Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

her gününüz böyle tatlı yorgunluklarla geçsin. ne iyi olmuş. tekrar mutlu yaşlar olsun.

Evet yaa ilaçlar fayda etmiyor gibi geliyor banada. iyileşsin artık.

yukarıdaki alıntıya bakarmısınız arkadaşlar nereye yazmışım.

Baharcim ben kiz istiyorum saglikla sihhatle hep dua diyorum ama bi kizim olmasini cok isterim hayirlisi Allah'tan...
ama benim.kafam karisti sizden birinin erkek birinin kiz degilmiydi ecrinle seni diyorum yani ee simdik.kafam karisti benim

Aaa çok iyiymiş. ben geçen oğluma davul aldım ramazan davulcusu gibi boynuna astı milletin kafasını şişiriyor. en çokda kv nin. heee içimden gülüyorum.iyi yapmışım dimi kız.

Amaaa bu yazıyııı herkezin görmesini istiyorum.

yaaa şu ayakkabılar çok hoşuma gitti yani büyük numarası olsa kendime alacağım o derece
ama melisayada olmuyor 24 numaradan başlıyormuş
Eki Görüntüle 1027706
Bu ayakkabılara bayıldımm. çok güzeller.

merhaba

Canımm sizdemi. geçmiş olsun dikkatli ol canım.

Evet tatlım ya hatırlayamadım yada sonradan geldin. başsağlığı dilemişsin saol canım. tanışırız görüşürüz artık. iyi dileklerin için teşekkür ederim. inşallah.

çarşamba günü onun doğum günü. plan yapıyordu o gün okula gitmeyeyim diye. günü supriz oldu. sadece tabaklari, balonlari biliyordu. gerisi supriz.

ilk hamileliğimdeki giyim tarzım değişti şimdi:)
yok canım dış kıyafet yok. ancak bol model bulabilirsen o da çok zor. ben bir tane aldım karnı bol, hergün onu giyiyorum. şöyşe ki; önceki hamileliğimde etek ceket giyiyordum. şimdi pantolon üstüne pardesüden biraz kısa boyda giyiyorum. pantolona alışınca da insanın hiç etek giyesi gelmiyor hele keremle dolaşırken etekle çok zor. yani dış giyim çok sıkıntı.
canım Allah şifa versin ama sen iyiysen o da iyi. ben şu anda baş ağrısından ölüyorum bir de keremin mızıltısı çok yorucu
ohoo benim başından beri karnım var 2 ay önden gidiyor maşallah
ablamız da yok ki
sağol kuzum ayrıca
başlatma diyetindennn
Busmai, hoş geldin bebişim.gezdin, gezdin, geldin.pirimizsin, yolundan gidemesek de.
ay yok kız yaa eşiml en son kerem 10 aylıkken gezmiştik baksana 1 yıl olmuş
sağolasınnn
ben de anneyim sen de bana gücenme, de
evet canım hava değişiminden ben de hastayım..
bebişler sağlıklı olsun hayırlı olsun cinsiyet önemli değil
tabi canım hikaye kurgudur ama olması imkansız da değil:)

borncum, niye aklın karıştı?
baharınki kız, ecrininki erkek.

cadı gelin seniiii

baharcim ben kiz istiyorum saglikla sihhatle hep dua diyorum ama bi kizim olmasini cok isterim hayirlisi allah'tan...
Ama benim.kafam karisti sizden birinin erkek birinin kiz degilmiydi ecrinle seni diyorum yani ee simdik.kafam karisti benim
evet canım banakız demişti ama eşim halen erkek o diyor ben bile acaba demeye başladım.bu hafta nefrolojiye gitmem lazım gitmişken kadın doğumcuma da görünecem sırf cinsiyet için:))umarım değişmez

Görüntü süper, tadını bilemiyorum. Akşama yazarım.
O tatlıyı gördüm süper görünüyor. denemeye cesaret edemedim. sonucu merakla bekliyorum.

evlilik ömrü uzatıyormuş yalan mı doğru valla

Eki Görüntüle 1028003
uzatmıyordurda eşimsizde hayat olmazdı diye düşünüyorum. bugün işyerime ziyarete geldi. aman çok mutlu oldum çok havalı olmuş. kızlar böööyle ağzını açıp bakınca havalara girdim.

bencede dinlen.

hadi bakalımm.. burada da harika bi hava var.
ayşeciği çıkardım, az koşturdu. eve sokarken çok zorlanıyorum ama
harikaa. batuşumda hiç eve girmek istemiyor.

evet canım banakız demişti ama eşim halen erkek o diyor ben bile acaba demeye başladım.bu hafta nefrolojiye gitmem lazım gitmişken kadın doğumcuma da görünecem sırf cinsiyet için:))umarım değişmez
sağlıklı olsunda. inşallah gönlündeki de olur canım.

Busmai canım karın çatlakları kullandığın bi krem ya da yağ var mı?ikinc igebeliklerde daha çok oluyormuş çatlaklar.inşallah olmaz daha kullanmadım herhangi bir şey.....

hadi bakalımm.. burada da harika bi hava var.
ayşeciği çıkardım, az koşturdu. eve sokarken çok zorlanıyorum ama
Çıktık ama fazla duramadık. Çok fena esiyor.

Akşama sonucu yazarım. Çok zor değil. Tabi ben yarım ölçü yaptım. Beş tane çıktı. Çok kişiye yapsan oyalayıcı olabilir.

sağlıklı olsunda. Inşallah gönlündeki de olur canım.
sağol canım amin inşallah. Tabi ki en önemlisi o...kv konusunda ben de çok muzdaribim canım.benimkinde inanılmaz bir kıskançlık var tek gelin de değilim ama ilk gelinim diyemi bilmiyorum ama bana çok çektirir sağ olsun.ilk doğumumda boşanmama bile sebep oluyordu nerdeyse bana attığı iftiralardan dolayı.yani anlayacağın inan kv en iyisi olmayanıdır diyorum ben

Busmai canım karın çatlakları kullandığın bi krem ya da yağ var mı?ikinc igebeliklerde daha çok oluyormuş çatlaklar.inşallah olmaz daha kullanmadım herhangi bir şey.....
bende hiç çatlak olmadı. ama ben hamileliğimin ilk ayında başladım yağlanmaya. bacaklarım karnım belim hatta kollarımı hep yağladım. bebe yağı, badem yağı, bide yurt dışından bir krem gelmişti son birkaç ayda onu kullandım birşey olmadı. inşallah sendede olmaz bol bol yağlan bence.

Çıktık ama fazla duramadık. Çok fena esiyor.

Akşama sonucu yazarım. Çok zor değil. Tabi ben yarım ölçü yaptım. Beş tane çıktı. Çok kişiye yapsan oyalayıcı olabilir.
bende deneme için az yaparım ozaman

herkezin kendine kötü. sonuçta kötülerr.

ikincide daha çok çatlak mı oluyor?? aman Allahım ben de daha az olur diye düşündüm! nasılsa esnemeye alışmıştır karnım diye fazla krem sürmedim
ilkinde daha fazla sürmüştüm. body shop cocoa butter kullanıyorum ben, o da kakao yağı içeren bir nemlendirici.
4.aydan sonra başlanıyor zaten şimdi başlayabilirsin zaten karnım kaşınmaya başladı genişlemekten; artık mecbur süreceğim

borncum, niye aklın karıştı?
baharınki kız, ecrininki erkek.

Iste bu yuzden kafam karisti ben sonradan degisti sandim cinsiyet o halde 2 erkek bi kiz var topikte su anda bide benimki.belli.olaydi...hepimiz icin en hayirlisiolsun ins ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…