Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar.
Rabbim, evlerimize saglik, huzur, bereket, muhabbet versin. Ulkemizi de en yakin zamanda sukunete ve istikrara kavustursun.

Kahvalti hazirlicam simdi, adami ise yolliyim size donerim
Afiyet bal şeker olmuştur heralde. geçte olsa hayırlı cumalar. herrrşeyin hayırlısı inşallah vatan içinde millet içnde.

Gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar.
Rabbim, evlerimize saglik, huzur, bereket, muhabbet versin. Ulkemizi de en yakin zamanda sukunete ve istikrara kavustursun.

Kahvalti hazirlicam simdi, adami ise yolliyim size donerim

Günaydın. Bugün de bitince dört günlük tatilim başlıyorrr.
waaaw süper. ama bana tatiiil yok.özeldekilerin canı çıksın dimii.

Aysecigi yedirdim. Simdi lazimlikta oturuyor.
Onu bekliyorum bi umut :111:

Tembel gacilaaaar! Kaldirin bakim totolari:76:

oyy yerim onu ben alıştımı çişe. bizimkide hevesleniyor klozete. lazımlığı ankarada kaldı. burdan alcaz artık.

Gece hic uyumadim desem yeridir o ruyayi gordukten sonra sanci tuttu beni psikolojik sandim meger mideyi usutmusum 3 ve 5 arasi lavoba yatak arasi gittim geldim namazi kil yat derken cok uykusuzum esim gelsin hmn yaticm hayirli cumalar canlar
Canım geçmiş olsun. dikkat et kendine.

Ha buarada facebook'u kaldırcaklarmış. you toube gibi. benim zaten facem yokta çok kullananlar için baya zor olacak.

içini belli etmedikten sonra askılıda giysen olur yani. bizim bir aile dostumuz vardı annemlerle gün yapıyorlardı kadın kapalı ama kadın ortamında askılı mini falan giyiniyor çok tatlı oluyor.

Mesleğimi seviyordum ama anne olunca bir de boş günüm olunca daha çok sevmeye başladım.
aynen bende öyle. cmt saat 3 e kadardı. şimdi yaz saati uygulaması yaptılar akşam 5 te çıkıyorum. diğer günler akşam 19:00 bi pazarım var ondada ne yapacağımı şaşırıyorum oğlumla.

Şimdi kv gelir, ben de çıkacağım. Yazamam öpüldünüz.
ıyyh bu kayınvalideler.

Ne güzel kendim okuyorum kendim yazıyorum. sitede benden başka kimsecikler yok. nereye kayboldunuz hepiniz birden.

bencede en güzel meslek bir kadın için öğretmenlik fakat bu nesil içinde öğretmenlik yapmak biraz zor allah kolaylık versin öğretmen arkadaşlarıma
hele ki 1. sınıf ve liseleri okutanlara daha çok
öğretmenlik zor şekerim yaa ben okadar çocukla uğraşamazdım sanırım. okadar sabır yok bende. tatili bol olsada cık.

o da cozutmuş beah! evinde ne giyersen giy de,,
misafirliğe gittiğin yerde de bu kadar açılıp saçılmak geliyorsa içinden bi şeyler sindirilmemiş ya da zoraki

o bir tatil gününde uyusan mıııı, temizlik çamaşır ütü mü yapsaaaan, gezsen miiii, oğlunla mı vakit geçirseeen?!
valla ne zor bu çalışan insanın hali yaa?:100:

Ne güzel kendim okuyorum kendim yazıyorum. sitede benden başka kimsecikler yok. nereye kayboldunuz hepiniz birden.

yemek yaptım cicim, etli lahana sarması.
eşim gelir yarım saate. şimdi evi toparlayım, kendime çeki düzen vereyim..

şifreni mi unuttuuuuun?! Allah iyiliğini versin e mi?
ya çok fazla siteye üyeliğin var ya da buraya çok az girdiğin için unuttun.
yaz kız kenara olmadı basit bi şeyle değiştir şifreyi. benim topu topu iki şifrem var, biri olmazsa diğeridir her zaman

taşınma işinde bi gelişme yok, bekleye bekleye kurudum kaldım yaa..
var bi hayır, zamanını bekliyordur. hayırlısı olsun ne diyim.
bi şeyi illa istemeyeceksin. ben de istemiyorum. hayırlısı..

sen kızçeye isim düşündün mü peki? kontrolden sonra bize yazmayı unutma hea!

waaaw süper. ama bana tatiiil yok.özeldekilerin canı çıksın dimii.

