- 8 Ağustos 2011
- 11.773
- 9.286
- 448
Siteden ihraç ettirmeyin beni.
Yeni kaset çıkmış, youtube yasaklanmış.
Gece hic uyumadim desem yeridir o ruyayi gordukten sonra sanci tuttu beni psikolojik sandim meger mideyi usutmusum 3 ve 5 arasi lavoba yatak arasi gittim geldim namazi kil yat derken cok uykusuzum esim gelsin hmn yaticm hayirli cumalar canlar
Neyse biz bebişlete dönelim.dediğin gibi, hiç girmeyelim bu mevzulara.
dipsiz kuyu.
Feracelerin kumaşı naylon tipi olduğu için kırışmıyor ve bence terletiyor. Pardesülerin astarsız olanları da var sonuçta ,ve pamuklu olmaları daha iyi.
Öyle bir bahsettiniz ki feraceyi merak ettim. Çevremde kapalı çok ama ferace giyen yok.ben geçen yazı feraceyle geçirdim.
terlemedim. alışkın olmayana zor. arkadaşım heveslendi, aldı. bu beni terletiyor diyo giymiyo.
siyah olması bi dezavantaj. pamuklu kumaşlar daha kullanışlı. astarsız pamuklu pardesüm de var ama bu yaz yine feraceee
Mesleğimi seviyordum ama anne olunca bir de boş günüm olunca daha çok sevmeye başladım.günaydınnnnn hayırlı cumalar
born tam da dediğin gibi doktorunuz bir tahmin yapmamış ama sağlıklı olduğunu öğrenmiş bu daha güzel
yeni feraceni de güzel günlerde giyin
pempiş ohh siz pazarteside tatilsiniz ne güzel
ilbilgehatun senin izin olayı daha süper olmuş valla şanslı kadın seni
nfk salı pazarında da vardı 75 tl yazmışlardı feracelere :44:
bugünde hava bir tuhaf sanki sabah işe çıkarken bir yumuşaktı şimdi işyerine geldim esiyor :44:
Hep soracağım unutuyorum senin mesleğin? Epey yoğunsun da...günaydınnnnn hayırlı cumalar
born tam da dediğin gibi doktorunuz bir tahmin yapmamış ama sağlıklı olduğunu öğrenmiş bu daha güzel
bugünde hava bir tuhaf sanki sabah işe çıkarken bir yumuşaktı şimdi işyerine geldim esiyor :44:
Hep soracağım unutuyorum senin mesleğin? Epey yoğunsun da...
Mesleğimi seviyordum ama anne olunca bir de boş günüm olunca daha çok sevmeye başladım.
Benimki ortaokul. Liseye geçmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Bana da liseler problemli geliyor.bencede en güzel meslek bir kadın için öğretmenlik fakat bu nesil içinde öğretmenlik yapmak biraz zor allah kolaylık versin öğretmen arkadaşlarıma
hele ki 1. sınıf ve liseleri okutanlara daha çok
Öyle bir bahsettiniz ki feraceyi merak ettim. Çevremde kapalı çok ama ferace giyen yok.
ayyy çok güzel modeller var ama burası biraz pahalı galiba:44:
Babaya sattim uzaniyorum bugun 2 saat dersi vardi bitirdi geldi bana yaradi :)Psikolojik olabilir. Bence yasir'i kv'ye sat.
Cok sukur iyiyim dun uzerim baya inceydi saniyorum usuttum bide baya bi disardaydik ama bu sabah iyiyim de iste uykusuzluk oldu tabi simdi vurayim kafayi yasir uyuyunca da devam ederim baya bi iyi olur :)Allah Allaaah! geçmiş olsun canım.
dün mü üşüttün acaba? mideye nane limon iyi geliyor. şimdi iyisindir inş.
Nfknin dedigi gibi ben de giymezken terletiyo gibi geliyodu ama mantikli bi kumas secimi yapilinca ben de cok rahat ediyorum pardesu her giymeye utulemek beni bunaltiyoFeracelerin kumaşı naylon tipi olduğu için kırışmıyor ve bence terletiyor. Pardesülerin astarsız olanları da var sonuçta ,ve pamuklu olmaları daha iyi.
Cok saol canim ins hep saglikla devam eder cinsiyeti cok merak ediyorum tabi ama once su guatr isini halletmem lazim mantikli bi endokrin uzmani arastiriyorumgünaydınnnnn hayırlı cumalar
bencede en güzel meslek bir kadın için öğretmenlik fakat bu nesil içinde öğretmenlik yapmak biraz zor allah kolaylık versin öğretmen arkadaşlarıma
hele ki 1. sınıf ve liseleri okutanlara daha çok
Sen 65 lira verip alicin bacım ozamanben de :)
Evet ya bi haber vermedi haaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?