- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
Günaydın canlarımmmmmmm.Kızlar sanki kızımın burnundan hırıltı geliyor.Tam da emin olamadım.Eşimhasta evham mı yapıyorum acaba diye?Bugün aşı için a.hekimliğine gideceğiz.Doktora bir sorayım diyorum.Eşim hasta olduğu için ç.doktoruna gitmemiz haftaya kaldı.Hırıltıya karşı önerileriniz var mı?Valla her birinize doktor kadar güveniyorum nerdeyse
slm arkadaşlar benim 4 aylık bir bebeğim var 2 ay sonra işe başlayacağım depo yapmak için süt saklama poşetleri aldım oda 180 lik ama ben sütümü sağdığımda 180 lik çıkmıyor yanı poşet tam dolmuyor.siz nasıl yapıyorsunuz yani gün içinde tekrar sağıp aynı poşete eklemelimiyim(poşet beklerken dipfirizdemi yoksa alt bölümde mi durmalı) dipfirize atmak için?yoksa çıktığı kadarını atıp dipfirize sonra yine aynı poşete gün içinde koymalımıyım kafam karıştı.nasıl yaptığınızı anlatırsanız çok sevinirim...
Geniz akintisi vardir canim benimkininde arada oluo fizyolojik serumla aciyorum burnunuGünaydın canlarımmmmmmm.Kızlar sanki kızımın burnundan hırıltı geliyor.Tam da emin olamadım.Eşimhasta evham mı yapıyorum acaba diye?Bugün aşı için a.hekimliğine gideceğiz.Doktora bir sorayım diyorum.Eşim hasta olduğu için ç.doktoruna gitmemiz haftaya kaldı.Hırıltıya karşı önerileriniz var mı?Valla her birinize doktor kadar güveniyorum nerdeyse
Ben ek besine gecmedim ama bildigim kadariyla cikacak dişlerine zarar verebilir yoksa pekmek harika bisey hem kan yapar hem bu soğuklarda bebegi korur.Kîzlar bebegine pekmez veren var mi
Allah korusun bi anlik bisey canim fileler var icine meyveyi koyuyosun bebek emdikce posa icinde kalio suyunu icmis oluo bende var ama ek gidaya gecmedigim için daha denemedim bide bildigim kadariyla belli bi donem mandalina yasakKızlar az once kızıma mandalına yaltırken bırden bı cektı huup dıye agzına elımıde tutmus sımsıkı yuyacak dıye aklım basımdan gıttı valla bu arada ne zaman kulak deldırcez kızlarımıza
ya ben kendimi de anlamıyorum bana sumo güreşçisi falan mı arıyorsun diyorlar benim sorunum kendimle çok didikliyorum herşeyi evham tavan yaptı bendeZeynep bence senin oglanin boyu cok uzun oldugu icin sana zayifmi gelio nazar degmesin boyu cok iyi
bebeğim benim oğlum sadece mama ile besleniyor sma humana aptamil vs. denedim en cok sevdiği bebelac oldu bi öğünde 150 cc verıyorum yani 5 ölçek aşkitommZeynep sende mama veriyormussun anne sürüyle berabermi hangi markayı veriyorsun kaç ölçek veriyorsun ♥
maşallah kuzuna teyzesi yesin onucanım benim kızımda ilk 2 ay 2200 g almıştı 2. aydan sonra memeyi reddetmeye başladı az az emdi o ara herkez mama ver dedi ama ben vermedim sonra emmeyince sağdım verdim onuda istemedi biberon almadı kaşıkla verdim çok az aldı millet yine başladı sütünün tadını beğenmiyordur mama ver onu yer diye ben yine vermedim uyutarak emzirdim ayda 500 gr alınca yeterli dedi doktor neyse pazar kv bu çocuk aç mama verin azcık tok tutar deyince artık alalım dedim nasıl olsa yemiycek en azından laflardan kurtulurum dedim ve gerçekten mamayı kaşıkla verdim daha ilk kaşıkta geri püskürttü zor bela 20 cc yedirebildim. Benim kızım doğduğunda 10 gün emmedi sütüm azdı mama ile beslendi o zaman bu markayı şapur şupur yiyordu şimdi yemedi.
kız erkek arasında fark var ama yinede maşallahı var kızının benim kız 4. ayda 6350 g 65 cm boyu maşallah iyi ama kilosu boya göre zayıf aman sağlıklı olsunda
3. aydan beri yastık kullanıyorum canım yorganda 3 gundur kullanıyorum ama dikkatli sekilde serıyorum beşiğin kenarlarına sıkıştırıyorum . paşam üsyunde battanıye bırakmıyor ki . hasta oluyor sonraaaselam tecrubeli anneler;
Rabbim hepinizin evladına sağlıklı huzurlu uzun ömür nasip etsin inşallah Allah kısmet ederse bende mart ayında anne olacağım sizlerinde yorumunu merak ettim çünkü kitap, net vs ile anne olunmuyor hakkatende(( deneyimlerinizi merak ettim
yenidoğanda bu yan yatırma yastıkları işe yarıyormu?
yenidoğanda baş kısmında yastık kullanmayın omurilik gelişimi için diyorlar yastık kullandınızmı?
