her gününüz böyle tatlı yorgunluklarla geçsin. ne iyi olmuş. tekrar mutlu yaşlar olsun.busmai Sağol canım teşekkür ederim. inan bende duygulandim. süpriz yaptik ya çok şaşırdı. ne yapacağını bilemedi o anını hiç unutmayacağım. Bütün yorgunluklara değdi.
sizinde ankara geziniz güzel geçmiş hastalık dışında. çok geçmiş olsun. hasta olcaklarsa evin içinde bile oluyorlar. oda nazar boncuğu olsun
busmai Sağol canım teşekkür ederim. inan bende duygulandim. süpriz yaptik ya çok şaşırdı. ne yapacağını bilemedi o anını hiç unutmayacağım. Bütün yorgunluklara değdi.
sizinde ankara geziniz güzel geçmiş hastalık dışında. çok geçmiş olsun. hasta olcaklarsa evin içinde bile oluyorlar. oda nazar boncuğu olsun
kızlar, cuma günü bime ahşap bloklar geliyor.
ayşeciğe almıştım uzun zaman önce, en sevdiği oyuncaklarından biri.
ilginç ve güzel kuleleler yapıyor. kol ve parmak kasları için de çok faydalı, ben etkisini görüyorum.
yapı oyuncaklarına merakını farkettikten sonra da jenga tarzı bi ahşap blok seti daha aldım hatta.
bu blokları ben 20 liraya almıştım. bimde 15.90. ilgilenenlere duyrulur Aaa çok iyiymiş. ben geçen oğluma davul aldım ramazan davulcusu gibi boynuna astı milletin kafasını şişiriyor. en çokda kv nin. heee içimden gülüyorum.iyi yapmışım dimi kız.
http://haberfirsat.blogspot.com.tr/2014/03/bim-21-mart-2014-aktuel-urunler-1.html
Evet yaa ilaçlar fayda etmiyor gibi geliyor banada. iyileşsin artık.günaydın canım.
en son hasta olduğunda 1 gün sabah akşam antibiyotik vermiştim ve bir daha ateşlenmemişti.
bugün 2. gün hala ateşleniyor, bilemiyorum. acaba antibiyotik etki etmiyor mu? :44:
afiyet olsun, oh ne güzel yaptınız. torun başkaaa siz başkaaa..
Bu ayakkabılara bayıldımm. çok güzeller.yaaa şu ayakkabılar çok hoşuma gitti yani büyük numarası olsa kendime alacağım o derece
ama melisayada olmuyor 24 numaradan başlıyormuş
Eki Görüntüle 1027706
merhabagünaydın.
nasılsınız? geçmişi fazla okuyamadım,
birazdan oğlumla dışarı çıkıcaz ,dönüşte okurum
son sayfalara bakabildim.busmai ve nfk geçmiş olsun canlarım.,
dikkat ettimizmi,birimizn çocuğu iyileşiyor,diğerimiznki hasta oluyor,sırayla gidiyoruz.
hafta sonu annemlere gideceimiz yazmıştım,kardeşimle gelinimizde geldiler.annem bir orduyu doyuracak
kadar yemek hazırlamış.herkesin sevdiği ne varsa yapmış,anacığım.çocuklarım gelince hiç yorulmadan
keyifle yapıyorum diyor,sağolsun. bu gün itibarı ile sıkı bir diyete başladım.bu sefer azimliyim.başarılı olursam sonucu yazarım.
Canımm sizdemi. geçmiş olsun dikkatli ol canım.Merabalarrrr....
bizim de murnumuz akmaya başladı, bizde şifayı kaptık sanırsam
Nfk sağol valla sen olmasan çarşıdan pazardan haberimiz olmayacak. En azından benim öyle..
Ateşiniz niye bu kadar sürdü yahu? Hep böyle mi oluyor yoksa bu kez inmedi mi?
Evet tatlım ya hatırlayamadım yada sonradan geldin. başsağlığı dilemişsin saol canım. tanışırız görüşürüz artık. iyi dileklerin için teşekkür ederim. inşallah.Günaydın kızlar nasılsınız.naf canıım kusura bakmayın valla son iki hafta hem iş hem bedenen baya hırpalandım.kum döküyorum çok fena ağrısı var. Eşim il dişına çıktı annemelere gittim onlar da il dışına çıkmak durumunda kaldılar.hem hasta hem de çok yoğundum bi de üstüne oğlum yaramazım daoluncakısmet bugüne kaldı.......
