olabilen bir sorunmuş bu..
kızım zaten az da olsa ağır işitmeye başladı garibim, on günlük ilaç tedavisi neticesinde yaza kadar kulakların kurumasını bekleyecek dr, eğer geçmezse kulağa tüp takma operasyonu geçirecekler ikisi birden, insallah ameliyata gerek kalmadan iyileşirler
Bizden haberler böyle; babamız da pazardan beri yok , dolayısıyla bol koşturmacalı bir hafta oluyor benim için,
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum. Görüşmek üzere kuzucuk uyandı

herkese günaydın

ayy aryam sabah sabah çok duygulandım yaa çocuk kaç yaşında canım :26:
3. Sınıfta 10 yaşında canım.

benim de aklıma geldi silmek ama sonrasında bi sakınca görmedim canım. Doğru söylüyorsun çocuklar daha olgun ve aklı başında oluyor. Rabbim bahtını açık etsin..

sen kendin dön, o zaman okursun belkimm
ay sabah sabah aptal bi espri oldu, ama kendimi tutamıyorum, ahahahhaah

maşallah, sen de cheesecake ci oldun haea
ooh, afiyet bal şeker olsun.

geçmiş olsun yaa, inş bu ilaçla müdahaleye gerek kalmaz.
yeğenim de çok sık hasta oluyor, kulağında sıvı birikmiş. bi türlü iyi olamadı. tüp takmaktan bahsediyorlar.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…