Birde yorgan kullanılmaması gerekiyormuş SİZCE?
oğlum ağlar annem şöyle der çocuktur ağlarHepimiz evhamliyiz galiba doyuyomu uykusu yetiyomu hastami ateşi varmi usudumu terledimi ee nasıl dusunmeyelimyavrularım dertlerini anlatamiolarki her ihtimali düşünüyoruz benim annem çok rahat kv tam tersidir ama ben annemleyken daha güvende hissediodum kendimi biraz rahat olabilsek hersey daha kolay olacak.
oğlum ağlar annem şöyle der çocuktur ağlar
ama k.v cocugun bacagını mı acıttın aç mı uyut şunu ne oldu bu cocuga vah vah nazar ettık cocugu
bende susuyorum ne edeyimm
Mama kullanan arkadaşlar 2 numaraya ne zaman geçiliyor? Aptamil 1de 6aya kadar diyor, 2 de ise 6. Aydan itibaren diyor. Yani 5 ayı bitince 2 numarada verilebilir mi? Benim oğlum 4 ay 3 haftalık, bu ayın sonunda 5 ay bitmiş olacak, 6nın içinde sayıp 2ye mi geçmeliyim?
Günaydın canlarımmmmmmm.Kızlar sanki kızımın burnundan hırıltı geliyor.Tam da emin olamadım.Eşimhasta evham mı yapıyorum acaba diye?Bugün aşı için a.hekimliğine gideceğiz.Doktora bir sorayım diyorum.Eşim hasta olduğu için ç.doktoruna gitmemiz haftaya kaldı.Hırıltıya karşı önerileriniz var mı?Valla her birinize doktor kadar güveniyorum nerdeyse [/QUO
benim oğlumunda burun tıkanıklığı vardı sık sık tıkanıyordu hatta hırıltısı var diye 3 günde bir doktara götürdüm bana burun spreyi ve burun aspüratörü verdi şimdi tıkandıkça onunla temizliyorum rahatlıyor endişelenme eminim yanlızca burnunda pislik vardır
yok canım, hasta olmuyordur inş..Günaydın canlarımmmmmmm.Kızlar sanki kızımın burnundan hırıltı geliyor.Tam da emin olamadım.Eşimhasta evham mı yapıyorum acaba diye?Bugün aşı için a.hekimliğine gideceğiz.Doktora bir sorayım diyorum.Eşim hasta olduğu için ç.doktoruna gitmemiz haftaya kaldı.Hırıltıya karşı önerileriniz var mı?Valla her birinize doktor kadar güveniyorum nerdeyse
bi gün eşim armut yalatıyordu..Kızlar az once kızıma mandalına yaltırken bırden bı cektı huup dıye agzına elımıde tutmus sımsıkı yuyacak dıye aklım basımdan gıttı valla bu arada ne zaman kulak deldırcez kızlarımıza
6 aydan sonra belki sulandırıp verebiliriz..Kîzlar bebegine pekmez veren var mi
biz iyiyiz de sen nerelerdesin kaçak?!Hayırlı Günler Hatunlar nasılsınız bakalım
biz iyiyiz de sen nerelerdesin kaçak?!
hmm, gözümüzden kaçmaz, ona göre boşlama biziBende buralardayım aslında ama okuyup okuyup çıkıyorum pek yazmadım..Allah daha iyi etsin İnşaallah.. Ayşecik nasıl?
hmm, gözümüzden kaçmaz, ona göre boşlama bizi
hamdolsun ayşecik iyi, her zamanki gibi elleri ağzında mızıldıyo..:86:
elif ebrar nasıl?
A.hekimliğine gittik, aşılarımızı olduk.Burun hırıltısı için hırıltı falan yok evham yapma, çocuğu da fazla inceleme dedi.Belki odanın kuruluğundan sabahları oluyordur dedi.Yalnız benim aklıma bir şey takıldı.Baş çevresi bir ayda sadece 0.5 cm büyümùş.Bana az gibi geldi.Hemşire önce geçen ay ile aynı ölçtü, sonra tekrar ölçtü.0.5 cm büyümüş dedi.Normal dedi ama ben 1cm olması gerek diye biliyordum.Offff ya evham yapmayayım diyorum ama ama olmuyor.Şu an hırıltı önemsiz bir durum oldu benim için.Sabah hırıltıyı nasıl önemsemiştim.Sizlerde baş çevresi ne kadar?:26::26::26:
kovalarım vallaolur boşlamam.. Sonra beni de oklavayla kovalarsın mazallah
Benimki de öyle ana kucağında oturuyor.. tepinip duruyor.. sıkılınca ellerini iyice sokuyor ağzına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?