Geçmişi okudum da baya hareketlenmiş burası:)
nfk ayşeciğe geçmiş olsun canım. Ben uzun yolculuğa geçen sene çıktım gerçekten busmainin dediği gibi sona doğru mızıldanmaya başlıyorlar canım.inşallah halledersiniz.
Ecrin canım oğlun oluyormuş gözün aydın canım.çok duygulanıyorum sizin haberlerinizde.ikincide de aynı duyguları sen de yaşadın mı ben ço kmjutlu oldum.gerçi eşimin psikolojik baskısı nedeniyle bu hafta tekrardan baktıracam cinsiyete ki o erkek ben de deli gibi kız istiyorum hayırlısıyla....
Born hoşşgeldin canım. Oğlunu sütten kesmen hayırlı olsun.gebelikte de ilk trimestrın de bitmiş. Bu da güzel bi gelişme. O psikolog arkadaşın da yanlış ve zamansız konuşmuş.geçmiş olsun.tepkinde de haklısın canım.ama anne olmamak ile olmaka rasında çok var.o da ezbere konuşmuş.benim evimde tv olmamasına rağmen annemlere gidince tv ye yapışıyor çocuk herşeyden önce çok ilgi çekici şeyler tv telefon falan. Gerçekten de diğer arkadaşların da dediği gibi annelik iç güdü meselesidir.bunu da herkes beceremz.bu topikteki annelerin maşallahı var hem.sen üzme ama kendini.bebişin cinsiyetinin ne olmasını istiyorsun canım?bu arada kapına da yazı asman da bence de faydalı olur ben de kullanıyorum tabi benim aile apartmanı değil senin daha zor ama sen gebesin kendini düşün önce...
Busmai yolculuğu hayırlısıyla tamamlamışsın canım çok şükür. Gebelik ben de bulamıyorum ya çok da kızıyorum tesettür markalarına karnım daha hiç yok gerçi benim ama öbür aya hazırlık için çıktım sadece lcw da uzun bi gömlek aldım o kadar
Pembiş ya maşallah sana... Saçlarını da değiştirmişin güle güle kullan.bana hem enerji hem de yön veriyorsun söyliyeyyim yani.hamaratlığım tutuyor sayenizde:)
elifnaz kızının doğum günü kutlu olsun allah nice güzel bereketli ömürler versin yavruna sana ailene.tadınız bozulmasın inşallah.
Ilbilgehatun canım nasılsın yavrusun nasıl.ya ben senin eski linkini çok merak ediyorum.bana da söylesene kesin hatırlarım ben:))
nkolikhoşgeldin.sen beni bilmezsin ama ben seni hatırlıyorum.başın sağolsun kp vefat etmiş.yeni yaşamın hayır getirsin sana ve yavruna..
Pamukhelvacım sen nasılsın bitanem yavruların nasıl.sanırım eşin erken gelmişti.allah hep beraber olmayı nasip etsin bize eşlerimize. çocuğu doktora götürdün mü kulağı için?ver mı bi gelişme...
çarşamba günü onun doğum günü. plan yapıyordu o gün okula gitmeyeyim diye. günü supriz oldu. sadece tabaklari, balonlari biliyordu. gerisi supriz.
