Nefes alamıyom canımıniçiiiiiii :/ c vitamini yüklendim, coldmix damlattım üstüme başıma. #direnpembiş modu :))) sağol sorduğun için canım.
Canimm cok gecmis.olsnn ben kacirdim.heralde hasta oldugunu kafam bi.milyon iyki yarin tatik.az da olsa dinlenirsin hemen uyusa da sende vursan kafayi
pembisim, sinav sorularini esin hazirlasa olmaz mi?.. En azindan elinde bi taslak olur, sen secim ve son ayarlamalari yapardin.
Efeye yardimci olmuyor. Bari elinden gelen sekilde yardim etsin.
Sağol canım inşallahhhh.
Ya ben çok takıntılıyım işim konusundane kağıt okuturum ne soru hazırlatırım vsvs :/ kocamın hakkını yemiyim valla bugün oğluyla baya ilgilendi. Bana da portakal falan sıktı :) başarılarının devamını diliyorum
ayy çok sevindim sıkma portakal olayına:) inşallah çabucak atlatırsın canım ben hala öksürüyorum 2 hafta oldu
huuu! arya, kaç gündür nerdesin bakim sen?..
Babalarını bir tek pazar günü görebiliyorlar çocuklar , hafta içi çoğu zaman kısıtlı oluyor saatleri e bari Cumartesi erkenden çıkma diyorum dinletemiyorumMoralin niye bozuldu?
Çatı katı süpermiş. Hem evde her yer oyuncak olmaz hem de çocuklar için farklı bir yer sayılır.
Âmin canım özellikle çocuklar büyüdükce oyuncaklar çığ gibi büyüyor evde, onları depolayacak bir oda kesin lazımEvet malesef... Neyse artık aile boyu etkinlik planlamalı :)
Gerçekten bir odanın oyun odası olabilmesi süper bence de. Allah hepimize nasip etsin
Okulda iki dakkada okurken sapıtmışım işte :) ama şoklandım yani; diyorum ki kazan dairesinde ne var acaba???
Küçükler abla abi hastası olduğu için , Selim ablasını taklit ediyor eğleniyor ablası ile, ablası da kaydırağa tırmanmasına kaymasına yardım ediyor ama , bizim abla biraz cadı dövüyor kızdığı birşey olunca );Pamukhelva ikisi beraber oynuyorlar mı?
Allahım inşallah kerem de kardeşiyle güzel güzel oynar
A
Hergün oynayınca bıkmıyorlar mı, bana sanki bir süre sonra sıkılırlar gibi geliyor?
üzüldüm..
Bizi de arkadaşım ve eşi sinemaya davet etti bu akşam. Gitmek istediğim filmdi Non-Stop ,inşallah bi aksilik çıkmaz da Keremi bırakıp gideriz beğenirsem söylerim sen de gidersin
Ne güzelmiş çocukluk anılarını benim kız kardeşim yok annemle oynandık bebekleri]bu gün camları sildim yağmur yağıyor revamı bana
pembem senden iyi muhtar olur valla disiplinli,çalışkan içimizden biri
oylarınız pembe hanıma.
pamuk helva çocukların oyun yeri süpermiş,çocukken oturduğumuz
bir evde bizde çatı katını kullanıyorduk.bende bütün oyuncaklarımı oraya taşırdım.
kardeşimle evcilik oynardık.resmimizde var,ayy çocukluğuma indim birden
akşam kızımın oyun çadırını kurduk,kardeşiyle ilk başta oynadı ,sonra bebeklerini dizdi
çadırın için bizimkide hemen dağıtmaya başladı,ablasıda çadırın dışına çıkarmak isteyince
sinirlendi kolunu ısırdı.sonrada suçlu,suçlu bakıyor .ama ablası idare yinede ediyor büyük ya.
