Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çekmediğim dertle çile kalmadıııııııı... :)

Öncelikle çılgın oğlum uyumadı. Onunla beraber kuaför aramaya gittik. Bulunca da eşime sattım. Eşim de bi süre oyalayıp kaldığımız yere geri götürmüş çocuğumu. Neyse hem gelin hem biz geciktik bugün. Kaç dakkada makyaj yaptım bilmiyorum... Babası Efe ile cebelleşip giydiremedi. Bi de onu giydirle uğraştım.. Neyse gittik kız evine. Oğlum iki dakka durmadı. Herkes bana acıdı. Hiçbişi anlamadım. Çok şükür bitti.. Tabi pek foto da çekinemedik :/ neyse inşallah Allah ım sağlıkla tamamına erdirir..

Göğüs hastalıklarına gittim..Zatürre olmuşum kızlar Dr antibiyotik verdi, çok üzgünüm
Canimmm cok uzuldum yaa o kdr oksuruk bosa degilmis insaAllah tez zamanda sifa bulursun cigere inmesi cok.kotu.olmus ama sende keremde bir an once iyilesiniz ins dualarim sizinle...

Birde burdan tebrik edeyim :)
Hersey cok guzel olmus ins bundan sonrasi da hep cok guzel olur...

Bende bugun mevlude gittim ark.larla sohbet etmek cok iyi geldi yasir uyaninca da babasi almis birlikte parka gittik kocam illa carpisan otoya bindirmek istedi ilkten sevdi ama biri cok hizli vurunca acaip korktu aman siz denemeyin bu kocam ne kdr seviyo macerayi! Sonrada guzel havada dolastik yarin da bi bebek gormemiz var hava guzel olursa ne ala...hadiin iyi geceler

hadi hayirli olsun pembisim..
Efenin vukuatlarina aliskiniz, aksi olsaydi sasirirdik

Fotoya takilma, olanlar gayet guzel. Benim de nisanimdan 4-5 kare fotografim var, hepsinde tipim kayik eminim kardesin de gelin de heyecan ve mutluluktan ucuyorlardir. Dugunde de bol bol fotograf video cekersiniz ins.

Biz de esimin sevdigim yakin bi akrabasina gittik. 2,5 saat oturduk. Daha dogrusu benim haricimdekiler oturdu. Aysecik surekli sus esyalari ve vitrindeki biblolara saldirdi. İcerdeki odalara gidip dolaplari kurcalamaya calisti. Surekli emme basma tulumba gibi otur kalk modundaydim. Aysecik uykusu gelince cozuttu, aglama krizlerine girdi. Esime artik kalkalim mi diyorum, az daha oyalasan ya diyor. Millete hava hos, ne oturdugumdan anliyorum ne yedigimden.. Sohbetebhic dahil olamiyorum. Gozum kizin ustunde. Biraz daha oturun israri fuzuli yani. Neyse esim anladi da (sonunda !!) kalktik. Disarda bana diyorki; sen de hic oturamadin, haklisin. E madem goruyorsun halimi, ne diye biraz oyalayamaz misin diye insanlarin icinde soruyorsun. Cocugun huyunu bilmiyor msn dedim.

Tekrar hayırlı olsun.düğünde acısını çıkarırsın inşallah.

Kendi arkadaşlarım ve aileler haricinde gittiğim ev gezmelerinden ben zevk alamıyorum. Diken üstünde oturuyorum.

çok geçmiş olsun karaturp ve balla yapılan bir kür var dene istersen...
Ondan da aldım canım ama artık benimki ilaçlık boyuta gelmiş zaten; öksürürken ciğerlerim sökülüyor hiç böyle birşey başıma gelmemişti. Sağol
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Çok sağol canım
Sağol canım
Balık ekmek ben de çok severim güzel olmuş gezmeniz
Bugün gezmeye doyamadık. 5 gibi eve girdik. Şimdi tekrar çıkıyoruzzzzz.
Oooh beni nazar ettiniz gezin şimdi hainlerrr :)
Hey Allahım Efe gene yapmış Efeliğini.. Neyse zaten onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine :)
Sağol canım gezmen çok iyi olmuş.. aman sen de dikkat et bünyemiz zayıf bir de çocuklu olunca hepten zayıflıyor maalesef
Neden nişanından 4-5 kare fotoğrafın var, fotoğraf çekeni kın kın kınıyorum..
Dün de bizim fırın için servis geldi; Kerem durmuyor diye eşim bana yolladı halbuki çocuk onları izlemek istiyordu ağladı zaten hırıltısı var ;kızdım eşime bu adamlar ne kolaycı! Biz misafirliğe gidince daha çok yoruluyoruz onlar müebbet muhabbet
Tekrar hayırlı olsun.düğünde acısını çıkarırsın inşallah.

Kendi arkadaşlarım ve aileler haricinde gittiğim ev gezmelerinden ben zevk alamıyorum. Diken üstünde oturuyorum.

Aynen

Herkese günaydın.
Busmai, çabucak iyileşip sahalara dönmeni bekliyoruz. Gezdim, gezdim, yine gezdim yaz.