ilk hamileliğimdeki giyim tarzım değişti şimdi:)günaydınnn hayırlı sabahlar
busmai hoşgeldiniz canım
güzel geçmiş tatiliniz çok sevindim kerem biraz hasta olmuş sanırım inşallah çabuk atlatır geçmiş olsun
ilk hamileliğinden kalan eşyaların yokmu :44:
born kızlarda söylemiş bizimde kapıda var kızımız uyuyor diye kapılara asılan nottan genelde hafta sonları ben evdeyken ve rahatsız edilmek istemediğimiz zamanlarda asıyoruz
nfk ayşeciğin ateşi çıkmış gene antibiyotik 5 günden sonra etki ediyor galiba:44:
bizde dün akşam balık yedik
dün akşam yemeğimizi yedik sonra melisayı güzelce giydirdim kayınvalideme gittim melisayı görünce çok sevindi (halbuki gündüz benden daha çok görüyor) neyse oturduk baktım biz oturdukça açılıyor yüzü demekki azıcık ihmal etmişiz :26:
tabi ilk anlarda soramadım bir problem mi var diye baktım ben konu açtıkça açıldı sonrasında da mutluydu birşey söylemedim artık biraz daha sık çıkarız yanına
yok canım dış kıyafet yok. ancak bol model bulabilirsen o da çok zor. ben bir tane aldım karnı bol, hergün onu giyiyorum. şöyşe ki; önceki hamileliğimde etek ceket giyiyordum. şimdi pantolon üstüne pardesüden biraz kısa boyda giyiyorum. pantolona alışınca da insanın hiç etek giyesi gelmiyor hele keremle dolaşırken etekle çok zor. yani dış giyim çok sıkıntı.Biz de yarım saat senin yazdıklarını okuyacak sandım bi an
Hoş geldin canımcım. Güzel vakit geçirmenize de sevindim... Keremciğim de bi an önce toparlasın inşallah.
Dış giyim derken tesettür markalarının yok mu hamile kıyafetleri??? Ben hep lcwden aldım giydim ama oranın daha uzun modelleri var mı bilmiyorum :/ başka zaman giymicem diyerek almamazlık yapma bence. Olmadı bi fakire verir sevindirirsinilk hamileleğindeki kıyafetlerin olmuyo mu???
Ya cidden acaba antibiyotik mi işe yaramıyo?? Niye ateşlenip duruyo kuzucum?? Gerçi vücudun savaştığını gösteriyor yani iyi birşey ama insan huzursuzlanıyo işte...
canım Allah şifa versin ama sen iyiysen o da iyi. ben şu anda baş ağrısından ölüyorum bir de keremin mızıltısı çok yorucugünaydın canım.
en son hasta olduğunda 1 gün sabah akşam antibiyotik vermiştim ve bir daha ateşlenmemişti.
bugün 2. gün hala ateşleniyor, bilemiyorum. acaba antibiyotik etki etmiyor mu? :44:
afiyet olsun, oh ne güzel yaptınız. torun başkaaa siz başkaaa..
ohoo benim başından beri karnım var 2 ay önden gidiyor maşallahGünaydın kızlar nasılsınız.naf canıım kusura bakmayın valla son iki hafta hem iş hem bedenen baya hırpalandım.kum döküyorum çok fena ağrısı var. Eşim il dişına çıktı annemelere gittim onlar da il dışına çıkmak durumunda kaldılar.hem hasta hem de çok yoğundum bi de üstüne oğlum yaramazım daoluncakısmet bugüne kaldı.......
Geçmişi okudum da baya hareketlenmiş burası:)
nfk ayşeciğe geçmiş olsun canım. Ben uzun yolculuğa geçen sene çıktım gerçekten busmainin dediği gibi sona doğru mızıldanmaya başlıyorlar canım.inşallah halledersiniz.
Ecrin canım oğlun oluyormuş gözün aydın canım.çok duygulanıyorum sizin haberlerinizde.ikincide de aynı duyguları sen de yaşadın mı ben ço kmjutlu oldum.gerçi eşimin psikolojik baskısı nedeniyle bu hafta tekrardan baktıracam cinsiyete ki o erkek ben de deli gibi kız istiyorum hayırlısıyla....
Born hoşşgeldin canım. Oğlunu sütten kesmen hayırlı olsun.gebelikte de ilk trimestrın de bitmiş. Bu da güzel bi gelişme. O psikolog arkadaşın da yanlış ve zamansız konuşmuş.geçmiş olsun.tepkinde de haklısın canım.ama anne olmamak ile olmaka rasında çok var.o da ezbere konuşmuş.benim evimde tv olmamasına rağmen annemlere gidince tv ye yapışıyor çocuk herşeyden önce çok ilgi çekici şeyler tv telefon falan. Gerçekten de diğer arkadaşların da dediği gibi annelik iç güdü meselesidir.bunu da herkes beceremz.bu topikteki annelerin maşallahı var hem.sen üzme ama kendini.bebişin cinsiyetinin ne olmasını istiyorsun canım?bu arada kapına da yazı asman da bence de faydalı olur ben de kullanıyorum tabi benim aile apartmanı değil senin daha zor ama sen gebesin kendini düşün önce...
