Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kesinlikle aynı fikirdeyim. düşünebiliyor musunuz; tr dünyada sosyal medyayı en yoğun kullanan ülke imiş!!
buna rağmen neredeyse hiçbir düzenleme ve yasa yok..

yoncalodinin sesi ne kadar güzel ya, eski şarkılarını da çok seviyorum

[video=youtube;h3DSy6fpvVU]http://www.youtube.com/watch?v=h3DSy6fpvVU[/video]

Günaydın,

İmdaaaatt diye bağırasım var. Sabaha kadar yatağın altından çocuk çıkarttım Kızım gece uyurken yatağının altına girip uyuyor yaaaa
Şaka gibi. Oyun parkında yatıyor onun yatağı ince ya altına giriyor uyurken. Çıkarıyorum 5 dak sonra yine giriyor. Yatak olmayınca sert bir yeri ağrıyacak, altında çok terliyor ve en önemlisi derin uykuda nefessis kalacak diye korkuyorum. Bu gece dikmeyi düşünüyorum artık yatağı ((

oyy severim onu ben:)

İlahi busmai.ben olsam portakalı fırlatıp koşardım, bu konuda değişmeliyim aslında.

Allah'tan bir günlük.
çok yaramaz olduğu için, kan görmediğim sürece pek tepki vermez oldum
dün bir yazı okudum" oğlan büyütmek yufka yüreklilere göre değildir" diye..
Allah dağına göre kar veriyo heralde ki; ikinci oğlan geliyo vay başıma gelenler

haha çok güldüm yazdığına,eller yıkanınca
biraz daha iyiyim hala kafam sepet gibi ama dün nerdeyse bayılıyordum
öksürük var ikimizde de
2 gün gezdik 5 gün yattık bu nasıl işti hayretttt

bunları burada konuşmak asla istemiyorum ama yok bacım.. 'fişi çekmek' tek çare değil, olamaz.
o zaman yasa çıkarılır, insanların sanal alemdeki eylem ve söylemleri de cezai yaptırımlara bağlanır.

Sana katılıyorum canım. Zaten amacın da farklı olduğunu düşünüyorum...

Ben nereye girdiğini anlamadım çocuğun :/????

Hasta bebişler iyileşsinnnnnnn.

Pamuk helvam oğluşunu yerimmmmmmm. Bizimki de vurunca çen çen konuşuyo anca; ne öpme ne bişi :) bazen çok üzülürsem sarılıyo :)

Kızlarrr oturduğumuz ev satılıyorr, bize taşınma yolları görünüyor bu gidişle. Dünden beri şoklardayız, çözüm arayıp duruyoruz. Aslında bizim kayseride evimiz var ama kirada, oturabileceğimiz bi evimiz yapılıyor eşimin büyükbabasından kalacak ama 2015 sonbaharında bitecek. O bitince kayseriden şimdiki bulunduğumuz yere gidiş geliş yapacaktık. Şimdi burdaki ev de satışa çıkınca iyice aklımız karıştı, ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bana kalsa biraz sıkıntıya girip kayseriden makul bir ev daha alıp diğer evin yapımı bitene kadar orada oturmak mantıklı geliyor. Gidiş geliş hergün zor olacak elbette ama tatillerde valizlerle yola düşmekten yoruldum. Dua edin bizeee, hayırlısı olsunnn....

Son düzenleme:

Oyun parkının içinde yatak var ya yatağın altına giriyor.Yatağı üstüne yorgan gibi örtüyor

Ay ne güldüm yaaa, alem bu çocuklar valla. Bence de yatağı dikmen mantıklı. Allah kolaylık varsin.

Evet çok alemler ya :))) Huy edindi onu. Unutana kadar yatağı dikicem mecbur oyun parkına başka çözüm gelmiyor aklıma.

keşke ama birazda o masumlugu kaybetmek lazım..

