Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nefes alamıyom canımıniçiiiiiii :/ c vitamini yüklendim, coldmix damlattım üstüme başıma. #direnpembiş modu :))) sağol sorduğun için canım.

Canimm cok gecmis.olsnn ben kacirdim.heralde hasta oldugunu kafam bi.milyon iyki yarin tatik.az da olsa dinlenirsin hemen uyusa da sende vursan kafayi

pembisim, sinav sorularini esin hazirlasa olmaz mi?.. En azindan elinde bi taslak olur, sen secim ve son ayarlamalari yapardin.

Efeye yardimci olmuyor. Bari elinden gelen sekilde yardim etsin.

Canimm cok gecmis.olsnn ben kacirdim.heralde hasta oldugunu kafam bi.milyon iyki yarin tatik.az da olsa dinlenirsin hemen uyusa da sende vursan kafayi

Sağol canım inşallahhhh.

pembisim, sinav sorularini esin hazirlasa olmaz mi?.. En azindan elinde bi taslak olur, sen secim ve son ayarlamalari yapardin.

Efeye yardimci olmuyor. Bari elinden gelen sekilde yardim etsin.

Ya ben çok takıntılıyım işim konusunda ne kağıt okuturum ne soru hazırlatırım vsvs :/ kocamın hakkını yemiyim valla bugün oğluyla baya ilgilendi. Bana da portakal falan sıktı :) başarılarının devamını diliyorum

ayy çok sevindim sıkma portakal olayına:) inşallah çabucak atlatırsın canım ben hala öksürüyorum 2 hafta oldu

günaydın canlar.. bismillah. güzel bi gün, hayırlı bi hafta olur inş

tüm aile gece yarısı yattık. sabah yatağa yapışmış vaziyetteydim. sağolsun eşim sen yat, ben hazırlanır çıkarım dedi.
ama ne fayda, ayşecik 5 dk sonra ayağa dikildi. Allahımm, bu ne enerjii :111:

pembişimm, topiğin bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak seni ''superwomen'' ilan ediyorum bacımm
inş bugün daha iyi olursun, tüm hastalara acil şifa diliyorum.

Günaydınlar herkeseee. Güzel bir gün olur inşallah.

Nfkcım super müper değil valla pert womanim :/ oğluş en uzun 1 saat uyudu dün. Tam uygun pozisyonu bulup (burnum tıkalı olduğundan) uyuyorum o kalkıyo. Kabus gibiydi. Tek güzel şey dışardaki güneş şuanda :)

Görüşürüz kızlarrrrrrrrrr.

ayy çok sevindim sıkma portakal olayına:) inşallah çabucak atlatırsın canım ben hala öksürüyorum 2 hafta oldu

Bi de 1 haftaya geçer diyorlar değil mi???????

huuu! arya, kaç gündür nerdesin bakim sen?..

Umarım üç günlük tatil dolayısı ile gezmelerdedirler. Yada belki sandık görevleri vardır dün.. Kötü olasılık düşünmeyelm :)

Günaydınlarrrr mutlu haftalar. Herkezin sağlıklı ve mutlu olmasını diliyorum.

Moralin niye bozuldu?
Çatı katı süpermiş. Hem evde her yer oyuncak olmaz hem de çocuklar için farklı bir yer sayılır.
Babalarını bir tek pazar günü görebiliyorlar çocuklar , hafta içi çoğu zaman kısıtlı oluyor saatleri e bari Cumartesi erkenden çıkma diyorum dinletemiyorum
Evet eve göre baya farklı geliyor , hatta Selim park diyor kapıyı açınca, yukarıya çıkmaya yelteniyor sokağa çıkacak da olsak..
Âmin canım özellikle çocuklar büyüdükce oyuncaklar çığ gibi büyüyor evde, onları depolayacak bir oda kesin lazım