Busmai yolculuğu hayırlısıyla tamamlamışsın canım çok şükür. Gebelik ben de bulamıyorum ya çok da kızıyorum tesettür markalarına karnım daha hiç yok gerçi benim ama öbür aya hazırlık için çıktım sadece lcw da uzun bi gömlek aldım o kadar
Pembiş ya maşallah sana... Saçlarını da değiştirmişin güle güle kullan.bana hem enerji hem de yön veriyorsun söyliyeyyim yani.hamaratlığım tutuyor sayenizde:)
elifnaz kızının doğum günü kutlu olsun allah nice güzel bereketli ömürler versin yavruna sana ailene.tadınız bozulmasın inşallah.
Ilbilgehatun canım nasılsın yavrusun nasıl.ya ben senin eski linkini çok merak ediyorum.bana da söylesene kesin hatırlarım ben:))
nkolikhoşgeldin.sen beni bilmezsin ama ben seni hatırlıyorum.başın sağolsun kp vefat etmiş.yeni yaşamın hayır getirsin sana ve yavruna..
Pamukhelvacım sen nasılsın bitanem yavruların nasıl.sanırım eşin erken gelmişti.allah hep beraber olmayı nasip etsin bize eşlerimize. çocuğu doktora götürdün mü kulağı için?ver mı bi gelişme...
ablamız da yok kiBusmaicim ohh sefan olsun cok iyi yapmissin iyice desarj olmussundur insana ne kdr iyi geliyo es dostla.gorusmek...
Dis giyimde bende sknti yasiyorum yasire.hamileyken bi ferace.almistim ama onu su an.pek sevmiyorum nisan mayis gibi bi ferace daha almayi planliyorum ozellikle tum yazi baya tombalak geciricem o yuzden soyle robali.bi ferace isimi gorecektir ic giyim zaten hersey yasirden duruyo ablama goturmustum hamile oldugumu ogrenince geri getirdim.olan ona oldu :)))
sağol kuzum ayrıcagünaydın.
nasılsınız? geçmişi fazla okuyamadım,
birazdan oğlumla dışarı çıkıcaz ,dönüşte okurum
son sayfalara bakabildim.busmai ve nfk geçmiş olsun canlarım.,
dikkat ettimizmi,birimizn çocuğu iyileşiyor,diğerimiznki hasta oluyor,sırayla gidiyoruz.
hafta sonu annemlere gideceimiz yazmıştım,kardeşimle gelinimizde geldiler.annem bir orduyu doyuracak
kadar yemek hazırlamış.herkesin sevdiği ne varsa yapmış,anacığım.çocuklarım gelince hiç yorulmadan
keyifle yapıyorum diyor,sağolsun. bu gün itibarı ile sıkı bir diyete başladım.bu sefer azimliyim.başarılı olursam sonucu yazarım.
ay yok kız yaa eşiml en son kerem 10 aylıkken gezmiştik baksana 1 yıl olmuşBusmai, hoş geldin bebişim.gezdin, gezdin, geldin.pirimizsin, yolundan gidemesek de.
sağolasınnnbusmicim sana hoşgeldin demiştim alıntı yapmamışım diyorumya işyeri olunca hızlı hızlı yazıp çıkmak zorundayım.
NFK naber canım ayşecik nasıl oldu?
Herkezi öpüyorum şimdi çıkıyorum. işime devam etmem lazım.
ben de anneyim sen de bana gücenme, deo benim kıymetimi bildiği sürece bende onunkini bilirim canım hatta fazlası bile var.
