Ben dedim canım. evet öyleymiş.Facebook'u mu kapatacaklar? Biri öyle mi yazdı? Olmadı modemi söküp verelim.
yaa nebileyim bazen lcw ye gidiyorum dokununca hoşuma gitmeyen giysiler oluyor. ben birkeresinde top shop tan bir alet almıştım tv de sürekli reklam yapıyorlardı epilasyon aletiyle ilgili. işte adam koluna sürüyor birtane tüy kalmıyordu. heveslendim sipariş verdim geldi. denedim ama hep yara oldu kolum bacağım. sonrada tövbe ettim almamaya. lcw farklı aslında malını biliyoruz enazından nasıl olduğunu. işte ama dokunmam lazım ya.Ben lcw'den bir sürü şey almıştım. Çok iyi çıktı. Tavsiye ederim.
Lcw'nin penyeleri genelde iyi. Diğer ürünlerini pek sevmiyorum.Ben dedim canım. evet öyleymiş.
yaa nebileyim bazen lcw ye gidiyorum dokununca hoşuma gitmeyen giysiler oluyor. ben birkeresinde top shop tan bir alet almıştım tv de sürekli reklam yapıyorlardı epilasyon aletiyle ilgili. işte adam koluna sürüyor birtane tüy kalmıyordu. heveslendim sipariş verdim geldi. denedim ama hep yara oldu kolum bacağım. sonrada tövbe ettim almamaya. lcw farklı aslında malını biliyoruz enazından nasıl olduğunu. işte ama dokunmam lazım ya.
Ha ha haaaa ayh çok güldüm alem kadınsın sen ya.
internetten alıveriş yapmayı hiç sevmiyorum kiii. görmem lazım elimi dokunmam lazım.
Afiyet olsun tatlım. yarasın. çok ta severim. ama etsiz olanını. buranın lahanası ankaranın ki gibi lezzetli değil. ama bir lahana maceramı anlatayım canım. ankaradan toparlandık geliyoruz. arabanın içinde kımıldayacak çok az yer kaldı. 11 saatlik yol. hiç gelemem sıkıya. lahanayı ankarada bırakmak işime gelmedi aldım onuda arbaya ama dar ettim. yol neredeyse yarılandı ama lahana arabanın heryerine yerleşti heralde. gıcıklandım yaa dedim ben bu lahanayı atacam. herşey sığdı bi lahanayı sığdıramadın dedi koca. ya elime takılıyo ya ayağıma. keşke binadanbirine verseydim ama kime vercem almaz kimse kibirli. evde çürüyecek koku yapcak. atsam olmaz nimet mecburenaldım ama eşim durdurdu arabayı yolun kenarına koydu. bu seferde ayy olmazki yaa dedim böbürlendim 50 metre kadar gittik eşim arabayı durdurdu aldı lahanayı. öyle böyle bodruma kadar geldi. yedik sonrada kurtulduk. bayada güzel olmuştu. iyiki atmamışım.
Facebook'u mu kapatacaklar? Biri öyle mi yazdı? Olmadı modemi söküp verelim.
bugun arya hic yazmadi mi? Ben mi gozden kacirdim:44:
mrb kızlar ben bahar mail şifremi unuttunca yeni sayfa açmak zorunda kaldım(günlerdir size ulaşamam bundan
geçmişi okudum ama.şükürgenelde iyiygötrdün sizleri.
NFK NASILSIN CANIM BENİM KIZÇEN NASIL.YERİM BEN ONU YA SAYIYORMUYMUŞ KUZUN BENİM.HÜSEYİN DE SAYIYO AMA ALTIYA GELİNCE TAKILIP KALIYOR.ALTTI ATTI ATTI:)))))))))BU ARADA TAŞINMA İŞİNİZDE VAR MI GELİŞME
busmai sana da oğluna da geçmiş olsun canım.gebelikte bi de üşütünce zor geçiyor gerçekten.rabbim hayırlı şifalar versin.keremin de yaramazlıkları sen iyoruyormuş allah kolaylık versin canım.
BORN CANIM BEBEĞİNİ GÖRMÜŞÜN İYİYİYMİŞ MAŞALLAH.BANA DA SANKİ KIZMIŞ GİBİ GELİYOR BEBEĞİN:)).BU İKİNCİ GEBELİKLER DAHA BİR ZORLUYO SANKİ İNSANI ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH.
PEMBE ECRİN ARYAM PAMUK COLICUS VE DİĞER ARKADAŞLAR NASILSINIZ.?
BEN DE YARIN KONTROLE GİDECEM İNŞALLAH. BAKALIM BEBİŞİM VE ŞEKERİMNE ALEMDE:...........
biz beyaz lahanayı da kıyma ve pirinçle yaparız tencerede pişiririz.colicos; beyaz lahana miydi o?
Bugun yaptigim kara lahana sarmasi. Beyazi da cok yaparlar bizde ama ben beceremiyorum.
İcini haslanmis patates ve bulgurla doldururlar. Baharat olarak da az karabiber ve bizim neredeyse sulu tum yemeklere kattigimiz reyhan. Sarildiktan sonra tepsiye dizilir. Firinlanir.
Ustu kizarinca firindan cikarilip ustune eritilmis tereyagi gezdirilir. Ve sonra afiyetle yenir
hahaha bu komikti:))Facebook'u mu kapatacaklar? Biri öyle mi yazdı? Olmadı modemi söküp verelim.
oo süpermişLcw internet sitesi 3. yaşını kutluyomuş. Kargo bedavaymış. Bi de 125 ve 175 lira üzeri alışverişe %10 ve %15 indirim varmış.
ha ha haaha kazan dairesiBen o parmağı ısırırımmmm :)
İşte bu benim de dediğim ama gövde ayrı para, aparatlar ayrıymış. Baya tuzluya geliyomuş toplamda :/
Çalışan kadjn olmak zor bacımmmmmm
Mert olmasınnnnnnnnnnn.