Küçükler abla abi hastası olduğu için , Selim ablasını taklit ediyor eğleniyor ablası ile, ablası da kaydırağa tırmanmasına kaymasına yardım ediyor ama , bizim abla biraz cadı dövüyor kızdığı birşey olunca );
Kerem el kardeşi de ; Kardeş kardeş güzelce oynayacaklar insallah sağlıkla hayırlısıyla canım..
Ne güzelmiş çocukluk anılarını benim kız kardeşim yok annemle oynandık bebekleri
Maşallah ablası çok sabırlı, bizim kız olsa yolmuştu çocuğu kesin
Insaallah sağlıkla hayırlısıyla canım , kardes en güzel arkadaş
İstinye park ta özellikle , çok pahalı markalar var, Cevahir falan daha iyi
Kızlar, mutfak dolabı siparişi vereceğiz. Renk konusunda fikir verin ne olur!venge ile parlak beyaz düşündük ama sonradan eltimlerin vestiyerinin öyle olduğunu fark ettik. Hiç hoş görünmüyor.
Bizim altlar venge mat, üstler elma yeşili . Ama taşınırsak ikeanın kırık beyaz country bir mutfağı var ona bitiyorum
Alt kısım kesinlikle parlak olmasın , çocuklar ellerinde oyuncak sürüyor veya gelip araba ile çarpıyor lakeler dayanıksız bu konuda , parmak izi sorunu evet oluyor ama parlak seviyorsan silmeye üşenmiyor insan
Bizim alt vengeyi Selim bey kara tahta sanmış olacak ki ; mum boya ile güzelce karalamış çıkacağını umuyorum bakalım
Geçmiş olsun Allah şifalar versin canım, oranın soğuğunda duş alıp çıksam ben boynum tutulur kesin
bu ne beah!!
Oy deil, emekli maas kuyrugu sanki :111:
Aynen ya hu kaç saat bekledim ,
Iyi ki sırayla gitmişiz, sabah erken saat tenha olmuyormuş demek ki öğrenmiş olduk , bir de saati ileri zannedip erken gelenler olunca yığılma olmuştu çok
Istanbul da fena soğuktu , kesin bi yerlere kar yağıyor dedim hatta, istanbula da yağsa kar bu yıl oynayamadık hiç
Size de çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin
fotograftaki abanoz rengi mi oluyor çizgili gibi duran , onu pek sevmiyorum, beyaz&pembe ya da beyaz mürdüm favorim (; tabii mutfak geniş ve bol ışık alan bir odaysa... toprak tonları beni boğuyor nedense

Ayy nerede ise biz de orada olacaktık biliyor musun, sonradan K.Çamlıca da karar kıldık ,

Âmin canım
Oyy yenir o türküm diyen diller maşallah
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağlık sıhhat versin kızı da nasib eder belki
Anaaaaaaaaaa!! Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. SEn önce iki çocuklu ol da sonra bakalım üçten bahsedecek misin
Vallahi çocuklar , bebeklikten çıkıp adamlığa doğru gittikçe , burnuna buram buram bebek kokuları gelmeye başlıyor insanın bu his devam ederse yandık Menapoza kadar devam
tebrikler enişteye, insallah istikrarla devam eder vazifesine
Sorma cnm o öksürük zor kesiliyor eşim de hala öksürüyor derinden kuru kuru, Allah şifalar versin bütün hastalara

Günaydın kızlar , bugün okulun tatil olduğunu unutup kızımı servise indirdim uykusuzluk sen nelere kadirsin
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün dilerim

Oğlum grip olduuu. ama ağır değil allahtan. hafif ateşi vardı calpolle atlatıyoruz. bir nane limon kaynattım. ayy limonu ağaçtan kopardım. buralar hep limon ağacı dolu. her bahçede enaz 2-3 tane var. portakal gibi yiyorum valla ekşi ekşi. neysee dün batuhana bisiklet aldık. çok mutlu oldu. çok güldürdü bizi. bisikletten iniyor kv tokalaşıyor tekrar biniyor sonra koltuğuna basıyor ayağa kalkıyor. ayy düşcek diye korktum. hani şu bisiklete binbirtürlü binen çocuklar varya onular gibi. gülmekten kırıldık .

geçmişe bir bakayım neler var neler yok. şimdilik öpüldünüz.

busmai canım neden hep soğukluğu çağrıştıran isimler diye sormuşsun aslında boranın sözlük anlamı yağmurdan sonra oluşan toprak kokusu halk arasında fırtınayı anımsatmış öyle kalmış ama asıl anlamı bu değil ayaza gelince aslında çok alakasız eşim muhteşem yüzyılı izlerken birgün ayaz paşa ismini duyunca oğlumun ismi ayaz olacak demişti ikimizinde hoşuna gitti öyle kaldı sonra nedense kulağa hoş geldi doğayı çağrıştıran isimleri severim toprak rüzgar su ateş ayaz vs vs gibi başka bir nedeni yok canım denk gelmiş :)

geçmiş olsun canım benimkide bisikleti yeni yeni keşfetti önceden ilgilenmezdi şimdi evde cambazlıklar yapıyor aynılar desene birde hiçbirzaman sevemediği mama sandalyesi kıymete bindi tv koltuğu yaptı sıpa

