Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeze. işe azn önce geldim bi kahvemi aldım ve sizi selamlayım dedim. ayy az önce dolmuşla gelirken minnak bebeğin biri kustuuu. üşütmüş yavrucak. anne olunca insan daha iyi anlıyor onu. evlenmeden önce ıyyyh derdim. sanırım hastaneye gidiyrlardı kadın peçetede almamış yanına. perişan durumdaydı. ben biryere giderken koca bir çanta alırım. oda lazım olur buda lazım olur. tam teşekküllüyüm yani. taşımaya razıyım. neyse sabah sabah içinizi baydım. şimdilik öpüyorum hepinizi. geçmişi bir okuyup kapatacağım.

AAA bak bu değiştirebilme olayı iyiymiş bunu bilmiyordum.ürünü teslim ederken fatura falan veriyordurlar heralde.

evet canım kocaman bir beyaz lahanaydı. ben diğerini yani siyah olanını hiç yemedim.bizde normal pirinçle doldururlar soğanlı naneli baharatlı falan çok güzel olur. salatasınıda yaparım. eşim sevmez guya lahanayı aysberk diye yutturdum salatasını. soslu falan anlamadı valla yedi.

Öpüldünüz hanımlar sonra görüşürüz.

Anlaşılan o ki yurt genelinde hava kapalı :) kuzucuğum olmasa dizi maratonu yaparak ve uyuklayarak geçerdi koca gün. Ama şimdi hava accık iyi olsa da dışarı aksak diye bakıyorum :)

Evet evet; gelen fatura ile rahatlıkla değiştirebiliyorsun

Kız ne fenasın sennnnnnn :)

herkese hayırlı hafta sonları

bugün hava kapalı bir yağmur yağıyor bir açıyor gibi oluyor
neyseki bugün doğum günü var en azından bir etkinlik yapmış oluyor dışarda yer tutmuşlar inşallah güzel geçer

pazarda seçim var zaten bakarız artık o günede herkesi tek tek öpüyorum bugün buraya başbakan gelecekmiş mitinge yolları kapatıyorlar
bende bundan yararlanarak erken çıkacağım sanırım byeee

bayanlar anne olmuşsunuz tebrık edıyorum..bı sorum olucak sorcam cvb yazarmısınız

arkadaşlar gebelikten ve enfeksiyondan şüphem var dun dr gttım ama gunun gecmmıs dedı altı gun var adetıme..ultrasonda bısey gorunmedı gebelik gbı...ılac verdı hamılede olsan ıyı gelır zararı yok dedı...şikayetım ise gecen adetten buyana sol kasık ağrım gecmedı ara ara gun ıcı ağrıyor...dayanılmıcak gbı degıl.....fkat uc gundur ıdrarımı yaparken ozellıkle son damlalara doğru acı grıyor sankı başka bısey cıkarcakmısım gbı......ucu tıkanmış gbı...ıdrarımda ırılı ufaklı tortular var...sızce gebelik belırtısı olabılır mı bırde ıkı gece sol tarafıma yatamadım agrıyodu...yenı anne olduğunuz ıcın cvb yazarsınız dıye dusunurek yazdım tesekkurler

canım biz yeni anne sayılmayız ama anlattıklarına göre eğer aklında bir süphe varsa git bir kan testi yaptır zaten gebelik varsa çıkar yoksa ki sanırım idrar yollarında illtihaplanma olabilir yada kum döküyor olabilirsin o yüzden önce kan testini yaptır ve sonrada doktora git

Kum falan mı döküyosun anlamadım ki :/ kan tahlili yaptırsan gebelik olayı belli olur. Ben adetim geçince idrar testi ile öğrenmiştim. Adet gününü bekle bence sonra da test yap. O vakte kadar da hayırlısı için dua et canım.

Kızımmmm aynı şeyleri düşünüp yazmışız

sagolun kızlar..dr gttım kandada çıkmaz dedı ultrasona baktı çıkmaz dedı..bakalım gunumu beklıcem artık.ben daha once muane olmuştum kum tas vs yok bende

pamuk helva; ne güzel olmuş ya bende çok istiyorum ama yerim musait değil
busmai; benim kardesimde aldi plastikten kaydirak salincakla beraber. onun evi büyük bir odayı oyun odası yaptı

Merhaba güzel anneler , yemeğimin başında beklerken geçmişi okudum malum iki Tontonla en tempolu günüm bugün,
Moralim de sabah namazı ile evden çıkan eşime bozuktu ki , pembiş yüzümü güldürdün, kazan değil de çatı dairesine tıkıyorum çocukları orası ferah ama aydınlık ve geniş , hepinizin bebelerini bekleriz bi gün parkımıza (;
Bahar; insallah hayırlı haberler alırsın , şekerinde de sıkıntı yoktur insallah ..
Busmai , evet cnm pilsan ın fabrika satış Mağazasından plastik salıncak&kaydırak bitişik şekilde olanlardan , bir de plastik tahtıravalli gibi birşey , bi de evde oynanmayan bilimum oyuncak , bisiklet falan derken güzel oyalanıyorlar, yerlere de evde kullanılmayan halkları serdik, özellikle yağışlı ya da çok sıcak havalarda iyi oluyor..
Elifnaz, benim için özellikle çok rahatlık oluyor evet, mesela Ramazan da oruçluyken sokağa çıkaramıyorum hâlim olmuyor orada oyalanıyorlar en azından, akşam oldu hava karardı yağmur yağdı derdi de yok, buradan taşınınız mumla arayacağım çatı katını
Nfk iyi gezmeler, şekerportakalım civar yoğunlaşmadan evine ulaşırsın insallah ..
Maydonoz; iye ya da mantar olabilir mi acaba , yanma deyince akla onlar geliyor kum ya da taş yoksa, hakkınızda hayırlısı olsun, belirtiler herkeste hatta aynı kişinin iki farklı hamileliğinde bile başka olabiliyor o yüzden o konuda adet gününü beklemek dışında birşey diyemeyiz, insallah sağlıkla bebiş haberini verirsin bizlere,

Güzel bir hafta sonu olsun hepimiz içn , hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu bir gün diliyorum

Miting sana yaramış:))))tam bahar geldi derken havalar tekrar soğudu.

Pzt yaptığımız sinema planı bakıcı teyzemizin şehir dışı planı ile bozuldu...
Teyzeniz sizden çabuk davranmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…