Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :)
Dün banyo yapıp dışarı çıkmıştım. Burası da baya soğuktu. Sanırım şifayı kapmaya zemin hazırladım geceden beri boğazım acıyo ve burnum akıyo. Bugün fırsat bulursam ballı limonlu ılık su mode on olcam :)

Dün eşimin bi akrabasının bebişinin doğum günü fotolarına baktım. Bir sürü yemeklerrrr ama hepsi kv ve anne eseri. İnsanlar ne kadar şanslı!! Kendi çocuğunun doğum gününde bile tek yaptığın 9-10 balon şişirmek... Bazen hayattaki herşeyle uğraşmak çok yorucu geliyorrrrrr. Anne ve kvsi ile yakın olanlar kıymet bilin !!!! :)

Bi de ne düşündünüz bilmiyorum ama mutfak tezgahı ile dolapların altında kalan kısmı (ocağın ve musluğun vs arkasına denk gelen yerleri diyorum) mutlaka granit yaptırın. İlk başta kazık gibi geliyor ama temizlik açısından çok büyük rahatlık.

günaydın canlarım..

ne güzel bi güne bismillah dedik bugün
güneşli ama serin bi gün. emirgan planımızı önümüzdeki hafataya erteledik.
kahvaltımızı yaptık, eşim oy vermeye gitti. ben de evi toparlıyorum.
sonra çıkarız. ben de oy veririm. beykoza doğru bi yollanalım istiyoruz.
herkese 3Gli bi haftasonu diliyorum. bebişlerinize kendinize iyi bakın..

pembişim, bugün ıhlamur, nane limon yüklen biraz. inş ilerlemez.
sen hasta olma kıyamam bebeğeeem

[video=dailymotion;xufta9]http://www.dailymotion.com/video/xufta9_enstrumantal-telgrafin-tellerine-kuslar-mi-konar_music[/video]

bugünün şarkısı.. hadi bakalım, keyiflenin biraz. of offf, aman amaaan!!!

bu ne beah!!
Oy deil, emekli maas kuyrugu sanki :111:

Ben de sabah dedim ki "acaba nfklar planlarını yapabilecekler mi? Orda da hava burdaki kadar soğuk mudur..?" Burda kar yağdı resmen bugün!!

Evin anasının hasta olmaya ne kadar izni var biliyosun... :/ teşekkür ederim canımm. İyi eğlenceler size :)

[video=dailymotion;xufta9]http://www.dailymotion.com/video/xufta9_enstrumantal-telgrafin-tellerine-kuslar-mi-konar_music[/video]

bugünün şarkısı.. hadi bakalım, keyiflenin biraz. of offf, aman amaaan!!!

Haha nerden aklına geliyo kız böyle nostaljik nostaljik :)??

bu ne beah!!
Oy deil, emekli maas kuyrugu sanki :111:

Sorma bacımmmmmmm. Keşke 4 gibi gitseydik diye düşündürdü resmen :) eşim oy kullanacakken önünde iki kişi vardı. O sırada ben Efeyi oyaladım. Derken ben bi baktım önümde 8 kişi. Daha da bi teyze ile dede müsade istediler de üzülerek olmaz dedim. Kocacığımın Efe ile imtihanı zor geçti

merhaba

oyumu kullandım geldim,kızımla kurabiye yapacağız birazdan.

sabah karla uyandık,öğlene doğru güneş açtı.

kızımın kardan adam hayali suya düştü.

pembem geçmiş olsun,bizim evdede aynı sıkıntı var.eşimde ,kızımda.

balla,zencefil karışımı yaptım,boğazları için.efenin acaba azı dişlerimi çıkıyor?

iştasızlığı oyüzden olabilir.birde bazı çok emen çocuklar emmeyi bıraktırdıktan sonra

iştahları düzene giriyor.inşalah efede öyle olur.

keriminde alt azısı çıkıyor gece ateşlendi.iki gündür uykusuz geçiyor.

ilbilgecim annemler yeni evlerine üst kapaklar parlak beyaz alt apaklarda abanoz yaptırdılar.

kuzenimde beyaz ve mürdüm yaptırdı.ikiside güzel duruyor.

f

kapak renklerinden hangisi güzel? yorumları alalım.

Oy verme sonrası kahvaltıya gittik. Tabiki kudurcan dolayısı ile çok duramadık :) sonra eve geldik.
Okuldaki güne yapmayı düşündüğüm tatlının deneme çekimini yaptım :) eğer beğenirsek okula da yapicim inşallah. Puding dolgulu kek cahideden.
Babamız çok yorgun(!) olduğu için yatmaya gitti. Ben de Efeyi uyutursam makinedeki çamaşırı beklemeyip yatıcam inşallah.
Akşam için bi tek yarma çorbamız hazır :/ belki dışardan söyleriz valla hiç halim yok :/

Dediğin kombinler süperötesi. Ama bende acaip bir parmakizi takıntısı var o yüzden parlak yaptıramam. E bu kapakların hepsi de parlak parlak buzdolabını da eşime ve ailesine uyup gri aldığıma okadar pişmanımki...

Ben de mutfak dolaplarını parlak düşünüyorum. Alt mat üst parlak olabilir. Dolaplar da tezgah da akrilik olsun istiyoruz. Renk seçmek çok zormuş. Granit hiç düşünmemiştim ama sağ ol, bir araştıralım. Fikirlere açığım.

İkisi de birbirine benziyor. Mürdüm benim tarzım değil. Abanoz biz de düşündük. Venge, abanoz, zeytin olabilir. Ben de üstleri parlak beyaz istiyorum. Alt konusunda kararsızım.

Pembisim dolgulu kek nasil oldu bende bugun kadayifli muhallebi yapim dedim ama cok garip oldu biz hangi tarifi kullanmsitik.topikce bi.soyliyn de defterime yaziykm bunu hic.sevmedim :/

Granitte ocaktan aldığın tencereyi olduğu gibi üstüne koyabiliyorsun. Akrilikte o var mı?? Yani benim için çok önemli bir ayrıntı da bu :)

Bence alt mat üst parlak yaptırmayın. Olacaksa ikisi de parlak olsun.

Pembisim dolgulu kek nasil oldu bende bugun kadayifli muhallebi yapim dedim ama cok garip oldu biz hangi tarifi kullanmsitik.topikce bi.soyliyn de defterime yaziykm bunu hic.sevmedim :/

Portakal ağacından yapıyorduk bence canım. Kadayıfı biraz çok geliyorsu o tarifin.

Puding dolguluyu daha yemedik ama içinden çıkan kek parçalarına oğluş bayıldı :) umarım tatlının kendisi de güzel olmuştur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…