Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Dün valla ben seçim görevlilerine üzülmüştüm. Nasıl zor iş!!!

eaglee, Seninle tanismayi cooook istiyorum ben yaa

Aysecigi babaanneye biraktim. Karsiya geciyorum.
Bacimla az gezek, alisveris yapak

Havayı güzel gördünüz tabi.

aysecik de bi ara say deyince "goku onn! (9-10)" diyordu. Bu halleri cok dadlu yahuu

benim oğlumda say diyince nce attı diyor sonra saymaya başlıyor.bu ara en sevdiğim cümlesi anne benimm. özellikle babası yaklaşınca bağırıp anne benim demesi beni kendimden geçiriyor valla

Kızım olana kadar durmak yok diyorsun yani.sizleri gördükçe ikinci çocuğa imreniyorum ama uyusuz kalınca da aslaaaaaa diyorum.

Selam kızlar bu sabah bebişimi görmeye gittim çok şükür herşey yolunda.. Zatürre olayından sonra korkmuştum biraz.
750 gr olmuş artık son trimestera girdik, çok heyecanlı:) Bir de şeker yüklemesi yaptırdım, değerim normal çıktı çok şükür..
Kp hasta biraz, organik tavuk aldım akşama tavuklu nohutlu bulgur pilavı yapıp gitmeyi düşünüyorum inşallah. Şimdi Kerem uyurken biraz yatacağım.
Velhasıl bizde haberler iyi, herkes de iyidir umarım öptüm hepiciğiniziii

bakıcının tavır değiştirdiğini sanmam çünkü artık herşeyin bilincinde çocuklarımız.gitmeni istemiyordur.. ama kamera taktırma şansın varsa da değerlendir derim..
Bizimki 1 2 3 de diyemiyo ne zaman sayi say desek 5 10 diyo o kdr :))))
5 er 5 er sayıyo bak sen, kolaycı çocuk:)
haberler güzel, sevindim
hımm anladım doğayı çağrıştırsın tabi soğuğu çağrıştırmasın:)
Menapoza kadar devam mı hadi bakalım
Canım ben bugün doktora gittim kontrole hala ciğerinde birşeyler var dedi antibiyotiğe devam etmeyeceğim ama fıs fıs verdi hani şu astım hastalarının kullandıklarına benziyor. adı Foster. bu senin ciğerlerini açacak dedi, sabah akşam sıkıyorum bakalım..
Bi de 1 haftaya geçer diyorlar değil mi???????

öksürük 1 ayı bile bulabilir öyle illet birşey.. yalnız öksürdükçe bazen dikişlerim sızlıyor keyfim kaçıyor bakalım verdiği sprey işe yarayacak mı

Pembiş bunu facebookta okudum az önce:)

"Eğer anneysen hastalanma lüksün yoktur. Ya da dünyadan çekilip kederlenme lüksün...
Minicik bir el yakalar seni sırtından. Yüzüne kocaman gülümsemesiyle bakıp: Anne hayata dön, benim için yaşa BEN BURADAYIM der ÖMÜR BOYU"

Kızım olana kadar durmak yok diyorsun yani.sizleri gördükçe ikinci çocuğa imreniyorum ama uyusuz kalınca da aslaaaaaa diyorum.

ahaa çok güldüm canım ya.yani üç de erkek olursa dördü denerim sanırım.tabi zaman ve şartlar da önemli.şu an annem var oğluma 1.5 yaşına kadar o baktı zatenyeni bebeyi de ona bırakacaminşallah.zora düşsem kardeşlerim de var.o zaman da şartlarım el verirse neden olmasın.biz de çok kardeşiz ve artılarını büyüdükçe görmeye başlıyorum.ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH...

Şeker çıkmamış ya, sevindim. Ben çok çekmiştim şekerden.
Düşünceli gelin. Kp eminim çok sevinir.
Bu arada kerem çok şeker ya. Boncuk boncuk gözlerine bayıldım.o gözler çok can yakarrrrrr.

Çok kardeş iyidir. Biz iki kardeşiz, bana iki ideal geliyor.
Bakıcı olayında da bakıcının tavrından olmayabilir. Seni özlüyordur ve ayrılmak istemiyordur. Ben evden gizli gizli çıkıyorum. Benim bebişim bana çok düşkün. Beni görünce herkesin işi bitmiştir. Tabi babası giderken de ağlıyor. Yazık özlüyorlar. Bazen 8 saat ayrırız. Çalışan anne olmak çok zor. Benim annem de öalıştığı için biliyorum çalışan anne çocuğu olmak da çok zor.