Insaallah sağlıkla hayırlısıyla canım , kardes en güzel arkadaşInan yasir uyku.konusunda seninkiyle yarisabilecek manyakliktaydi biliyosun saat basi degil.dakka basi uyaniyodu memeden kesince ilk on gun yine uyandi cunku kalkinca sut mut veriyodum sonra anladimki bu is boyle olmicak ne zamanki uyudktan sonra bisi vermedim inan girdi duzene tamam.tabiki kalkip.agliyo ama her dakka degil.bazen cok.da uzun uyudugu.oluyo ama geceleri gunduz sadece 1 saat uyuyo buna da sukur
Aaaa.gercekten mi yok soylememistin demek icine.dogdu goeuyomusun :)))
Yaa ben de anlamadim nerden cikti ruya ama ferah bi ruyaydi o ebru haric hayrolsun...
Bana da kum gibi geldi...gecmisler olsun
( hangi filme gitcektin soylede biz gidek :))))
Gozumde canlandirdim da ne guzel.bir oda.olmus.cok.iyi yapmissiniz.ins hep guzel guzel.oynarlar.tabi bende busmai gibi umarim bizkmki de kardesiyle.oynar dicem ama.hic.umudum yok...
bu arada esim yarin secimde gorevli tum.gun yok bizde bugun istinyeye kahvaltiya gittik yasir 3 yaslarinda bi cocukla.kosturdu.durdu bizde keyif yaptik sonra da istinye parka gectik ama pisman oldum yeni sezonlar ates pahasi zaten alcak bisey de.yoktu dolandik donduk eve yattik uyuduk :))
Bizim altlar venge mat, üstler elma yeşili . Ama taşınırsak ikeanın kırık beyaz country bir mutfağı var ona bitiyorumKızlar, mutfak dolabı siparişi vereceğiz. Renk konusunda fikir verin ne olur!venge ile parlak beyaz düşündük ama sonradan eltimlerin vestiyerinin öyle olduğunu fark ettik. Hiç hoş görünmüyor.
Geçmiş olsun Allah şifalar versin canım, oranın soğuğunda duş alıp çıksam ben boynum tutulur kesinGünaydınlar herkeseeeeeeeeeee :)
Dün banyo yapıp dışarı çıkmıştım. Burası da baya soğuktu. Sanırım şifayı kapmaya zemin hazırladımgeceden beri boğazım acıyo ve burnum akıyo. Bugün fırsat bulursam ballı limonlu ılık su mode on olcam :)
Aynen ya hu kaç saat bekledim ,bu ne beah!!
Oy deil, emekli maas kuyrugu sanki :111:
Istanbul da fena soğuktu , kesin bi yerlere kar yağıyor dedim hatta, istanbula da yağsa kar bu yıl oynayamadık hiçBen de sabah dedim ki "acaba nfklar planlarını yapabilecekler mi? Orda da hava burdaki kadar soğuk mudur..?" Burda kar yağdı resmen bugün!!
Evin anasının hasta olmaya ne kadar izni var biliyosun... :/ teşekkür ederim canımm. İyi eğlenceler size :)
Haha nerden aklına geliyo kız böyle nostaljik nostaljik :)??
Size de çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versinmerhaba
oyumu kullandım geldim,kızımla kurabiye yapacağız birazdan.
sabah karla uyandık,öğlene doğru güneş açtı.
kızımın kardan adam hayali suya düştü.
pembem geçmiş olsun,bizim evdede aynı sıkıntı var.eşimde ,kızımda.
balla,zencefil karışımı yaptım,boğazları için.efenin acaba azı dişlerimi çıkıyor?
iştasızlığı oyüzden olabilir.birde bazı çok emen çocuklar emmeyi bıraktırdıktan sonra
iştahları düzene giriyor.inşalah efede öyle olur.
keriminde alt azısı çıkıyor gece ateşlendi.iki gündür uykusuz geçiyor.
ilbilgecim annemler yeni evlerine üst kapaklar parlak beyaz alt apaklarda abanoz yaptırdılar.
kuzenimde beyaz ve mürdüm yaptırdı.ikiside güzel duruyor.
Eki Görüntüle 1044391 Eki Görüntüle 1044392 Eki Görüntüle 1044393 f
kapak renklerinden hangisi güzel? yorumları alalım.
Ayy nerede ise biz de orada olacaktık biliyor musun, sonradan K.Çamlıca da karar kıldık ,Oyumuzu verdik. Emirgana gitmeye luzum kalmadi.
