- 8 Ağustos 2011
- 12.581
- 14.836
- 498
bi benimki farklı galiba. kv pek karısmıyo. aslında arada karısmak istiyo da cekiniyo herhalde benden diyorum:))
ama annem delirtiyo beni. çocuk doğduğundan beri ac bu sütün yetmiyo diyo. deliriyorum resmen. çok kavga ettik. ama vermemekte direndim. gelinine bişey diyemiyodu bana lafı geciyo işte. ama kv karısmasından iyidir dimi? anneyle kavga edilebiliyo küsmüyo neyseki:)) kv ye bişey de denemez.
ben bi aksilik olmazsa 6. aydan sonra başlamayı düşünüyorum..kızlar bişey sorcam. biz bugün tam 4 aylık olduk. işe baslamama 10 gün kaldı. bugün 2 kasık elma suyuyla ek gıdaya basladım. bide yoğurt vercem. siz basladınız mı? hergün birer kasık arttır dediler ama sizler ne yapıyosunuz? basladınız mı ek gıdaya??
selamın aleyküm kızlar şu anda yeni uyudu paşa bu aralar iyice bozuldu uyku düzeni diye birşey kalmadı çünkü gazımı galiba geri döndübi süredir daha iyiydi ama şimdi yine başladı ayaklarını çekmeye ve ne yapsakta susturamıyoruz zaten umarım tekrar normale döner biz hala 4. ay aşımızı olamadık p.tesi olucaz inşallah umarım ateşsiz geçer ayrıca bu kvler konusunda cümleler tamamen tıpatıp aynı ki biz de sdc o değil herkes kendinde bi fikir beyan etme hakkı buluyo :
-senle kimse konuşmuyo mu oooolum hee sööylee
-kim döğdü ( dövdü ) seni kim ağlattı söyle bakimmm
- seni aç mı bıraktılar
zaten canım başımdan aşkın bu ve bunun gibi cümlelere artık ağzımı açmaya tenezzül edemiyorum cevap vermekten yoruldum resmen anladım anlamıyolar ne desem de bi de illa şerbetli su verin deyip duruyolar e benim çocuğum zaten gazman gibi şeker iyice mahvedicek çocuğumu ay bilmiyorum şimdi yatıp namazla kalkıyo zaten bir kaçgündür ilk doğum yaptığım zamanlar gibi uykusuz olmaya başladım iyice sinirlerim gerildi gidip uyuyım bari...bu arada kış geldi artık kaç günde bir banyo yaptırıyosunuz yavrularınızı
selamın aleyküm kızlar şu anda yeni uyudu paşa bu aralar iyice bozuldu uyku düzeni diye birşey kalmadı çünkü gazımı galiba geri döndübi süredir daha iyiydi ama şimdi yine başladı ayaklarını çekmeye ve ne yapsakta susturamıyoruz zaten umarım tekrar normale döner biz hala 4. ay aşımızı olamadık p.tesi olucaz inşallah umarım ateşsiz geçer ayrıca bu kvler konusunda cümleler tamamen tıpatıp aynı ki biz de sdc o değil herkes kendinde bi fikir beyan etme hakkı buluyo :
- seni aç mı bıraktılar
zaten canım başımdan aşkın bu ve bunun gibi cümlelere artık ağzımı açmaya tenezzül edemiyorum cevap vermekten yoruldum resmen anladım anlamıyolar ne desem de bi de illa şerbetli su verin deyip duruyolar e benim çocuğum zaten gazman gibi şeker iyice mahvedicek çocuğumu ay bilmiyorum şimdi yatıp namazla kalkıyo zaten bir kaçgündür ilk doğum yaptığım zamanlar gibi uykusuz olmaya başladım iyice sinirlerim gerildi gidip uyuyım bari...bu arada kış geldi artık kaç günde bir banyo yaptırıyosunuz yavrularınızı
Bu sıralar bebişlere bir şey oldu.Benimki de çoooook mızmız.Bir de dün 4. Ay aşılarımızı olduk iyice mızmız oldu.Sürekli ölçüyorum ateşi de yok.İnler gibi uykuya dalıyor miniğim.Babamız hastaydı ondan hastalık mı bulaştı acaba diyorum.:26:Çoksık hapşuruyor.dün öğlen 10 a kadar yattı tabi arada 2 3 em di akşama kada kucakta oturdu deli
akşama kadar yarım saatt lik 3 kere 4 kere ancak uyudu
gel gelelim gece 3 de uyudu zorlaçıldırdım
yatırınca ağlamaya başlıyor karnı tok meme veriyorum dili dışarıda istemiyor
altı temiz , ağrı kesici verdim bir yerimi ağrıyor diye yok yokkkkkkkkkkkk2 gündür böyle
İçim elvermiyor ama hasta olacak diye haftada bir yaptırıyoruz.selamın aleyküm kızlar şu anda yeni uyudu paşa bu aralar iyice bozuldu uyku düzeni diye birşey kalmadı çünkü gazımı galiba geri döndübi süredir daha iyiydi ama şimdi yine başladı ayaklarını çekmeye ve ne yapsakta susturamıyoruz zaten umarım tekrar normale döner biz hala 4. ay aşımızı olamadık p.tesi olucaz inşallah umarım ateşsiz geçer ayrıca bu kvler konusunda cümleler tamamen tıpatıp aynı ki biz de sdc o değil herkes kendinde bi fikir beyan etme hakkı buluyo :
- seni aç mı bıraktılar
kız kocama kıyamıyorum sonra k.valide kocama dır dır edecek sonra beni kimse tutamaz ki :)
aşkım çok tşk ederim yerim senin küççük kafalı kuzunu
minyon tipli kadınları çok severım ama annesi uzar o benceee
Ebe bizim kızı ufacık olacak bu kız, minicik olacak diye sevdi.Sonra bir erkek bebek geldi.Bizimkinden bir ay küçükmüş.58 cm çıktı.Kızım gecen ay 59 cmydi.Eşim de bizim kız kısa olacaksa bu çocuk hobit mi olacak diyoooor.