Ha buarada facebook'u kaldırcaklarmış. you toube gibi. benim zaten facem yokta çok kullananlar için baya zor olacak.

bundan yıllar yıllar önce memur olmak önemli ve istenilen bi şeydi.
sonra özel sektör cazip hale geldi. şimdi yine memurluk revaçta. kadınlar için büyük avantaj..

eneeeeeeeem!
bana mailden ulaş baby!

evet kesinlikle içini belli etmiyor. yazın tshirt giyiyorum ben de.
valla büyük rahatlık.. ''imaj hiçbirşeydir, susuzluk herşey'' :109:
Rahatlık açısından dedim öyle zaten. herkezin kendi tercihi tabi.

evet kesinlikle içini belli etmiyor. yazın tshirt giyiyorum ben de.
valla büyük rahatlık.. ''imaj hiçbirşeydir, susuzluk herşey'' :109:

bundan yıllar yıllar önce memur olmak önemli ve istenilen bi şeydi.
sonra özel sektör cazip hale geldi. şimdi yine memurluk revaçta. kadınlar için büyük avantaj..

eneeeeeeeem!
bana mailden ulaş baby!
hayırdır noooolduuu...

Ben o parmağı ısırırımmmm :)

İşte bu benim de dediğim ama gövde ayrı para, aparatlar ayrıymış. Baya tuzluya geliyomuş toplamda :/

Çalışan kadjn olmak zor bacımmmmmm

Mert olmasınnnnnnnnnnn.

Hep güzel haberler gelsin ozaman yarın inşallahhhhh.

Benim kalın telli el mikserim bigün tık diye bozulunca ucuz almaya karar verdim. Sinbo da 5 yıl falan götürdü beni. Ama işte standlılarda da çokgözüm kalıyo yaaa :)

Yazmıyo muyum kız?? Bence sana öyle geldi yada denk gelmedi. Zaten ben ne okuduğumun da pek farkında değilim. Örneğin pamuk helvanın "çocuklar apartman dairesine tıkıldı" lafını kazan dairesi diye okuyup şoklandım okulda. Şimdi evde tekrar okuyunca anladım

Lcw internet sitesi 3. yaşını kutluyomuş. Kargo bedavaymış. Bi de 125 ve 175 lira üzeri alışverişe %10 ve %15 indirim varmış.

Çok güzelmiş. Bazı modeller hem sade hem de şık.

Ha ha haaaa ayh çok güldüm alem kadınsın sen ya.

Lcw internet sitesi 3. yaşını kutluyomuş. Kargo bedavaymış. Bi de 125 ve 175 lira üzeri alışverişe %10 ve %15 indirim varmış.
internetten alıveriş yapmayı hiç sevmiyorum kiii. görmem lazım elimi dokunmam lazım.

Afiyet olsun tatlım. yarasın. çok ta severim. ama etsiz olanını. buranın lahanası ankaranın ki gibi lezzetli değil. ama bir lahana maceramı anlatayım canım. ankaradan toparlandık geliyoruz. arabanın içinde kımıldayacak çok az yer kaldı. 11 saatlik yol. hiç gelemem sıkıya. lahanayı ankarada bırakmak işime gelmedi aldım onuda arbaya ama dar ettim. yol neredeyse yarılandı ama lahana arabanın heryerine yerleşti heralde. gıcıklandım yaa dedim ben bu lahanayı atacam. herşey sığdı bi lahanayı sığdıramadın dedi koca. ya elime takılıyo ya ayağıma. keşke binadanbirine verseydim ama kime vercem almaz kimse kibirli. evde çürüyecek koku yapcak. atsam olmaz nimet mecburenaldım ama eşim durdurdu arabayı yolun kenarına koydu. bu seferde ayy olmazki yaa dedim böbürlendim 50 metre kadar gittik eşim arabayı durdurdu aldı lahanayı. öyle böyle bodruma kadar geldi. yedik sonrada kurtulduk. bayada güzel olmuştu. iyiki atmamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…