Hidiv kasri harika, her yer lale, sumbul, zambak... Gozumuz gonlumuz acildi
Aysecigin dokunup koklamadigi cicek kalmadi.
Bi seyler yedik eve donduk. Aysecik uyursa biz de biraz kestiririz.. Sonrasi cay meyve secim sonuclari takibi.
Pazar programimiz bu iste
Âmin canımSelam kızlar
Biz de oyumuzu verdik, ülkemize güzel sonuçlar getirsin inşallah..
Kereme öğretmiştim ;Türk bayrağını görünce ellerini havada yumruk yapıp "Türküm, Türküm" diye bağırıyor. Okul bahçesindeki bayrağı görür görmez de aynısını yaptı ,çok komikti :)
Pembiş ben de şikayetçiyim gri buzdolabından ,güya inox parmak izi bırakmaz muhabbetiyle aldık ama kabus gibi..
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağlık sıhhat versin kızı da nasib eder belkimrb kızlar şuan annemlerdeyim onlarda net var hemen kısaca bilgi vereyim dedimkontrole gittim. benim kızım değiloğlum olacakmış:üzüldüm ama üzüntüm kısa sürdü ne de olsa evlat ilk kez anne oluyprmuşum gibi mutluyum. tabi beğendiğimkız elbisesi modelleri üçüncüye kaldı artık:)(.artık hayırlısı.. hepinizi öpüyorum.AEO ..
Vallahi çocuklar , bebeklikten çıkıp adamlığa doğru gittikçe , burnuna buram buram bebek kokuları gelmeye başlıyor insanınAnaaaaaaaaaa!! Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. SEn önce iki çocuklu ol da sonra bakalım üçten bahsedecek misin
Sağol canım inşallahhhh.
Ya ben çok takıntılıyım işim konusundane kağıt okuturum ne soru hazırlatırım vsvs :/ kocamın hakkını yemiyim valla bugün oğluyla baya ilgilendi. Bana da portakal falan sıktı :) başarılarının devamını diliyorum
Sorma cnm o öksürük zor kesiliyor eşim de hala öksürüyor derinden kuru kuru, Allah şifalar versin bütün hastalaraayy çok sevindim sıkma portakal olayına:) inşallah çabucak atlatırsın canım ben hala öksürüyorum 2 hafta oldu
Oğlum grip olduuu. ama ağır değil allahtan. hafif ateşi vardı calpolle atlatıyoruz. bir nane limon kaynattım. ayy limonu ağaçtan kopardım. buralar hep limon ağacı dolu. her bahçede enaz 2-3 tane var. portakal gibi yiyorum valla ekşi ekşi. neysee dün batuhana bisiklet aldık. çok mutlu oldu. çok güldürdü bizi. bisikletten iniyor kv tokalaşıyor tekrar biniyor sonra koltuğuna basıyor ayağa kalkıyor. ayy düşcek diye korktum. hani şu bisiklete binbirtürlü binen çocuklar varya onular gibi. gülmekten kırıldık .
seçim arifesi stres ve hazırlık telaşından pek gelemdimsandık başkanı olarak görev yaptım ve okulda ilk teslim edilen sandık oldum...il merkezi de en fazla 15. sandıkmışımdır..nakil sırasında zaman kaybettik neyse zaten pratiktiktim bu bebelere yetişeyim diye iyice gazlamışım...güzel de bir ekiptik herkes çok uyumluydu...yorucu ama güzel bir gün oldu...evden hava durumu ise güneşli...sağlıklar ve iştahlar iyi...kayı kayı yapmak için parka gitmek istiyorlar yoksa parkelerde popoları kaydırıyolar...bacakları açarak bale figürleri yapıyorlar...bu arada sizi çok kıskandım.bir matematikçi olarak bebeklerimde sayma sadece 1 2 3 neyse dede ve ananeye ödev verdim çalıştıracaklar hiç tahammül edemem matematiksiz bebelere
tüm bebeklerin yada artık çocukların diyelim güzel konuşan dillerinden ve gerçek bakan gözlerinden öpüyorum... anneler sizinle biraraya gelip yanaklarınızdan öpüp kahve yudumlarken sohpetin belini kırmayı çok istiyorum...kader yollarımızı buluşturacakmı bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?