Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeee :)

İlbilgecim teşekkür ederim :)

Herkese güzel bir haftasonu diliyorummmm :)

Oğlan bizim kız bizimmmmmmmm moda giriyorum :)

elifnaz, bugun pek gorunmedin bacim. Ne var ne yok?..

sorma ipek hatun emeklemeye basladi. şükür tabi dört gözle bekliyorduk yanlız hareketlendi doğal olarak.
diş çıkaracak sanırım onun huysuzlugu da var. uyuttugum çocuk 20 dk sonra kalkıyor. bakalım disten sonra düzene girecek mi?

Senin de dedigin gibi ins bebek saglikla dogsun da senin de agrilarin azalir...
Günaydınlar herkeseeee :)

İlbilgecim teşekkür ederim :)

Herkese güzel bir haftasonu diliyorummmm :)

Oğlan bizim kız bizimmmmmmmm moda giriyorum :)
Haydi yolunuz acik olsun ins iyi eglenceler...
Gozunuzaydin elifnazcim disler de.rahatlar ins en kisa zamanda sen benim idolumsun tum cocuklarla cok guzel ilgilenip.heryere de.yetisebiliyosun bakalim ben iki taneyle nasil.olucam...

Gunaydinlar...
bugun.bi ark.im bebek mevlidi var yasiri.babaya veya babanneye birakip.gitmeyi.dusunuyorum.oyle.ortamlarda hic durmuyo.cunku bakalim guzel.bir haftasonu.olsun.ins...

herkese günaydın güzel bir hafta sonu olsun inşallah

ben işteyim

bakım oldu kk ya sonrasında pek giremedim okuduğum kadarıyla

pempiş canım yoldasınız sanırım hayırlı olsun şimdiden herşey çok güzel olsun inşallah

nfk ayşecik biraz daha iyi sanırım sende kendini yorgun hissediyormuşsun bahardan da olabilir bende de var yorgun kalkıyorum :44:

busmai kızz kocan sana aşık daha ne istiyon ama evde tek kraliçe olmanında avantajları var tabi

born ohh gene gezmeler varmış galiba güle güle git

elifnaz gözünaydın canım ipek emeklemeye başlamış işin biraz daha zor olacak ama olsun

pamuk helva seninde gözünaydın canım eşin gelmiş bol bol hasret giderin ailecek

aryamm ayy taşınma yolları görünmüş sanada canım allah kolaylık versin inşallah uygun fiyatlı bir ev bulabilirsiniz

ilbilgehatun canım kardeşciler sizi yapacak birşey yok allaha şükür bakıyorlar arada bir oluyordur herhalde oda artık katlanacağız ne yapalım

unuttuklarım kusura bakmasınlar :26:

bizde iyiyiz allaha şükür bugün hava güzel inşallah bir aksilik olmazda şöyle gezeriz sokaklarda bakalım

gunaydin canlar
Hava ne kadar guzel. Kahvaltidan sonra aysecigi alip koruya geldik.. Laleler tek tuk acmis ama ozellikle sumbuller harika kokuyor; havada mis gibi cicek kokulari, gozum gonlum acildi
Calisanlara kolayliklar diliyirum.
Herkese 3Gli bi haftasonu olur ins

Son düzenleme:
Merhaba canlarımmm. Biz kütahyaya geldik. Efeyi uyutursam kuaför ve çiçek yaptırma işine girişeceğiz inşallahhhhhh. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Öpüyorum.

Oyyy oyyyy kuzum benim. 8-9 aylık oldu değil mi? Geçen yıl bizimkiler o kadardı.

Göğüs hastalıklarına gittim..Zatürre olmuşum kızlar Dr antibiyotik verdi, çok üzgünüm

Göğüs hastalıklarına gittim..Zatürre olmuşum kızlar Dr antibiyotik verdi, çok üzgünüm

aaa, yapma yaa!!:26: bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum, çok çok geçmiş olsun..
nasıl üşüttün sen böyle yaa?

Hava çok güzel. Eşim ile minik kuşum atta gitti. Şimdi ben de onlara katılacağım.
oh ooh, sefanız olsun
gözün aydın mı diyeyim, bilemedim hayırlı olsun. bu ipek kız isminin aksine çok yaman çıktı yaa
Gunaydinlar...
bugun.bi ark.im bebek mevlidi var yasiri.babaya veya babanneye birakip.gitmeyi.dusunuyorum.oyle.ortamlarda hic durmuyo.cunku bakalim guzel.bir haftasonu.olsun.ins...
git bacım giiiit!!
evet, havadan da olabilir. kendimi enerjik hissedemiyorum nedense :44:

heralde şimdi işten çıkmışsındır.. hadi bakalım, güneşin ve cumartesinin keyfini çıkarın.

Merhaba canlarımmm. Biz kütahyaya geldik. Efeyi uyutursam kuaför ve çiçek yaptırma işine girişeceğiz inşallahhhhhh. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Öpüyorum.
oy ooyy oyyy! ne tatlı heyecanlar bunlar..
kolay mı, cemiyet hayatının en renkli isimlerinden birinin kardeşi nişanlanıyor
hadi bakalım, sosyal medyadan takipteyim bacımm

annelik, dünyada eş değeri olmayan mutluluk.
kesinlikleee

Oğlumu uyutup kuaför ve çiçekçinin olduğu caddeye gittik. Toplamda 20dk olmuştu ki haber geldi benimki uyanmış!!!! Akşam anamız ağlamasın diye geri geldim onu uyutmaya. Esniyo vs ama bakalım

Son düzenleme:
uleyn efe, uleyn efe.
Hadi uyu da anacigin bi rahat etsin..

Sağolun ya ..hava da iyiydi ama bağışıklığım zayıf olunca çarptı işte demek ki.. Gece ,öksürüğümden kan gelince korktum bugün gittim doktora. Biz de ıhlamurla portakalla atlatmaya çalışıyoruz.. Meğer ciğer iltihaplanmış. Keremde de yoktur umarım, pazartesi onunla beraber tekrar kontrole gelmemi söyledi doktor.

Herkesee bol gunesli gunler..bizde bugun hizlandirilmis eregli turu yaptik..balik ekmek yedik salgamlaa super oluyor tavsiye ederim..ordan sahilde biraz yuruduk oglus parkta biraz oynadi..bizimkinin insan ve ozellikle biraz kendinde buyuk abla.ve abi sevgisini napacaz.bilmiyorum..baliklari beklerken yan masalardaki cocuklu aileleri taciz edip durdu..ablaaa..abiii..neyseki pesinden kosmalari esim yapiyor disarda.:)
Busmai cokk gecmis olsun..o kadar usuttun demek ya..ilaclarini aksatmayip bol bok dinleneceksin canim..bir an evvel atarsin insallah uzerinden..
Pembiss..guzel yorgunluklar bunlarr hwrsey cok gusel gecer insallah..kardesinede mutluluklarr Allah utandirmasin..
Sekerportakali..bol gezmeli ama az yorgunluklu bi gun olur umarim..guness herdaim iyi geliyor yaa..
Nfk ne guzel valla koruyu anlatirken gozumde canlandirdim bende..evine yakinmi demek bu kadar cikip cikip gidiyosun kiskandim valla..
Oglum konsola cikmisss..yarabbimm devamli biseylerin tepesine cikma cabasinda..cikiyorda kerata..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…