Afiyet bal şeker olmuştur heralde. geçte olsa hayırlı cumalar. herrrşeyin hayırlısı inşallah vatan içinde millet içnde.
Gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar.
Rabbim, evlerimize saglik, huzur, bereket, muhabbet versin. Ulkemizi de en yakin zamanda sukunete ve istikrara kavustursun.
Kahvalti hazirlicam simdi, adami ise yolliyim size donerim
Gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar.
Rabbim, evlerimize saglik, huzur, bereket, muhabbet versin. Ulkemizi de en yakin zamanda sukunete ve istikrara kavustursun.
Kahvalti hazirlicam simdi, adami ise yolliyim size donerim
waaaw süper. ama bana tatiiil yok.özeldekilerin canı çıksın dimii.Günaydın. Bugün de bitince dört günlük tatilim başlıyorrr.
oyy yerim onu ben alıştımı çişe. bizimkide hevesleniyor klozete. lazımlığı ankarada kaldı. burdan alcaz artık.
Aysecigi yedirdim. Simdi lazimlikta oturuyor.
Onu bekliyorum bi umut :111:
Tembel gacilaaaar! Kaldirin bakim totolari:76:
Canım geçmiş olsun. dikkat et kendine.Gece hic uyumadim desem yeridir o ruyayi gordukten sonra sanci tuttu beni psikolojik sandim meger mideyi usutmusum 3 ve 5 arasi lavoba yatak arasi gittim geldim namazi kil yat derken cok uykusuzum esim gelsin hmn yaticm hayirli cumalar canlar
içini belli etmedikten sonra askılıda giysen olur yani. bizim bir aile dostumuz vardı annemlerle gün yapıyorlardı kadın kapalı ama kadın ortamında askılı mini falan giyiniyor çok tatlı oluyor.ben geçen yazı feraceyle geçirdim.
terlemedim. alışkın olmayana zor. arkadaşım heveslendi, aldı. bu beni terletiyor diyo giymiyo.
siyah olması bi dezavantaj. pamuklu kumaşlar daha kullanışlı. astarsız pamuklu pardesüm de var ama bu yaz yine feraceee
aynen bende öyle. cmt saat 3 e kadardı. şimdi yaz saati uygulaması yaptılar akşam 5 te çıkıyorum. diğer günler akşam 19:00 bi pazarım var ondada ne yapacağımı şaşırıyorum oğlumla.Mesleğimi seviyordum ama anne olunca bir de boş günüm olunca daha çok sevmeye başladım.
ıyyh bu kayınvalideler.Şimdi kv gelir, ben de çıkacağım. Yazamam öpüldünüz.
öğretmenlik zor şekerim yaa ben okadar çocukla uğraşamazdım sanırım. okadar sabır yok bende. tatili bol olsada cık.bencede en güzel meslek bir kadın için öğretmenlik fakat bu nesil içinde öğretmenlik yapmak biraz zor allah kolaylık versin öğretmen arkadaşlarıma
hele ki 1. sınıf ve liseleri okutanlara daha çok
Çok güzelmiş. Bazı modeller hem sade hem de şık.
o da cozutmuş beah! evinde ne giyersen giy de,,içini belli etmedikten sonra askılıda giysen olur yani. bizim bir aile dostumuz vardı annemlerle gün yapıyorlardı kadın kapalı ama kadın ortamında askılı mini falan giyiniyor çok tatlı oluyor.
aynen bende öyle. cmt saat 3 e kadardı. şimdi yaz saati uygulaması yaptılar akşam 5 te çıkıyorum. diğer günler akşam 19:00 bi pazarım var ondada ne yapacağımı şaşırıyorum oğlumla.
Ne güzel kendim okuyorum kendim yazıyorum. sitede benden başka kimsecikler yok. nereye kayboldunuz hepiniz birden.
mrb kızlar ben bahar mail şifremi unuttunca yeni sayfa açmak zorunda kaldım(günlerdir size ulaşamam bundan
geçmişi okudum ama.şükürgenelde iyiygötrdün sizleri.
NFK NASILSIN CANIM BENİM KIZÇEN NASIL.YERİM BEN ONU YA SAYIYORMUYMUŞ KUZUN BENİM.HÜSEYİN DE SAYIYO AMA ALTIYA GELİNCE TAKILIP KALIYOR.ALTTI ATTI ATTI:)))))))))BU ARADA TAŞINMA İŞİNİZDE VAR MI GELİŞME
busmai sana da oğluna da geçmiş olsun canım.gebelikte bi de üşütünce zor geçiyor gerçekten.rabbim hayırlı şifalar versin.keremin de yaramazlıkları sen iyoruyormuş allah kolaylık versin canım.