Günaydın canlarım. Bir uyumuşuz ki biraz önce kalktık. Tabi bunda miniğimin gece 2-3 saat uyanık durması etkili. Neyseki tatil ama eşim için kötü oldu. Yapabilirsem bugün temizlik yapmayı düşünüyorum.

seçim arifesi stres ve hazırlık telaşından pek gelemdim sandık başkanı olarak görev yaptım ve okulda ilk teslim edilen sandık oldum...il merkezi de en fazla 15. sandıkmışımdır..nakil sırasında zaman kaybettik neyse zaten pratiktiktim bu bebelere yetişeyim diye iyice gazlamışım...güzel de bir ekiptik herkes çok uyumluydu...yorucu ama güzel bir gün oldu...evden hava durumu ise güneşli...sağlıklar ve iştahlar iyi...kayı kayı yapmak için parka gitmek istiyorlar yoksa parkelerde popoları kaydırıyolar...bacakları açarak bale figürleri yapıyorlar...bu arada sizi çok kıskandım.bir matematikçi olarak bebeklerimde sayma sadece 1 2 3 neyse dede ve ananeye ödev verdim çalıştıracaklar hiç tahammül edemem matematiksiz bebelere
tüm bebeklerin yada artık çocukların diyelim güzel konuşan dillerinden ve gerçek bakan gözlerinden öpüyorum... anneler sizinle biraraya gelip yanaklarınızdan öpüp kahve yudumlarken sohpetin belini kırmayı çok istiyorum...kader yollarımızı buluşturacakmı bakalım....

Bizimki 1 2 3 de diyemiyo ne zaman sayi say desek 5 10 diyo o kdr :))))

eaglee, Seninle tanismayi cooook istiyorum ben yaa

Aysecigi babaanneye biraktim. Karsiya geciyorum.
Bacimla az gezek, alisveris yapak

colicos, gecmis olsun canim. İns agirlasmadan hemen gecip gider.
Annemlerin bahcede bi limon agaci var. Ne harika bi sey anlatamam. İki metre boyu var, ustunde kucuk kucuk limonlar. Yapraklari oyle guzel kokuyorki..
Ne mutlu sana, cok guzel bi nimettesin.. Ben de narenciye bahcelerine gitmek istiyorum. Portakal bahcelerine

mrk sevgili arkadaşlarım. iyi dilekleriniz için çok tşkr ederim.yorumları okurken çok keyifleniyorum.çok tatlısınız hepinizde...
pembecanımben 3 ya da dört çocuk istiyorum.. ama ille de kızım olsun istiyorum.tabi hayırlı sağlıklı bir şekilde.pembiş canım bu arada hastalanmışsın çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin inşalla.bu saatlerin ileriye alınmasını hiç sevmiyorum işe çok geç geldim ya
born canım benim sözde 16.haftaydı öğrendiğimde ama şöyle bi durum da var bakan doktor çok da üzerinde durmadı.ilki erkkek bu da kız olsun dedi. ben de sinirlendim hatta o zaman ki tavrına.oğlumda 16.haftada doktorum hemen bilmişti. sanırım hekim de etkili bu konuda. tsh larım normal çıktı benim. ama şeker yüksek çıktı yine diyete devam anlayacağın. kızı senden bekliyoruz artık tabi sağlıkla hayırla inşallah.
nfk canım ii dileklerin için sağol.seçim konusunda haklısın baya yoğundu bu sefer.inşallah ülkemiz için en hayırlı sonuçlar alınmıştır.
busmaicanım haklısın oğlum için sevindim.çalışıyorum bi de arkadaş olurlar ne güzel.Allah gerçek kardeşlilk duygularıyla büyümeyi nasip etsin tüm çocuklara.
bu arada çalışan annelere bi sorum olacak. benim oğlum ben işe gideceğim vakit çok problem çıkarmaya başladı.eskiden bırakınca ağlamıyordu hiç hatta kapıyı suratıma kapatıyorduevden çıkınca.şimdi ise sabahtan başlıyor ağlamaya.acaba bakıcı mı tavır değiştirdi çocuğuma karşı yoksa büyüdükçe normal mi bu tavırları çok merak ediyorum.eve kamera da taktırmadım.acaba taktırsam mı diye de düşünüyorum.kafam çok karışık:44:yorumlarınızı bekjliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…