Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sabahın köründe uyanan ayşecik, an itibariyle sızdı :111:

ben de az spor yapayım

ben ilk gebeliğimde çatlağım olmadı dediğimde bana ikincide olur çatlakların dediler.bende de çatlak yok şuan ama kakao badem yağı bebe yağı hepsinden süreceğim ben de, her ihtimale karşı.

Gunaydin...
bakim bitti.sonunda ne bakimiysa.artikin...
pamuk.helvacim cok.gecmis bol.bol.dua edecegim ins.ilacla tedavi olur (
Dun hava cok.guzeldi.ama.babamiz hastaydi cikamadik.evden.nasip.olursa bugun cikar dolasiriz diyodum camdan bi baktim ki.dun havadan eser yok cok fazla yagmur var aman yagsin da rahatlasin heryer ins...

dünkü güzelim havayı görünce bende yağmuru görünce şaşırdım. yagsin keşke kuraklık olmasın da

çok çok geçmiş olsun. baba gelene kadar allah sana iki kat güç kuvvet versin.

sen kendin dön, o zaman okursun belkimm
ay sabah sabah aptal bi espri oldu, ama kendimi tutamıyorum, ahahahhaah

maşallah, sen de cheesecake ci oldun haea
ooh, afiyet bal şeker olsun.

valla bende yaptim bi cesaret malum herkesin damak tadına uygun n olmuyor. neyseki beğenildi.

Ya.kizlar su.bildirimlerin gelmesini.engelleyecek.bi yontem var mi telden kurcaladim ama bulamadim belki bilgisayardan vardir..

Selam kızlar; bu 4.gün kerem hala keyifsiz artık doktora götüreceğim.
ikimizde de hırıltılı bir öksürük var; baş ağrısı ve halsizlik.. acaba benden de kadın doğumcum anlar mı yoksa göğüs hastalıklarına mı gitsem? İltihap varsa sıkıntı..

Günaydın. Şükür kavuşturana ya, ne bakımmış!
Bence kadın doğumcu pek anlamaz. Yönlendirir zaten. Geçmiş olsun.

Büyük geçmişler olsun canım

Çok güzel birşeye vesile olmuşsun canım.

Olmuşturrr dicektim zaten olmuş :)

Canım Allah kolaylık versin kuzularla.. İnşallah tüp takmaya gerek kalmadan atlatırsınız...

Bence göğüs hastalıklarına git canım. Çok geçmiş olsun...

Kkdaki bakım bana kafayı yedirtti! Dün Efe çok kötüydü. Çok ağlayan bi çocuk değildir. Canı cidden yanarsa gözyaşı döker. Dün akşam 6:30dan uyuyana kadar (11:30) sürekli ağladı!! 10-15 dk bişi ile oyalandı yine ağladı. Sonra ateşi çıktı. Calpol verdim zor bela. Gece de gram uyumadı. Sürekli inleme ağlama ve emmek isteme modundaydı.. Dişlerini sıkıp duruyo. Sanırım ikinci azılar geliyo. Çok yorgunummmmm ((

Herkese günaydın.

göğüs hastalıklarına git kadın doğuma gitsen oraya yonlendirecek. çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsn cnm ikinizede bencede goguse git kadin dogumcu zaten yonlendirir ins kotuye gitmeden toparlarsiniz...

(( bu ikinci azilardan iyice korkmaya basladim bi arkim cocugu serum yedi haatanede kaldi ama onda baya sikayetler vardi ishal istifra istahsizlik zaten emmeden de.kesmis.ayni.ana.denk gelmis.cocuk baya kotuydu ins bir an once rahatlar kuzucuk dis zmanlari geceler.cok zor oluyo bizde.memede.yok.nasil.avutucam bilmiyorum

Şu dişlerim hepsi bir çıksaydı. Bizde de köpek dişleri gelecek sanırım. Gece boyunca emziği vermemek için direndi.

gunaydin canlar.
Bu nasil bakim ya, bir gun surdu

Suan annemdeyiz, sofraya cagriliyorum.
Gecmise pek bakamadim.
Pembisim, gecmis olsun.
Bu ates cok fena bi illet.
Suan da var mi?

Biberon vs bulucan bacım bişiler. Diş ve damak kaşıyıcıyım resmen....

Saatler ileri.alindi da bnim haberjm mi.yok sitenin.saati ilerde gibi ?

Sitede bu sorun aylardır var...

Şu dişlerim hepsi bir çıksaydı. Bizde de köpek dişleri gelecek sanırım. Gece boyunca emziği vermemek için direndi.

Bırak kalsın kuzuda emzik ya valla zaten dert anlatamıyolar, başlarına ne niye geldi bilmiyolar; bi de sevdiklerini ellerinden almayalım :)

Bakımla benim kullanıcı adım değişmiş. Mesaj attım bakalım.

Ben de farkettim...

gunaydin canlar.
Bu nasil bakim ya, bir gun surdu

Suan annemdeyiz, sofraya cagriliyorum.
Gecmise pek bakamadim.
Pembisim, gecmis olsun.
Bu ates cok fena bi illet.
Suan da var mi?

Sabahtan vardı yine. Teyzemiz geldi ve elini yüzünü bi güzel yıkadı (bana hiçbişi yaptırmıyo; sadece yapışıyo kucakta taşı ve emzir diye). Şuanda iyi çok şükür.

Bugün sabah isteme çikolatasını yaptırmaya gidecektim bi arkadaşımla. Sonra da kahvaltı yapacaktık. Kahvaltı sonrasında eve gelip, bohçaları hazırlayıp, valize koyup, valizi kurdele ile güzelce bağlayacaktık. Tabi makyaj kutusunu da aynı şekilde süsleyecektik tülle vs. (Kendisi resim öğrt olduğu için çok yeteneklidir de). Ama sabahtan iptal ettim dünkü geceden sonra. İnşallah ben becerebilirim bu işleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…