Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evet aryam ben geldim nasılsın kızın nasıl?sanırım doktora götürmüşün Allah haırlı şifalar versin yavruna..

evet aryam ben geldim nasılsın kızın nasıl?sanırım doktora götürmüşün Allah haırlı şifalar versin yavruna..
Sağol canım hoşgeldin... Biz iyiyiz şükürler olsun. Sen nasılsın? Geldi mi eşin şehir dışından?

Herkese selamlar.
iyisinizdir inşallah. mutlu ve bol güneşli güzel bir gün diliyorum herkeze.

esim geldi, evde 4 cesit yemek var. Balik almis adam neyse, hazirla ye topla temizle kalk anca..

Sen enistenin kiymetini bil.
Bak bize :111:
o benim kıymetimi bildiği sürece bende onunkini bilirim canım hatta fazlası bile var.

Ben doğurdumda ne oldu kv ters tepti walla. doğumdan önce daha iyiydik biz. banada hep şey der ben kızarım çok konuşurum ama ben anneyim sen bana gücenme der hep. bastığı yeri inletir valla. offf artık hiçbişeyi duymuyorum hatta o konuşunca hiç dinlemiyorum bile. bıktım çünki uğraşmıyorum.

komik ser evet bende izlemiştim. önemli olan güzel keyifli vakit geçirmek. iyi yapmışsın.

ben çok duygusal olamıyorum. kv yüzünden heralde önceden çok beklentim olurdu şimdi o romantikleştikçe ben çok sıradan davranıyorum. kv yüzünden çok tartışmıştık biz. köreldim galiba artık. mutlu oluyorum ama işte çok sıradan geliyor. çok böyle arradabir romantikliğim tutar okadar. böyle uzak olunca daha iyi galiba o bu sefer bişeyler yapmaya çalışıyor.

Komik kısımları vardır kız; haksızlık etme :)

Nfkkkkkk aklıma ne geldi..????? Sen eskiden bir sürü şarkı paylaşırdın. Noldu?!?!? Çaptan düştün şekerim :)
ABE KAYNANA naptın bize naptın bize oy oy oy bende bir ara bu şarkıya takılmıştım. he hee .

Komik kısımları vardır kız; haksızlık etme :)

Nfkkkkkk aklıma ne geldi..????? Sen eskiden bir sürü şarkı paylaşırdın. Noldu?!?!? Çaptan düştün şekerim :)

hosgeldin busmai. Kerem nasil simdi?
Bizimki bu gece yine ateslendi, nobetteydim yani.
Yolculuk nasil gecti? Dun esimle yaza dogru rizeye trabzona gitmeyi konusuyorduk. Esim uzun yolda aysecikle nasil olur diyo?:44:
Hoşgeldin canım. gezinin güzel geçmesine sevindim. ankara sıcaktı demek. süpermiş valla. oğluşuna dikkat et geçmişler olsun. hava dğişikliği heralde.

busmicim sana hoşgeldin demiştim alıntı yapmamışım diyorumya işyeri olunca hızlı hızlı yazıp çıkmak zorundayım.
NFK naber canım ayşecik nasıl oldu?
Herkezi öpüyorum şimdi çıkıyorum. işime devam etmem lazım.

Geçmiş olsun canım.

çok duygulandım..

Ben bunu her okuduğumda etkileniyorum ama pek gerçekçi gelmiyor valla

Cici gelin :) ne güzel olmuş, ne kadar sevinmiş kadıncağız.. Neyse artık siz daha sık gidince o da daha iyi hisseder

Anneler....

Kızım neyine diyet yapıyosun bi yürü git ya?!????!?!?!

Ah canım ya çok geçmişler olsun kum ve taş düşürme işleri çok kötü; doğumdan beter derler...

ABE KAYNANA naptın bize naptın bize oy oy oy bende bir ara bu şarkıya takılmıştım. he hee .

Oynayasım geldi :))

Selam kızlar. Sabahtan beri giremedim bir türlü. İmam sarığı tatlısı yaptım. Bakalım nasıl olacak?

