Efecik, bu olmadı amaOğlumu uyutup kuaför ve çiçekçinin olduğu caddeye gittik. Toplamda 20dk olmuştu ki haber geldi benimki uyanmış!!!! Akşam anamız ağlamasın diye geri geldim onu uyutmaya. Esniyo vs ama bakalım
Göğüs hastalıklarına gittim..Zatürre olmuşum kızlarDr antibiyotik verdi, çok üzgünüm
Canimmm cok uzuldum yaa o kdr oksuruk bosa degilmis insaAllah tez zamanda sifa bulursun cigere inmesi cok.kotu.olmus ama sende keremde bir an once iyilesiniz ins dualarim sizinle...Göğüs hastalıklarına gittim..Zatürre olmuşum kızlarDr antibiyotik verdi, çok üzgünüm
Çekmediğim dertle çile kalmadıııııııı... :)
Öncelikle çılgın oğlum uyumadı. Onunla beraber kuaför aramaya gittik. Bulunca da eşime sattım. Eşim de bi süre oyalayıp kaldığımız yere geri götürmüş çocuğumu. Neyse hem gelin hem biz geciktik bugün. Kaç dakkada makyaj yaptım bilmiyorum... Babası Efe ile cebelleşip giydiremedi. Bi de onu giydirle uğraştım.. Neyse gittik kız evine. Oğlum iki dakka durmadı. Herkes bana acıdı. Hiçbişi anlamadım. Çok şükür bitti.. Tabi pek foto da çekinemedik :/ neyse inşallah Allah ım sağlıkla tamamına erdirir..
Tekrar hayırlı olsun.düğünde acısını çıkarırsın inşallah.Çekmediğim dertle çile kalmadıııııııı... :)
Öncelikle çılgın oğlum uyumadı. Onunla beraber kuaför aramaya gittik. Bulunca da eşime sattım. Eşim de bi süre oyalayıp kaldığımız yere geri götürmüş çocuğumu. Neyse hem gelin hem biz geciktik bugün. Kaç dakkada makyaj yaptım bilmiyorum... Babası Efe ile cebelleşip giydiremedi. Bi de onu giydirle uğraştım.. Neyse gittik kız evine. Oğlum iki dakka durmadı. Herkes bana acıdı. Hiçbişi anlamadım. Çok şükür bitti.. Tabi pek foto da çekinemedik :/ neyse inşallah Allah ım sağlıkla tamamına erdirir..
Kendi arkadaşlarım ve aileler haricinde gittiğim ev gezmelerinden ben zevk alamıyorum. Diken üstünde oturuyorum.hadi hayirli olsun pembisim..
Efenin vukuatlarina aliskiniz, aksi olsaydi sasirirdik
Fotoya takilma, olanlar gayet guzel. Benim de nisanimdan 4-5 kare fotografim var, hepsinde tipim kayikeminim kardesin de gelin de heyecan ve mutluluktan ucuyorlardir. Dugunde de bol bol fotograf video cekersiniz ins.
Biz de esimin sevdigim yakin bi akrabasina gittik. 2,5 saat oturduk. Daha dogrusu benim haricimdekiler oturdu. Aysecik surekli sus esyalari ve vitrindeki biblolara saldirdi. İcerdeki odalara gidip dolaplari kurcalamaya calisti. Surekli emme basma tulumba gibi otur kalk modundaydim. Aysecik uykusu gelince cozuttu, aglama krizlerine girdi. Esime artik kalkalim mi diyorum, az daha oyalasan ya diyor. Millete hava hos, ne oturdugumdan anliyorum ne yedigimden.. Sohbetebhic dahil olamiyorum. Gozum kizin ustunde. Biraz daha oturun israri fuzuli yani. Neyse esim anladi da (sonunda !!) kalktik. Disarda bana diyorki; sen de hic oturamadin, haklisin. E madem goruyorsun halimi, ne diye biraz oyalayamaz misin diye insanlarin icinde soruyorsun. Cocugun huyunu bilmiyor msn dedim.
Ondan da aldım canım ama artık benimki ilaçlık boyuta gelmiş zaten; öksürürken ciğerlerim sökülüyor hiç böyle birşey başıma gelmemişti. Sağolçok geçmiş olsun karaturp ve balla yapılan bir kür var dene istersen...