Anaaam kime ne yorum yaziyim bilemedim nfk.karsiya nereye geldin bakim :)
Busmaii.herseyin yolunda gitmesine cok sevindim ne.kadar.az.kaldi.doguma gercekten cok heyecan verici...
pmbisim sen nasil.oldu
baharcim kiz olsun dedi sonra da bisi demedimi.ayy sinir doktor.tabii.hayirlisi ama insan.merak.ediyor.iste neyseki netlesti ben de beklenen umitleri.karsilarjm ins cunku bende gercekten kiz cok istiyorum...bu arada bizimki de.eskiden bana daha az tepki verirdi donemsel.bisey mi.simdi.ciglik kiyamet ama kamera imkanin varsada degerlendir neden olmasin...
ilbilgcim.esim de.diyor.bak.ne.gusel.beser sayiyo diyo.hee diyorum heee :))

evet aynen öyle söyledi.bizimiçinönemli olan birşey bazen anlar için önemli olmayabiliyor.kamera konusunda haklısınız taktırayım.eşim de ikinci de geliyor taktırsak daha ii olur diyor.biraz erkene alayım bebişin doğumunu beklemeyimbrn.
ilbilge hatun çalışan anne çocuğusun demek çocukken çok mü üzülürdün annen işe gidince. mesela diyprum biyüyünce beni suçlar mı acaba kızar mı sebgisi azolur mu.yada ona duyduğum sebgiden şüphe eder mi??kafamda deli sorular.bii de ben 12 saat ayrıyım. çok uzun yaaaaaaaa.çok üzülüyorum.

Şeker çıkmamış ya, sevindim. Ben çok çekmiştim şekerden.
Düşünceli gelin. Kp eminim çok sevinir.
Bu arada kerem çok şeker ya. Boncuk boncuk gözlerine bayıldım.o gözler çok can yakarrrrrr.
Sağol teyzesi :) aman can yakmasın, güzel güzel evlensin barklansın yormasın beni :)
Sağol canım darısı başınaaa:)

Canım ya anneler hiçbir zaman evlatlarına yettiğini düşünmezmiş ki.. ben de mesela kardeşi olunca kereme yeteri kadar ilgi gösterebilir miyim diye endişeleniyorum. Endişelerin sonu yok. Ama Allah yardımcın olsun ,12 saat ayrı kalmak çok zor..

benim kızımda 1 den 10 a kadar güzel sayıyo sonra 14 ve 15-16-18-20 biraz karıştırıyo ama genede mükemmel. özellikle konuşması çok güzel. herşeyi söylüyo. mantete didiyoz neniş (nehir) dell mantete didiyoz. offf anne hadi, döbiş doduuu, şandalye, çekiy şudann, no no no no, evett, çikılata, otu (otur), uyu, hayatım (bunu bir kere söyledi) baba işe ditti, anne işe ditti, helin (kendisi oluyo) najlı teyjeye didiyo (bakıcısı) vala daha aklıma gelmiyo ama baba işe ditti, anne işe ditti demesi çok üzüyo beni. keşke ona daha fazla zaman ayırabilseydim( Sanırım bu yetememek kaygısı hepimizde var ki ikinci bebeler gelirse daha fazla yaşıyca belli.

...sagol canım ıyı dileklerin ıcın mutlaka haber veririm dünden bu yana sag kasıktan arka belime dogru siddetle agrı var.hala adet olmadım. Nasip

Geçmiş olsun kuzucuğa,erkek çocukları delikanlı ve hızlı oluyorlarmış, ben de kızımla kıyaslayınca anlıyorum
Kolay gelsin
Bilmukabele
Bizimki 1 2 3 de diyemiyo ne zaman sayi say desek 5 10 diyo o kdr :))))
Maşaallah mantığını çözmüş
eaglee, Seninle tanismayi cooook istiyorum ben yaa

Aysecigi babaanneye biraktim. Karsiya geciyorum.
Bacimla az gezek, alisveris yapak

Iyi gezmeler hava da tam gezmelikti ne güzel yaptınız
Sanmıyorum bakıcının tavrından olduğunu canım, ben çalışmıyorum ama kızımın okulu vs için sık sık ananeye bırakıyorum ve annemin benden daha çok gözettiğine ilgilendiğine eminim ama ortalık yıkılıyor yine de...bize iyice bağlandıkları bir dönem , bir de Sokağa çıkmanın keyfine vardılar tabii
benim oğlumda say diyince nce attı diyor sonra saymaya başlıyor.bu ara en sevdiğim cümlesi anne benimm. özellikle babası yaklaşınca bağırıp anne benim demesi beni kendimden geçiriyor valla
Anne benim mi diyor , oo baba ile rekabet başlamış
Bizimki de bir ve onu biliyor.sizinkilerin dil gelişimi iyi maşallah.
Maşa'Allah
Çok sevindim canım iyi haberlerine, az kaldı doğuma, heyecanlıyım ben de seninle
Kp geçmiş olsun Allah şifalar versin ..
Hepsine bakıp gözetmek zor olmasa isterdim tabii, az kardeş olduğumuz için hep kalabalık aile hayalim var ; ama Park'ta bahçede ikisi ayrı yönlere fırlayınca ve ikisine yetişemeyince hemen cimdikliyorum kendimi

ayaklarım koptuuu, koptuuuu!!!:104:
6 saattir dışardaymışımm! şimdi girdim eve. çabucak toparladım etrafı..
Allahtan yemeğim var. akşam yatacağım anı bekliyorum vallaaa:111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…