Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Oyumuzu verdik. Emirgana gitmeye luzum kalmadi.
Hidiv kasri harika, her yer lale, sumbul, zambak... Gozumuz gonlumuz acildi
Aysecigin dokunup koklamadigi cicek kalmadi.
Bi seyler yedik eve donduk. Aysecik uyursa biz de biraz kestiririz.. Sonrasi cay meyve secim sonuclari takibi.
Pazar programimiz bu iste

Selam kızlar
Biz de oyumuzu verdik, ülkemize güzel sonuçlar getirsin inşallah..

Kereme öğretmiştim ;Türk bayrağını görünce ellerini havada yumruk yapıp "Türküm, Türküm" diye bağırıyor. Okul bahçesindeki bayrağı görür görmez de aynısını yaptı ,çok komikti :)

Pembiş ben de şikayetçiyim gri buzdolabından ,güya inox parmak izi bırakmaz muhabbetiyle aldık ama kabus gibi..

Helal olsun annesine Keremin :)

Buzdolabı olayını hiç sorma

Puding dolgulu kek güzel oldu valla. Gayet hafif. Deneyebilirsiniz

mrb kızlar şuan annemlerdeyim onlarda net var hemen kısaca bilgi vereyim dedimkontrole gittim. benim kızım değiloğlum olacakmış: üzüldüm ama üzüntüm kısa sürdü ne de olsa evlat ilk kez anne oluyprmuşum gibi mutluyum. tabi beğendiğimkız elbisesi modelleri üçüncüye kaldı artık:)(.artık hayırlısı.. hepinizi öpüyorum.AEO ..

Anaaaaaaaaaa!! Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. SEn önce iki çocuklu ol da sonra bakalım üçten bahsedecek misin

Hayırlı olsun canım, arkadaş olurlar işte inşallah :) topikte bi oğlan furyası aldı başını gidiyo

aaaaa!!! şok şok şook!!!
hayırlı olsun canım.. Rabbim ne isterse, o olur.
şimdi topikteki tüm ikinciler erkek mi? delii ninkini hatırlayamadım.
öyleyse, umudumuz born a kaldı

Anaaaaaaaaaa!! Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. SEn önce iki çocuklu ol da sonra bakalım üçten bahsedecek misin

ahahhahah
doğru bi noktaya temas ettim kuzum

helaaaaaal!!!

Son düzenleme:
secim sonuclarini takip ederken diyetin bogrune bicagi sapladim.
Kucuk bir kase aycekirdegi yedimmm

Herkes gibi ben de cok sasirdim canin hayirlisi olsun tabi oncelikle kacinci haftada kiz demislerdi.kacinci haftada erkege dondu ve tiroid sonuclarin nasil.cikti

Bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum. Özürrrr. kendine dikkat, sizin ev sensiz göçer. Hasta hasta bir de pasta yaptın ya helal sana.
Akrilik konusunda da aynı şeyi söylüyorlar ama yine de araştıracağım.

İşte bu ŞOKkkkkk. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil canım.

secim sonuclarini takip ederken diyetin bogrune bicagi sapladim.
Kucuk bir kase aycekirdegi yedimmm

Küçük bir kaseymiş, bir şey olmaz. Sonuçlar kanaldan kanala değişiyor, çok ilginç yani. Neyse şu seçim bitti şükür. Bir de muhtarlık seçiminden 70 yaralı varmış. Yorumsuz. Bir de annemlerin mahallesinde 17 muhtar adayı varmış.

ben haric ulkenin buyuk bolumu muhtarliga aday olmus desene
Maasi ne kadar, ne gibi avantajlari var acaba bu derece talep var.

17 aday miiii? :111:
Bizim mahallede tek muhtar adayi vardi.

yapma yaa..
Neyseki yarin tatil. İns biraz dinlenebilirsin..

Teyze geleydi iyiydi :/ bi de hazırlamam gereken iki sınav var ki anca Efe uyuyunca yani batsın bu dünyaaaaaa :)

Canım çok sağol.

Akrilik de öyleyse çok iyi

Muhtar maaşlarına zam gelmiş. O yüzden bu kadar çok aday varmış...

Efe daha yeni uyku emmesine başladı. Yani bu gece saatler ileri alınınca artık 12 civarında mı yatacak?!?! Ağlamak istiyorum sayın seyircilerrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…