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Sağol canımHerkesee bol gunesli gunler..bizde bugun hizlandirilmis eregli turu yaptik..balik ekmek yedik salgamlaa super oluyor tavsiye ederim..ordan sahilde biraz yuruduk oglus parkta biraz oynadi..bizimkinin insan ve ozellikle biraz kendinde buyuk abla.ve abi sevgisini napacaz.bilmiyorum..baliklari beklerken yan masalardaki cocuklu aileleri taciz edip durdu..ablaaa..abiii..neyseki pesinden kosmalari esim yapiyor disarda.:)
Busmai cokk gecmis olsun..o kadar usuttun demek ya..ilaclarini aksatmayip bol bol dinleneceksin canim..bir an evvel atarsin insallah uzerinden..
Pembiss..guzel yorgunluklar bunlarr hwrsey cok gusel gecer insallah..kardesinede mutluluklarr Allah utandirmasin..
Sekerportakali..bol gezmeli ama az yorgunluklu bi gun olur umarim..guness herdaim iyi geliyor yaa..
Nfk ne guzel valla koruyu anlatirken gozumde canlandirdim bende..evine yakinmi demek bu kadar cikip cikip gidiyosun kiskandim valla..
Oglum konsola cikmisss..yarabbimm devamli biseylerin tepesine cikma cabasinda..cikiyorda kerata..:)
Oooh beni nazar ettiniz gezin şimdi hainlerrr :)Bugün gezmeye doyamadık. 5 gibi eve girdik. Şimdi tekrar çıkıyoruzzzzz.
Hey Allahım Efe gene yapmış Efeliğini.. Neyse zaten onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine :)Çekmediğim dertle çile kalmadıııııııı... :)
Sağol canım gezmen çok iyi olmuş.. aman sen de dikkat et bünyemiz zayıf bir de çocuklu olunca hepten zayıflıyor maalesefCanimmm cok uzuldum yaa o kdr oksuruk bosa degilmis insaAllah tez zamanda sifa bulursun cigere inmesi cok.kotu.olmus ama sende keremde bir an once iyilesiniz ins dualarim sizinle...
Birde burdan tebrik edeyim :)
Hersey cok guzel olmus ins bundan sonrasi da hep cok guzel olur...
Bende bugun mevlude gittim ark.larla sohbet etmek cok iyi geldi yasir uyaninca da babasi almis birlikte parka gittik kocam illa carpisan otoya bindirmek istedi ilkten sevdi ama biri cok hizli vurunca acaip korktu aman siz denemeyin bu kocam ne kdr seviyo macerayi! Sonrada guzel havada dolastik yarin da bi bebek gormemiz var hava guzel olursa ne ala...hadiin iyi geceler
Neden nişanından 4-5 kare fotoğrafın var, fotoğraf çekeni kın kın kınıyorum..hadi hayirli olsun pembisim..
Fotoya takilma, olanlar gayet guzel. Benim de nisanimdan 4-5 kare fotografim var, hepsinde tipim kayikeminim kardesin de gelin de heyecan ve mutluluktan ucuyorlardir. Dugunde de bol bol fotograf video cekersiniz ins.
Biz de esimin sevdigim yakin bi akrabasina gittik. 2,5 saat oturduk. Daha dogrusu benim haricimdekiler oturdu. Aysecik surekli sus esyalari ve vitrindeki biblolara saldirdi. İcerdeki odalara gidip dolaplari kurcalamaya calisti. Surekli emme basma tulumba gibi otur kalk modundaydim. Aysecik uykusu gelince cozuttu, aglama krizlerine girdi. Esime artik kalkalim mi diyorum, az daha oyalasan ya diyor. Millete hava hos, ne oturdugumdan anliyorum ne yedigimden.. Sohbetebhic dahil olamiyorum. Gozum kizin ustunde. Biraz daha oturun israri fuzuli yani. Neyse esim anladi da (sonunda !!) kalktik. Disarda bana diyorki; sen de hic oturamadin, haklisin. E madem goruyorsun halimi, ne diye biraz oyalayamaz misin diye insanlarin icinde soruyorsun. Cocugun huyunu bilmiyor msn dedim.
