- 8 Ağustos 2011
- 11.760
- 9.138
- 448
bende hiç çatlak olmadı. ama ben hamileliğimin ilk ayında başladım yağlanmaya. bacaklarım karnım belim hatta kollarımı hep yağladım. bebe yağı, badem yağı, bide yurt dışından bir krem gelmişti son birkaç ayda onu kullandım birşey olmadı. inşallah sendede olmaz bol bol yağlan bence.
herkezin kendine kötü. sonuçta kötülerr.[/QUOT
bebe yağını da alayım o zaman.yurtdışından gelen kreminadını sorabilir miyim canım.çok sağol...
ben ilk gebeliğimde çatlağım olmadı dediğimde bana ikincide olur çatlakların dediler.bende de çatlak yok şuan ama kakao badem yağı bebe yağı hepsinden süreceğim ben de, her ihtimale karşı.ikincide daha çok çatlak mı oluyor?? aman Allahım ben de daha az olur diye düşündüm! nasılsa esnemeye alışmıştır karnım diye fazla krem sürmedim
ilkinde daha fazla sürmüştüm. body shop cocoa butter kullanıyorum ben, o da kakao yağı içeren bir nemlendirici.
4.aydan sonra başlanıyor zaten şimdi başlayabilirsin zaten karnım kaşınmaya başladı genişlemekten; artık mecbur süreceğim
Gunaydin...
bakim bitti.sonunda ne bakimiysa.artikin...
pamuk.helvacim cok.gecmis bol.bol.dua edecegim ins.ilacla tedavi olur(
Dun hava cok.guzeldi.ama.babamiz hastaydi cikamadik.evden.nasip.olursa bugun cikar dolasiriz diyodum camdan bi baktim ki.dun havadan eser yok cok fazla yagmur var aman yagsin da rahatlasin heryer ins...
Günaydın güzel anneler nasılsınız cumadan beri yazamadım geçmişi bitireyim dedim fakat çok uzamış sıra sıra okurum insallah,
Hasta olan bebelere çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin ,
biz de iki kuzuyu kontrole götürdük Cumartesi, ikisinin de kulaklarında geçirilen üst solunum yolu enfeksiyonlarına ya da geniz etine bağlı sıvı birikmesi varmış, ileri seviyelerde işitme kayıplarına neden olabilen bir sorunmuş bu..
kızım zaten az da olsa ağır işitmeye başladı garibim, on günlük ilaç tedavisi neticesinde yaza kadar kulakların kurumasını bekleyecek dr, eğer geçmezse kulağa tüp takma operasyonu geçirecekler ikisi birden, insallah ameliyata gerek kalmadan iyileşirler
Bizden haberler böyle; babamız da pazardan beri yok , dolayısıyla bol koşturmacalı bir hafta oluyor benim için,
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum. Görüşmek üzerekuzucuk uyandı
sen kendin dön, o zaman okursun belkimm
ay sabah sabah aptal bi espri oldu, ama kendimi tutamıyorum, ahahahhaah
maşallah, sen de cheesecake ci oldun haea
ooh, afiyet bal şeker olsun.
Günaydın. Şükür kavuşturana ya, ne bakımmış!Selam kızlar; bu 4.gün kerem hala keyifsiz artık doktora götüreceğim.
ikimizde de hırıltılı bir öksürük var; baş ağrısı ve halsizlik.. acaba benden de kadın doğumcum anlar mı yoksa göğüs hastalıklarına mı gitsem? İltihap varsa sıkıntı..
günaydın canlar..
artık hava ne kadar erken aydınlanıyor. bu sabah 6 sularında uyandık..
ayşecik mesaiye hızlı bi giriş yaptı. az önce sebepsiz yere düşüp yüzünü bazanın köşesine vurdu.
az daha yukarı çarpsa, gözüne geliyordu. jel falan sürdüm. ama anında morardı, teni de zedelenmiş.
Allah korudu.. hastalara şifa diliyorum, inş güzel bi gün olur..
Günaydın demeyi unutmuşum. Herkese günaydınnn....
burda da hava çok güzel içim açıldı, bi mutluluk, bi mutluluk
Bu arada sınıfımda bir öğrencim vardı maddi durumu kötü olan. Efendi, çalışkan çok ta sevdiğim olgun bir öğrenci. İnternette kardeşini seç diye bir site var, oraya kaydetmiştik. Durumu iyi olmayan öğrencileri kaydedip oradan yardım etmek isteyenler yardım gönderiyorlar. Kuzuma yardım geldi geçen. Utana sıkıla aldı yazık. Konumuz bu ara mektup yazmaktı, bende yardımı gönderen kişiye yazarsa güzel bir jest olacağını söyledim. Ona mektup yazmış, bu sabah verdi bana ama çok duygulandımArkadaşlarımdan boya isterken utanıyordum, giysileri çok sevdim bugün onları giydim. Bazen annem babam üzülünce ben daha kötü oluyorum vs gb şeyler yazmış. Allahım ne zorluklarda yaşayan insanlar var yaaa. Çok şükür halimize.
