elifnaz, bugun pek gorunmedin bacim. Ne var ne yok?..
Günaydınlar herkeseeee :)
İlbilgecim teşekkür ederim :)
Herkese güzel bir haftasonu diliyorummmm :)
Oğlan bizim kız bizimmmmmmmmmoda giriyorum :)
canım herşey uygun olmasına rağmen 2 hafta daha bekleyebilecekken; "ben beklemem, sonra sorumluluk almam" deyip hemen suni sancıyla doğumu başlatmaya çalıştı. epidural anestezi aldım ben, suni sancıyı hiç hissetmedim, sen de öyle yaparsın. korkma.
ben hissetmedim ama 2 gün suni sancı verildi, vücudum yoruldu tabi.. sonra da hiç açılma olmayınca daha bekleyemeyiz diyerek sezeryana soktu.
sorsan, şehrin en eski ve deneyimli doktorlarından birine gidiyordum. çok kızgınım çok..
araları az diye mi acı oluyor ,bilmiyorum..doğumdan sonra pek birşey konuşmadık zaten onunla.
Haydi yolunuz acik olsun ins iyi eglenceler...Günaydınlar herkeseeee :)
İlbilgecim teşekkür ederim :)
Herkese güzel bir haftasonu diliyorummmm :)
Oğlan bizim kız bizimmmmmmmmmoda giriyorum :)
Gozunuzaydin elifnazcim disler de.rahatlar ins en kisa zamanda sen benim idolumsun tum cocuklarla cok guzel ilgilenip.heryere de.yetisebiliyosun bakalim ben iki taneyle nasil.olucam...sorma ipek hatun emeklemeye basladi. şükür tabi dört gözle bekliyorduk yanlız hareketlendi doğal olarak.
diş çıkaracak sanırım onun huysuzlugu da var. uyuttugum çocuk 20 dk sonra kalkıyor. bakalım disten sonra düzene girecek mi?
Oyyy oyyyy kuzum benim. 8-9 aylık oldu değil mi? Geçen yıl bizimkiler o kadardı.sorma ipek hatun emeklemeye basladi. şükür tabi dört gözle bekliyorduk yanlız hareketlendi doğal olarak.
diş çıkaracak sanırım onun huysuzlugu da var. uyuttugum çocuk 20 dk sonra kalkıyor. bakalım disten sonra düzene girecek mi?
herkese günaydın güzel bir hafta sonu olsun inşallah
ben işteyim
bakım oldu kk ya sonrasında pek giremedim okuduğum kadarıyla
pempiş canım yoldasınız sanırım hayırlı olsun şimdiden herşey çok güzel olsun inşallah
nfk ayşecik biraz daha iyi sanırım sende kendini yorgun hissediyormuşsun bahardan da olabilir bende de var yorgun kalkıyorum :44:
busmai kızz kocan sana aşık daha ne istiyonama evde tek kraliçe olmanında avantajları var tabi
born ohh gene gezmeler varmış galiba güle güle git
elifnaz gözünaydın canım ipek emeklemeye başlamış işin biraz daha zor olacak ama olsun
pamuk helva seninde gözünaydın canım eşin gelmiş bol bol hasret giderin ailecek
aryamm ayy taşınma yolları görünmüş sanada canım allah kolaylık versin inşallah uygun fiyatlı bir ev bulabilirsiniz
ilbilgehatun canım kardeşciler sizi yapacak birşey yok allaha şükür bakıyorlar arada bir oluyordur herhalde oda artık katlanacağız ne yapalım
unuttuklarım kusura bakmasınlar :26:
Arada sırada oluyor. Eşim yoğun çalıştığı için ona zor oluyor. Git yat diyorum yatmıyor.
Bizi gelişmelerden haberdar et.Merhaba canlarımmm. Biz kütahyaya geldik. Efeyi uyutursam kuaför ve çiçek yaptırma işine girişeceğiz inşallahhhhhh. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Öpüyorum.
Göğüs hastalıklarına gittim..Zatürre olmuşum kızlarDr antibiyotik verdi, çok üzgünüm
oh ooh, sefanız olsunHava çok güzel. Eşim ile minik kuşum atta gitti. Şimdi ben de onlara katılacağım.
gözün aydın mı diyeyim, bilemedimsorma ipek hatun emeklemeye basladi. şükür tabi dört gözle bekliyorduk yanlız hareketlendi doğal olarak.
git bacım giiiit!!Gunaydinlar...
bugun.bi ark.im bebek mevlidi var yasiri.babaya veya babanneye birakip.gitmeyi.dusunuyorum.oyle.ortamlarda hic durmuyo.cunku bakalim guzel.bir haftasonu.olsun.ins...
evet, havadan da olabilir. kendimi enerjik hissedemiyorum nedense :44:nfk ayşecik biraz daha iyi sanırım sende kendini yorgun hissediyormuşsun bahardan da olabilir bende de var yorgun kalkıyorum :44:
bizde iyiyiz allaha şükür bugün hava güzel inşallah bir aksilik olmazda şöyle gezeriz sokaklarda bakalım
oy ooyy oyyy! ne tatlı heyecanlar bunlar..Merhaba canlarımmm. Biz kütahyaya geldik. Efeyi uyutursam kuaför ve çiçek yaptırma işine girişeceğiz inşallahhhhhh. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Öpüyorum.
kesinlikleeeannelik, dünyada eş değeri olmayan mutluluk.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.Göğüs hastalıklarına gittim..Zatürre olmuşum kızlarDr antibiyotik verdi, çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?