hayatım benim bebeğim mama ile besleniyor ya ben öyle bana arada bir eserse veiyorum ama ortalama 5 gundur falan vermıyorummm
Bu sıralar bebişlere bir şey oldu.Benimki de çoooook mızmız.Bir de dün 4. Ay aşılarımızı olduk iyice mızmız oldu.Sürekli ölçüyorum ateşi de yok.İnler gibi uykuya dalıyor miniğim.Babamız hastaydı ondan hastalık mı bulaştı acaba diyorum.:26:Çoksık hapşuruyor.
Boşver canım kvler için can sıkmaya değmez.Konuşup dururlar, konuştukları ile kalırlar.selamın aleyküm kızlar şu anda yeni uyudu paşa bu aralar iyice bozuldu uyku düzeni diye birşey kalmadı çünkü gazımı galiba geri döndübi süredir daha iyiydi ama şimdi yine başladı ayaklarını çekmeye ve ne yapsakta susturamıyoruz zaten umarım tekrar normale döner biz hala 4. ay aşımızı olamadık p.tesi olucaz inşallah umarım ateşsiz geçer ayrıca bu kvler konusunda cümleler tamamen tıpatıp aynı ki biz de sdc o değil herkes kendinde bi fikir beyan etme hakkı buluyo :
- seni aç mı bıraktılar
Geçmiş olsun canım, aman dikkat et bebişine geçmesin.Umarım tez zamanda iyileşirsin.Benim kızın da 40'tı, 40.5 olmuş.Benimki de küçük kafalı ama umarım büyükkkkkkkk akıllı olur.Burada kızım minnak olacak sanırım dediler.61 cm prensesim.
maşallah bebişinecanım endişe edecek bişey yok bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı. 4,5 aylık olduk baş çevresi geçen ay 40 tı şimdi 40.5 olmuş boyu 65.5 cm kilosu 6.300 doktor kilosu az sizin kız boya çalışıyor dedi ama geçen ayda aynı şey oldu sağlık ocağı 10 gün önce 6.350 kg dedi hastanede 10 gün sonra 6.300 çıktı saçmalık ben evde dijital tartı ile ölçüyorum 6.600 çıkıyor hadi 100 gr hata olsun 300 gr hata çok fazla.
canım endişe edecek bişey yok bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı. 4,5 aylık olduk baş çevresi geçen ay 40 tı şimdi 40.5 olmuş boyu 65.5 cm kilosu 6.300 doktor kilosu az sizin kız boya çalışıyor dedi ama geçen ayda aynı şey oldu sağlık ocağı 10 gün önce 6.350 kg dedi hastanede 10 gün sonra 6.300 çıktı saçmalık ben evde dijital tartı ile ölçüyorum 6.600 çıkıyor hadi 100 gr hata olsun 300 gr hata çok fazla.
Bir de dün kan damlası verdiler.9 damla dediler.Orada sormak aklıma gelmedi 9 damla çok değil mi?Kardeşimle konuştum onun da bebeği var.Onlar kilosuna artı bir veriyorlarmış.Salı doktora gideceğız sormayı düşünüyorum.Ayrıca kabız da yapabilir dediler.Dün emin olamayınca 8 damla verdim.Kaka yaptı, kakası pas gibi kokuyordu.
Siznkinde çooooook fark varmış.Bizimki de farklı çıkıyor ama 150 gr falan.Ne öyle ya, çoooook fark var.doktora dedimki 10 gün önce sağlık ocağında 6.350 çıktı sizde şimdi 6.300 çıkıyor oda tartılar arası fark olur dedi ama çok saçma biz hangi değeri baz alıcaz ??? Sağlık ocağındaki değer evdeki ölçümüme çok yakın çıkıyor hemen hemen aynı ama doktorda çok fark oluyor
Kilosu 6600. Bence bizim de 7 damla kullanmamız gerekir.bizede bugün verdi doktor ama 7 damla dedi senin kızın kilosu kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?