BORN CANIM BEBEĞİNİ GÖRMÜŞÜN İYİYİYMİŞ MAŞALLAH.BANA DA SANKİ KIZMIŞ GİBİ GELİYOR BEBEĞİN:)).BU İKİNCİ GEBELİKLER DAHA BİR ZORLUYO SANKİ İNSANI ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH.
PEMBE ECRİN ARYAM PAMUK COLICUS VE DİĞER ARKADAŞLAR NASILSINIZ.?
BEN DE YARIN KONTROLE GİDECEM İNŞALLAH. BAKALIM BEBİŞİM VE ŞEKERİMNE ALEMDE:...........
içini belli etmedikten sonra askılıda giysen olur yani.
waaaw süper. ama bana tatiiil yok.özeldekilerin canı çıksın dimii.
Ha buarada facebook'u kaldırcaklarmış. you toube gibi. benim zaten facem yokta çok kullananlar için baya zor olacak.
Rahatlık açısından dedim öyle zaten. herkezin kendi tercihi tabi.evet kesinlikle içini belli etmiyor. yazın tshirt giyiyorum ben de.
valla büyük rahatlık.. ''imaj hiçbirşeydir, susuzluk herşey'' :109:
evet kesinlikle içini belli etmiyor. yazın tshirt giyiyorum ben de.
valla büyük rahatlık.. ''imaj hiçbirşeydir, susuzluk herşey'' :109:
hayırdır noooolduuu...bundan yıllar yıllar önce memur olmak önemli ve istenilen bi şeydi.
sonra özel sektör cazip hale geldi. şimdi yine memurluk revaçta. kadınlar için büyük avantaj..
eneeeeeeeem!
bana mailden ulaş baby!
Ayy alem bu bebeler , apartman dairesine kapanıp kalınca kendilerine eğlence buluyorlar ,
Bizimki de koltuğa çıkıp , sayıyor kendince biii üç başlaaa deyip atıveriyor kendini üzerimize.. Deli çocukbu arada parmak da bir işareti ile havada oluyor tabii
Hafta sonu kuzuluk'ta saldık çocukları çayıra çimene kuma, ne kadar dinginleştiler iki üç günde bile , efendimiz "toprak çocuğun ilk baharıdır" diye boşuna dememiş demek, çocuklara toprak lazım hava lazım da nerde
http://hizliresim.com/e5ZrD5
Şu benim bahsettiğim
Indirimde 400 gibi bi rakamdı sanırım, ama aparatları sayesinde kıyma makinesine dönüşebiliyormuş , çiğ köfte falan da yoğuranı duydum bunda (; hoş birşey yeri olan için
cesaretleri süper valla daha düşünce ne olacağını kestiremedikleri için korkusuzlar ama bizi korkutuyorlar:18:
senin gene pencereyi açma avantajın varmış bizimki ahşap karyola onun önündeki biraz aşağıya iniyor ama genede güvenli değil melisa ordan aşağıya inmeye çalışıyor bende tırsıyorum olmadı eşime diyeceğim bir şekilde ayarlama yapsın biraz daha aşağı alsın da inmek istediğinde rahat insin bar düşmesinde :26:
demi liselerde de bir çakallık söz konusu dediğin gibi şehir bile değişince fark eder canım allah kolaylık versin valla işiniz zor
Anam yoksa eskiden yabancı bir dizi vardı orda Kerim Said diye bir adam vardı sen de mi onu izliyordun:)
eşim de Mert isminde tutturdu bense Melih ya da Erdem olmasını çok istiyorum,galiba anlaşamayacağız bakalım ne olacak..
Kerem artık eve sığmıyor, kabına sığmıyor,nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum sen neler yaptırıyorsun? keşke etrafta salabileceğim toprak olsa da koştursahergün parka çıkarıyordum ama artık ona dışarda sahip çıkmaya gücüm yok, çok ağırlaştım.
kerem de sayıyor ; o da 7'yi atlayarak gidiyor
mrb kızlar ben bahar mail şifremi unuttunca yeni sayfa açmak zorunda kaldım(günlerdir size ulaşamam bundan
geçmişi okudum ama.şükürgenelde iyiygötrdün sizleri.
NFK NASILSIN CANIM BENİM KIZÇEN NASIL.YERİM BEN ONU YA SAYIYORMUYMUŞ KUZUN BENİM.HÜSEYİN DE SAYIYO AMA ALTIYA GELİNCE TAKILIP KALIYOR.ALTTI ATTI ATTI:)))))))))BU ARADA TAŞINMA İŞİNİZDE VAR MI GELİŞME
busmai sana da oğluna da geçmiş olsun canım.gebelikte bi de üşütünce zor geçiyor gerçekten.rabbim hayırlı şifalar versin.keremin de yaramazlıkları sen iyoruyormuş allah kolaylık versin canım.