Sonuçtan haberdar et

Görüntü süper, tadını bilemiyorum. Akşama yazarım.

selamlarr..cok guzell bi hava var disarda bende eve yeni geldim kurstan..oglusum uyumustu biseyler atistirdim..ama doymuyorum galibs bu aralar durum fena..pembisin sozunu dinleyip uyusammi oglus uyurken diye dusunuyorum..yada evi silecem iki secenek var yani..
busmai hosgelmissin..seyahatin iyi gecmsine sevindim donuste kerem ateslenmis ama hava degisimindendir muhtemelen..
nfk aysecik kaninda cikan mikropu atmadiktan sonra ateslenecektir..ayni seyi yugenim yasadi ondan biliyorum canim..ustelik yemek problemi olan bi cocuk oldugu icin iki defa serum verildi..en kisa zamanda atlatir insallah..
ilbilge bu aralar tatlilardan gidiyosun..gecende incirli kurabiye simdi bu..afiyet olsun aksam..
baharcim kiz demedimi doktor size kesin olarak..benim esimde kiz istiyordu tam aksi ama yapacak bisey yok yani:)

Bir süredir pasta işlerinden uzaklaşmıştım. Yeniden başladım. Hava çok güzel. Biraz sonra minik kuşuma parka götüreceğim.

doğruyu söyle reklam parası aliyormusun
aaa, Allah kuru ifitardan saklasın
benimki tamamen amme hizmeti, ahahhahaha

kız ilahi sabah sabah güldürdün beni
onlar hediye gelmişti aynısının kırmızısından da var
uu, süpper yaa. aynı ayakkabıdan iki tane hediye mi geldi?
o arkadaşlarını bana da tanıştır

geçmiş olsun, inş o kadarla kalır. şu ara bütün bebeler hasta :100:

ilk kez bu kadar uzun sürdü diyebilirim, ama bugün çok yükselmedi.

ferace çok kurtarıcı ya, benim de vardı. yarı hamileliğimi onunla geçirdim.
modelini ona göre seçmiştim, istediğin bollukta ayarlıyorsun ön kısmını. 50 liraya almıştım fatih çarşambadan

geçmiş olsun canım yaa. çok ağrılı olduğunu duymuştum :26:
seni sürekli anıyoruz, eşin de gelmiş gözün aydın..

tesettür firmalarına gıcığım ben! yeni sezon diye reklamları çıktı, sayfasına girdim fiyatlar manyak.

valla, sana söyleyeyim. herkes hayatında, evliliğinde bi şeyden çekiyor bacım.
elbetteki tercihimiz eşten ve çocuktan çekmemektir. geri kalan herşeye katlanılır. n'apıcan? atsan atılmaaz, satsan satılmaaaz.. :100:

[video=youtube;XtBGsheddZA]http://www.youtube.com/watch?v=XtBGsheddZA[/video]
sağol bacım, hamdolsun bugün ateşi çok yükselmedi.
ama mızmızlık had safhada kolay gelsin canım, arada yaz, az da olsa yaz,

Selam kızlar. Sabahtan beri giremedim bir türlü. İmam sarığı tatlısı yaptım. Bakalım nasıl olacak?
güzel olmuştuuur! bir kere yedim, süpperdi.
Busmai, hoş geldin bebişim.gezdin, gezdin, geldin.pirimizsin, yolundan gidemesek de.
duy da inanma :111:
evlilik ömrü uzatıyormuş yalan mı doğru valla

Eki Görüntüle 1028003

Yalnızlık sıkıcı. Üç yıl evde tek kaldım, sıkıntıdan patlıyordum. Evlilik güzel bence.tabi yemek derdi olmasa.
bence deee
sağol canım, bugün ilk kez adam akıllı yemek yedi. sanırım iyileşiyor.
sen de kaşınma, yat uyu derim

Bir süredir pasta işlerinden uzaklaşmıştım. Yeniden başladım. Hava çok güzel. Biraz sonra minik kuşuma parka götüreceğim.

hadi bakalımm.. burada da harika bi hava var.
ayşeciği çıkardım, az koşturdu. eve sokarken çok zorlanıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…