Günaydın
aryam mektubu okuyamadim tableti cevirince mektupta dönüyorel yazisida güzelmiş. Böyle şeylere vesile olmak çok güzel. yapandan da allah razı olsun. arada yapmak lazım sadaka bela savar.
bugün kızın öğretmenleri gelecek. dün cikolatali chescake yaptım. umarım güzel olmuştur.
Günaydın güzel anneler nasılsınız cumadan beri yazamadım geçmişi bitireyim dedim fakat çok uzamış sıra sıra okurum insallah,
Hasta olan bebelere çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin ,
biz de iki kuzuyu kontrole götürdük Cumartesi, ikisinin de kulaklarında geçirilen üst solunum yolu enfeksiyonlarına ya da geniz etine bağlı sıvı birikmesi varmış, ileri seviyelerde işitme kayıplarına neden olabilen bir sorunmuş bu..
kızım zaten az da olsa ağır işitmeye başladı garibim, on günlük ilaç tedavisi neticesinde yaza kadar kulakların kurumasını bekleyecek dr, eğer geçmezse kulağa tüp takma operasyonu geçirecekler ikisi birden, insallah ameliyata gerek kalmadan iyileşirler
Bizden haberler böyle; babamız da pazardan beri yok , dolayısıyla bol koşturmacalı bir hafta oluyor benim için,
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum. Görüşmek üzerekuzucuk uyandı
Selam kızlar; bu 4.gün kerem hala keyifsiz artık doktora götüreceğim.
ikimizde de hırıltılı bir öksürük var; baş ağrısı ve halsizlik.. acaba benden de kadın doğumcum anlar mı yoksa göğüs hastalıklarına mı gitsem? İltihap varsa sıkıntı..
Selam kızlar; bu 4.gün kerem hala keyifsiz artık doktora götüreceğim.
Cok gecmis olsn cnm ikinizede bencede goguse git kadin dogumcu zaten yonlendirir ins kotuye gitmeden toparlarsiniz...Selam kızlar; bu 4.gün kerem hala keyifsiz artık doktora götüreceğim.
Kkdaki bakım bana kafayı yedirtti! Dün Efe çok kötüydü. Çok ağlayan bi çocuk değildir. Canı cidden yanarsa gözyaşı döker. Dün akşam 6:30dan uyuyana kadar (11:30) sürekli ağladı!! 10-15 dk bişi ile oyalandı yine ağladı. Sonra ateşi çıktı. Calpol verdim zor bela. Gece de gram uyumadı. Sürekli inleme ağlama ve emmek isteme modundaydı.. Dişlerini sıkıp duruyo. Sanırım ikinci azılar geliyo. Çok yorgunummmmm((
Herkese günaydın.
Şu dişlerim hepsi bir çıksaydı. Bizde de köpek dişleri gelecek sanırım. Gece boyunca emziği vermemek için direndi.Kkdaki bakım bana kafayı yedirtti! Dün Efe çok kötüydü. Çok ağlayan bi çocuk değildir. Canı cidden yanarsa gözyaşı döker. Dün akşam 6:30dan uyuyana kadar (11:30) sürekli ağladı!! 10-15 dk bişi ile oyalandı yine ağladı. Sonra ateşi çıktı. Calpol verdim zor bela. Gece de gram uyumadı. Sürekli inleme ağlama ve emmek isteme modundaydı.. Dişlerini sıkıp duruyo. Sanırım ikinci azılar geliyo. Çok yorgunummmmm((
Herkese günaydın.
Cok gecmis olsn cnm ikinizede bencede goguse git kadin dogumcu zaten yonlendirir ins kotuye gitmeden toparlarsiniz...
(( bu ikinci azilardan iyice korkmaya basladim bi arkim cocugu serum yedi haatanede kaldi ama onda baya sikayetler vardi ishal istifra istahsizlik zaten emmeden de.kesmis.ayni.ana.denk gelmis.cocuk baya kotuydu ins bir an once rahatlar kuzucuk dis zmanlari geceler.cok zor oluyo bizde.memede.yok.nasil.avutucam bilmiyorum
Saatler ileri.alindi da bnim haberjm mi.yok sitenin.saati ilerde gibi ?
Şu dişlerim hepsi bir çıksaydı. Bizde de köpek dişleri gelecek sanırım. Gece boyunca emziği vermemek için direndi.
Bakımla benim kullanıcı adım değişmiş. Mesaj attım bakalım.
gunaydin canlar.
Bu nasil bakim ya, bir gun surdu
Suan annemdeyiz, sofraya cagriliyorum.
Gecmise pek bakamadim.
Pembisim, gecmis olsun.
Bu ates cok fena bi illet.
Suan da var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?