Tekrar hayırlı olsun.düğünde acısını çıkarırsın inşallah.
Kendi arkadaşlarım ve aileler haricinde gittiğim ev gezmelerinden ben zevk alamıyorum. Diken üstünde oturuyorum.
Herkese günaydın.Ondan da aldım canım ama artık benimki ilaçlık boyuta gelmiş zaten; öksürürken ciğerlerim sökülüyor hiç böyle birşey başıma gelmemişti. Sağol
Çok sağol canım
Sağol canım
Balık ekmek ben de çok severim güzel olmuş gezmeniz
Oooh beni nazar ettiniz gezin şimdi hainlerrr :)
Hey Allahım Efe gene yapmış Efeliğini.. Neyse zaten onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine :)
Sağol canım gezmen çok iyi olmuş.. aman sen de dikkat et bünyemiz zayıf bir de çocuklu olunca hepten zayıflıyor maalesef
Neden nişanından 4-5 kare fotoğrafın var, fotoğraf çekeni kın kın kınıyorum..
Dün de bizim fırın için servis geldi; Kerem durmuyor diye eşim bana yolladı halbuki çocuk onları izlemek istiyordu ağladı zaten hırıltısı var ;kızdım eşime bu adamlar ne kolaycı! Biz misafirliğe gidince daha çok yoruluyoruz onlar müebbet muhabbet
Aynen
Yaza hazırsın demektir. Diyet işe yaradı, bravo sana.Azim işte.ilbilgecim, burdayim canim. Kv kahvaltidaydi. Dolayisiyla da yemek ve oturma fasli uzun surdu. Simdi evi supurdum, topladim. Makineye camasir attim. Esarplarimi utuledim. Esimi bekliyoruz guya cikicaz ama halen ortada yok, isin kotusu aysecigin uykusu geldi mizildiyo
Burdayiz huu :))Kimse uğramamış, ne yapıyorsunuz bakalım?biz kızımla kalktık, ev temizledik. Şimdi kendisini uyutuyorum.biraz sonra babamız gelecek. Ona kahvaltı hazırlayacağım.
Busmai hasta, pembiş gezmelerde. Hadi onları anladık da
Elifnaz
Born
Nfk
Bahar
Pamuk helva(o eşiyle hasret gideriyor olabilir)
Ecrin
Şekerportakalı
Veeeee aryam siz ne yapıyorsunuz, hıııııı?
slm canlarimm.. Guzel bi pazar diliyorum hepinize
Az once yakin zamana kadar bana olmayan gomleklerimi ve bir elbisemi giydim. Olduuuu, hem de cok guzel durducook sevindim.
busmai; bugun nasilsin bacim? Yarin keremi de goturecek msn dr a? Benim nisanda aklim basimda deildi, kuzenim saolsun birkac poz cekmis. Nikahta da aynisi oldu:111:
pembisim; dondunuz mu?
Daha iyi gibiyim tabi içerde vaziyet ne bilmiyorum sağol canım.. Eşim bugün evde çok şükür; şimdi keremi biraz hava almaya çıkardı.Burdayiz huu :))
Babamizin sinav gorevi vardi ee yasirle tek basima ugrasinca bu saat oldu bi corba yapabildim ancak neyseki geldi babasi da yemek yedirip.uyutur biraz rahatlarim bugun hava.cok.acik.degil ama uyaninca bizimde dolasma planimiz var ordan da bebis gormeye gidicez.antreman yapicaz gelecegimiz ins bebislere isinalim :)
Vuhuuu cok sevindim canim en sevdigim an giyemedigim seyleri artik giyebilecegimi anladigim an kac kilo vermis oldun simdik yaza dogru tam olarak fit.olursun ben tombik tombik olucam yine ama hic paniklemiyorum iki cocukla on.gune veririm yasirde bile.hemen vermistim.pesine kosmaktan zaten yasirde cok kilo.aliyodm hanileyken bunda hic almadim hatta verdim bile...
busmaii.nasil.oldun senn.bugunn
pembis.gezmelere devamdir digerleri de isler gucler :)
Nikahta da mı?? Yuh diyorum yani.slm canlarimm.. Guzel bi pazar diliyorum hepinize
Az once yakin zamana kadar bana olmayan gomleklerimi ve bir elbisemi giydim. Olduuuu, hem de cok guzel durducook sevindim.
busmai; bugun nasilsin bacim? Yarin keremi de goturecek msn dr a? Benim nisanda aklim basimda deildi, kuzenim saolsun birkac poz cekmis. Nikahta da aynisi oldu:111:
pembisim; dondunuz mu?
