yaramaz paşaların anneleri özellikle izlesin lütfen; tabi diğerleri de izleyebilir
çoook tatlı
http://www.youtube.com/watch?v=fIEs94FcONE
izledim gerçekten çok tatlı ama sadece böyle klipte olur o yaramazlıklara hangi anne gülümser bilemedim umarım hep number one olarak kalırız hayatlarındasen nasıl oldun kerem nasıl daha iyisinizdir inş...
ben de bir ton ütü yaptım önümüzdeki birkaç hafta tek parça birşey ütülemek istemiyorum normalde bu kdr birikmezdi yaşlanıyomuyum neeegidip yatıyım ben de sabah çok zor oluyo sonra öpüyorum hepiciniğizi bıdıkları da kokluyorum ohh mis...
evet ben de yaramazlıklara kim güler yahu dedim ama cidden bazen gülüyorum canımdan bezdiğim zamanlarda
parol içtim bir tane,şimdi onunla ayakta duruyorum bakalım yarın nasıl olacağım
kerem antibiyotiğini içmedi bi türlü ben de yarına bıraktım.
doktora sorayım yarın,öksürük iyiye giderse başlamayayım diyorum.
ben mi anormalim yaamutfakta kereme portakal suyu sıkıyordum, geldi sandalyeye çıktı sonra da yere düştü arkamda.
küt diye ses çıktı galiba kafasını kalorifere vurdu ağladı.
işte eşim koştu geldi içerden, kerem yerde ağlıyo ben portakal sıkıyorum:))
-çocuğa niye bakmıyorsun?!!
-portakal sıkıyordum arkamdaydı
-ben içerden sesi duydum, bir yere çarptı bu
-galiba kalorifere çarptı
-yuh diyorum sana busmai çocuk düştü insan bi bakar
-ne yapayım olan oldu ,zamanı geri çeviremem
(bir de sanırım ağlamasının tonundan, durumun boyutunu seziyorum ona göre tepki veriyorum)
Aglama sekli ses tonu hakkaten boyuttan haberdar ediyoda portakal skmaya devam etmen hakkat supermis :)) ama daha iyiye gidiceksnz bgn Allah in izniyle...evet ben de yaramazlıklara kim güler yahu dedim ama cidden bazen gülüyorum canımdan bezdiğim zamanlarda
ben mi anormalim yaamutfakta kereme portakal suyu sıkıyordum, geldi sandalyeye çıktı sonra da yere düştü arkamda.
(bir de sanırım ağlamasının tonundan, durumun boyutunu seziyorum ona göre tepki veriyorum)
Ne eglenceli bende boyle heyecanlar istiyorum ama bnde kardes kalmadi :) simdiden mutluluklar diliyorum efenim ins yarin da hersey gonlunuze gore olur...Hahaha süpersin busmai valla :) ben de ağlamaboyutuna göre tepki veriyorum ama portakal sıkmaya da devam etmeyeydin eyiydi
Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün diliyorum :)
Bugün okul dönüşü valiz hazırlamalıyım. Bir günlük bişi olduğu için korkmuyorumarabayı da akşamdan yüklersek süper olur. Nişan bohçaları bi valiz ve büyükçe bi poşet oldu. Makyaj kutusu ve çikolata da birer poşet... Zaten oğluşun arabası da konunca bilmem nereye ne sığdırırız :)
gununuz aydin, cumaniz mubarek olsun canlar
Gece yarisi yattim, simdi kalktim.
Ama hala yorgunum :111:
Herkese guzel bi gun diliyorum.
Surda haftasonuna ne kaldi
Geçekten çok güzel olmuş canım bayıldım ben , iç açıyor , gelin hanım ne şanslı..Kardeşimin isteme çikilatasını yaptırmaya gittim. Çok güzel oldu; içime sindi :) faceimde olan arkadaşlara yolladım. Olmayanlar da çatlasın patlasın hahaha
Geçmiş olsun Ayşeciğe canım , bugün daha da iyidir insallahsaolun canlar..
Aysecik daha iyi. Antibiyotige devam ediyoruz.
2 gundur atesi cikmiyor. Mizmizlik baki. Simdi de vurma ciktiPat pat vuruyor yaaa. Napicaz bu kucuk ergenle, blmyrm
Birşey olmaz insallah canımcilgin bacimin israriyla dondurma yedim. Ardindan sicak su ictim ama ins bi zeval olmaz..
Kolay gelsin canımokuldan öğle yemeğine geliyorlar ya.benim birde öğle yemeği derdim var.
evet ben de yaramazlıklara kim güler yahu dedim ama cidden bazen gülüyorum canımdan bezdiğim zamanlarda
İlahi busmai.evet ben de yaramazlıklara kim güler yahu dedim ama cidden bazen gülüyorum canımdan bezdiğim zamanlarda
Allah'tan bir günlük.Hahaha süpersin busmai valla :) ben de ağlamaboyutuna göre tepki veriyorum ama portakal sıkmaya da devam etmeyeydin eyiydi
Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün diliyorum :)
Bugün okul dönüşü valiz hazırlamalıyım. Bir günlük bişi olduğu için korkmuyorumarabayı da akşamdan yüklersek süper olur. Nişan bohçaları bi valiz ve büyükçe bi poşet oldu. Makyaj kutusu ve çikolata da birer poşet... Zaten oğluşun arabası da konunca bilmem nereye ne sığdırırız :)
Şimdiden gözünaydın canım. Ben evde tek olunca çok sıkılıyorum. Çocuk olduktan sonra eşimin şehirdışına gitmesini hiç istemiyorum. Tabi söz konusu iş olunca farklı oluyor.Günaydın guzel bir gün olsun, hayırlı cumalar guzel anneler
Ablamızı servise indirdim geldim, Selim hâlâ uyuyor , akşama doğru babamız da geliyor çok şükür.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, nfk yeğeninde de aynı sorun varmış demek ki, Allah şifalar versin hepsine ...
Şimdiden gözünaydın canım. Ben evde tek olunca çok sıkılıyorum. Çocuk olduktan sonra eşimin şehirdışına gitmesini hiç istemiyorum. Tabi söz konusu iş olunca farklı oluyor.
Bu arada twitter kapanmış. Benim hesabım yoktu gerçi.
Selim bi yere vurunca ya da düşüp çarptığı yeri öpüyoruz ya, az evvel arabasını attı ayağıma , ben de gayri ihtiyarı ayy acıdı dedim , baktım eğilmiş öpüyoroyy kıyamam kuzuma ya, hep bebekliğimizdeki gibi masum, çıkarsız, saf kalabilseydik ne güzel olurdu...
bunları burada konuşmak asla istemiyorum ama yok bacım.. 'fişi çekmek' tek çare değil, olamaz.
o zaman yasa çıkarılır, insanların sanal alemdeki eylem ve söylemleri de cezai yaptırımlara bağlanır.
bizimki de aynı şeyi yapıyor yaa
oyuncaklar düşünce de uff diyip öpüyor
Geçmiş olsun Ayşeciğe canım , bugün daha da iyidir insallah
Size de çok geçmiş olsun cnm kerem nasıl oldu?
Düşmelere tepkimiz aynı yalnız ben de kendimi iyice boşvermiş sorumsuz Anne gibi hissetmeye başlamıştım sevindimburadaki mevzu, eldeki işin bi an önce bitme acelesi bende, napalim düşene, dayak yiyene iş bitip eller yıkanınca müdahale ancak , beklesin azıcık, hele ev iki çocukluysa hiç bitmiyor ki bu düşmeler çarpmalar , birisinin başlarında beklemesi lazım acil durum kucaklamaları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?