ilahi çok güldüm kuzuya , bizimki de ; kendi yatağı ile tek kişilik başka bi yatak yanyana duruyor, o yumuşacık yatağını bırakıp , iki yatağın ortasına sert yere uzanıyor , ben düzeltince de tekrar homurdanarak aynı pozisyona geliyor
Daha sert bir yatak var mı , kaldırıp altına giremeyeceği beşiğin içine göre olan, ya da ince yatağı dikmek son çare arkadaşların dediği gibi
Ayyy, eşin yurtdışında mıydı? Sen kesinlikle annenin dizinin dibinden ayrılma canım.Beklediğimiz kargo öğleden sonra gelince güneşli havayı kaçırmayalım dedik parka çıktık kuzumla, yaprak topladık , sallandık , kaydık , apartman merdiveninin bi kısmını kendisi çıkmak istedi, dolayısıyla bunca yorgunluğa uyudu kaldı kuzum ,
Babamız tr ye inmiş çok şükür, birazdan gelir,
Ablamız da okuldan gelir az sonra , çekirdek aile tamamlanıyor çok şükür, Allahım kimseyi anasız babasız ve yuvasız, kimsesiz bırakmasın...
Bu arada birşeyi unutuyorum hep, çocukları bizimkiler gibi makarnayı çok seven annelere , belki bilenler de vardır, makarna lütfen diye bir site var, makarna hamurunun bi kısmı gerçek sebzelerden üretiliyor , ( gerçi bizim kız , kerevizli makarnanın kereviz tadını alıp yemedi ama oğlan anlamadı ) bebeleri sebze yemeyenler icin güzel bi alternatif olabilir, hele bi yeşil mercimekli mantıları var, ona ailecek bayıldık
ilahi çok güldüm kuzuya , bizimki de ; kendi yatağı ile tek kişilik başka bi yatak yanyana duruyor, o yumuşacık yatağını bırakıp , iki yatağın ortasına sert yere uzanıyor , ben düzeltince de tekrar homurdanarak aynı pozisyona geliyor
Daha sert bir yatak var mı , kaldırıp altına giremeyeceği beşiğin içine göre olan, ya da ince yatağı dikmek son çare arkadaşların dediği gibi
Aynen kan revan yoksa ve göze müdahale , gayet soğuk kanlı olabiliyorumhalbuki eskiden ben böyle miydim, bir zamanlar panik anneydi takma adım, yaşlandıkça rahatlıyorum ya da eyvah eşime benzemeye başlıyorum galiba
Hakınızda hayırlısı olsun cnm , insallah senin düşündüğün ve dilediğin gibi olur ..
O da doğru , yoksa saf ve iyi niyetli olanı, her daim kötü kalpli kurtlar kapmak icin pusuda bekliyorlar
Bizimki Light erkek olacak sanırımefe taş fırın erkeği , fotolarındaki duruşu bile farklı, Kadir inanır havası var karizmatik maşallah (;
Bu arada aryam çok teşekkür ederiz kardeşini seç ten bizi haberdar ettiğin için, adını hep duyuyordum ama, kısmet sizin öğrencinin mektubunu görmeyeymiş. Böyle şeyleri dillendirmeyi de hiç sevmiyorum ama sevincimi heyecanımı sizlerle paylaşayım istedim, artık bizim de Bingöl de bir kardeşimiz var, kızımla yaşıt, ilkokul 1. Sınıf öğrencisiymiş. ilk gönderimizi dün yaptık, bakalım eline ne zaman ulaşacak, insallah ihtiyacı olabilecek şeyleri düşünebilmişizdiryeniden çok teşekkürler aryam vesile olduğun için
Bu arada aryam çok teşekkür ederiz kardeşini seç ten bizi haberdar ettiğin için, adını hep duyuyordum ama, kısmet sizin öğrencinin mektubunu görmeyeymiş. Böyle şeyleri dillendirmeyi de hiç sevmiyorum ama sevincimi heyecanımı sizlerle paylaşayım istedim, artık bizim de Bingöl de bir kardeşimiz var, kızımla yaşıt, ilkokul 1. Sınıf öğrencisiymiş. ilk gönderimizi dün yaptık, bakalım eline ne zaman ulaşacak, insallah ihtiyacı olabilecek şeyleri düşünebilmişizdiryeniden çok teşekkürler aryam vesile olduğun için
Oooo, ne güzel.angaryalardan giremedim. epilasyon yaptım, saçımı boyadım.
evi topla süpür. anca totom yer gördü. yeşilçay içerken 71 yapımı bi türk filmi izledim, hala ağlıyorum.
ne sulu gözüm ben yaaa..
neyse, siz nerde, napıyosunuz bakim hatunlar?
Demek ki her koşulda güzelsin tatlım.Haha nfk bakım dedin de ;kaç gündür pijamaların içindeyim ,göbek zaten almış başını gidiyor, hastalıktan saçımı taramaya dermanım yok bi de eşim işe giderken "allahaısmarladık güzel kadınım" demez mi ,içim mutlulukla doldu :)
Haha nfk bakım dedin de ;kaç gündür pijamaların içindeyim ,göbek zaten almış başını gidiyor, hastalıktan saçımı taramaya dermanım yok bi de eşim işe giderken "allahaısmarladık güzel kadınım" demez mi ,içim mutlulukla doldu :)
yalan mi kiziiiim?.Pöfff yok be ,siz de amaan :)
yalan mi kiziiiim?.
Kovandaki tek disi sensin, yedigin onunde yemedigin arkanda..
sorma tabiii, babası pişiriyo kerem de servis yapıyo:)) sonraki gelen de bulaşıkları yıkar artık
karnım büyüdükçe sezeryan dikişlerimin gerilmeye başladığını hissediyorum.. özellikle öksürürken içerden bir acı oluyor.. doktoruma kızgınlığım alevlendi yine..
çatım uygun, bebek uygun, suyum uygun.. 42 ye kadar bekleyen doktorlar var. sen beni 40+3 te suni sancıyla doğuma zorla.. sonra da açılma yok diye sezeryana.. of Allahım off
hiç böyle araları az olunca canının acıyabileceğini düşünmemiştim...çok üzüldüm şimdi açılma hiç mi olmadı kolayına mı geldi sence çok sancı çekmişmiydin ben de tekrar suni sancı nasıl alırım diye düşünüyorum ama inş sadece öksürüktendir bu acı büyüdükçe cogalmaz doktora sordun mu araları az dıye acın olur falan demişmiydi
pembiiiis, nerelerdesin? Yarin sabah mi gidiyordunuz?..
Sezeryan olmasında da bardır bir hayır, boşver canım.sorma tabiii, babası pişiriyo kerem de servis yapıyo:)) sonraki gelen de bulaşıkları yıkar artık
karnım büyüdükçe sezeryan dikişlerimin gerilmeye başladığını hissediyorum.. özellikle öksürürken içerden bir acı oluyor.. doktoruma kızgınlığım alevlendi yine..
çatım uygun, bebek uygun, suyum uygun.. 42 ye kadar bekleyen doktorlar var. sen beni 40+3 te suni sancıyla doğuma zorla.. sonra da açılma yok diye sezeryana.. of Allahım off
Şimdiden iyi yolcuklar.Canım yarın sabah Efe paşanın keyfine göre çıkıcaz inşallahçok yorgunjm valiz hazırla, oğluşla cebelleş vsvs. Şimdi de uyusam iyi olacak ama uyuyamıyom alıntı yapacak halim de yok. Herkesi seviyor ve öpüyorummmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?