BORN CANIM BEBEĞİNİ GÖRMÜŞÜN İYİYİYMİŞ MAŞALLAH.BANA DA SANKİ KIZMIŞ GİBİ GELİYOR BEBEĞİN:)).BU İKİNCİ GEBELİKLER DAHA BİR ZORLUYO SANKİ İNSANI ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH.
PEMBE ECRİN ARYAM PAMUK COLICUS VE DİĞER ARKADAŞLAR NASILSINIZ.?
BEN DE YARIN KONTROLE GİDECEM İNŞALLAH. BAKALIM BEBİŞİM VE ŞEKERİMNE ALEMDE:...........
Aaa
ayazmı olcak adı. güzel isim yaa bence.
sende kalın telli olandan alsaydın onlar daha dayanıklı. standlı mikser iyi fikir ama gerçekten. işini çok kolaylaştırcak. ben kullanmıyorum onu normal çırpıcı kullanıyorum.
bende sana güzel bir gün ve hatta hafta sonu diliyorumda sen niye bana hiç cevaplar yazmıyorsun kırılıyorum ama zaten bugünlerde alınganlığım üzerimde anlayalım yani.
evet bende çok beğendim. kapalı olsaydım kesinlikle tarzım bu olurdu.Çok güzelmiş. Bazı modeller hem sade hem de şık.
Çok güzelmiş. Bazı modeller hem sade hem de şık.
Ha ha haaaa ayh çok güldüm alem kadınsın sen ya.Ben o parmağı ısırırımmmm :)
İşte bu benim de dediğim ama gövde ayrı para, aparatlar ayrıymış. Baya tuzluya geliyomuş toplamda :/
Çalışan kadjn olmak zor bacımmmmmm
Mert olmasınnnnnnnnnnn.
Hep güzel haberler gelsin ozaman yarın inşallahhhhh.
Benim kalın telli el mikserim bigün tık diye bozulunca ucuz almaya karar verdim. Sinbo da 5 yıl falan götürdü beni. Ama işte standlılarda da çokgözüm kalıyo yaaa :)
Yazmıyo muyum kız?? Bence sana öyle geldi yada denk gelmedi. Zaten ben ne okuduğumun da pek farkında değilim. Örneğin pamuk helvanın "çocuklar apartman dairesine tıkıldı" lafını kazan dairesi diye okuyup şoklandım okulda. Şimdi evde tekrar okuyunca anladım
internetten alıveriş yapmayı hiç sevmiyorum kiii. görmem lazım elimi dokunmam lazım.Lcw internet sitesi 3. yaşını kutluyomuş. Kargo bedavaymış. Bi de 125 ve 175 lira üzeri alışverişe %10 ve %15 indirim varmış.
Lcw internet sitesi 3. yaşını kutluyomuş. Kargo bedavaymış. Bi de 125 ve 175 lira üzeri alışverişe %10 ve %15 indirim varmış.
Afiyet olsun tatlım. yarasın. çok ta severim. ama etsiz olanını. buranın lahanası ankaranın ki gibi lezzetli değil. ama bir lahana maceramı anlatayım canım. ankaradan toparlandık geliyoruz. arabanın içinde kımıldayacak çok az yer kaldı. 11 saatlik yol. hiç gelemem sıkıya. lahanayı ankarada bırakmak işime gelmedi aldım onuda arbaya ama dar ettim. yol neredeyse yarılandı ama lahana arabanın heryerine yerleşti heralde. gıcıklandım yaa dedim ben bu lahanayı atacam. herşey sığdı bi lahanayı sığdıramadın dedi koca. ya elime takılıyo ya ayağıma. keşke binadanbirine verseydim ama kime vercem almaz kimse kibirli. evde çürüyecek koku yapcak. atsam olmaz nimet mecburenaldım ama eşim durdurdu arabayı yolun kenarına koydu. bu seferde ayy olmazki yaa dedim böbürlendim 50 metre kadar gittik eşim arabayı durdurdu aldı lahanayı. öyle böyle bodruma kadar geldi. yedik sonrada kurtulduk. bayada güzel olmuştu. iyiki atmamışım.o da cozutmuş beah! evinde ne giyersen giy de,,
misafirliğe gittiğin yerde de bu kadar açılıp saçılmak geliyorsa içinden bi şeyler sindirilmemiş ya da zoraki
o bir tatil gününde uyusan mıııı, temizlik çamaşır ütü mü yapsaaaan, gezsen miiii, oğlunla mı vakit geçirseeen?!
valla ne zor bu çalışan insanın hali yaa?:100:
yemek yaptım cicim, etli lahana sarması.
eşim gelir yarım saate. şimdi evi toparlayım, kendime çeki düzen vereyim..
Ben lcw'den bir sürü şey almıştım. Çok iyi çıktı. Tavsiye ederim.internetten alıveriş yapmayı hiç sevmiyorum kiii. görmem lazım elimi dokunmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?