Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aynen yatağın altından çıkarıyorum homurdana homurdana tekrar giriyor Başka yatağımız var ama çocuk odasında normal beşiğin içinde oyun parkına büyük geliyor. Mecbur yatağı dikeceğim şimdilik. İkinci azı dişlerimiz çıkıyor bitince odasını ayırıp orada yatıracağım kısmetse.

Ayyy, eşin yurtdışında mıydı? Sen kesinlikle annenin dizinin dibinden ayrılma canım.
Bütün sebzeli makarnalar mı öyleymiş?

bende kızıma ligt erkek arıyorum duyrulur

aslinda soylememek lazım ama böyle şeylerle de insan birbirini teşvik ediyor. guzel şeylere vesile oluyorsun. allah kabul etsin. çocuk sevindirmek çok başka.

angaryalardan giremedim. epilasyon yaptım, saçımı boyadım.
evi topla süpür. anca totom yer gördü. yeşilçay içerken 71 yapımı bi türk filmi izledim, hala ağlıyorum.
ne sulu gözüm ben yaaa..
neyse, siz nerde, napıyosunuz bakim hatunlar?

ne güzel.. çocuk sevindirmek ne büyük sevap..

Haha nfk bakım dedin de ;kaç gündür pijamaların içindeyim ,göbek zaten almış başını gidiyor, hastalıktan saçımı taramaya dermanım yok bi de eşim işe giderken "allahaısmarladık güzel kadınım" demez mi ,içim mutlulukla doldu :)

Oooo, ne güzel.
Biz de şu an canım kardeşim seyrediyoruz. Bu saatler bizim çizgi film saatimiz.

Demek ki her koşulda güzelsin tatlım.

sen kraliçe arısın bebeğem! :103:

pembiiiis, nerelerdesin? Yarin sabah mi gidiyordunuz?..

elifnaz, bugun pek gorunmedin bacim. Ne var ne yok?..

yalan mi kiziiiim?.
Kovandaki tek disi sensin, yedigin onunde yemedigin arkanda..

sorma tabiii, babası pişiriyo kerem de servis yapıyo:)) sonraki gelen de bulaşıkları yıkar artık

karnım büyüdükçe sezeryan dikişlerimin gerilmeye başladığını hissediyorum.. özellikle öksürürken içerden bir acı oluyor.. doktoruma kızgınlığım alevlendi yine..
çatım uygun, bebek uygun, suyum uygun.. 42 ye kadar bekleyen doktorlar var. sen beni 40+3 te suni sancıyla doğuma zorla.. sonra da açılma yok diye sezeryana.. of Allahım off

hiç böyle araları az olunca canının acıyabileceğini düşünmemiştim...çok üzüldüm şimdi açılma hiç mi olmadı kolayına mı geldi sence çok sancı çekmişmiydin ben de tekrar suni sancı nasıl alırım diye düşünüyorum ama inş sadece öksürüktendir bu acı büyüdükçe cogalmaz doktora sordun mu araları az dıye acın olur falan demişmiydi

canım herşey uygun olmasına rağmen 2 hafta daha bekleyebilecekken; "ben beklemem, sonra sorumluluk almam" deyip hemen suni sancıyla doğumu başlatmaya çalıştı. epidural anestezi aldım ben, suni sancıyı hiç hissetmedim, sen de öyle yaparsın. korkma.

ben hissetmedim ama 2 gün suni sancı verildi, vücudum yoruldu tabi.. sonra da hiç açılma olmayınca daha bekleyemeyiz diyerek sezeryana soktu.
sorsan, şehrin en eski ve deneyimli doktorlarından birine gidiyordum. çok kızgınım çok..

araları az diye mi acı oluyor ,bilmiyorum.. doğumdan sonra pek birşey konuşmadık zaten onunla.

Aman neyse yaa... Yavrum sağlıkla doğsun da ,varsın beni kesip biçsinler

herkese iyi geceler

pembiiiis, nerelerdesin? Yarin sabah mi gidiyordunuz?..

Canım yarın sabah Efe paşanın keyfine göre çıkıcaz inşallah çok yorgunjm valiz hazırla, oğluşla cebelleş vsvs. Şimdi de uyusam iyi olacak ama uyuyamıyom alıntı yapacak halim de yok. Herkesi seviyor ve öpüyorummmmm.

Sezeryan olmasında da bardır bir hayır, boşver canım.

Şimdiden iyi yolcuklar.

Minikimi öğleye doğru kv ve kp dışarı çıkarmış. Tabi uyku vakti geçmiş, öğle uykusuna 14.30 gibi yatmış . Sabah erken kalkıp bir de yorulunca her zamankinden çok uyuyup 17.00 gibi kalktı. Daha yeni uyuyor. Biz yorgun olunca perişan olduk. Kendin bakmamamın zorlukları işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…