Kimse uğramamış, ne yapıyorsunuz bakalım?biz kızımla kalktık, ev temizledik. Şimdi kendisini uyutuyorum.biraz sonra babamız gelecek. Ona kahvaltı hazırlayacağım.
Busmai hasta, pembiş gezmelerde. Hadi onları anladık da
Elifnaz
Born
Nfk
Bahar
Pamuk helva(o eşiyle hasret gideriyor olabilir)
Ecrin
Şekerportakalı
Veeeee aryam siz ne yapıyorsunuz, hıııııı?

slm canlarimm.. Guzel bi pazar diliyorum hepinize

Az once yakin zamana kadar bana olmayan gomleklerimi ve bir elbisemi giydim. Olduuuu, hem de cok guzel durdu cook sevindim.

busmai; bugun nasilsin bacim? Yarin keremi de goturecek msn dr a? Benim nisanda aklim basimda deildi, kuzenim saolsun birkac poz cekmis. Nikahta da aynisi oldu :111:

pembisim; dondunuz mu?

ilbilgecim, burdayim canim. Kv kahvaltidaydi. Dolayisiyla da yemek ve oturma fasli uzun surdu. Simdi evi supurdum, topladim. Makineye camasir attim. Esarplarimi utuledim. Esimi bekliyoruz guya cikicaz ama halen ortada yok, isin kotusu aysecigin uykusu geldi mizildiyo

bu gece ruyamda efe ve pembisi gordum. Haa bir de dilanaz, bir mecliste cay iciyorduk, blmyrm yesil cay miydi?

Yaza hazırsın demektir. Diyet işe yaradı, bravo sana.Azim işte.:46biz de uyanınca çıkacağız.

Burdayiz huu :))
Babamizin sinav gorevi vardi ee yasirle tek basima ugrasinca bu saat oldu bi corba yapabildim ancak neyseki geldi babasi da yemek yedirip.uyutur biraz rahatlarim bugun hava.cok.acik.degil ama uyaninca bizimde dolasma planimiz var ordan da bebis gormeye gidicez.antreman yapicaz gelecegimiz ins bebislere isinalim :)

Vuhuuu cok sevindim canim en sevdigim an giyemedigim seyleri artik giyebilecegimi anladigim an kac kilo vermis oldun simdik yaza dogru tam olarak fit.olursun ben tombik tombik olucam yine ama hic paniklemiyorum iki cocukla on.gune veririm yasirde bile.hemen vermistim.pesine kosmaktan zaten yasirde cok kilo.aliyodm hanileyken bunda hic almadim hatta verdim bile...

busmaii.nasil.oldun senn.bugunn
pembis.gezmelere devamdir digerleri de isler gucler :)

born, sende kilo durmuyor belli. Gorustugumuzde dal gibiydin, hamile kalip dogurduguna kim inanir. Eminim bu dogumdan kisa sure sonra o haline donersin.

Ben zaten yuvarlak hatliyim. Kolay kilo aliyorum, zor veriyorum. Gobegim cok cirkin duruyordu. Baksan toplamda 3,5 kilo verdim. Ama bu bile cok farketti. Belim 98 cm den 93e dustu. Esim, kilo verdigimi guzellestigimi soyleyince daha da mutlu oldum. Soyle 2-3 kilo daha versem zupper

Daha iyi gibiyim tabi içerde vaziyet ne bilmiyorum sağol canım.. Eşim bugün evde çok şükür; şimdi keremi biraz hava almaya çıkardı.
Nikahta da mı?? Yuh diyorum yani.
Evet canım yarın keremi de götüreceğim; inşallah birşey çıkmaz, kendimden çok onu düşünüyorum.

Herkese günaydın.
Busmai, çabucak iyileşip sahalara dönmeni bekliyoruz. Gezdim, gezdim, yine gezdim yaz.
İnşallah bebeğimmmm

Kilo vermek bana ne kadar uzak bi kelime şu an, canım hiç diyet yapmak istemiyor hamileliği bahane ederekten :)
Non-stop diye bir film gördüm vizyonda, heyecanlı güzel birşeye benziyor..

Erkek milletine misafirlikte daha bi sinir oluyorum valla!!

Kardeşim ve müstakbel gelinimizin bol fotosu var zaten; sorun bizimçekirdek ailece yok ama tabi senin durumunla kıyas kabul etmez

Canım çok teşekkürler.

Kocanın survivor ruhu var diyim ben

Bebek mevlüdünün güzel geçmesine de sevindim.

Canım ya tekrar geçmişler olsun. Biran önce iyileşirsin inşallah.

Kocalarla ilgili bişi demiyim...

Canımmm çok sevindimmm. Hırsından accık istiyommmm :)

1 gibi döndük ama ancak yazabiliyorum.

bu gece ruyamda efe ve pembisi gordum. Haa bir de dilanaz, bir mecliste cay iciyorduk, blmyrm yesil cay miydi?

Kesin yeşil çaydır :)

Bende kolay aliyorum ama kolay veriyorum o buyuk avantaj hele iki cocukla kilo veremezsem ne diyim :))
Sende.cok iyi vermissin zaten kiyafetlerden anlasilir.hale geldiyse gozle.gorulur.olmus fark esin de begenmis daha ne olsun ohh yandaan :))

En sevdigim sey hastayken esimin evde olmasi disari da.cikarmissa degmeyin keyfime bugun dinlenmenin dibine vur yarin yine.baslicak mesain daha iyi olmana da.cok sevindim canim

Pembis.kocam ve survivor hahaha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…