İnşallah bebeğimmmmHerkese günaydın.
Busmai, çabucak iyileşip sahalara dönmeni bekliyoruz. Gezdim, gezdim, yine gezdim yaz.
hadi hayirli olsun pembisim..
Canimmm cok uzuldum yaa o kdr oksuruk bosa degilmis insaAllah tez zamanda sifa bulursun cigere inmesi cok.kotu.olmus ama sende keremde bir an once iyilesiniz ins dualarim sizinle...
Birde burdan tebrik edeyim :)
Hersey cok guzel olmus ins bundan sonrasi da hep cok guzel olur...
Bende bugun mevlude gittim ark.larla sohbet etmek cok iyi geldi yasir uyaninca da babasi almis birlikte parka gittik kocam illa carpisan otoya bindirmek istedi ilkten sevdi ama biri cok hizli vurunca acaip korktu aman siz denemeyin bu kocam ne kdr seviyo macerayi! Sonrada guzel havada dolastik yarin da bi bebek gormemiz var hava guzel olursa ne ala...hadiin iyi geceler
Ondan da aldım canım ama artık benimki ilaçlık boyuta gelmiş zaten; öksürürken ciğerlerim sökülüyor hiç böyle birşey başıma gelmemişti. Sağol
Çok sağol canım
Sağol canım
Balık ekmek ben de çok severim güzel olmuş gezmeniz
Oooh beni nazar ettiniz gezin şimdi hainlerrr :)
Hey Allahım Efe gene yapmış Efeliğini.. Neyse zaten onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine :)
Sağol canım gezmen çok iyi olmuş.. aman sen de dikkat et bünyemiz zayıf bir de çocuklu olunca hepten zayıflıyor maalesef
Neden nişanından 4-5 kare fotoğrafın var, fotoğraf çekeni kın kın kınıyorum..
Dün de bizim fırın için servis geldi; Kerem durmuyor diye eşim bana yolladı halbuki çocuk onları izlemek istiyordu ağladı zaten hırıltısı var ;kızdım eşime bu adamlar ne kolaycı! Biz misafirliğe gidince daha çok yoruluyoruz onlar müebbet muhabbet
Aynen
slm canlarimm.. Guzel bi pazar diliyorum hepinize
pembisim; dondunuz mu?
bu gece ruyamda efe ve pembisi gordum. Haa bir de dilanaz, bir mecliste cay iciyorduk, blmyrm yesil cay miydi?
Bende kolay aliyorum ama kolay veriyorum o buyuk avantaj hele iki cocukla kilo veremezsem ne diyim :))born, sende kilo durmuyor belli. Gorustugumuzde dal gibiydin, hamile kalip dogurduguna kim inanir. Eminim bu dogumdan kisa sure sonra o haline donersin.
Ben zaten yuvarlak hatliyim. Kolay kilo aliyorum, zor veriyorum. Gobegim cok cirkin duruyordu. Baksan toplamda 3,5 kilo verdim. Ama bu bile cok farketti. Belim 98 cm den 93e dustu. Esim, kilo verdigimi guzellestigimi soyleyince daha da mutlu oldum. Soyle 2-3 kilo daha versem zupper
Daha iyi gibiyim tabi içerde vaziyet ne bilmiyorum sağol canım.. Eşim bugün evde çok şükür; şimdi keremi biraz hava almaya çıkardı.
Nikahta da mı?? Yuh diyorum yani.
Evet canım yarın keremi de götüreceğim; inşallah birşey çıkmaz, kendimden çok onu düşünüyorum.
İnşallah bebeğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?