- 8 Ağustos 2011
- 11.775
- 9.304
- 448
Selam kızlar
Biz de oyumuzu verdik, ülkemize güzel sonuçlar getirsin inşallah..
Kereme öğretmiştim ;Türk bayrağını görünce ellerini havada yumruk yapıp "Türküm, Türküm" diye bağırıyor. Okul bahçesindeki bayrağı görür görmez de aynısını yaptı ,çok komikti :)
Pembiş ben de şikayetçiyim gri buzdolabından ,güya inox parmak izi bırakmaz muhabbetiyle aldık ama kabus gibi..
mrb kızlar şuan annemlerdeyim onlarda net var hemen kısaca bilgi vereyim dedimkontrole gittim. benim kızım değiloğlum olacakmış:üzüldüm ama üzüntüm kısa sürdü ne de olsa evlat ilk kez anne oluyprmuşum gibi mutluyum. tabi beğendiğimkız elbisesi modelleri üçüncüye kaldı artık:)(.artık hayırlısı.. hepinizi öpüyorum.AEO ..
mrb kızlar şuan annemlerdeyim onlarda net var hemen kısaca bilgi vereyim dedimkontrole gittim. benim kızım değiloğlum olacakmış:üzüldüm ama üzüntüm kısa sürdü ne de olsa evlat ilk kez anne oluyprmuşum gibi mutluyum. tabi beğendiğimkız elbisesi modelleri üçüncüye kaldı artık:)(.artık hayırlısı.. hepinizi öpüyorum.AEO ..
aaaaa!!! şok şok şook!!!mrb kızlar şuan annemlerdeyim onlarda net var hemen kısaca bilgi vereyim dedimkontrole gittim. benim kızım değiloğlum olacakmış:üzüldüm ama üzüntüm kısa sürdü ne de olsa evlat ilk kez anne oluyprmuşum gibi mutluyum. tabi beğendiğimkız elbisesi modelleri üçüncüye kaldı artık:)(.artık hayırlısı.. hepinizi öpüyorum.AEO ..
Anaaaaaaaaaa!! Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. SEn önce iki çocuklu ol da sonra bakalım üçten bahsedecek misin
Kereme öğretmiştim ;Türk bayrağını görünce ellerini havada yumruk yapıp "Türküm, Türküm" diye bağırıyor. Okul bahçesindeki bayrağı görür görmez de aynısını yaptı ,çok komikti :)
secim sonuclarini takip ederken diyetin bogrune bicagi sapladim.
Kucuk bir kase aycekirdegi yedimmm
Noldu sevinçten mi sinirden mi :)
pembis, nasil oldun bacim?..
yapma yaa..Nefes alamıyom canımıniçiiiiiii :/ c vitamini yüklendim, coldmix damlattım üstüme başıma. #direnpembiş modu :))) sağol sorduğun için canım.
Bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum. Özürrrr.Granitte ocaktan aldığın tencereyi olduğu gibi üstüne koyabiliyorsun. Akrilikte o var mı?? Yani benim için çok önemli bir ayrıntı da bu :)
Bence alt mat üst parlak yaptırmayın. Olacaksa ikisi de parlak olsun.
Portakal ağacından yapıyorduk bence canım. Kadayıfı biraz çok geliyorsu o tarifin.
Puding dolguluyu daha yemedik ama içinden çıkan kek parçalarına oğluş bayıldı :) umarım tatlının kendisi de güzel olmuştur...
İşte bu ŞOKkkkkk. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil canım.mrb kızlar şuan annemlerdeyim onlarda net var hemen kısaca bilgi vereyim dedimkontrole gittim. benim kızım değiloğlum olacakmış:üzüldüm ama üzüntüm kısa sürdü ne de olsa evlat ilk kez anne oluyprmuşum gibi mutluyum. tabi beğendiğimkız elbisesi modelleri üçüncüye kaldı artık:)(.artık hayırlısı.. hepinizi öpüyorum.AEO ..
secim sonuclarini takip ederken diyetin bogrune bicagi sapladim.
Kucuk bir kase aycekirdegi yedimmm
ben haric ulkenin buyuk bolumu muhtarliga aday olmus deseneKüçük bir kaseymiş, bir şey olmaz. Sonuçlar kanaldan kanala değişiyor, çok ilginç yani. Neyse şu seçim bitti şükür. Bir de muhtarlık seçiminden 70 yaralı varmış. Yorumsuz. Bir de annemlerin mahallesinde 17 muhtar adayı varmış.
yapma yaa..
Neyseki yarin tatil. İns biraz dinlenebilirsin..
Bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum. Özürrrr.kendine dikkat, sizin ev sensiz göçer. Hasta hasta bir de pasta yaptın ya helal sana.
Akrilik konusunda da aynı şeyi söylüyorlar ama yine de araştıracağım.
İşte bu ŞOKkkkkk. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil canım.
Küçük bir kaseymiş, bir şey olmaz. Sonuçlar kanaldan kanala değişiyor, çok ilginç yani. Neyse şu seçim bitti şükür. Bir de muhtarlık seçiminden 70 yaralı varmış. Yorumsuz. Bir de annemlerin mahallesinde 17 muhtar adayı varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?