Ben doğurdumda ne oldu kv ters tepti walla. doğumdan önce daha iyiydik biz. banada hep şey der ben kızarım çok konuşurum ama ben anneyim sen bana gücenme der hep. bastığı yeri inletir valla. offf artık hiçbişeyi duymuyorum hatta o konuşunca hiç dinlemiyorum bile. bıktım çünki uğraşmıyorum.
evet canım hava değişiminden ben de hastayım..selamlarr..cok guzell bi hava var disarda bende eve yeni geldim kurstan..oglusum uyumustu biseyler atistirdim..ama doymuyorum galibs bu aralar durum fena..pembisin sozunu dinleyip uyusammi oglus uyurken diye dusunuyorum..yada evi silecem iki secenek var yani..
busmai hosgelmissin..seyahatin iyi gecmsine sevindim donuste kerem ateslenmis ama hava degisimindendir muhtemelen..
nfk aysecik kaninda cikan mikropu atmadiktan sonra ateslenecektir..ayni seyi yugenim yasadi ondan biliyorum canim..ustelik yemek problemi olan bi cocuk oldugu icin iki defa serum verildi..en kisa zamanda atlatir insallah..
ilbilge bu aralar tatlilardan gidiyosun..gecende incirli kurabiye simdi bu..afiyet olsun aksam..
baharcim kiz demedimi doktor size kesin olarak..benim esimde kiz istiyordu tam aksi ama yapacak bisey yok yani:)
tabi canım hikaye kurgudur ama olması imkansız da değil:)Ben bunu her okuduğumda etkileniyorum ama pek gerçekçi gelmiyor valla
Cici gelin :) ne güzel olmuş, ne kadar sevinmiş kadıncağız.. Neyse artık siz daha sık gidince o da daha iyi hisseder
Anneler....
Kızım neyine diyet yapıyosun bi yürü git ya?!????!?!?!
Ah canım ya çok geçmişler olsunkum ve taş düşürme işleri çok kötü; doğumdan beter derler...
Oynayasım geldi :))
Sonuçtan haberdar et
Aaa çok iyiymiş. ben geçen oğluma davul aldım ramazan davulcusu gibi boynuna astı milletin kafasını şişiriyor. en çokda kv nin. heee içimden gülüyorum.iyi yapmışım dimi kız.
Amaaa bu yazıyııı herkezin görmesini istiyorum.
evet canım banakız demişti ama eşim halen erkek o diyor ben bile acaba demeye başladım.bu hafta nefrolojiye gitmem lazım gitmişken kadın doğumcuma da görünecem sırf cinsiyet için:))umarım değişmezbaharcim ben kiz istiyorum saglikla sihhatle hep dua diyorum ama bi kizim olmasini cok isterim hayirlisi allah'tan...
Ama benim.kafam karisti sizden birinin erkek birinin kiz degilmiydi ecrinle seni diyorum yani ee simdik.kafam karisti benim
O tatlıyı gördüm süper görünüyor. denemeye cesaret edemedim. sonucu merakla bekliyorum.Görüntü süper, tadını bilemiyorum. Akşama yazarım.
uzatmıyordurda eşimsizde hayat olmazdı diye düşünüyorum. bugün işyerime ziyarete geldi. aman çok mutlu oldum çok havalı olmuş. kızlar böööyle ağzını açıp bakınca havalara girdim.
bencede dinlen.selamlarr..cok guzell bi hava var disarda bende eve yeni geldim kurstan..oglusum uyumustu biseyler atistirdim..ama doymuyorum galibs bu aralar durum fena..pembisin sozunu dinleyip uyusammi oglus uyurken diye dusunuyorum..yada evi silecem iki secenek var yani..
busmai hosgelmissin..seyahatin iyi gecmsine sevindim donuste kerem ateslenmis ama hava degisimindendir muhtemelen..
nfk aysecik kaninda cikan mikropu atmadiktan sonra ateslenecektir..ayni seyi yugenim yasadi ondan biliyorum canim..ustelik yemek problemi olan bi cocuk oldugu icin iki defa serum verildi..en kisa zamanda atlatir insallah..
ilbilge bu aralar tatlilardan gidiyosun..gecende incirli kurabiye simdi bu..afiyet olsun aksam..
baharcim kiz demedimi doktor size kesin olarak..benim esimde kiz istiyordu tam aksi ama yapacak bisey yok yani:)
harikaa. batuşumda hiç eve girmek istemiyor.hadi bakalımm.. burada da harika bi hava var.