Hakkinizda en hayirlisi olsun ins canim.onunuze.guzel.kapilar acilsin...
Oyun parkının içinde yatak var ya yatağın altına giriyor.Yatağı üstüne yorgan gibi örtüyor

Bizimkide yapiyodu aynisini o ince yataklar terletiyodu da cozum icin normal yataklarin.kucuklerinden aldik istikbalden simdi yatagin.altina giremiyo ama yanlarina sıkistiriyo kendini esnetiyo.iyice yanlarini.oylece bende cok korkuyorum nefessis.kalacak.diyr oralarda

Bu afacanlara çözüm bulunamıyor walla bir türlü. Korkudan uyku uyuyamıyorum.

ilahi çok güldüm kuzuya , bizimki de ; kendi yatağı ile tek kişilik başka bi yatak yanyana duruyor, o yumuşacık yatağını bırakıp , iki yatağın ortasına sert yere uzanıyor , ben düzeltince de tekrar homurdanarak aynı pozisyona geliyor
Daha sert bir yatak var mı , kaldırıp altına giremeyeceği beşiğin içine göre olan, ya da ince yatağı dikmek son çare arkadaşların dediği gibi

Aynen kan revan yoksa ve göze müdahale , gayet soğuk kanlı olabiliyorum halbuki eskiden ben böyle miydim, bir zamanlar panik anneydi takma adım, yaşlandıkça rahatlıyorum ya da eyvah eşime benzemeye başlıyorum galiba
Hakınızda hayırlısı olsun cnm , insallah senin düşündüğün ve dilediğin gibi olur ..

keşke ama birazda o masumlugu kaybetmek lazım..
O da doğru , yoksa saf ve iyi niyetli olanı, her daim kötü kalpli kurtlar kapmak icin pusuda bekliyorlar
Bizimki Light erkek olacak sanırım efe taş fırın erkeği , fotolarındaki duruşu bile farklı, Kadir inanır havası var karizmatik maşallah (;

Son düzenleme:
Her gün git gel de çok yorucu bence. Üç sene öyle çalıştım. Tayin istemeyi düşünmez misiniz? En azından daha yakın bir yere.

Beklediğimiz kargo öğleden sonra gelince güneşli havayı kaçırmayalım dedik parka çıktık kuzumla, yaprak topladık , sallandık , kaydık , apartman merdiveninin bi kısmını kendisi çıkmak istedi, dolayısıyla bunca yorgunluğa uyudu kaldı kuzum ,
Babamız tr ye inmiş çok şükür, birazdan gelir,
Ablamız da okuldan gelir az sonra , çekirdek aile tamamlanıyor çok şükür, Allahım kimseyi anasız babasız ve yuvasız, kimsesiz bırakmasın...

Bu arada birşeyi unutuyorum hep, çocukları bizimkiler gibi makarnayı çok seven annelere , belki bilenler de vardır, makarna lütfen diye bir site var, makarna hamurunun bi kısmı gerçek sebzelerden üretiliyor , ( gerçi bizim kız , kerevizli makarnanın kereviz tadını alıp yemedi ama oğlan anlamadı ) bebeleri sebze yemeyenler icin güzel bi alternatif olabilir, hele bi yeşil mercimekli mantıları var, ona ailecek bayıldık

Bu arada aryam çok teşekkür ederiz kardeşini seç ten bizi haberdar ettiğin için, adını hep duyuyordum ama, kısmet sizin öğrencinin mektubunu görmeyeymiş. Böyle şeyleri dillendirmeyi de hiç sevmiyorum ama sevincimi heyecanımı sizlerle paylaşayım istedim, artık bizim de Bingöl de bir kardeşimiz var, kızımla yaşıt, ilkokul 1. Sınıf öğrencisiymiş. ilk gönderimizi dün yaptık, bakalım eline ne zaman ulaşacak, insallah ihtiyacı olabilecek şeyleri düşünebilmişizdir yeniden çok teşekkürler aryam vesile olduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…