Hep güzel haberler gelsin ozaman yarın inşallahhhhh.
Benim kalın telli el mikserim bigün tık diye bozulunca ucuz almaya karar verdim. Sinbo da 5 yıl falan götürdü beni. Ama işte standlılarda da çokgözüm kalıyo yaaa :)
Yazmıyo muyum kız?? Bence sana öyle geldi yada denk gelmedi. Zaten ben ne okuduğumun da pek farkında değilim. Örneğin pamuk helvanın "çocuklar apartman dairesine tıkıldı" lafını kazan dairesi diye okuyup şoklandım okulda. Şimdi evde tekrar okuyunca anladım
sağol canım benim.. bugün eşimi ağlamaklı arayıp "nolur gel şu çocuğa bak aklımı kaçırıyorum" dedim. o da Allahtan boştu, aldı işyerine götürdü..mrb kızlar ben bahar mail şifremi unuttunca yeni sayfa açmak zorunda kaldım(günlerdir size ulaşamam bundan
geçmişi okudum ama.şükürgenelde iyiygötrdün sizleri.
NFK NASILSIN CANIM BENİM KIZÇEN NASIL.YERİM BEN ONU YA SAYIYORMUYMUŞ KUZUN BENİM.HÜSEYİN DE SAYIYO AMA ALTIYA GELİNCE TAKILIP KALIYOR.ALTTI ATTI ATTI:)))))))))BU ARADA TAŞINMA İŞİNİZDE VAR MI GELİŞME
busmai sana da oğluna da geçmiş olsun canım.gebelikte bi de üşütünce zor geçiyor gerçekten.rabbim hayırlı şifalar versin.keremin de yaramazlıkları sen iyoruyormuş allah kolaylık versin canım.
BORN CANIM BEBEĞİNİ GÖRMÜŞÜN İYİYİYMİŞ MAŞALLAH.BANA DA SANKİ KIZMIŞ GİBİ GELİYOR BEBEĞİN:)).BU İKİNCİ GEBELİKLER DAHA BİR ZORLUYO SANKİ İNSANI ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH.
PEMBE ECRİN ARYAM PAMUK COLICUS VE DİĞER ARKADAŞLAR NASILSINIZ.?
BEN DE YARIN KONTROLE GİDECEM İNŞALLAH. BAKALIM BEBİŞİM VE ŞEKERİMNE ALEMDE:...........
benim taşınacağım evin üstü de çatı katı olacak inşallah..nasıl bir oyun alanı yaptınız plastik kaydırak falan mı aldınız?Maşallah Melisa'ya . İşte prenseslerin farkı dil gelişimleri çok iyi oluyor maşallah
Ben Melih diyorum referandum yapacaksan
Park'ta zaptetmek zor oluyor gerçekten, bizim burada da park güzel havalarda aşırı yoğun oluyor , salıncağa bindirir bindirmez kafana üşüşüyorlar hemen
Bizim dairenin üstü çatı katı, oraya çocuklara mini bi oyun alanı kurduk ben orada oynatıyorum koşup coşuyorlar orada
Maşallah kuzucuk
Oo İlhan emir bayağı ilerletmiş sayma işini maşaallah
İlhan emir
Kerem said çok uyumlu ve güzel isimler . isimleri ile sağlıkla yaşasın kuzular insallah
gerçekten çok güzel isimler, adlarıyla yaşasınlarBusmai yok canim yaa..kerem ismini seviyorum..ilhan emiri ben koydum oglusa..ilhan kayinpederin ismi bu arada..simdi bundada iki isim olsun diye yanina said..ikisi birlikte karizmatik duruyorr..eski pasalar gibi:)erdem guzel aslinda kerem ledr uyumlu..eger uyum olsun diyorsaniz tabii..
Bizimkide ilk onludan sonra sende eslik edersen takildigi yerde; 20 ye getiriyor..ilk onda bizimde takildigimiz sayi 4..:)
Gunaydinnn...
busmai keremi seni ruyamda gordum bide senin kardesin var miydi erkek o vardi.o.keremle.ilgileniyordu.keremle yasir de.parkta sallandi fln sonra senim yanina.geldik.bi baktik.sen bi.siniftasin bide.ebri diye.bi tanidiginiz varmis.o hastaymis flm karmasik.bi ruyaydi ama kerem cook tatliydii :)
Bornum ve rüyaları :)))
Ne zamandır sorucam sana; memeden kesince Yasirin uykuları düzeldi mi???
Günaydın. Bugün hava yapmurlu. Halbuki ben dışarı çıkma planı yapmıştım.Günaydınlar herkeseeeee :) güzel bir gün olsun inşallahhhhhhh :)
Ben de nfk, bu sıralar neneye pek gitmiyor diyordum. Ohh, ne güzel. Hava da kapalıymış. Dışarı da çıkılmaz. Anneciğinle sohbet muhabbet...gunaydin canlar.
İstanbulda hava kapali ama pek soguk deil.
Bugun nenedeyiz. Herkese 3g li bi haftasonu diliyorum
seni baglamaz, sen yine cikarsiiiiiiinGünaydın. Bugün hava yapmurlu. Halbuki ben dışarı çıkma planı yapmıştım.
Yok ya, nerde!şakır şakır yağmur yağıyor.seni baglamaz, sen yine cikarsiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?