ayşeciği çıkardım, az koşturdu. eve sokarken çok zorlanıyorum ama
sağlıklı olsunda. inşallah gönlündeki de olur canım.evet canım banakız demişti ama eşim halen erkek o diyor ben bile acaba demeye başladım.bu hafta nefrolojiye gitmem lazım gitmişken kadın doğumcuma da görünecem sırf cinsiyet için:))umarım değişmez
Çıktık ama fazla duramadık. Çok fena esiyor.hadi bakalımm.. burada da harika bi hava var.
ayşeciği çıkardım, az koşturdu. eve sokarken çok zorlanıyorum ama
Akşama sonucu yazarım. Çok zor değil. Tabi ben yarım ölçü yaptım. Beş tane çıktı. Çok kişiye yapsan oyalayıcı olabilir.O tatlıyı gördüm süper görünüyor. denemeye cesaret edemedim. sonucu merakla bekliyorum.
uzatmıyordurda eşimsizde hayat olmazdı diye düşünüyorum. bugün işyerime ziyarete geldi. aman çok mutlu oldum çok havalı olmuş. kızlar böööyle ağzını açıp bakınca havalara girdim.
bencede dinlen.
harikaa. batuşumda hiç eve girmek istemiyor.
Ben kakao yağı sürmüştüm. Gerçekten işe yaradı.Busmai canım karın çatlakları kullandığın bi krem ya da yağ var mı?ikinc igebeliklerde daha çok oluyormuş çatlaklar.inşallah olmaz daha kullanmadım herhangi bir şey.....
sağol canım amin inşallah. Tabi ki en önemlisi o...kv konusunda ben de çok muzdaribim canım.benimkinde inanılmaz bir kıskançlık var tek gelin de değilim ama ilk gelinim diyemi bilmiyorum ama bana çok çektirir sağ olsun.ilk doğumumda boşanmama bile sebep oluyordu nerdeyse bana attığı iftiralardan dolayı.yani anlayacağın inan kv en iyisi olmayanıdır diyorum bensağlıklı olsunda. Inşallah gönlündeki de olur canım.
ben kakao yağı sürmüştüm. Gerçekten işe yaradı.
bende hiç çatlak olmadı. ama ben hamileliğimin ilk ayında başladım yağlanmaya. bacaklarım karnım belim hatta kollarımı hep yağladım. bebe yağı, badem yağı, bide yurt dışından bir krem gelmişti son birkaç ayda onu kullandım birşey olmadı. inşallah sendede olmaz bol bol yağlan bence.Busmai canım karın çatlakları kullandığın bi krem ya da yağ var mı?ikinc igebeliklerde daha çok oluyormuş çatlaklar.inşallah olmaz daha kullanmadım herhangi bir şey.....
bende deneme için az yaparım ozamanÇıktık ama fazla duramadık. Çok fena esiyor.
Akşama sonucu yazarım. Çok zor değil. Tabi ben yarım ölçü yaptım. Beş tane çıktı. Çok kişiye yapsan oyalayıcı olabilir.
herkezin kendine kötü. sonuçta kötülerr.sağol canım amin inşallah. Tabi ki en önemlisi o...kv konusunda ben de çok muzdaribim canım.benimkinde inanılmaz bir kıskançlık var tek gelin de değilim ama ilk gelinim diyemi bilmiyorum ama bana çok çektirir sağ olsun.ilk doğumumda boşanmama bile sebep oluyordu nerdeyse bana attığı iftiralardan dolayı.yani anlayacağın inan kv en iyisi olmayanıdır diyorum ben
Busmai canım karın çatlakları kullandığın bi krem ya da yağ var mı?ikinc igebeliklerde daha çok oluyormuş çatlaklar.inşallah olmaz daha kullanmadım herhangi bir şey.....
borncum, niye aklın karıştı?
baharınki kız, ecrininki erkek.
evet canım banakız demişti ama eşim halen erkek o diyor ben bile acaba demeye başladım.bu hafta nefrolojiye gitmem lazım gitmişken kadın doğumcuma da görünecem sırf cinsiyet için:))umarım değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?